Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7516 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 August 2010 - 14:29

Ε, συγγνώμη, αλλά έτσι όπως τον είδα να περπατάει στον τοίχο, μόνο κατσαρίδα μου θύμισε.

Posted Image

I mean, seriously, what does this look to you? :P

Posted Image

#7517 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 August 2010 - 15:05

Gai
λέγεται ο άνθρωπος!! :roar: Να χ*** τη μετάφραση! Μου είπαν και το χωριό της Kushina Εddy. Ό,τι νά'ναι... :burningbe3:

OMFG τον μπέρδεψα με άλλον. :blurah5: Δεν είναι τίποτα Τσαγάκι κάτι novels διαβάζω που έχουν έναν Guy μέσα και κόλλησε το μυαλό μου.

I mean, seriously, what does this look to you? :P

.Anw εμένα ο Kisame εξακολουθεί να μου θυμίζει αυτό (προσοχή σίχαμα).

...........................................................................................................................

Πάντως παίδες και παιδούλες (το λέω περισσότερο προληπτικά) κατανοώ την χαρά για το ωραίο chapter αλλά με μέτρο τις προβλέψεις. Αν είναι να φύγουμε από το τι έγινε και να πάμε στα "πιστεύω ότι ο Gai θα κάνει αυτό ο Kisame το άλλο"... και δεν συμμαζεύεται το χάσαμε το παιχνίδι.

Γι αυτό φίλοι και φίλες όχι spam, όχι αερολογίες σε threads και subforums.:thatsit: *παίρνει πόζα και ύφος του γλάρου από την γνωστή διαφήμιση*

#7518 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 05 August 2010 - 15:09

Οι πρωτες σελιδες μεχρι το ''to be more badass than my father'' ηταν αψογες ^^

Eμενα μ'αρεσε η νεα μορφη του naruto..ειναι μεσα στην μοδα...

Yello flash? thats coooool ^^

Gai vs Kisame? thats very coooool ^^

2bbd14fc.jpg

#7519 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 posts

Posted 05 August 2010 - 15:13

Hahahahah:kakaka: Λυθηκα στα γελεια σε αυτο το chap. ιδικα με τον Gai-sensei και τον "Dark Gai"-Kisame... οντως ομως και εγω θα φρικαρα με τετιο θεαμα .. :Crying2: μαζι σου Gai !! :hero:...Εμανα μου αρεσε πολυ η καινουρια SsNaruto-boy μορφη.. :lovulovu:....Soooo Cool.. Naruto-kun..

Βασικα να συβλιροσω τους παραπανω οτι σε ΟΟΟΟΟλο το ανιμε δεν εχει δειξει καθολου απο τις δηναμεις του Gai-sensei...:ureshii: Φυσικα εχει διξει οτι και ο Kakashi-sensei τον θεωρει κατα καποιο τροπο αντιπαλο του ..(οχι βεβαια οπως ο Gai:hihi2:) αλλα ...επισης τον σεβεται ως sinobi και δεχεται να πολεμισει αντιπαλους μαζι του..:hero: Κατι ακομα να συμπλιροσω...στην μαχη Gai-Kisame την προηγουμενη ,ο Kisame οντως δεν εδιξε πολες απο τισ κινησεις του,:himitsu: αλλα ο Gai το μονο πραγμα που χρισημοπιουσε ηταν τα ποδια και τα χερια του και θημαμε οτι τον πολεμουσε με πολυ ευκολεια... ή κανω λαθος??:hmmm:
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Posted Image

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''

#7520 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 05 August 2010 - 16:20

Ημ..έχουμε gai vs kisame...έχουμε Naruto badass....έχουμε...και τι δεν έχουμε.
Μετά από το flashback αρκετά δυναμικά μπήκε...μια χαρά δηλαδή.

Αν και έχω μια απορία...αφού όταν ο ναρούτο παίρνει το chakra από το 9tails παίρνει αυτή την μορφή(που εμένα μου θυμίζει λίγο rikudo..) η κλασική με το chakra cloak θα πάει στον κάδο?
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#7521 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 05 August 2010 - 16:22

Άλλη μια ωραία προσθήκη στην σειρά των επιτυχημένων τελευταίων chaps της σειράς.

Για το προηγούμενο να πω καταρχάς ότι παρότι μου άρεσε πως τελείωσε το flashback, δεν το βρήκα τόσο δυνατό όσο τα προηγούμενα κεφάλαια. Παρόλα αυτά παραμένει και πάλι από τα καλύτερα flashbacks της σειράς συνολικά, ειδικά δεδομένου ότι ξέραμε τι θα γίνει και και πάλι συγκίνησε και εξέπληξε πάντες. Ο Minato και η Kushina μπήκαν πια στους faves πολλών φαντάζομαι.

