Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7246 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 June 2010 - 11:49

Nsw πρωτον ειναι καπως ακυρο να μιλας για αντικειμενικοτητα σε μια σειρα στην οποια ποτε δεν εχεις πει τουλαχιστον οσο καιρο εισαι εδω οτι υπαρχει καποιο chapter που να ειναι τουλαχιστον κακο η αθλιο.

Δευτερον η ολη φαση στο κεφαλι του ναρουτο ειναι μια κα8αρα κλισε κατασταση.Η ολη διαδικασια δημιουργηθηκε για να μας δειξει ο κισι πως ο ναρουτο θα μπορεσει επιτελους να κατακτησει το 9 tails.Αντε λοιπον να δουμε μια μαχη στην οποια ο ναρουτο να βγει νικητης εχουμε ενα κισιμοτο να βγαζει χαρακτηρες σε ολη την διαδρομη και να δειχνει ποσο αδυναμος ειναι ο ναρουτο που για μια ακομη φορα δεν μπορει να καταφερει τπ μονος του.

Το γεγονος οτι εμφανιζει την μανα του μεσα στο μυαλο του παλι στην συγκεκριμενη σκηνη οπως και να το δεις ειναι καραμπινατο cliche και μπαμ κοπια της ππροηγουμενης πτωσης του ναρουτο οπως οταν πολεμουσε με τον pein.Δλδ καθε φορα που ο μικρος θα τα βρισκει σκουρα θα εμφανιζεται και ενα νεο μελος της φαμιλιας?Κριμα δλδ που η clan του δεν πεθανε ολη μαζι σαν του σασουκε.Καθε φορα σε ολο το shippuuden που ο ναρουτο μεταμορφωνοταν σε kyuubi θα μπορουσε να ειχε αποφευχθει αμα εμφανιζοταν ο θεις η θεια ο ξαδερφος και παι λεγοντας.

Και ναι για μενα ειναι απαξιωτικο να βλεπεις τον χαρακτηρα του ναρουτο να μην μπορει να καταφερει να ελεγξει το bizuu απο μονος του και να χρειαζεται καθε φορα να υποβασταζεται απο τα πνευματικα δεκανικια του καθε συγγενη του.

Καλά για τα επίθετα που στολίζω την σειρά, το ξέρω δεν τα λέω έχοντας αντικειμενική άποψη. Αλλά δεν υπερέβαλλα με κάτι που στο μάνγκα είναι λογικό και φυσιολογικό.
Να εξηγήσω. Όπως λές και εσύ και η Nancy_neko θεωρείτε κλισέ το ότι εμφανίστηκαν οι γονείς τους. Να γιατί είστε υπερβολικοί.

Πρώτον, είδαμε τον μπαμπά του και την μαμά του. Δεν είδαμε στο τσάπτερ κανέναν παππού καμιά γιαγιά (έως τώρα :P) ούτε στις δυσκολίες να πετάγονται οι θείοι και οι θείες από τα δέντρα και να του κάνουν power ups. Αυτοί οι δύο συνέβαλαν στον να γίνει το seal του Kyuubi. Και Δεύτερον έρχεται να μας εξηγήσει η μάνα του ή οποία ήταν και ο πορηγούμενος host, πως είχαν τα πράγματα στο παρελθόν.
Τουλάχιστον η λέξη κλισέ είναι υπερβολική. Πρέπει να γίνει κάτι πολλές φορές, από πολλά άτομα και με συνεχόμενη χρήση για να θεωρηθεί κλισέ. Εσείς θεωρήστε το όπως επιθυμήτε αλλά στην παρούσα φάση εγώ δεν το θεωρώ αντικειμενική άποψη,άρα ούτε και κλισέ. Και αυτή είναι η υποκειμενική άποψη μου. Όποιος θέλει την διαψεύδει.
Επίσης δεν θεωρώ απαξιωτικό ένα τέτοια σκηνικό. Τι είναι ο Ναρούτο, o imba ruler who rules them all? Εννοείται ότι χρειάζεται στήριξη και ειδικά όταν δεν έχει γνωρίσει τους γονείς του. Είναι κάτι που τον κάνει να νιώθει χαρούμενο. Μην το παίρνετε και αυτό τόσο μονόπλευρα. Στην τελευταία σελίδα αν προσέξεις ήθελε να πέι στην μαμά του, πώς της φάνηκε ο γιός της... Αν το προσέξετε θα το δείτε.

