Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7231 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 22:18

Ok, that was... all kinds of awesome. :if:

Δε θεωρώ τον εαυτό μου Narutard, αλλά εδώ θα μου επιτρέψετε μια μικρή δόση fangirlισμού. Ήταν τρομερό να βλέπω τον Naruto τόσο badass. Sasuke who?:hmmm: Αυτό με το Sage of six paths... φτφτφτφτφτ... :blingeye2: Εντάξει, το όνομα του rasengan combo ήταν λίγο meh, αλλά νομίζω ότι ακούγεται καλύτερα στα Ιαπωνικά.

Και η αποκάλυψη: η Kushina ήταν jinchuuriki. Εδώ καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα, βρίζουμε που θα δούμε συνέχεια δύο βδομάδες μετά και φωνάζουμε ΖΗΤΩ! που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα δούμε τί έγινε ακριβώς εκείνη τη νύχτα.

Πώς γεννήθηκε ο Naruto; Πώς έγινε το seal από το Minato; Πώς χρησιμοποιήθηκε το chakra της Kushina, ενώ το Kyuubi είχε βγει από μέσα της και υπάκουε τον Madara (φυσική καταστροφή, ε καθίκι; :redcard2:) που σημαίνει ότι η host θα έπρεπε να είναι νεκρή;

Ααααα, θα δούμε Minato and Kushina dying? Βαΐιιιι...! :sadist:

Πολύ καλό chapter να με χαλαρώσει από το διάβασμα. Άντε πίσω τώρα και με τί καρδιά...! :zetsubou:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7232 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 22:34

Οκ chapter εφ όσων είχε Kushina. Αν κι εγω προβλέπω τι θα γίνει.

Kyuubi: Naruto... I am your brother...
Naruto: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

#7233 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 23:06

Νομιζω πως διαβασαμε ενα απ τα καλυτερα τσαπτερ μεχρι τωρα...εγινε μεν το αναμενομενο με τον ναρουτο και την αλεπου..αλλα νομιζω πως αυτο με την κουσινα ηταν πολυ μεγαλη ανατροπη...και το λεω αυτο γτ απ την αρχη του μανγκα ξερουμε πολυ λιγα για την επιθεση στην κονοχα αλλα δεν ειχαμε ιδεα οτι η κουσινα μπλεχτηκε στην μαχη..και ποσο μαλλον οτι ηατν χοστ της αλεπους...

Γενικα πολυ ωραιο και στον τροπο που ο ναρουτο νικησε..ηταν πολυ ναρουτοτροπος...

Και περιμενουμε νομιζω ολοι μαζι το επομενο τσαπτερ με τεραστια αγωνια...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7234 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 23:14

me wants me wants me wants next chapter :o

η tea-chan τα είπε πολύ ωραία. συμφωνώ απόλυτος. ο ναρουτo ήτανε cool του κερατα και τώρα θέλω σαν τρελός να δω το παρελθόν. μακάρι να είναι πώρωση

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#7235 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 23:30

Τς τς τς, δεν ντρέπεστε. Κακόβουλε άνρθρωπε. Δηλαδή τι να πώ; Ντροπή σου :P

Συμφωνώ με την Tea-chan and with Azathoth, who liked the chapter :P

Κατ'αρχάς. Το τσάπτερ όπως είπε και ο προλαλήσας, ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Καιρό είχα να πορωθώ τόσο άγρια. Για διάφορους λόγους. Και το σκίτσο ήταν πολύ καλό, γενικότερα η εικόνες, ωραία μάχη, το Kyuubi and Naruto στα άγρια τους, πολλά ωραία πράγματα.

Ωραίες κινήσεις και όντως λίγο μεγάλο το όνομα της τεχνικής με το sage mode, αλλά χαλάλι, τον αφήνουμε να πειραματιστεί...

Με την βοήθεια της μαμάς του τα κατάφεραν. Επιτέλους. Δεν χρειάζεται να αναλώνεται σε τέτοια πράγματα. Εκτός του ότι ήταν πολύ ωραίο τσάπτερ δημιούργησε ακόμα περισσότερες απορίες.

