- Όταν πήγα στο site των mangastream, το πρώτο πράγμα που είδα ήταν το εξώφυλλο. Τερηδόνα έπαθα!!! Γούτσου τα μωράκια!!

- Οκ, Minato for president. Πώς πηγαίνει από ειρηνιστής "Ήρεμα, φίλε!" στο παγερός ninja σε 0.22 s δε ξέρω, αλλά το κάνει και είναι υπέροχο.
- Ευχαριστιέμαι να μισώ το Madara απίστευτα. Άντε, είναι καλός villain εδώ. Αν και ξέρουμε την κατάληξη: και θα αποτύχει και θα χάσει και το χέρι του.
- Kudos στον Kishimoto που εξηγεί το Hiraishin χωρίς λόγια, μόνο με το να δείχνει το ειδικό kunai σε κάθε panel. Ωραία λεπτομέρεια.

- ΟΚ, δεν απορώ που το Kyuubi είναι γεμάτο οργή και μίσος. Κι εγώ θα ήθελα να σφάξω κόσμο άπαξ και με μεταχειρίζονται έτσι. Μα αλυσοδεμένο;
- Ωραίο δισέλιδο.
- OK, δε το κατάλαβα αυτό. Η Kushina πεθαίνει, ναι; Το Kyuubi γιατί το έβαλε να τη σκοτώσει; Ο τύπος δεν είναι μόνο ντάου. Είναι μικρός. Μικροσκοπικός.
- Και η ίδια πόζα με αυτή όταν την έσωσε όταν ήταν παιδιά. Things have come full circle.
- Ααααα, ο Minato αρχίζει και με ανατριχιάζει. Στο ένα panel χαμογελάει στη Kushina καθησυχαστικά, στο άλλο βλέμμα φονιά. Do you have a split personality, Minato???

- *παίρνει χαρτομάντιλα* Αυτή η εικόνα της Kushina με το Narutito με δολοφόνησε.
- Η εικόνα της κάπας είναι κλασσική και δε παλιώνει ποτέ. Μα ποτέ. Τςςςςς... Madara, ετοιμάσου να χάσεις το χεράκι σου. Και μάλλον και τη μάσκα.
- Οκ, μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι ο Itachi μικρός θαύμαζε το Minato. Δε ξέρω γιατί, αλλά μια ο ενήλικος ήξερε λεπτομέρειες για τη νύχτα της καταστροφής, μια έκανε το ίδιο στο Naruto με αυτό που έκαναν οι γονείς του, του έδωσε το chakra του... Μήπως πήγε ο ίδιος εκεί κοντά; Μήπως ήθελε να κάνει το ίδιο σκοτώνοντας τη φαμίλια του (his own twisted version, anyway);
- Και πού εξαφανίστηκαν όλοι οι Uchihαίοι και άφησαν ένα τετράχρονο να προσέχει ένα μωρό τριών μηνών, παρακαλώ;

This is way too fishy.
Επίσης, δε νομίζω ότι ο Minato έβαλε το χωριό σε δεύτερη μοίρα. Σε όλο το chapter αυτοί οι μαύροι κύκλοι ήταν εμφανείς και δείχνουν την αγωνία και τη λύπη του. Μάλλον κατάλαβε ότι την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, θα χρειαστεί να κάνει το καθήκον του ως Hokage και ότι αυτή η αναμέτρηση δε θα έχει καλό τέλος για τον ίδιο. Οπότε δεν ανέχτηκε ούτε τη θυσία του Naruto, ούτε του χωριού, μιας και θα το κρατήσει ασφαλές με τη ζωή του. No wonder he's just a big role model.
BTW natural disaster my ass. Τον έχει φλομώσει στο ψέμα τον sasuke ο Madara. Όχι οτι δεν το ξέραμε αλλά όταν βλέπουμε πώς έγιναν τα πράγμα η τραγική ειρωνία είναι πολύ έντονη.
Γιατί είμαι πεπεισμένη ότι το κοράκι του Itachi θα του τα εξηγήσει όλα αυτά; Άντε να έχουμε κι άλλο ένα ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο του Naruto. Πρέπει να βάλει διόδια. Ή νοίκι. Κάτι τέλος πάντων!