Πάρα πολύ καλό chapter.
Καταρχάς να φτύσουμε όλοι μαζί τον Kishimoto να μην τον ματιάσουμε γιατί πέρα από το ότι έχει πάρει τα πάνω του γενικά στον τομέα της υπόθεσης τώρα τελευταία βγάζει και πάρα πολύ ωραίους γυναικείους χαρακτήρες. Πριν η Kushina και τώρα η Conan. Η τελευταία υπερασπίστηκε μέχρι τέλους τα πιστεύω της και τους νεκρούς της φίλους και δεν έχασε το θάρρος της ούτε όταν είδε ότι έχει να κάνει με έναν κατά πολύ ισχυρότερο αντίπαλο. Δεδομένου ότι ο Madara έφτασε τελικά στον Nagato νομίζω είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι πέθανε και η τρίτη της παρέας. *tears*
Το έχω ξαναπεί αλλά πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ το πώς άτομα που πολέμησαν ως αντίπαλοι φαίνεται ότι ουσιαστικά προσπαθούσαν για το ίδιο πράγμα με διαφορετικά μέσα και ότι σε κάποια θέματα δεν υπάρχει καλό/κακό.
Aυτά που έλεγε για yin και yang ο Madara μου θύμισαν επίσης και
αυτό το κομματάκι που είχε αναφερθεί κατά την εκπαίδευση του Naruto. Δεδομένου ότι ο mangaka επίτηδες το άφησε για άλλη φορά τότε δεν αποκλείεται να το χρησιμοποιήσει στο προσεχές μέλλον.
Τώρα ο Sage πρέπει να ήταν και πολύ αwsome τύπος. XD Όλα τα εφτιαχνε ο άτιμος. Προφανώς τα μάτια του ψήνανε και καφέ.
Και πολύ μου άρεσε το πώς φαίνεται το σχέδιο του Μadara κατά την διάρκεια των ετών. I mean βγάζει πολύ περισσότερο νόημα το να μην έχασε ουσιαστικά από τον Hashirama και δικαιολογεί τον ρόλο του σαν τελικό κακό στην όλη υπόθεση. Δικαιολογεί και το ότι κάθε γενια ξεπερνάει την προηγούμενη γιατί το να τον είχε νικήσει ο Hashirama και να μην μπόρεσε να τον κάνει καλά ο 4ος φαινόταν όντως άσχημο.
Και αναφορικά με τον Nagato και τους δεσμούς του με την Uzumaki φαμίλια θα πώ "πώς την είδες ρε Kishimoto όλο το manga δύο τρείς οικογένειες θα το στηρίζουν? Τhrow some fish into the gene pool dammit!XD". Τώρα για να αποκτήσει ο naruto Rinnegan δεν παίζει αλλά μπορεί να δικαιολογηθεί η μεγάλη του δύναμη και αντοχή στο μέλλον έτσι.
...................................................................................................................................................
[σπαστική moderator mode on] ok δημιουργήθηκαν αρκετά ερωτήματα σε αυτό το chapter αλλά καλό είναι να μην το παρακάνουμε με τις θεωρίες και τα όνειρα θερινής νυχτός και της μαντεψιές για το ποιοι αποτελούν τα άλλα τρία στοιχεία που θέλει ο Μadara. Οι επιλογές είναι πολλές και όλες υποθέτω μπορούν να δικαιολογηθούν εξίσου. Όποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του ας το κάνει με κανά τζόκερ/λόττο/στοίχημα να του μείνει και κάτι αν κερδίσει, να μας κεράσει και εμάς τίποτα (Yeah right!) [σπαστική moderator mode off]