Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 13 June 2010 - 18:23
Posted 13 June 2010 - 18:49
η πηγη απο το αλλο παιδι αναφεροταν σε speculation γιαυτο και ειπα οτι ειναι υποθεση και οχι fact
εκει οπως διαβαζω,αναφερεται στο three tailed beast οτι δεν ειχε το μυαλο,και οχι για ολα τα υπολοιπα,και προφανως γιατι εμεινε χωρις host πολυ καιρο
επισης,δεν ειπα οτι ο αριθμος των ουρων αυξανει το iq.
παρολο που εαν ενα tailed beast χωρις host μπορει να ειναι ''χαζο''
ξεχνας οτι το kyuubi ηταν εξυπνο και χωρις host,και οτι το kyuubi ειναι η κοντινοτερη μορφη στο ten tailed beast και εκτος αυτου,απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα,ειναι μακραν πιο εφυες απο τον ναρουτοκαι πολυ πιο δυνατο,ασχετα αν τρωει μπουφλες και βγαζει τον σκασμο απο την kushina:hot:
Στο link διαβάζουμε επί λέξη ότι "επειδή το three tails δεν είχε jinchuuriki (εν αντιθέση με τα άλλα) ήταν ακόμη πιο αδύναμο επειδή (εξαιτίας του ότι δεν είχε jinchuuriki) του έλειπε ο εγκέφαλος να αξιοποιήσει την δύναμή του". Μια χαρά ρητό είναι και δείχνει έναν κανόνα για την σχέση host -beast γενικά και όχι μόνο για το 3 tails. To γεγονός ότι δεν λέει ότι το ίδιο συμβαίνει για το 1,2,4,5,6,7,8,9 δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι fact αυτό που εξέφρασε. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την εξίσωση 1+1=2 χωρίς να κατηγορούμε το manga για plotholes (όχι ότι δεν έχει γενικά, αλλά εδώ τουλάχιστον έχει εξηγηθεί πλήρως).
Αντίθετα το να λές ότι το Kyuubi είναι έξυπνο είναι speculation για τον απλούστατο λόγο ότι δεν το έχουμε δεί ποτέ μόνο του, ελεύθερο και να αποδεικνύει την θεωρία της σχετικότητος. Το αν caged είναι εξυπνότερο ή οχι από τον Naruto είναι άσχετο (που δεν έχουμε δει και καμιά τρομερή εξυπνάδα από μέρους του εδώ που τα λέμε). Δεν του δανείζει ο Naruto νοημοσύνη από τη δική του απλά ο host είναι η αφορμή για τα beasts να αποκτήσουν συνείδηση.
Αυτά τα ολίγα από εμένα
Posted 13 June 2010 - 19:31

Posted 13 June 2010 - 19:35
guys,don't rephrase what I say,ειπα οτι ειναι πιο εξυπνο απο τον ναρουτο,και αυτο βγαζει ματι,δεν ειπα οτι ειναι το kyuubi o einsteinπου έχει δείξει υψηλή νοημοσύνη το kyuubi? εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο πάντως
ofc,και μπορουμε να κανουμε και αλλες εξισωσεις,δεν ειπα εγω οτι τωρα ειχε καπου plot hole,αν και εχειΣτο link διαβάζουμε επί λέξη ότι "επειδή το three tails δεν είχε jinchuuriki (εν αντιθέση με τα άλλα) ήταν ακόμη πιο αδύναμο επειδή (εξαιτίας του ότι δεν είχε jinchuuriki) του έλειπε ο εγκέφαλος να αξιοποιήσει την δύναμή του". Μια χαρά ρητό είναι και δείχνει έναν κανόνα για την σχέση host -beast γενικά και όχι μόνο για το 3 tails. To γεγονός ότι δεν λέει ότι το ίδιο συμβαίνει για το 1,2,4,5,6,7,8,9 δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι fact αυτό που εξέφρασε. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την εξίσωση 1+1=2 χωρίς να κατηγορούμε το manga για plotholes (όχι ότι δεν έχει γενικά, αλλά εδώ τουλάχιστον έχει εξηγηθεί πλήρως).