Και τώρα Nancy Neko.
Πες ότι έχανε ο Ναρούτο. Αυτό σε τι θα βοηθούσε το σόνεν; Να καταλάβουμε εμείς οι ανίδεοι την τρομερή δύναμη του Kyuubi και να αρχίζει ο Ναρούτο να είναι ένα σεμνότυφο παιδάκι; Έτσι δεν θα χαλάσει η πλοκή αλλά θα χαθεί και η υπόσταση του χαρακτήρα του πρωταγωνιστή. Να γιατί από μέρους μου το θεωρώ υπερβολικό.

Εντάξει το ξέρω, αρκετά πράγματα για το Ναρούτο τα παραβλέπω γιατί ποτέ δεν με ενόχλησαν. Τώρα αν έχω τόσο άδικο όκ, πάω πάσο...

Edited by Night Wizard Seal, 17 June 2010 - 12:03.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7247 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 17 June 2010 - 11:54

Ατσα και καινουργιο σκιλλ ο Naruto..μ'αρεσε που εδειξε οτι τελικα ο naruto ειναι δυνατος ninja... και στο τελος ωραιο Cliffhanger... και εξηγηθηκε γτ η αλεπου αναγνωρισε την kushina...

2bbd14fc.jpg

#7248 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 17 June 2010 - 12:12

Εγω πιστευω οτι ειναι λογικο να νικήσει με βοηθεια το Kyuubi, κανενας αλλος εκτος απο τον madara δεν καταφερε να το νικησει (χωρις να πεθανει τουλαχιστον) αν το νικαγε ετσι απλα θα ηταν το ιδιο δινατοσ με τον madara να παει να τον πλακοσει να τελιονουμε. Οσο για τα rasengan τι να κανουμε μονο αυτα ξερει το παιδι.

gVaaH5O.jpg

#7249 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 17 June 2010 - 12:13

Καλό ήταν το chapter! Αν και θα συμφωνίσω στο ότι τελείωσε λίγο γρήγορα η όλη φάση,
θα προτιμούσα να κρατούσε άλλο ένα chapter και τουλάχιστον να μην μας έχει σε αναμένα κάρβουνα μέχρι την επόοοοομενη φορά >_<!! kishimoto you troll!

Από της ωραίες σκηνές, το αρχικό πάνελ όπου όλοι οι ναρουτοκλώνοι κάνουν channel ο ένας στον άλλο τα rasengan, αν και μετά με το super duper ultimate rasengan barrage of mighty sage doomness ένοιωσα ότι το ψιλοέχεσε το θέμα :hahaha: (εντυπωσιακό βέβαια)
btw, αυτή η μάχη ήταν τελείως cheat απο πλευράς του naruto, εκτός όλων των άλλων, καθόταν ακίνητος όλη την ώρα και μπορούσε να έχει όσο nature chakra θέλει o.o

O Naruto απέσπασε προς το τέλος το chakra του kyubi πιο γρήγορα απότι περίμενα, αν και το προτιμώ χίλιες φορές από φάσεις dragonball 3rd vs orochimaru βάλε βγάλε το σπαθί, και πάλι απτην αρχή XD στην όλη sealing κατάσταση μετά από αυτό, γούσταρα πολύ

Το τελευταίο πάνελ ήταν αυτό που έλειπε από το naruto εδώ και λίγο καιρό και δένει με διάφορα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν ειδικά στα τελευταία chapters~ ο kishimoto είναι πολύ καλός storyteller και το αποδεικνύει και εδώ, για να δούμε τι πραγματικά συνέβει mr madara! :bike::fromabove:

p.s. λολ @ kyubi fans! :hihi2:

#7250 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 17 June 2010 - 12:36

Συμφωνω με τον "Night Wizard Seal" απολυτως!! Και στην τελικη ρε παιδια αμα δεν γουσταρετε, μην το βλεπετε!!

