Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7201 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 18:23

που έχει δείξει υψηλή νοημοσύνη το kyuubi? εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο πάντως

#7202 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 18:49

η πηγη απο το αλλο παιδι αναφεροταν σε speculation γιαυτο και ειπα οτι ειναι υποθεση και οχι fact
εκει οπως διαβαζω,αναφερεται στο three tailed beast οτι δεν ειχε το μυαλο,και οχι για ολα τα υπολοιπα,και προφανως γιατι εμεινε χωρις host πολυ καιρο
επισης,δεν ειπα οτι ο αριθμος των ουρων αυξανει το iq.
παρολο που εαν ενα tailed beast χωρις host μπορει να ειναι ''χαζο''
ξεχνας οτι το kyuubi ηταν εξυπνο και χωρις host,και οτι το kyuubi ειναι η κοντινοτερη μορφη στο ten tailed beast και εκτος αυτου,απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα,ειναι μακραν πιο εφυες απο τον ναρουτο :hahaha:και πολυ πιο δυνατο,ασχετα αν τρωει μπουφλες και βγαζει τον σκασμο απο την kushina:hot:

Στο link διαβάζουμε επί λέξη ότι "επειδή το three tails δεν είχε jinchuuriki (εν αντιθέση με τα άλλα) ήταν ακόμη πιο αδύναμο επειδή (εξαιτίας του ότι δεν είχε jinchuuriki) του έλειπε ο εγκέφαλος να αξιοποιήσει την δύναμή του". Μια χαρά ρητό είναι και δείχνει έναν κανόνα για την σχέση host -beast γενικά και όχι μόνο για το 3 tails. To γεγονός ότι δεν λέει ότι το ίδιο συμβαίνει για το 1,2,4,5,6,7,8,9 δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι fact αυτό που εξέφρασε. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την εξίσωση 1+1=2 χωρίς να κατηγορούμε το manga για plotholes (όχι ότι δεν έχει γενικά, αλλά εδώ τουλάχιστον έχει εξηγηθεί πλήρως).

Αντίθετα το να λές ότι το Kyuubi είναι έξυπνο είναι speculation για τον απλούστατο λόγο ότι δεν το έχουμε δεί ποτέ μόνο του, ελεύθερο και να αποδεικνύει την θεωρία της σχετικότητος. Το αν caged είναι εξυπνότερο ή οχι από τον Naruto είναι άσχετο (που δεν έχουμε δει και καμιά τρομερή εξυπνάδα από μέρους του εδώ που τα λέμε). Δεν του δανείζει ο Naruto νοημοσύνη από τη δική του απλά ο host είναι η αφορμή για τα beasts να αποκτήσουν συνείδηση.

Αυτά τα ολίγα από εμένα:gotit:

#7203 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 19:31

H τελευταια διασταση αποψεων στο 8εμα νοημοσυνης ειναι πραγματικα υπεροχη.
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7204 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 19:35

που έχει δείξει υψηλή νοημοσύνη το kyuubi? εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο πάντως

guys,don't rephrase what I say,ειπα οτι ειναι πιο εξυπνο απο τον ναρουτο,και αυτο βγαζει ματι,δεν ειπα οτι ειναι το kyuubi o einstein:dazed:

Στο link διαβάζουμε επί λέξη ότι "επειδή το three tails δεν είχε jinchuuriki (εν αντιθέση με τα άλλα) ήταν ακόμη πιο αδύναμο επειδή (εξαιτίας του ότι δεν είχε jinchuuriki) του έλειπε ο εγκέφαλος να αξιοποιήσει την δύναμή του". Μια χαρά ρητό είναι και δείχνει έναν κανόνα για την σχέση host -beast γενικά και όχι μόνο για το 3 tails. To γεγονός ότι δεν λέει ότι το ίδιο συμβαίνει για το 1,2,4,5,6,7,8,9 δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι fact αυτό που εξέφρασε. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την εξίσωση 1+1=2 χωρίς να κατηγορούμε το manga για plotholes (όχι ότι δεν έχει γενικά, αλλά εδώ τουλάχιστον έχει εξηγηθεί πλήρως).

Αντίθετα το να λές ότι το Kyuubi είναι έξυπνο είναι speculation για τον απλούστατο λόγο ότι δεν το έχουμε δεί ποτέ μόνο του, ελεύθερο και να αποδεικνύει την θεωρία της σχετικότητος. Το αν caged είναι εξυπνότερο ή οχι από τον Naruto είναι άσχετο (που δεν έχουμε δει και καμιά τρομερή εξυπνάδα από μέρους του εδώ που τα λέμε). Δεν του δανείζει ο Naruto νοημοσύνη από τη δική του απλά ο host είναι η αφορμή για τα beasts να αποκτήσουν συνείδηση.

