Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 02:00
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 02:05

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 02:35
YO YO YO and the 8th tailed beast kick the ass, kick the ass (πο ποο είμαι χειρότερος από αυτόν
)...
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 02:57
Ποση διαφορα εχουν? Και αν εχει το 8 tail παει να πει οτι ειναι ο δυνατοτερος Ninja που υπαρχει σε ολο τον πλανητη. Αν νικαει τα τερατα τοτε οι κοινοι jounin του κλανουν......Ολο χαζομαρες γραφει τελευταια ο Kishi μου φαινεται
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 04:35

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 06:39
Θελω να θιξω ενα θεμα: Αν ο Σασκε εχει χαλαρα το 8 tail γιατι να μην εχει και το 9 tail?????????
Ποση διαφορα εχουν? Και αν εχει το 8 tail παει να πει οτι ειναι ο δυνατοτερος Ninja που υπαρχει σε ολο τον πλανητη. Αν νικαει τα τερατα τοτε οι κοινοι jounin του κλανουν......Ολο χαζομαρες γραφει τελευταια ο Kishi μου φαινεται
Χαχα

Πας καλα? Ο Snoop Dogg δεν ειναι το ιδιο το 8-tails, ειναι Jinchuuriki, δλδ εχει το 8-tails σφραγισμενο μεσα του, σαν τον Naruto.
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 12:38
sorry κιολας
in the name of god,impure souls of the living dead
shall be banished into eternal damnation..amen
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 12:38
Οπως εχουμε δει στο Ναρουτο,τα Bijuu εκτος του gaara οι Ακατσουκι τα απεκτησαν με μεγαλη ευκολια
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 12:44
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 12:51
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 12:55
Καλα ο Kishi θα μας τρελανει πιστευω με αυτα που κανει.
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 14:53
Καλά. άλλο ο Orochimaru και το πάθος που έχει με νέανικα ninja σώματα... Αλλά στην τελική, τα μεταγιον δεν είναι ιδιαίτερα gay. Προσωπικά, θεωρώ το μενταγιόν που έχει δώσει η Tsunade πιο αδερφίστηκο... Μοιάζει λίγο με... Ε, τέλος πάντων καταλάβατε...
Muahahahhahaha και νομιζα οτι μονο εγω το βλεπω ετσι
:hahaha:
συγνωμη αλλα εχετε δει ποτε π..... σε σχημα διαμαντακι???

εχεις ενα δικιο σε αυτο ρε freak αλλα μπορει να μην μπορει να το ελεγξει ο εμινεμ

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 15:44
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 22:13
Εγω να σου πω την αληθεια θα ηθελα να μην τους δυσκολεψει και πολυ η να μην φαμε αρκετα τσαπτερ σε αυτη την μαχη,γιατι το ενδιαφερον μου για αυτη την μαχη ειναι μικρο και ο λογος ειναι οτι υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα να δουμε τωρα με κυριοτερο τον Pain,αλλα οπως ειπα αφηνω και ενα μικρο παραθυρακι να χασει η team hawk αν εχει καποιο τετοιο σχεδιο ο Μανταρα.Μου εχει κανει εντυπωση επισης πως δεν εχει γινει καμια αναφορα απο τον κακασι για το οτι ειδε εναν ακομα sharingan user,ειναι πολυ σημαντικο να το αναφερει σχεδον οσο ειναι και η ερευνα για την ταυτοτητα του Pain,αλλα εχει περασει πολυ στο ντουκου και αυτο δεν μου αρεσει.
δυστυχως ή ευτυχώς θα κρατησει αρκετα τσαπτερ η μαχη.Ο λογος ειναι απλος,ειναι το δευτερο πιο δυνατο μπιζου εαν ηταν να το επιαναν τοσο απλα χανει αμεσως την αξια του και ο kyuubi

οσο για αυτο που λες για τον κακασι περιμενε

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread