Nsw πρωτον ειναι καπως ακυρο να μιλας για αντικειμενικοτητα σε μια σειρα στην οποια ποτε δεν εχεις πει τουλαχιστον οσο καιρο εισαι εδω οτι υπαρχει καποιο chapter που να ειναι τουλαχιστον κακο η αθλιο.
Δευτερον η ολη φαση στο κεφαλι του ναρουτο ειναι μια κα8αρα κλισε κατασταση.Η ολη διαδικασια δημιουργηθηκε για να μας δειξει ο κισι πως ο ναρουτο θα μπορεσει επιτελους να κατακτησει το 9 tails.Αντε λοιπον να δουμε μια μαχη στην οποια ο ναρουτο να βγει νικητης εχουμε ενα κισιμοτο να βγαζει χαρακτηρες σε ολη την διαδρομη και να δειχνει ποσο αδυναμος ειναι ο ναρουτο που για μια ακομη φορα δεν μπορει να καταφερει τπ μονος του.
Το γεγονος οτι εμφανιζει την μανα του μεσα στο μυαλο του παλι στην συγκεκριμενη σκηνη οπως και να το δεις ειναι καραμπινατο cliche και μπαμ κοπια της ππροηγουμενης πτωσης του ναρουτο οπως οταν πολεμουσε με τον pein.Δλδ καθε φορα που ο μικρος θα τα βρισκει σκουρα θα εμφανιζεται και ενα νεο μελος της φαμιλιας?Κριμα δλδ που η clan του δεν πεθανε ολη μαζι σαν του σασουκε.Καθε φορα σε ολο το shippuuden που ο ναρουτο μεταμορφωνοταν σε kyuubi θα μπορουσε να ειχε αποφευχθει αμα εμφανιζοταν ο θεις η θεια ο ξαδερφος και παι λεγοντας.
Και ναι για μενα ειναι απαξιωτικο να βλεπεις τον χαρακτηρα του ναρουτο να μην μπορει να καταφερει να ελεγξει το bizuu απο μονος του και να χρειαζεται καθε φορα να υποβασταζεται απο τα πνευματικα δεκανικια του καθε συγγενη του.
Καλά για τα επίθετα που στολίζω την σειρά, το ξέρω δεν τα λέω έχοντας αντικειμενική άποψη. Αλλά δεν υπερέβαλλα με κάτι που στο μάνγκα είναι λογικό και φυσιολογικό.
Να εξηγήσω. Όπως λές και εσύ και η Nancy_neko θεωρείτε κλισέ το ότι εμφανίστηκαν οι γονείς τους. Να γιατί είστε υπερβολικοί.
Πρώτον, είδαμε τον μπαμπά του και την μαμά του. Δεν είδαμε στο τσάπτερ κανέναν παππού καμιά γιαγιά (έως τώρα
Τουλάχιστον η λέξη κλισέ είναι υπερβολική. Πρέπει να γίνει κάτι πολλές φορές, από πολλά άτομα και με συνεχόμενη χρήση για να θεωρηθεί κλισέ. Εσείς θεωρήστε το όπως επιθυμήτε αλλά στην παρούσα φάση εγώ δεν το θεωρώ αντικειμενική άποψη,άρα ούτε και κλισέ. Και αυτή είναι η υποκειμενική άποψη μου. Όποιος θέλει την διαψεύδει.
Επίσης δεν θεωρώ απαξιωτικό ένα τέτοια σκηνικό. Τι είναι ο Ναρούτο, o imba ruler who rules them all? Εννοείται ότι χρειάζεται στήριξη και ειδικά όταν δεν έχει γνωρίσει τους γονείς του. Είναι κάτι που τον κάνει να νιώθει χαρούμενο. Μην το παίρνετε και αυτό τόσο μονόπλευρα. Στην τελευταία σελίδα αν προσέξεις ήθελε να πέι στην μαμά του, πώς της φάνηκε ο γιός της... Αν το προσέξετε θα το δείτε.
Και τώρα Nancy Neko.
Πες ότι έχανε ο Ναρούτο. Αυτό σε τι θα βοηθούσε το σόνεν; Να καταλάβουμε εμείς οι ανίδεοι την τρομερή δύναμη του Kyuubi και να αρχίζει ο Ναρούτο να είναι ένα σεμνότυφο παιδάκι; Έτσι δεν θα χαλάσει η πλοκή αλλά θα χαθεί και η υπόσταση του χαρακτήρα του πρωταγωνιστή. Να γιατί από μέρους μου το θεωρώ υπερβολικό.
Εντάξει το ξέρω, αρκετά πράγματα για το Ναρούτο τα παραβλέπω γιατί ποτέ δεν με ενόχλησαν. Τώρα αν έχω τόσο άδικο όκ, πάω πάσο...
Edited by Night Wizard Seal, 17 June 2010 - 12:03.