Καθε φορα τα ιδια πραγματα θα λεμε ρε Nancy (και οχι μονο μην το παιρνεις προσωπικα) ? Δεν σας αρεσε το ενα και δεν σας αρεσε το αλλο?

Τουλαχιστον μην μας ξενερωνετε! Αμα δεν σας αρεσει το πως εξελισσεται το story, just don't watch it!!

Sorry για τον τροπο που μιλησα, αλλα δεν νομιζετε και εσεις οτι κατανταει κουραστικο??
Posted Image

#7251 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 17 June 2010 - 12:52

Συμφωνω με τον "Night Wizard Seal" απολυτως!! Και στην τελικη ρε παιδια αμα δεν γουσταρετε, μην το βλεπετε!!

Καθε φορα τα ιδια πραγματα θα λεμε ρε Nancy (και οχι μονο μην το παιρνεις προσωπικα) ? Δεν σας αρεσε το ενα και δεν σας αρεσε το αλλο?

Τουλαχιστον μην μας ξενερωνετε! Αμα δεν σας αρεσει το πως εξελισσεται το story, just don't watch it!!

Sorry για τον τροπο που μιλησα, αλλα δεν νομιζετε και εσεις οτι κατανταει κουραστικο??

δεν μας πειραζει ο τροπος που το εθεσες αλλα αυτη η συζητηση εχει γινει απειρες φορες και σε αυτο το θρεντ και στο αλλο του bleach
το προβλημα ειναι αλλο, μαςς αρεσε απο την αρχη αλλα πλεον εχουμε "μεγαλωσει" διαβαζοντας και βλεποντας διαφορα αλλα, αλλα και με πολυ καλες βασεις να ξεκιναει το ναρουτο οποτε εχουμε περισοτερες απετισεις και πολες φορες δεν ανταποκρινετε στις προσδοκιες μας..
γι αυτο και διαβαζοντας καθε βδομαδα μπαινουμε εδω και σχολιαζουμε τα καλα και τα κακα, δηλαδη πρεπει να λεμε μονο τα καλα και τι φανταστικο που ειναι και τι ωραιοι χαρακτηρες και τι φανταστικες μαχες?
στην τελικη οπως το εθεσες (και το εχουν θεσει και αλλοι πολες φορες) αμα δεν σας αρεσει μη διαβαζετε τα σχολια μας ή το θρεντ, βρειτε ενα φορουμ αφιερομενο μονο στο ναρουτο και καητε εκει..

#7252 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 17 June 2010 - 12:54

Δεν ειμαστε μυωπες σαν καποιος αλλους, ο καθενας λεει την αποψη του ειτε σ αρεσει ειτε οχι!!

Στα περι του τσαπτερ τωρα. Εμενα προσωπικα μ αρεσε αρκετα οφειλω να ομολογησω...γενικα αυτο το arc ειναι οτι το καλυτερο!!

Posted Image

#7253 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 June 2010 - 13:15

Δεν το έθεσα έτσι. Απλά το να την λέει αυτός που είναι καμμένος σε αυτόν που θεωρεί την σειρά χάλια απλά δεν βγάζει πουθενά. Για αυτό είπα να υπάρχει μια Α αντικειμενικότητα σε γενικότερα συμπεράσματα.