Γιατί όταν απορόφησε το τσάκρα έδειξε τον Ναρούτο Sage of the six paths; Δεν το κατάλαβα να πώ την αλήθεια. Επίσης στο τέλος σφραγίζει το Kyuubi γιατί σίγουρα θα αντιστεκόταν. Αλλά τι ήταν αυτά που του είπε; "I won't hurt you", "Wait, just wait".
Γενικότερα την σχέση δεν την πολυκατάλαβα. Και μην ποστάρετε ειρωνικά πόστ, δεν έχει νόημα. Σοβαρά τα λέω αυτά τα πράγματα.

Και τέλος η Θεά Kushina ήταν το παλιό Jinchuuriki. Αυτό και αν δημιουργεί απορίες και hooray for the "explanations of the past". Χαίρομαι πραγματικά που έχουμε φτάσει σε ένα τέτοιο κομβικό σημείο και επιτέλους αυτός ο άνθρωπος ο Κισιμότο να λύσει καμιά απορία γιατί δεν μας βλέπω καλά.
:nanana: Δεν θα έχει τσάπτερ... Μέσα στην ζέστη, άντε να περιμένουμε...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7236 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 23:51

What is love baby dont seal me no moar.
Σοβαρα kushina jinchuuriki.Νεο νοημα στον ορο runs in the family.Περα απο το αθλιο τελος η ολη μαχη ηταν αρκετα καλη.Ειχε φαση να βλεπεις τον ναρουτο να φαπιαζει τον kyuubi και αυτο να μην μπορει να αντεπιτεθει.Αλλα ενταξει το τελος ηταν πραγματικα απαξιωτικο.Μore cliches anyone?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7237 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 00:27

να συμφωνησω με kelborn3 για τα cliche :P
η μαχη τελειωσε υπερβολικα γρηγορα:erk:
ηθελα να μην τελειωσει ετσι γρηγορα και απαξιωτικα ,ας κραταγε ενα τσαπτερακι ακομα
εμ...οσο για το σχεδιο....it's not kishimoto's thing
dunno,περιμενα πολυ,πολυ περισσοτερα,απο το kyuubi κατα βαση,και να μην χασει απο rasengan(μα καλα,ολοι απο rasengan χανουν πλεον??>_>)
και ξενερα η σιδηρογραμη του rasengan,αλλα ενιγουει
i wanna see what kushina's gonna say,and kishimoto's taking a break???:chigau:
it's kishimoto...ελεγα θα γινει κατι,δεν θα το σωσει καπως?οχι,δεν το εσωσε καθολου :P θελω να δω το επομενο τσαπτερ,να δω τι θα πει η μαμακα του η sweet ketchup για τον ναρουτο
σε λιγο θα μας τον βγαλουν ξερω γω και απογονο του rikoudo sennin να πουμε
πφφφ....το κλειδωσε σαν κουταβι σε τιμωρια ξερω γω...ενιγουεϊ,ειναι ο κισι....:hahaha:
a cliche chapter,with the same kishimoto touches of incredible buffs on naruto xD
naruto---->buff,buff,buff,buff,buff
kyuubi---->nerf x100000
sweet ketchup--->just say what u have to say god damnit !!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από nancy_neko: 17 Ιούνιος 2010 - 00:49

[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#7238 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 00:34

Δεν μου άρεσε καθόλου, ελεος, στο εγκέφαλό του Naruto η Kushina συνεργάζεται με τον γιο της και δέρνουνε την αλεπού ! Τι άλλο θα δούμε δηλαδή !?

Για το πως γίνονται όλα αυτά η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Δηλαδή το ανίκητο υπερόπλο που κατέστρεφε χωριά, νικήθηκε με μια αλυσίδα της Κουσίνα και με sage δυνάμεις επιπέδου Jiraya.
Ειλικρινά δεν έχω λόγια...ο οτινανισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 17 Ιούνιος 2010 - 00:51

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7239 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 00:42

Μαγκες απλα κοριφαιο το chapter!!! Αν και εγω εχω μερικες αποριες...π.χ (το twist του χεριου και αυτα που σφραγισαν το kyuubi... πως το εκανε?)

Αντε και τωρα να μαθουμε τι συνεβη εκεινο το βραδυ... but also the Uzumaki's clan history!!:lovulovu:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7240 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 00:54

Βασικα το τσαπτερ ήταν απο τα ωραιότερα, όχι μόνο για αυτα που έδειξε, αλλα και γιατί σε αφήνει σε πολυ ωραίο σημείο που μου θυμισε το τσαπτερ ακριβως πριν την επιστροφη του ναρουτο στην κονοχα σε πειν αρκ.

@Night Wizard Seal Εχω τις ιδιες απορίες με σενα. Εκεί που έδειξε το ναρουτο ως Sage of the 6 Paths νομίζω είχε σχεση με το ότι χρησιμοποιησε την ιδια τεχνικη που χρησιμοποιησε και ο ιδιος Rikudu Sennin για να σφραγίσει το Jyuubi. Αλλά μου φανηκε ότι και ο Ναρουτο ήταν ξαφνιασμενος τη στιγμη που τον εδειχνε στη μορφη του 6 Paths Sage.. Δε ξερω τι ακριβως εγινε εκει. Για το i am sorry, i wont hurt you, wait, just wait εκει το εξηγω ως εξης: Όταν ο Μανταρα ειχε υπο τον ελεγχο του το Kyuubi πρεπει να να το ειχε τελειως υποδουλο και προφανως δε θα το ειχε στα ωπα ωπα. Ο ναρουτο ισως ηθελε να του πει οτι δεν θα εχει τετοια μεταχειριση απο κεινον. Εχει ακόμα πολλα ερωτηματα. Δε τελειωσε ακομα η αναμετρηση τους νομιζω, απο τη στιγμη που το εχει μπουντρουμιασει, δε θα εχει τη σχεση που εχει ο κιλλερμπι με το δικο του. Δε θα με παραξενευσει αν στην πορεια ο ναρουτο μιλησει με το κιουμπι και το ημερεψει, γιατι μονο ετσι θα σκαρφαλωνει στον ώμο του όπως ο κιλλερμπι.

Παντως η μαχη που εγινε στο μυαλο του ναρουτο ηταν εκπληκτικη. Δεν ηταν μαχη δυναμης, όπως προειπωθηκε είναι τελειως διαφορετικοί οι φυσικοί νομοι στην πραγματικοτητα απο αυτους μεσα στο μυαλο του. Δε πιστευω ότι σε μια φυσικη μαχη θα μπορουσε κανεις να αγγιξει το κιουμπι. ποσο μαλλον να το γυριζει και τουμπες. Αλλα μετα απο 40 ρασενγκαν σε σειτζ μοντ και ρασεν σουρινκεν που εφαγε και ειχε ακόμα τετοια απιστευτη ποσοτητα τσακρα, και ούτε οι αλυσιδες της κουσινας μπορουσαν να το κρατησουν, το χατσιμπι ούτε γρατζουνια δε μπορουσε να του κανει, γενικα φανηκε το ποσο απιστευτη είναι δυναμη του, και ποσο πραγματικα ανικητο θα ηταν σε φυσικη μαχη.

Παντως ο Ναρουτο τωρα θα εχει απιστευτο power up αν και πολλα ακομα είναι αδιευκρινηστα, τα οποια ελπίζω σε 2 βδομαδες να μας τα λυσει.
Θελω επίσης πολυ να δω τι ρόλο θα παιξει ο κισαμε. Μου φαίνεται ανωφελο το να τα βαλει με τους δυο τους , κατι αλλο θα εχει εντολη να κανει απο το Μανταρα.

#7241 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 07:54

What is love baby dont seal me no moar.
Σοβαρα kushina jinchuuriki.Νεο νοημα στον ορο runs in the family.Περα απο το αθλιο τελος η ολη μαχη ηταν αρκετα καλη.Ειχε φαση να βλεπεις τον ναρουτο να φαπιαζει τον kyuubi και αυτο να μην μπορει να αντεπιτεθει.Αλλα ενταξει το τελος ηταν πραγματικα απαξιωτικο.Μore cliches anyone?

And why is that?