Από το τωρινό πάλι λάτρεψα κι εγώ την αστεία φάση Gai-Kisame (γενικά το humor του Kishi το λατρεύω τελευταία) και μακάρι να εξελιχθεί στην μάχη που όλοι περιμένουμε. Όπως και να το κάνουμε οι εχθροί είναι too much και για τον Kisame, όπως είπε και ο ίδιος, όποτε στο τέλος τον βλέπω στα θυμαράκια πια. Αυτά γίνονται όταν δίνεις υπερβολικά πολύ χρόνο στους jinchuurikis. Βέβαια μπορεί πάντοτε να εμφανιστεί ο Madara να τον σώσει ή και να τον αναστήσουν μετά πάλι. :P

Η νέα μορφή του Naruto δεν μου άρεσε όσο η αγαπημένη μου του 4tails, αλλά ΟΚ υποτίθεται πως έφερνε σε yellow flash, μεσσία και γενικά κάτι καλό, οπότε κάπως έτσι έπρεπε να είναι.

Και ναι, φαίνεται πως σιγά σιγά το manga μπαίνει με μια (θετική) τελική ευθεία. Και ναι, θα το παραδεχτώ αλλά από τα shonen που παρακολουθώ είναι αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ αυτή την περίοδο, δεν το πιστεύω ότι το Naruto που, από το τέλος του Pain arc μέχρι και το τέλος της επανένωσης της Team 7, θεωρούσα ξοφλημένο πια ξαναέγινε τόσο καλό, πάντα έτσι!

#7522 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 05 August 2010 - 22:08

DAMΜΜNΝ! Τι level up ειναι αυτο ρε Naruto?...:OMG3:... Yellow flash is back!!
Καλα ο καημενος ο Kissame μαλλον την γα-μησε! Μα καλα και αυτος τι περιμενε, να τον παρουν πρεφα? Απορω με το τι ειχε στο μυαλο του. Αμμ...αυτα παθαινεις οταν υποτιμας τους αντιπαλους σου!... Αντε τωρα να σε δω!
Posted Image

#7523 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 05 August 2010 - 23:50

Yeah! Kisame vs Gai!! Μακάρι!!!:blingeye2:

Posted Image

#7524 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 07 August 2010 - 01:15

Δηλαδη δεν θα εχουμε Naruto πανω στο kyuubi σαν τον Bee:sigh2::sigh2::sigh2:

gVaaH5O.jpg

#7525 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 07 August 2010 - 01:20

Καλυτερα πιστευω. μου φενεται λιγο lame το 9 tails fox.

2bbd14fc.jpg

#7526 sargeid

sargeid

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 09 August 2010 - 15:22

καπως πρεπει να το δικαιολογησει αυτο το power-up δλδ απο το πουθενα γινετε ετσ?? αν κ νομιζω οτι ειναι δουλεια του 4th και καπως εχει μπλεξει τα chakra και ο naruto περνει κ ιδιοτητες του!!

#7527 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 10 August 2010 - 09:29

Yosh! O Naruto έγινε Super Yellow Flash Paladin Ninja Beast Machine God ! (και κάνει και detect evil XD) Καλός δε λέω (λίγο τα σχεδιάκια πάνω του με χαλάνε), αν και περίμενα κάτι σε πιο φάση bee με ουρές να πετάγονται από το πουθενά ect

Δεν νομίζω το hyper buff να έχει να κάνει με τον 4ο, πιο πολύ με τον Rikudou Sennin πιστεύω, άλωστε αυτό είπε και το kyubi

Anyway, now for the power of youth!!! :8):

#7528 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 10 August 2010 - 19:41

κριμα γαμωτο και ηθελα να δω να γινεται kyubi να παει να κανει και καμια πλακα στη konoha να τους παει να...αλλα που τετοια τυχη:if:

#7529 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 11 August 2010 - 09:34

Δεν θυμαμαι να ξαναεχει ειπωθει, αλλα ειμαι μονο εγω που βλέπω τον Naruto να ειναι ιδιος με τον Sage of all Ninjas α.κ.α Rikudo? Το μαλλι του, αυτο το κολιε που φοραει στο λαιμο? i mean wtf is going on here?

Rikudo

Posted Image

AND NARUTO in THIS "RIKUDO form"

Posted Image

Τι θελει να μας πει ο ποιητης? Δεν νομιζω απλα να του εδωσε ετσι αυτη τη μορφη. Εγω πιστευω οτι θελει να πει, πως ο Ναρουτο θα ειναι αυτος που θα νικησει το 10 tailed beast οπως εκανε και ο Rikudo καποτε (μια ιδεα τελος παντων). Μπορει βεβαια να σημαινει και κατι άλλο. Τυχαίο πάντως δε νομίζω να είναι....

anyway χαζες προβλέψεις, να χαμε να λέγαμε :)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#7530 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 11 August 2010 - 16:06

Rikudo sage mode ; Τυχαίο; Δεν νομίζω .
Πιστεύω ότι όλοι βλέπουμε σιγά σιγά που το πάει ... hahaha
μόλις γύρισα από τις 5ημερες διακοπές μου ( Λευκάδα φοβερή ήταν δεν μπορώ να πω)
Ησυχία βλέπω στο thread :)
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team