Να ξανα ρωτήσω κάτι. Κάτι που μου φάνηκε πολύ παράξενο. Ο Μαντάρα είπε ότι έλεγχε το Kyuubi και αυτός το έφερε στην Κονόχα να την καταστρέψει. Τώρα πως ήταν μέσα στην Kushina; Και για να είναι μέσα της και να το έβαλε στον Ναρούτο, πρέπει να έχει πεθάνει. Ααααα μπερδεύτικα :blurah5:. Μπάκα Κισιμότο :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7254 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 17 June 2010 - 13:28

Να ξανα ρωτήσω κάτι. Κάτι που μου φάνηκε πολύ παράξενο. Ο Μαντάρα είπε ότι έλεγχε το Kyuubi και αυτός το έφερε στην Κονόχα να την καταστρέψει. Τώρα πως ήταν μέσα στην Kushina; Και για να είναι μέσα της και να το έβαλε στον Ναρούτο, πρέπει να έχει πεθάνει. Ααααα μπερδεύτικα :blurah5:. Μπάκα Κισιμότο :P

Αυτό είναι που δε ξέρουμε και που θα μαθαίνουμε από το επόμενο chapter. Γιατί εάν ο Madara έβγαλε το Kyuubi από τη Kushina για να το χρησιμοποιήσει, τότε εκείνη πέθανε.* Αν είναι έτσι, πώς γεννήθηκε ο Naruto; Βέβαια, υπάρχουν περιπτώσεις μωρών που γεννιούνται από φρέσκα πτώματα, αλλά πολύ βαρύ για shounen μου ακούγεται...:terror2: Χώρια που δεν εξηγεί πώς το chakra της Kushina χρησιμοποιήθηκε για το seal.

Το πιο φρικιαστικό θα ήταν να περίμενε ο Madara τη Kushina να εξασθενήσει στη γέννα και να πήρε το Kyuubi κατά τη διάρκεια... Δε θέλω να σκέφτομαι αυτό το σενάριο... :OMG3:

* Μάλλον εδώ παίζει ρόλο το "special chakra" που είπε η Kushina ότι έχει.

Αααα, δε μπορώ, θέλω το επόμενο. :dazed:

Posted Image

#7255 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 17 June 2010 - 13:30

δεν ειπε πουθενα οτι ηταν μεσα της και μετα το εβαλε στο ναρουτο.. απλα λεει οτι ήταν τζιντσουρικι.. τωρα το πως ελεγξε ο μανταρα το κιουμπι και πως ξεμπλεκονται ολα αυτα ειναι το ερωτημα που δημιουργηθηκε..
το λογικο ειναι ελεγχοντας το κιουμπι (ο μανταρα) να εχασε τον ελεγχο η κουσινα και να επαθε αυτο που παθενε ο ναρουτο (με τις ουρες) αλλα στο μεγιστο βαθμο χανοντας τον ελγχο.. ετσι αρχησαν οι καταστραφες της κονοχα και ο 4ος αναγκαστικε να τα βαλει με την γυναικα του-κιουμπι διαλεγοντας να δωσουν απο ολη αυτην την ιστορια κατι καλο στο γιο τους.. (δεν μου ερχετε καποιο αλλο σεναριο που να στεκει στο μυαλο)

#7256 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 17 June 2010 - 13:43

Υπάρχουν κάποια όρια στο "έχω αρνητική" γνώμη για ένα manga.

Το να γκρινιάζω συνέχεια και αδιακρίτως δεν θεωρείται γνώμη η οποία πρέπει να την ποστάρω σε ένα thread συζήτησης της συγκεκριμένης σειράς. Αποτελεί spam. Ναι, αποτελεί spam, ξαναδιάβασε το. Το να διαβάζω για πλάκα κάτι που δεν μου αρέσει, ακόμα και αν ήμουν ο πρώτος αναγνώστης του, και μετά να πηγαίνω να ποστάρω και το κράζω μόνο για χαβαλέ αποτελεί spam και όχι γνώμη. Μην προσπαθείτε να το περάσετε ως γνώμη. Έχει τεράστια διαφορά. Χώρια ο συνεχής διαγωνισμός ειρωνείας για το ποιος θα πει την μεγαλύτερη εξυπνάδα κατά την διάρκεια του bashing. Αν θες να πεις τα "κακά" ενός chapter κάντο στον ίδιο τόνο που λες και τα καλά, γιατί χρησιμοποιείτε ειρωνεία; Γράφει ο ένας μια εξυπνάδα απαντάνε για χαβαλέ άλλοι 3 στον ίδιο τόνο και άντε γεια το topic.