Αντίθετα το να λές ότι το Kyuubi είναι έξυπνο είναι speculation για τον απλούστατο λόγο ότι δεν το έχουμε δεί ποτέ μόνο του, ελεύθερο και να αποδεικνύει την θεωρία της σχετικότητος. Το αν caged είναι εξυπνότερο ή οχι από τον Naruto είναι άσχετο (που δεν έχουμε δει και καμιά τρομερή εξυπνάδα από μέρους του εδώ που τα λέμε). Δεν του δανείζει ο Naruto νοημοσύνη από τη δική του απλά ο host είναι η αφορμή για τα beasts να αποκτήσουν συνείδηση.
Αυτά τα ολίγα από εμένα
η θεωρια της σχετικοτητας ειναι ακυρη με το ολο θεμα
συμφωνω στο οτι προφανως ο host ειναι η αφορμη για τα beasts να αποκτησουν συνειδηση,και να φερονται αλλιως,και ξαναλεω,δεν ειπα οτι το kyuubi ειναι πιο εξυπνο απο ολους!απλα απο τα αλλα beasts και απο τον ναρουτο!
that's all,everyone knows naruto's not that smart,γιατι πιανεστε απο αυτο που ειπα για το kyuubi οτι ειναι πιο εξυπνο?ειναι πιο εξυπνο,γιατι ειναι μεσα σε καποιον,ο junchuriki του ειναι ο ναρουτο,και τυχαινει ο junchuriki του να ειναι πιο βλακας απο το kyuubi.
καλυτερη εξηγηση τωρα?
omg,it's freddie xDDD:hahaha:H τελευταια διασταση αποψεων στο 8εμα νοημοσυνης ειναι πραγματικα υπεροχη.
Posted 13 June 2010 - 19:37
nancy neko δεν νομίζω ότι έχουμε δει κάπου το ten tales να εκφράζει συναισθήματα και λογική ώστε να τα έχει σε μεγαλύτερο βαθμό το kyuubi που είναι μέρος του. Σε αυτό το κομμάτι διαφωνώ και προσπαθώ να εξηγήσω ότι τα tailed beasts είναι τεράστιοι όγκοι από chakra χωρίς συναισθήματα και λογική (εκτός ίσως από το μίσος). Το αν είναι πιο έξυπνος ο naruto από το kyuubi δεν το είχα σκεφτεί μέχρι στιγμής αλλά σε αυτό το κομμάτι τείνω να συμφωνήσω μαζί σου.
Edited by iristella, 13 June 2010 - 19:43.
Posted 13 June 2010 - 19:44

Posted 13 June 2010 - 19:55
Posted 13 June 2010 - 19:59
well,nine tails admires minato,ειναι ειρωνικο,εκτος αυτου,το kyuubi θαυμαζει τον ναρουτο για το υποτιθεμενο courage του,εχει honour κai pride.Well kelborn εδώ είναι anime forum οπότε συζητάμε για anime και τελευταία φορά που τσέκαρα δεν είχαμε περιορισμό στην θεματολογια. Για offtopic εξυπνάδες συνοδεία reaction pics παρακαλώ περάστε εδώ.
nancy neko δεν νομίζω ότι έχουμε δει κάπου το ten tales να εκφράζει συναισθήματα και λογική ώστε να τα έχει σε μεγαλύτερο βαθμό το kyuubi που είναι μέρος του. Σε αυτό το κομμάτι διαφωνώ και προσπαθώ να εξηγήσω ότι τα tailed beasts είναι τεράστιοι όγκοι από chakra χωρίς συναισθήματα και λογική (εκτός ίσως από το μίσος). Το αν είναι πιο έξυπνος ο naruto από το kyuubi δεν το είχα σκεφτεί μέχρι στιγμής αλλά σε αυτό το κομμάτι τείνω να συμφωνήσω μαζί σου.