Αυτά τα ολίγα από εμένα:gotit:

ofc,και μπορουμε να κανουμε και αλλες εξισωσεις,δεν ειπα εγω οτι τωρα ειχε καπου plot hole,αν και εχει
η θεωρια της σχετικοτητας ειναι ακυρη με το ολο θεμα:frozen:ειπα,και ξαναλεω,ειναι πιο εξυπνο απο τα αλλα γιατι ειναι πιο κοντα στο ten-tailed beast,και ειναι αυτο,που εκφραζει διαφορα συναισθηματα και τα σχετικα.ειπα οτι ειναι εξυπνο,γιατι
ειναι ενα"σαδιστικο πραγμα,πονηρο,ειρωνικο,και παρολαυτα σεβεται τον minato.δεν νομιζω οτι ενα αμυαλο ον μπορει να φερθει καπως ετσι"
συμφωνω στο οτι προφανως ο host ειναι η αφορμη για τα beasts να αποκτησουν συνειδηση,και να φερονται αλλιως,και ξαναλεω,δεν ειπα οτι το kyuubi ειναι πιο εξυπνο απο ολους!απλα απο τα αλλα beasts και απο τον ναρουτο!
that's all,everyone knows naruto's not that smart,γιατι πιανεστε απο αυτο που ειπα για το kyuubi οτι ειναι πιο εξυπνο?ειναι πιο εξυπνο,γιατι ειναι μεσα σε καποιον,ο junchuriki του ειναι ο ναρουτο,και τυχαινει ο junchuriki του να ειναι πιο βλακας απο το kyuubi.
καλυτερη εξηγηση τωρα?

H τελευταια διασταση αποψεων στο 8εμα νοημοσυνης ειναι πραγματικα υπεροχη.
Posted Image

omg,it's freddie xDDD:hahaha:
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#7205 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 19:37

Well kelborn εδώ είναι anime forum οπότε συζητάμε για anime και τελευταία φορά που τσέκαρα δεν είχαμε περιορισμό στην θεματολογια. Για offtopic εξυπνάδες συνοδεία reaction pics παρακαλώ περάστε εδώ. :P

nancy neko δεν νομίζω ότι έχουμε δει κάπου το ten tales να εκφράζει συναισθήματα και λογική ώστε να τα έχει σε μεγαλύτερο βαθμό το kyuubi που είναι μέρος του. Σε αυτό το κομμάτι διαφωνώ και προσπαθώ να εξηγήσω ότι τα tailed beasts είναι τεράστιοι όγκοι από chakra χωρίς συναισθήματα και λογική (εκτός ίσως από το μίσος). Το αν είναι πιο έξυπνος ο naruto από το kyuubi δεν το είχα σκεφτεί μέχρι στιγμής αλλά σε αυτό το κομμάτι τείνω να συμφωνήσω μαζί σου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 13 Ιούνιος 2010 - 19:43

#7206 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 19:44

Γτ σου ειπα εγω να περιοριστεις....ισα ισα οι ακαδημαικες συζητησεις για την νοημοσυνη του kyuubi ειναι πολυ διαφωτιστικες και διασκεδαστικες.Αν μην τι αλλο μαθαινουμε και κατι παραπανω για τα bijuu και τα hosts εξου και ο freddie που ειναι και καλος μαθητης.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7207 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 19:55

Όχι απλά σου λέω εγώ ότι μπορούμε να διεξάγουμε την συζήτηση και χωρίς τις ειρωνίες σου. Πιστεύω το εξήγησα αρκετά απλά ακόμη και για ένα beast χωρίς host να το καταλάβει. Ή κάνω λάθος?

#7208 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 19:59

Well kelborn εδώ είναι anime forum οπότε συζητάμε για anime και τελευταία φορά που τσέκαρα δεν είχαμε περιορισμό στην θεματολογια. Για offtopic εξυπνάδες συνοδεία reaction pics παρακαλώ περάστε εδώ. :P

nancy neko δεν νομίζω ότι έχουμε δει κάπου το ten tales να εκφράζει συναισθήματα και λογική ώστε να τα έχει σε μεγαλύτερο βαθμό το kyuubi που είναι μέρος του. Σε αυτό το κομμάτι διαφωνώ και προσπαθώ να εξηγήσω ότι τα tailed beasts είναι τεράστιοι όγκοι από chakra χωρίς συναισθήματα και λογική (εκτός ίσως από το μίσος). Το αν είναι πιο έξυπνος ο naruto από το kyuubi δεν το είχα σκεφτεί μέχρι στιγμής αλλά σε αυτό το κομμάτι τείνω να συμφωνήσω μαζί σου.

well,nine tails admires minato,ειναι ειρωνικο,εκτος αυτου,το kyuubi θαυμαζει τον ναρουτο για το υποτιθεμενο courage του,εχει honour κai pride.
δεν ισχυει αυτο που λες οτι δεν εχουν συναισθηματα και λογικη.
οποτε ξαναλεω,free,ειναι ογκοι απο chakra που διαλυουν τα παντα,και μεσα σε junchuriki δειχνουν καλυτερα το τι ειναι.εαν το kyuubi ειναι εξυπνο ενω ειναι στον ναρουτο,και ειναι πιο εξυπνο απο τα αλλα(προφανως),σημαινει οτι και free ειναι πιο εξυπνο και στα αλλα.
http://www.onemanga.com/Naruto/95/16/
δες εδω το ποσο ειρωνικο ειναι με το γελιο,αλλα και το admiration που εχει για τα guts του ναρουτο
so,no feelings and logic?