Ας μην αναφέρουμε καν διάφορα επικριτικά σχόλια λες και οι αναγνώστες του Naruto είναι εγκεφαλικά ανάπηροι και δεν γνωρίζουν πως πρόκειται για shonen (με διάφορα γραφικά, cliche’, χαζά στοιχεία μέσα αυτονόητα) αλλά για καμιά ευρωπαϊκή, βαθυστόχαστη ταινία.

Κακώς ή καλώς, το συγκεκριμένο thread απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που θέλουν να συζητήσουν πάνω στην πλοκή του, στους χαρακτήρες του κλπ. Γι'αυτούς είναι το thread πρωτίστως αρέσει δεν αρέσει. Σεβαστείτε και μην σπάτε τα νεύρα σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνετε αυτό. Αν θέλετε να κοροϊδέψετε μπορείτε να το κάνετε και στο Black Hole το οποίο είναι thread καθαρά για spamfest.

#7257 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 17 June 2010 - 13:50

Καλά για τα επίθετα που στολίζω την σειρά, το ξέρω δεν τα λέω έχοντας αντικειμενική άποψη. Αλλά δεν υπερέβαλλα με κάτι που στο μάνγκα είναι λογικό και φυσιολογικό.
Να εξηγήσω. Όπως λές και εσύ και η Nancy_neko θεωρείτε κλισέ το ότι εμφανίστηκαν οι γονείς τους. Να γιατί είστε υπερβολικοί.

Πρώτον, είδαμε τον μπαμπά του και την μαμά του. Δεν είδαμε στο τσάπτερ κανέναν παππού καμιά γιαγιά (έως τώρα :P) ούτε στις δυσκολίες να πετάγονται οι θείοι και οι θείες από τα δέντρα και να του κάνουν power ups. Αυτοί οι δύο συνέβαλαν στον να γίνει το seal του Kyuubi. Και Δεύτερον έρχεται να μας εξηγήσει η μάνα του ή οποία ήταν και ο πορηγούμενος host, πως είχαν τα πράγματα στο παρελθόν.
Τουλάχιστον η λέξη κλισέ είναι υπερβολική. Πρέπει να γίνει κάτι πολλές φορές, από πολλά άτομα και με συνεχόμενη χρήση για να θεωρηθεί κλισέ. Εσείς θεωρήστε το όπως επιθυμήτε αλλά στην παρούσα φάση εγώ δεν το θεωρώ αντικειμενική άποψη,άρα ούτε και κλισέ. Και αυτή είναι η υποκειμενική άποψη μου. Όποιος θέλει την διαψεύδει.
Επίσης δεν θεωρώ απαξιωτικό ένα τέτοια σκηνικό. Τι είναι ο Ναρούτο, o imba ruler who rules them all? Εννοείται ότι χρειάζεται στήριξη και ειδικά όταν δεν έχει γνωρίσει τους γονείς του. Είναι κάτι που τον κάνει να νιώθει χαρούμενο. Μην το παίρνετε και αυτό τόσο μονόπλευρα. Στην τελευταία σελίδα αν προσέξεις ήθελε να πέι στην μαμά του, πώς της φάνηκε ο γιός της... Αν το προσέξετε θα το δείτε.

Και τώρα Nancy Neko.
Πες ότι έχανε ο Ναρούτο. Αυτό σε τι θα βοηθούσε το σόνεν; Να καταλάβουμε εμείς οι ανίδεοι την τρομερή δύναμη του Kyuubi και να αρχίζει ο Ναρούτο να είναι ένα σεμνότυφο παιδάκι; Έτσι δεν θα χαλάσει η πλοκή αλλά θα χαθεί και η υπόσταση του χαρακτήρα του πρωταγωνιστή. Να γιατί από μέρους μου το θεωρώ υπερβολικό.

