Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7366 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 08 July 2010 - 09:58

Eχουμε μωράκια Sasuke και Naruto στο εξώφυλλο που είναι πραγματικά γλύκες.

BTW natural disaster my ass. Τον έχει φλομώσει στο ψέμα τον sasuke ο Madara. Όχι οτι δεν το ξέραμε αλλά όταν βλέπουμε πώς έγιναν τα πράγμα η τραγική ειρωνία είναι πολύ έντονη.

QFT!!!!

'Οταν λέμε γλύκες, μου έχει ανεβεί το σάκχαρο...:lovulovu::lovulovu::lovulovu: Τι μωράκια είναι αυτά, να τα φας σου 'ρχεται, (μην ακούσω σχόλια περί κανιβαλισμού, ξέρετε πώς το εννοώ!:P) όχι μόνο να τσιμπήσεις μαγουλάκια... Κούπεπε!:bleh: Όταν τα βλέπεις δε φαντάζεσαι τη συνέχεια... Πολύ ανατριχιαστική η Kushina όταν έβγαλε ο Madara το Kyuubi... Η ειρωνεία με τον Sasuke είναι τόσο τραγική, που αγγίζει τα όρια του γελοίου, για κάποιο λόγο θέλω να σκάσω στο γέλιο. Φαντάζομαι τα μούτρα του Sasuke όταν θα τον διαφωτίσει ο Naruto!:lol:

#7367 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 08 July 2010 - 10:17

Pissed Minato is PISSED! Ντάξει έβαλε το χωριό ελαφρώς δε δεύτερη μοίρα αλλά όλα συνέβησαν εξαιρετικά γρήγορα και μεθοδευμένα από την πλευρά του Madara. O οποίος Madara πραγματικά ήταν ανατριχιαστικός σε αυτό το chapter.

Ένα μικρό note δεν έβαλε ακριβώς σε 2η μοίρα το χωριό παρά μάλλον τον ανάγκασε να βάλει σε 2η μοίρα το χωριό καθώς η εκρηκτική ύλη που χρησιμοποιήθηκε ήταν τόσο δυνατή που ανατίναξε ολόκληρο σπίτι σε κομμάτια . Φαντάσου να γινόταν η έκρηξη μέσα στην αίθουσα της γέννας . Το λέει και ο Μαντάρα αυτό αλλά δεν το εξηγεί ακριβώς

Ανυπομονώ να δω τον Madara να σφάζει το family, που μου βαλε και την στολή το άλλο το ψώνιο, άντε ψοοοοοοοοοοοόφα ........

Μπορεί να πέρνει power up από το coolness! :P:burningbe3:

QFT!!!!
Η ειρωνεία με τον Sasuke είναι τόσο τραγική, που αγγίζει τα όρια του γελοίου, για κάποιο λόγο θέλω να σκάσω στο γέλιο. Φαντάζομαι τα μούτρα του Sasuke όταν θα τον διαφωτίσει ο Naruto!:lol:

We know he won't believe him and attack him with Susanno immediately :P
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#7368 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 08 July 2010 - 10:33

αυτό το chapter δεν ήτανε και άσχημο, σπαστικό που για ali μια φορα ασχολείται με τους uchiha, μέχρι και στην ιστορία τον uzumaki/namikaze μας δείχνει sasuke και itachi. by the way κανένα από τα δυο μωρά δεν μου φαίνεται cute. συνεχίζει να μου έχει κολλήσει στο μυαλό ένα και μοναδικό πράγμα: να δω την μάπα του μαντάρα.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#7369 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 July 2010 - 10:53

I really enjoyed that.

Ο Madara ηταν φοβερος σε τουτο το chapter.
Εβαλε explosive tags σε ενα νεογεννητο, εδωσε εναν αργο και οδυνηρο θανατο στη Kushina, την οποια καταευχαριστηθηκα να βλεπω να ψυχοραγει (no, i wont miss u, mrs new overrated charachter) και στο επομενο θα μας απαλαξει και απο την ψοναρα.
Τι επαθε στην πορεια και εγινε το fail που βλεπουμε στο present time?
Well, plot reasons probably...

Πολυ καλο ολλο το chapter.Ειδικα οι σκηνες που βγαινει το 9 tails.

qzMHWHd.png

#7370 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 08 July 2010 - 11:16

Εμενα μου εκανε εντυπωση πως ο Naruto εχει τις γραμμες στο προσωπο ακομα και ως νεογεννητο

gVaaH5O.jpg

#7371 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 08 July 2010 - 14:06

Εβαλε explosive tags σε ενα νεογεννητο, εδωσε εναν αργο και οδυνηρο θανατο στη Kushina, την οποια καταευχαριστηθηκα να βλεπω να ψυχοραγει (no, i wont miss u, mrs new overrated charachter) και στο επομενο θα μας απαλαξει και απο την ψοναρα.