Βασικα το τσαπτερ ήταν απο τα ωραιότερα, όχι μόνο για αυτα που έδειξε, αλλα και γιατί σε αφήνει σε πολυ ωραίο σημείο που μου θυμισε το τσαπτερ ακριβως πριν την επιστροφη του ναρουτο στην κονοχα σε πειν αρκ.

@Night Wizard Seal Εχω τις ιδιες απορίες με σενα. Εκεί που έδειξε το ναρουτο ως Sage of the 6 Paths νομίζω είχε σχεση με το ότι χρησιμοποιησε την ιδια τεχνικη που χρησιμοποιησε και ο ιδιος Rikudu Sennin για να σφραγίσει το Jyuubi. Αλλά μου φανηκε ότι και ο Ναρουτο ήταν ξαφνιασμενος τη στιγμη που τον εδειχνε στη μορφη του 6 Paths Sage.. Δε ξερω τι ακριβως εγινε εκει. Για το i am sorry, i wont hurt you, wait, just wait εκει το εξηγω ως εξης: Όταν ο Μανταρα ειχε υπο τον ελεγχο του το Kyuubi πρεπει να να το ειχε τελειως υποδουλο και προφανως δε θα το ειχε στα ωπα ωπα. Ο ναρουτο ισως ηθελε να του πει οτι δεν θα εχει τετοια μεταχειριση απο κεινον. Εχει ακόμα πολλα ερωτηματα. Δε τελειωσε ακομα η αναμετρηση τους νομιζω, απο τη στιγμη που το εχει μπουντρουμιασει, δε θα εχει τη σχεση που εχει ο κιλλερμπι με το δικο του. Δε θα με παραξενευσει αν στην πορεια ο ναρουτο μιλησει με το κιουμπι και το ημερεψει, γιατι μονο ετσι θα σκαρφαλωνει στον ώμο του όπως ο κιλλερμπι.

Παντως η μαχη που εγινε στο μυαλο του ναρουτο ηταν εκπληκτικη. Δεν ηταν μαχη δυναμης, όπως προειπωθηκε είναι τελειως διαφορετικοί οι φυσικοί νομοι στην πραγματικοτητα απο αυτους μεσα στο μυαλο του. Δε πιστευω ότι σε μια φυσικη μαχη θα μπορουσε κανεις να αγγιξει το κιουμπι. ποσο μαλλον να το γυριζει και τουμπες. Αλλα μετα απο 40 ρασενγκαν σε σειτζ μοντ και ρασεν σουρινκεν που εφαγε και ειχε ακόμα τετοια απιστευτη ποσοτητα τσακρα, και ούτε οι αλυσιδες της κουσινας μπορουσαν να το κρατησουν, το χατσιμπι ούτε γρατζουνια δε μπορουσε να του κανει, γενικα φανηκε το ποσο απιστευτη είναι δυναμη του, και ποσο πραγματικα ανικητο θα ηταν σε φυσικη μαχη.

Παντως ο Ναρουτο τωρα θα εχει απιστευτο power up αν και πολλα ακομα είναι αδιευκρινηστα, τα οποια ελπίζω σε 2 βδομαδες να μας τα λυσει.
Θελω επίσης πολυ να δω τι ρόλο θα παιξει ο κισαμε. Μου φαίνεται ανωφελο το να τα βαλει με τους δυο τους , κατι αλλο θα εχει εντολη να κανει απο το Μανταρα.

I totally agree with you... Ακριβώς αυτό είπα μόλις τελείωσα το τσάπτερ. Θυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές, όπου αγωνιούσαμε για τα τσάπτερ του Ναρούτο και περιμέναμε να βγούν πως και πώς.