Εντάξει το ξέρω, αρκετά πράγματα για το Ναρούτο τα παραβλέπω γιατί ποτέ δεν με ενόχλησαν. Τώρα αν έχω τόσο άδικο όκ, πάω πάσο...

no way dear,naruto must win,it's a shonen!δεν ειπα εγω να νικησει το kyuubi,αλλο ειπα
να παλεψει ο ναρουτο,να κανει κατι,η μαχη να κρατησει παραπανω τσαπτερς,να μας δειξει οτι δεν buffαρει τον ναρουτο τοσο πολυ,να δειξει οτι ο ναρουτο παιδευτηκε,αλλα στο τελος τα καταφερε!τωρα ετσι οπως εγινε,ηταν ολα τοσο συντομα που ηταν τραγικα ξενερωτα!εαν η μαχη κραταγε παραπανω,δεν εκανε σιδηροδρομο rasengan,και δεν βοηθαγε η sweet ketchup,θα μου αρεσε,beleive me
λες οτι ειμαι υπερβολικη,αλλα εγω δεν ειπα πουθενα,να χασει ο ναρουτο απο το kyuubi,ειπα αυτα που λεω και τωρα!
cliche επισης,ειναι κατι που εχει χασει την πρωτοτυπια του.το ναρουτο πλεον δεν ειναι κατι πρωτοτυπο :P

well,dear bachatron,it's not that we don't like it,but we are able to see what's wrong !
δεν λεω καθε φορα τα ιδια,pay attention to what I say,και θα δεις
εαν ξενερωνεις με αυτα που λεω,μην διαβαζεις,και μην απαντας στα post μου,δεν σε υποχρεωνει κανεις
το story θα μου αρεσε,εαν για παραδειγμα η μαχη κραταγε παραπανω!ηθελα να κερδισει o naruto,ειναι shonen,ειναι λογικο να κερδισει,αλλα ας κραταγε παραπανω,ενα τσαπτερακι τουλαχιστον
ο τροπος που το παρουσιασε ο κισιμοτο,ηταν πολυ γρηγορος,βαρετος μπορω να πω!εαν κραταγε παραπανω τσαπτερς,θα πορωνομουν,γιατι θα ελεγα οτι να,ο ναρουτο προσπαθει,και κανει οτι μπορει!ετσι,ηταν τελειως τραγικο(μην μιλησω για το σχεδιο)
ετσι οπως ηταν η ολη μαχη,ηταν φανερο το nerf που εχει φαει ο kyuubi και το απειρο buff του κισιμοτο,εαν κραταγε παραπανω τσαπτερς,παρα μερικες σελιδουλες,δεν νομιζεις οτι θα ηταν καλυτερα?τοτε θα ειχα πορωθει
οχι δεν νομιζω αγαπητε/η οτι κατανταει κουραστικο,γιατι εδω λες την αποψη σου,δεν ειναι μονο για narutards που ειναι πορωμενα και δεν κοιτανε εαν παει κατι στραβα η οχι(και δεν αναφερομαι σε εσενα,η σε καποιον αλλον,μιλαω γενικα,οτι ενα thread που λεει να πεις την γνωμη σου,δεν σημαινει οτι πρεπει οπωσδηποτε να ειναι και τα καλυτερα σχολια,γιατι ετσι θα ταν ενα thread για -tards μονο)
επισης εαν ειδες,ειπα οτι το προηγουμενο τσαπτερ μου αρεσε αλλα ειχε μερικες υπερβολες
so,εαν σε ξενερωνω,απλα μην απαντησεις,εαν σε κουραζω,επισης μην απαντησεις
ωραιο και καλο το ναρουτο,αλλα εαν θες μονο θετικα σχολια,αυτο δεν ειναι αποψη,αυτο ειναι φανατισμος,κανε ενα thread για ναρουτο,που μονο θετικα και πορωτικα σχολια θα ακουγονται
στο κατω κατω god damnit δεν λεω κατι περιεργο!:P more battle,more effort,without the ketchup's help,and it would be a nice chapter!
και εαν ζωγραφιζε ο κισιμοτο οπως πριν,η αν ζωγραφιζε ακομα ο ιδιος,θα ηταν καλυτερα,πολυ καλυτερα

Υπάρχουν κάποια όρια στο "έχω αρνητική" γνώμη για ένα manga.