συμφωνώ(ειδικά στο bold)
το Chapter ήταν πάρα πολύ όμορφο,σε σημείο που δεν μπορώ να βρω κάτι σπαστικό

ο Minato δεν μου τη σπάει,εξάλλου έχω συνηθίσει αυτό το στυλ χαρακτήρα στο Naruto,και ο Μadara χέρομαι που δεν κολλώνει πουθενά..στα @@ που ο Naruto είναι μωρό..αφού έβαλε κάτι στο μυαλό καλά έπραξε

Posted Image

#7372 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 July 2010 - 14:19

Μαdara is a creepy bastard...

Kαι το ξαναλεω...Μadara is a fucking creepy bastard...
Καλο το chapter...Kushina :bye::bye:

2bbd14fc.jpg

#7373 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 08 July 2010 - 15:23

- Όταν πήγα στο site των mangastream, το πρώτο πράγμα που είδα ήταν το εξώφυλλο. Τερηδόνα έπαθα!!! Γούτσου τα μωράκια!! :kawaii:

- Οκ, Minato for president. Πώς πηγαίνει από ειρηνιστής "Ήρεμα, φίλε!" στο παγερός ninja σε 0.22 s δε ξέρω, αλλά το κάνει και είναι υπέροχο.

- Ευχαριστιέμαι να μισώ το Madara απίστευτα. Άντε, είναι καλός villain εδώ. Αν και ξέρουμε την κατάληξη: και θα αποτύχει και θα χάσει και το χέρι του.

- Kudos στον Kishimoto που εξηγεί το Hiraishin χωρίς λόγια, μόνο με το να δείχνει το ειδικό kunai σε κάθε panel. Ωραία λεπτομέρεια. :gotit:

- ΟΚ, δεν απορώ που το Kyuubi είναι γεμάτο οργή και μίσος. Κι εγώ θα ήθελα να σφάξω κόσμο άπαξ και με μεταχειρίζονται έτσι. Μα αλυσοδεμένο;

- Ωραίο δισέλιδο.

- OK, δε το κατάλαβα αυτό. Η Kushina πεθαίνει, ναι; Το Kyuubi γιατί το έβαλε να τη σκοτώσει; Ο τύπος δεν είναι μόνο ντάου. Είναι μικρός. Μικροσκοπικός.

- Και η ίδια πόζα με αυτή όταν την έσωσε όταν ήταν παιδιά. Things have come full circle.

- Ααααα, ο Minato αρχίζει και με ανατριχιάζει. Στο ένα panel χαμογελάει στη Kushina καθησυχαστικά, στο άλλο βλέμμα φονιά. Do you have a split personality, Minato??? :OMG3:

- *παίρνει χαρτομάντιλα* Αυτή η εικόνα της Kushina με το Narutito με δολοφόνησε. :unlucky: :nanana: :sadist:

- Η εικόνα της κάπας είναι κλασσική και δε παλιώνει ποτέ. Μα ποτέ. Τςςςςς... Madara, ετοιμάσου να χάσεις το χεράκι σου. Και μάλλον και τη μάσκα.

- Οκ, μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι ο Itachi μικρός θαύμαζε το Minato. Δε ξέρω γιατί, αλλά μια ο ενήλικος ήξερε λεπτομέρειες για τη νύχτα της καταστροφής, μια έκανε το ίδιο στο Naruto με αυτό που έκαναν οι γονείς του, του έδωσε το chakra του... Μήπως πήγε ο ίδιος εκεί κοντά; Μήπως ήθελε να κάνει το ίδιο σκοτώνοντας τη φαμίλια του (his own twisted version, anyway);

- Και πού εξαφανίστηκαν όλοι οι Uchihαίοι και άφησαν ένα τετράχρονο να προσέχει ένα μωρό τριών μηνών, παρακαλώ; :smokingg: This is way too fishy.

Επίσης, δε νομίζω ότι ο Minato έβαλε το χωριό σε δεύτερη μοίρα. Σε όλο το chapter αυτοί οι μαύροι κύκλοι ήταν εμφανείς και δείχνουν την αγωνία και τη λύπη του. Μάλλον κατάλαβε ότι την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, θα χρειαστεί να κάνει το καθήκον του ως Hokage και ότι αυτή η αναμέτρηση δε θα έχει καλό τέλος για τον ίδιο. Οπότε δεν ανέχτηκε ούτε τη θυσία του Naruto, ούτε του χωριού, μιας και θα το κρατήσει ασφαλές με τη ζωή του. No wonder he's just a big role model.

BTW natural disaster my ass. Τον έχει φλομώσει στο ψέμα τον sasuke ο Madara. Όχι οτι δεν το ξέραμε αλλά όταν βλέπουμε πώς έγιναν τα πράγμα η τραγική ειρωνία είναι πολύ έντονη.

Γιατί είμαι πεπεισμένη ότι το κοράκι του Itachi θα του τα εξηγήσει όλα αυτά; Άντε να έχουμε κι άλλο ένα ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο του Naruto. Πρέπει να βάλει διόδια. Ή νοίκι. Κάτι τέλος πάντων!