#7209 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 20:11

Naruto. Serious business!

Νομίζω πολύ το ξεψειρίζετε χωρίς λόγο. Ειδικά από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με το αλεπουδακι ώστε να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει και στο beast και στο host

#7210 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 20:13

Naruto. Serious business!

Νομίζω πολύ το ξεψειρίζετε χωρίς λόγο. Ειδικά από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με το αλεπουδακι ώστε να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει και στο beast και στο host

it's a shonen,we all know how it's gonna be XD
εκτος και εαν μας εκπληξει ο kishimoto με καποια ανατροπη xD

#7211 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 20:13

Οff topic posts were deleted. Careful people.

#7212 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 11:41

Thankx for your feedback iri (ήμουν εκτός φόρουμ λόγω δουλειάς ) :P
Δεν θα συνεχίσω να κάνω υποδείξεις για το θέμα που τέθηκε καθώς τα chapters υπάρχουν, τα facts υπάρχουν κ δεν θ κάτσω να αλλάζω την γνώμη του καθενός.

Απλά δεν μπορώ να ακούω όλη την ώρα υποθέσεις και σενάρια χωρίς ένα βάθρο ( κ ενώ προσπαθούν να τα αποδείξουν με τον τρόπο τους) για να τα στηρίξουν γιατί η παραπληροφόρηση ρέει σύννεφο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#7213 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 15:07

You don't screw around with the Kyubi's intelligence!

Spoiler:

#7214 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 20:19

six,αμαν πια :P
well,οτι λεω,εχει μια υποσταση(chapters απο το manga)
και εδω λεμε την γνωμη μας,και την υποστηριζουμε καπως,δεν προσπαθουμε να αλλαξουμε την γνωμη του καθενος :P
(και ποιος ειναι παραπληροφορημενος?:nosey:)
Jesus christ,u all make it as if I said that kyuubi is brilliant!
απλα τυχαινει να ειναι πιο εξυπνο απο τον ναρουτο,που δεν καταλαβαινετε και τι?εξαλλου ο ιδιος ο κισιμοτο εχει πει οτι ο ναρουτο δεν ειναι τοσο εξυπνος!
εαν το kyuubi ηταν στον shikamaru,well,kyuubi would be an idiot,σε σχεση με τον shikamaru
και εξαλλου,προσπαθω να δειξω αυτο που ειπε η iristella,οτι ειναι τεραστιοι ογκοι απο τσακρα,χωρις συναισθηματα και λογικη-εκτος απο το μισος
και εκτος αυτου,εχει μια παντελη αδιαφορια προς το eight tailed beast
και μισει πιο πολυ απο ολους,τους uchiha
can't understand where's the speculation in that,since we all read the manga

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από nancy_neko: 14 Ιούνιος 2010 - 20:44

#7215 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 09:21

Even then, το ότι το Kyubi μπορεί να κάνει 1-2 ειρωνικά γελάκια επειδή έχει το πάνω χέρι μου δείχνει πως έχει κάποιο χαρακτήρα, αλλά όχι ότι είναι πιο έξυπνο από τον Naruto, και π.χ. μπορεί να οργανώσει καλές τακτικές και να μυριστεί άλλες σε τέτοιον βαθμό, και ο Naruto μόλις ειρωνεύτικε το Kyubi σε προηγούμενο chapter. Μην ξεχνάμε ότι όπως λέτε, το Kyubi έξω από τον Naruto ξέρει μόνο μία λέξη -> "ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ!" και αυτό φαίνεται και όταν μπαίνει ο ναρούτος σε berserk mode. Τέλος, ο wannabe Hokage μας δεν είναι ούτε ο πιο χαζός άνθρωπος, ούτε ο πιο ανόριμος, και τουλάχιστον σε θέμα οριμότητας ειδικά στο part II από τον Pein κυρίως και έμπαινε, παρουσιάζεται χίλιες φορές πιο όριμος σε ορισμένα ζητήματα από το μισό cast του manga (προς έκπληξη μου)

τέλος πάντων, ο καθένας όπως αντιλαμβάνεται διάφορα πράγματα

π.σ. το ότι το Kyubi κουνάει την ουρά του και φέρνει τα τσουνάμια είναι από το chapter 0, και δεν νομίζω να θεωρήται canon υλικό.. αλλά όπως είπαμε ο Kyubi μέσα στον naruto είναι πιο αδύναμος (και πιο μικρός) έτσι ουτοσώστε να μπορεί να τον σηκώσει με το σπασμένο sage mode... for shame δλδ! Τον ρινόκερο του pein τον πέταξε εκατό μέτρα ψηλά λες και ήταν πλαστικός ρινόκερος από τα Jumbo!