Το να γκρινιάζω συνέχεια και αδιακρίτως δεν θεωρείται γνώμη η οποία πρέπει να την ποστάρω σε ένα thread συζήτησης της συγκεκριμένης σειράς. Αποτελεί spam. Ναι, αποτελεί spam, ξαναδιάβασε το. Το να διαβάζω για πλάκα κάτι που δεν μου αρέσει, ακόμα και αν ήμουν ο πρώτος αναγνώστης του, και μετά να πηγαίνω να ποστάρω και το κράζω μόνο για χαβαλέ αποτελεί spam και όχι γνώμη. Μην προσπαθείτε να το περάσετε ως γνώμη. Έχει τεράστια διαφορά. Χώρια ο συνεχής διαγωνισμός ειρωνείας για το ποιος θα πει την μεγαλύτερη εξυπνάδα κατά την διάρκεια του bashing. Αν θες να πεις τα "κακά" ενός chapter κάντο στον ίδιο τόνο που λες και τα καλά, γιατί χρησιμοποιείτε ειρωνεία; Γράφει ο ένας μια εξυπνάδα απαντάνε για χαβαλέ άλλοι 3 στον ίδιο τόνο και άντε γεια το topic.

Ας μην αναφέρουμε καν διάφορα επικριτικά σχόλια λες και οι αναγνώστες του Naruto είναι εγκεφαλικά ανάπηροι και δεν γνωρίζουν πως πρόκειται για shonen (με διάφορα γραφικά, cliche’, χαζά στοιχεία μέσα αυτονόητα) αλλά για καμιά ευρωπαϊκή, βαθυστόχαστη ταινία.

Κακώς ή καλώς, το συγκεκριμένο thread απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που θέλουν να συζητήσουν πάνω στην πλοκή του, στους χαρακτήρες του κλπ. Γι'αυτούς είναι το thread πρωτίστως αρέσει δεν αρέσει. Σεβαστείτε και μην σπάτε τα νεύρα σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνετε αυτό. Αν θέλετε να κοροϊδέψετε μπορείτε να το κάνετε και στο Black Hole το οποίο είναι thread καθαρά για spamfest.

well,ποιος γκρινιαζει αδιακριτως?εκτος αυτου,πουθενα δεν ειδα ειρωνια :P u're here to post ur opinion,good or bad,and what u'd like to see
i wanted for example to see περισσοτερη μαχη!
και κανενας δεν κοροιδευει κανεναν,αλλιως θα ειχαμε φαει και warns! :P
και εαν θες να συζητησουμε για την πλοκη του τσαπτερ και τους χαρακτηρες του,ανετα!
1)ηταν υπερβολικα γρηγορη πλοκη,σαν να ειναι υπερβολικα ευκολο για τον ναρουτο
2)πραγματικα,ηθελα να κρατησει παραπανω η μαχη,εδω βλεπαμε αλλες μαχες,να κρατανε 4 chapters,και αυτη ηταν καπου στα....3/4 ενος τσαπτερ
3)οι ζωγραφιες ηταν really χαλια,καμια σχεση με πριν
4)δεν μου αρεσε που επενεβη η kushina,γιατι πραγματικα,ηθελα να κανει κατι ο ναρουτο μονος του
και 5)η σιδηρογραμμη του rasengan ηταν.... αστα!
δεν κοροιδευει κανεις το chapter,και οχι,δεν θα παμε να σπαμαρουμε στο black hole,γιατι οι αποψεις ειναι πολυδιαστατες,και οχι μονο θετικες η αρνητικες
that's all,no more,οτι ειχα να πω το ειπα,ηθελα much more για μια μαχη σαν και αυτη

Edited by nancy_neko, 17 June 2010 - 14:01.