δεν ισχυει αυτο που λες οτι δεν εχουν συναισθηματα και λογικη.
οποτε ξαναλεω,free,ειναι ογκοι απο chakra που διαλυουν τα παντα,και μεσα σε junchuriki δειχνουν καλυτερα το τι ειναι.εαν το kyuubi ειναι εξυπνο ενω ειναι στον ναρουτο,και ειναι πιο εξυπνο απο τα αλλα(προφανως),σημαινει οτι και free ειναι πιο εξυπνο και στα αλλα.
http://www.onemanga.com/Naruto/95/16/
δες εδω το ποσο ειρωνικο ειναι με το γελιο,αλλα και το admiration που εχει για τα guts του ναρουτο
so,no feelings and logic?
Posted 13 June 2010 - 20:11
Νομίζω πολύ το ξεψειρίζετε χωρίς λόγο. Ειδικά από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με το αλεπουδακι ώστε να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει και στο beast και στο host
Posted 13 June 2010 - 20:13
it's a shonen,we all know how it's gonna be XDNaruto. Serious business!
Νομίζω πολύ το ξεψειρίζετε χωρίς λόγο. Ειδικά από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με το αλεπουδακι ώστε να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει και στο beast και στο host
εκτος και εαν μας εκπληξει ο kishimoto με καποια ανατροπη xD
Posted 13 June 2010 - 20:13
Posted 14 June 2010 - 11:41
Δεν θα συνεχίσω να κάνω υποδείξεις για το θέμα που τέθηκε καθώς τα chapters υπάρχουν, τα facts υπάρχουν κ δεν θ κάτσω να αλλάζω την γνώμη του καθενός.
Απλά δεν μπορώ να ακούω όλη την ώρα υποθέσεις και σενάρια χωρίς ένα βάθρο ( κ ενώ προσπαθούν να τα αποδείξουν με τον τρόπο τους) για να τα στηρίξουν γιατί η παραπληροφόρηση ρέει σύννεφο.
Posted 14 June 2010 - 15:07
Posted 14 June 2010 - 20:19
well,οτι λεω,εχει μια υποσταση(chapters απο το manga)
και εδω λεμε την γνωμη μας,και την υποστηριζουμε καπως,δεν προσπαθουμε να αλλαξουμε την γνωμη του καθενος
(και ποιος ειναι παραπληροφορημενος?
Jesus christ,u all make it as if I said that kyuubi is brilliant!
απλα τυχαινει να ειναι πιο εξυπνο απο τον ναρουτο,που δεν καταλαβαινετε και τι?εξαλλου ο ιδιος ο κισιμοτο εχει πει οτι ο ναρουτο δεν ειναι τοσο εξυπνος!
εαν το kyuubi ηταν στον shikamaru,well,kyuubi would be an idiot,σε σχεση με τον shikamaru
και εξαλλου,προσπαθω να δειξω αυτο που ειπε η iristella,οτι ειναι τεραστιοι ογκοι απο τσακρα,χωρις συναισθηματα και λογικη-εκτος απο το μισος
και εκτος αυτου,εχει μια παντελη αδιαφορια προς το eight tailed beast
και μισει πιο πολυ απο ολους,τους uchiha
can't understand where's the speculation in that,since we all read the manga
Edited by nancy_neko, 14 June 2010 - 20:44.
Posted 15 June 2010 - 09:21
τέλος πάντων, ο καθένας όπως αντιλαμβάνεται διάφορα πράγματα
π.σ. το ότι το Kyubi κουνάει την ουρά του και φέρνει τα τσουνάμια είναι από το chapter 0, και δεν νομίζω να θεωρήται canon υλικό.. αλλά όπως είπαμε ο Kyubi μέσα στον naruto είναι πιο αδύναμος (και πιο μικρός) έτσι ουτοσώστε να μπορεί να τον σηκώσει με το σπασμένο sage mode... for shame δλδ! Τον ρινόκερο του pein τον πέταξε εκατό μέτρα ψηλά λες και ήταν πλαστικός ρινόκερος από τα Jumbo!