Και κάτι τελευταίο. Γενικότερα μιλώντας. Είμαστε σε μια σόνεν σειρά, μην περιμένετε να διαβάσετε την μεγαλύτερη "λογοτεχνική" πηγή του αιώνα. Δηλαδή ορισμένες φορές κάποιοι ακούγεστε τόσο υπερβολικοί... και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Just relax and take it easy.:congrats:

να συμφωνησω με kelborn3 για τα cliche :P
η μαχη τελειωσε υπερβολικα γρηγορα:erk:
ηθελα να μην τελειωσει ετσι γρηγορα και απαξιωτικα ,ας κραταγε ενα τσαπτερακι ακομα
εμ...οσο για το σχεδιο....it's not kishimoto's thing
dunno,περιμενα πολυ,πολυ περισσοτερα,απο το kyuubi κατα βαση,και να μην χασει απο rasengan(μα καλα,ολοι απο rasengan χανουν πλεον??>_>)
και ξενερα η σιδηρογραμη του rasengan,αλλα ενιγουει
i wanna see what kushina's gonna say,and kishimoto's taking a break???:chigau:
it's kishimoto...ελεγα θα γινει κατι,δεν θα το σωσει καπως?οχι,δεν το εσωσε καθολου :P θελω να δω το επομενο τσαπτερ,να δω τι θα πει η μαμακα του η sweet ketchup για τον ναρουτο
σε λιγο θα μας τον βγαλουν ξερω γω και απογονο του rikoudo sennin να πουμε
πφφφ....το κλειδωσε σαν κουταβι σε τιμωρια ξερω γω...ενιγουεϊ,ειναι ο κισι....:hahaha:
a cliche chapter,with the same kishimoto touches of incredible buffs on naruto xD
naruto---->buff,buff,buff,buff,buff
kyuubi---->nerf x100000
sweet ketchup--->just say what u have to say god damnit !!!!

Nancy-san όπως έχουμε πεί 100άδες φορές, είμαστε σε μια νοητή μάχη. Φυσικά αν ήταν ελεύθερο το Kyuubi θα ήταν πολύ πιο δυνατό. Σίγουρα θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Επειδή σε βλέπω να το λές και να το ξανα λές...
Έχει και την βοήθεια και του παλιού host, της μαμάς του και έχει και ένα μικρούλη sage mode που δεν νομίζω να κάνει την κατάσταση να βγαίνει από τα όρια.
Οκ είναι απόψεις αυτά τα πράγματα, αλλά να υπάρχει και λίγη αντικειμενικότητα. Ένα μέσο διάστημα you know what i mean...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7242 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 08:36

And why is that?

because first attack --> rasengan
second (unexpectadly!)--> many rasengans!
third (sooo original) -----> rasen shuriken!
fourth (words have no meaning!)----> many huge rasengaaaaaaaaaaaannnnnnn:hahaha:
περα απο την πλακα όμως το τσαπτερ ηταν οντος επικο, μου αρεσε αρκετα και επιτελους εμφανιστηκε μια νεα αισθηση μυστηριου (ημαστε με τις ιδιες αποριες 30 τσαπτερ τωρα..)

ο ναρουτο ομως δεν ειναι απλα εξυπνος! ειναι ιδιοφυια!
ενω καθετε με τους αλλους 2 και αυτοσυγκεντρονετε ακουγοντας και τις συμβουλες του χταποδι, παραλληλα συζηταει με τη μανα του που δεν ειχε συναντησει ποτε ενώ (!) πολεμαει το κιουμπι με οτι ρασενγκαν βρει :nod:

#7243 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 08:42

Nsw πρωτον ειναι καπως ακυρο να μιλας για αντικειμενικοτητα σε μια σειρα στην οποια ποτε δεν εχεις πει τουλαχιστον οσο καιρο εισαι εδω οτι υπαρχει καποιο chapter που να ειναι τουλαχιστον κακο η αθλιο.

Δευτερον η ολη φαση στο κεφαλι του ναρουτο ειναι μια κα8αρα κλισε κατασταση.Η ολη διαδικασια δημιουργηθηκε για να μας δειξει ο κισι πως ο ναρουτο θα μπορεσει επιτελους να κατακτησει το 9 tails.Αντε λοιπον να δουμε μια μαχη στην οποια ο ναρουτο να βγει νικητης εχουμε ενα κισιμοτο να βγαζει χαρακτηρες σε ολη την διαδρομη και να δειχνει ποσο αδυναμος ειναι ο ναρουτο που για μια ακομη φορα δεν μπορει να καταφερει τπ μονος του.