Posted Image

#7374 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 July 2010 - 15:33

Ο Μinato ευτυχώς θα φάει της χρονιάς του και θα μας αφήσει χρόνους, πρώτη φορά οι Senju μου φαίνονται πιο σπαστικοί από τους Uchiha.
Posted Image

#7375 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 08 July 2010 - 15:38

Βασικά, ο Minato πέθανε επειδή αυτοθυσιάστηκε για να χωρίσει το chakra του Kyuubi και να βάλει το μισό στο Naruto. Δε θυμάμαι όνομα, αλλά την ίδια τεχνική είχε κάνει και ο 3ος για τον Orochimaru και δε πρόλαβε.

Παρεμπιπτόντως, το διασκεδάζω να βλέπω να μισούν το Minato και να τον λένε ψωνάρα, ενώ πρώτη φορά τον βλέπουμε ως χαρακτήρα. It's because of the fandom, isn't it. Yes, Minato is over rated. Και; Στο ίδιο το manga δεν τον είδαμε ποτέ περήφανο.

Posted Image

#7376 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 July 2010 - 15:41

Ο Madara κατάφερε και πήρε πίσω το κατοικιδιό του - το summon της οικογενειάς του. Ο Yondaime σκοτώθηκε και ο Madara έζησε..άρα Madara > Minato :P
Και ναι είναι because of fandom.
Και μπορώ να πω ότι δεν παω για τον ίδιο λόγο προς το παρόν, τον χαρακτήρα του οποίου το όνομα έχω στο nickname.
Posted Image

#7377 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 08 July 2010 - 17:05

πωπω κωλημα ορισμενοι ....

εγω ενα ξερω τα επομενα 3-4 chapter θα ειναι flashback...

#7378 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 08 July 2010 - 19:16

Τι επαθε στην πορεια και εγινε το fail που βλεπουμε στο present time?

Or its not the same person

#7379 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 July 2010 - 20:36

- Και πού εξαφανίστηκαν όλοι οι Uchihαίοι και άφησαν ένα τετράχρονο να προσέχει ένα μωρό τριών μηνών, παρακαλώ; :smokingg: This is way too fishy.

Poor Itachi. Even as a kid he looks worked to death.:zetsubou:

#7380 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 09 July 2010 - 12:57

I really enjoyed that.

Εβαλε explosive tags σε ενα νεογεννητο, εδωσε εναν αργο και οδυνηρο θανατο στη Kushina, την οποια καταευχαριστηθηκα να βλεπω να ψυχοραγει

ποιος ειπε οτι θα πεθανει επειδη της πειρε την αλεπου? απο οτι καταλαβα αν ηταν να πεθαινε θα ειχε γινει στιγμιαια.

- Ευχαριστιέμαι να μισώ το Madara απίστευτα. Άντε, είναι καλός villain εδώ. Αν και ξέρουμε την κατάληξη: και θα αποτύχει και θα χάσει και το χέρι του.

Παρεμπιπτόντως, το διασκεδάζω να βλέπω να μισούν το Minato και να τον λένε ψωνάρα, ενώ πρώτη φορά τον βλέπουμε ως χαρακτήρα. It's because of the fandom, isn't it. Yes, Minato is over rated. Και; Στο ίδιο το manga δεν τον είδαμε ποτέ περήφανο.

αυτο με το χερι του μανταρα δεν το καταλαβα ποτε ειχε πει οτι εχασε το χερι του? και μαλιστα την νυχτα που επιτεθικε στην κονοχα με την αλεπου.

σχετικα με τα σχολια για μινατο-κουσινα οπως ειπε η τσαγιερα το ψοναρα δεν στεκει, δεν τον ειδαμε ποτε περηφανο, επειτα μου φενετε ακυρο να μην αρεσει σε καποιους κανεις απο τους "καλους" της σειρας στο τελος συνηθως κερδιζουν οι καλοι και αν οχι ολοι τουλαχιστον ο πρωταγονιστης, αρα ειναι ακυρο να συνεχιζει καποιος να βλεπει μια σειρα ισος ελπιζοντας μεσα του σε ενα καλο τελος στους αγαπιμενους του χαρακτηρες που τυχενουν να ειναι οι κακοι. και εμενα τυχαινε συνεχεια να μου αρεσουν καποιοι κακοι (ωπος ο ιτατσι απο την αρχη πριν ακομα μαθουμε για τις θυσιες του) αλλα δεν τα βλεπω ολα με παρωπιδες και ουτε τοσο κολημενα. δεν εναι υποχρεωτικο να κερδισουν στο τελος οι καλοι απλα συνιθιζετε.

σορι για το οφ παρασιρθικα περι των τελευτεων τσαπτερ δεν ειναι κακα δεν θυμαμε να βρικα κατι αρκετα ασχιμο για να το πω. αν και μαθαινουμε καποια απο τα κοματια που σιμπλιρωνουν το παζλ καπου βαρεθικα λιγο και ηθελα να δω και στο τωρα τι θα γινει παρακατο απο περιεργια, θα μπωρουσε ισος να εδειχνε ψιχουλα εικονες απο κατι καλο που γινετε στο τωρα