[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#7258 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 June 2010 - 13:58

Και σου ξαναλεω απο την στιγμη που ξαναχρησιμοποει το ιδιο μοτιβο κατανταει κλισε.Δεν χρειαζεται να γινει 3-4 φορες.Μια φορα και πολυ ειναι.Το γεγονος οτι σε καθε δυσκολη στιγμη εμφανιζεται η μαμα η ο μπαμπας να βοηθησουν τον κανακαρη τους ειναι ηλιθιο.Ειδικα το γεγονος οτι εμφανιζονται ως ελογες μορφες οι οποιες ειναι ικανες να βλεπουν την εξελιξη των γεγονοτων και ειναι ικανες να εχουν και αποψη ειναι ακομα πιο επικο και συνεισφερει στο ολο σκηνικο.Δεν λεω ενταξει εγινε μια φορα με τον Pain.Ενταξει να πω οκ ομορφα εμφανιστηκε ο τεταρτος που ηταν και tensai τον βοη8ησε.Ε οχι ομως και ετσι.
Οσο για τον ναρουτο imba ruler ποτε δεν ειπα κατι τετοιο.Αλλα δεν νομιζω οτι ενα ατομο που λεει οτι λεει ο ναρουτο για understanding και peace εχει αναγκη να γνωρισει την φαμιλια του ειδικα την στιγμη που ολη η ιδεολογια και ψυχολογια του πλεον δεν εχουν αναγκη για παιδιαρισματα.Αμα ειναι σε καθε δυσκολη στιγμη να τρεχουμε για να βρουμε την κατανοηση απο την μαμα και τον μπαμπα για να αντιμετωπισουμε κατι ζητω που καηκαμε...

Posted Image

Στο γενικο πλαισιο με εκφραζει απολυτα οτι ειπε ο matassos.
Στην τελικη αγαπητε bachatron αμα εισαι tard και ξενερωνεις με το να διαβαζεις αρνητικα σχολια για τον αγαπητο ναρουτο υπαρχει η πολυ απλη λυση να μην διαβαζεις τα comment.Δικαιωμα του καθενος ειναι να γραφει την αποψη του ειτε αρεσει σε αλλους ειτε οχι.
Και στην τελικη δεν μπορουμε ολοι να εχουμε την ιδια γνωμη.Για αυτο εχει και γουστο και πλακα.

Posted Image

#7259 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 17 June 2010 - 14:00

Sorry ρε παιδιά,αλλά πριν 2-3 βδομάδες είχατε λυσσάξει το inner battle να μην κρατήσει πάνω απο 1-2 chapters και να ξεμπερδεύουμε(να δούμε kisame,λες κι αυτό είναι το θέμα του naruto σ'αυτή τη φάση..).Μια χαρά ήταν σε διάρκεια η μάχη,δε γινόταν να έχουμε Crash!Bang!Aaahhh! για ακόμα ένα chapter.Ο τρόπος που παγίδευσε ο Naruto το Kyuubi με προβλημάτισε(καθώς και το Rikudō Sennin look).
Άντε,σε 2 βδομάδες πάλι κι ας ελπίζουμε να λάβουμε αρκετές απαντήσεις.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#7260 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 17 June 2010 - 14:02

Δεν εχετε αδικο και το ξερω!! Μαλιστα πολυ καλα τα ειπατε, αλλα ρε παιδια οπως ειπε και Night wizard seal το να την λέει αυτός που είναι καμμένος σε αυτόν που θεωρεί την σειρά χάλια απλά δεν βγάζει πουθενά οπως και το αντιθετο!!

Οποτε ας πουμε αυτα που ειπα πριν απλα τα παιρνω πισο, αλλα σαν μεγαλοι και ωριμοι ανθρωποι που ειμαστε νομιζω οτι θα τα βρουμε!!Posted Image

Back on topic:
Χαχα και οσο για το θεμα με το "rasengan" ας μου πει καποιος τι αλλα jutsu ειχει μαθει ο Naruto. Αυτο ομως δεν το κανει και αχρηστο, ισα ισα μαλιστα το οτι εχει βρει αρκετους και αποτελεσματικοτερους τροπους για να δυναμωσει το jutsu του(που απο το αρχικο σταδιο ειναι A-rank) ειναι κατι που δεν το λες αχρηστο!! He is still young people!(15-17)Posted Imagethumbs up for naruto!Posted Image
Posted Image