Το γεγονος οτι εμφανιζει την μανα του μεσα στο μυαλο του παλι στην συγκεκριμενη σκηνη οπως και να το δεις ειναι καραμπινατο cliche και μπαμ κοπια της ππροηγουμενης πτωσης του ναρουτο οπως οταν πολεμουσε με τον pein.Δλδ καθε φορα που ο μικρος θα τα βρισκει σκουρα θα εμφανιζεται και ενα νεο μελος της φαμιλιας?Κριμα δλδ που η clan του δεν πεθανε ολη μαζι σαν του σασουκε.Καθε φορα σε ολο το shippuuden που ο ναρουτο μεταμορφωνοταν σε kyuubi θα μπορουσε να ειχε αποφευχθει αμα εμφανιζοταν ο θεις η θεια ο ξαδερφος και παι λεγοντας.

Και ναι για μενα ειναι απαξιωτικο να βλεπεις τον χαρακτηρα του ναρουτο να μην μπορει να καταφερει να ελεγξει το bizuu απο μονος του και να χρειαζεται καθε φορα να υποβασταζεται απο τα πνευματικα δεκανικια του καθε συγγενη του.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kelborn3: 17 Ιούνιος 2010 - 09:21

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7244 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 08:44

και εγω νομιζω οτι η μαχη δεν ηταν στην πραγματικοτητα...αν ηταν θα τα ειχε γ....ισει ολα το kyubi ειδατε το εκανε το 8tails και το 9tails το ξεσκισε σε secs...anw επιτελου,οπως ειπαν και οι παραπανω...εχω καιρο να αγωνιω τοσο για το ναρουτο...και τωρα Uzumaki's clan time...νταξ οχι και τωρα λιγο πιο μετα με το Break αλλα τεσπα...anw εγω το λυπηθηκα λιγο το kyubi ειδικα εκει π λεει please,naruto don't make me angry,αλλα ευτυχως ο ναρουτο δεν ειναι απο αυτους π θα το εκμεταλλευτουν με καθε κοστος....τα πηρα ομως παλι λιγο με τa rasengan αντε παλι rasengan + rasengan+bigger rasengan+super rasengan+super duper rasengan

#7245 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 10:55

Nancy-san όπως έχουμε πεί 100άδες φορές, είμαστε σε μια νοητή μάχη. Φυσικά αν ήταν ελεύθερο το Kyuubi θα ήταν πολύ πιο δυνατό. Σίγουρα θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Επειδή σε βλέπω να το λές και να το ξανα λές...
Έχει και την βοήθεια και του παλιού host, της μαμάς του και έχει και ένα μικρούλη sage mode που δεν νομίζω να κάνει την κατάσταση να βγαίνει από τα όρια.
Οκ είναι απόψεις αυτά τα πράγματα, αλλά να υπάρχει και λίγη αντικειμενικότητα. Ένα μέσο διάστημα you know what i mean...

ναι,το θεμα ειναι οτι ο ναρουτο ειναι τοσο αχρηστος,που εαν δεν ειχε την βοηθεια ολων αυτων,ακομα και στο μυαλουδακι του,δεν θα νικαγε το kyuubi...
and still....how many ppl are in naruto god damnit?the whole family etc?
εχει γινει τελειως ομως harry potter η ολη φαση
και δεν ειπα τιποτα,ειπα περιμενα περισσοτερα απο αποψη,αφου ολοι ξερουμε οτι θα χασει,ας εχανε αξιοπρεπως,και ας βλεπαμε κατι απο μαχη...ας συνεχιζε δηλ και σε αλλο ενα τσαπτερακι,να μην ειναι τοσο ευκολο απο τα χιλιαδες buff του κισιμοτονα χασει το kyuubi.
και εκτος αυτου,εκνευριστηκα,με την ατακα του ναρουτο w8,just w8.. κανει χαρη κιολας στο kyuubi :wet2:
και ειλικρινα,αρχιζει και με τσαντιζει η sweet ketchup >_>
κισιμοτο--->buffs,nerfs,troll,harry potter mania,τουρλου ολα,σαλατα,αστα βραστα!
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]