Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7171 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 12:18

Exactly. Από τότε που πήραν να ηνία οι Naruto, Killer B , Kushina και ο πρωταγωνιστής έπαψε να είναι πρωταγωνιστής εδώ και 8 chapter τώρα, το manga έχει μπει σε καλό δρομο.

Oh well κοίτα κάποια στιγμή θα τον ξαναδούμε τον Sasuke είναι σίγουρο, καθώς είναι ο βασικός χαρακτήρας του manga. Αλλά ας ελπίσουμε ως τότε να έχει σκάσει λίγο το χειλάκι μας γιατί η με όλο το darkness μαύρισε και η δική μου ψυχή και ας ζει ακομη η οικογένεια μου.

#7172 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 15:37

To chapter ηταν οτι καλυτερο εχω διαβασει τωρα τελευταια. Μαρεσει παρα πολυ η σχεση του Ναρουτο με τη μητερα του. Μου αρεσε παρα πολυ το flashback, καθως και ο χαρακτηρας της. Δεν εχω κατι αλλο να σχολιασω. Απλα το απολαυσα με τη ψωχη μου το τσαπτερ.

Μου αφησε μονο μια απορια.....
Τι ακριβως κανει με το chakra της η Kushina?

Tiger-stock-blog-header.jpg

#7173 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 15:53

Wow, some cliches here 'n' there, αλλά παρόλα αυτά το chapter μου άρεσε πολύ κι εμένα (και δεν το περίμενα), στα αγαπημένα μου τον τελευταίων βδομάδων, που ήδη ήταν καλά.

Η Kushina όντως, αν και δεν θεωρώ ότι καλύπτει για όλες τις γλάστρες και αδιάφορες kunoichi που μας έχει ξεφουρνίσει ως τώρα ο Kishi, θα πω ότι έφτιαξε αρκετά το rep του. Μου άρεσε κι εμένα πολύ λοιπόν, μάλλον η αγαπημένη μου female χαρακτήρας εκεί μέσα πια (οι πλάκες με τον Naruto απλά άπαιχτες). Ήταν ταυτόχρονα αστεία, ζεστή και όμορφη, κάτι σπάνιο για το narutiverse.

Η ιστορία της με τον Minato ψιλοcliche αλλά whatever, μου άρεσε κι αυτή, τους ταίριαζε κιόλας. Το pwn του Kyuubi πάλι, αν και μάλλον το λιγότερο αγαπημένο μου σημείο του chapter (όπως και παλιά με Minato), θα το δεχτώ αν το καλύψει με το (special) chakra της (ή κάπως γενικά) πιο κει.

Highlight και τέρμα αγαπημένο μου σημείο η τελευταία σελίδα, όπου δόθηκε επιτέλους ένα νόημα στα πορτοκαλί ρούχα του Naruto, που δεν πήγαινα εξαρχής. Way to go, αυτό θα πει ανάκαμψη! :riiight:

#7174 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 17:13

Annoying Orange? hahahahaha...Δεν συγκρινοντε καν :P Ωραια η μανα του..Tsundere :P

2bbd14fc.jpg

#7175 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 17:20

Annoying Orange?

LOL:hahaha:

Ελπίζω πάντως να μάθουμε και τι συνέβη ακριβώς στην Kushina (Γενικα ελπιζω να τη ξαναδούμε)

#7176 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 19:37

πολύ χαριτωμένο τσαπτερακι...χαλαρωτικό και ευχάριστο.:Blissfull:
πολύ γλυκιά η μαμα του ναρουτο:)))

ενα διαλειμματάκι το χρειαζόμασταν...
αντε όμως...να νικήσει το εννιάουρο να τελιώνουμε.!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7177 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 01:24

να νικήσει το εννιάουρο να τελιώνουμε.!

Καλα το εννιαουρο εχει χασει ηδη απλα δεν το εχει καταλαβει!!:wis::wis:
Μετα απο αυτο το σταπτερ ο τιτλος της ωραιοτερης γυναικας στο Naruto universe αλλαζει δικαιωματικα χερια...
Kushina FTW!!!:lovulovu::lovulovu:

#7178 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 01:49

αρκετα ωραιο τσαπτερ,αλλα παλι το kyuubi το ξεφτυλισαν,και απορω ποσοι ακομα θα ειναι μεσα στον ναρουτο,seriously xD
αλλα κατα τα αλλα ηταν καλουλι
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#7179 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 01:54

Μετα απο αυτο το σταπτερ ο τιτλος της ωραιοτερης γυναικας στο Naruto universe αλλαζει δικαιωματικα χερια...
Kushina FTW!!!:lovulovu::lovulovu:

Γιατι, σε ποιανης ηταν; Ολες σκατα ειναι (πλην της Χινατα και της Τεμαρι για μενα).

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#7180 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 01:57

Εντάξει ωραία είναι τα κορίτσια του Naruto, απλά ο Κίσι έχει την τάση να τις φτιάχνει με ανδρικά στήθη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7181 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 01:57

Γιατι, σε ποιανης ηταν; Ολες σκατα ειναι (πλην της Χινατα και της Τεμαρι για μενα).

Η χινατα φυσικα:awww::awww:
Ηταν ο τελειος συνδιασμος hotness & kawainess:nbleed::nbleed::nbleed:
μεχρι το τελευταιο τσαπτερ:hot::hot:

#7182 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 02:46

Κ

Δικός της ήταν εξ αρχής :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Ιούνιος 2010 - 04:06
fixed the quote

#7183 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 12:33

Recap By Gabzillaz

"Mom's red hair" or "Kushina was a fox, Yondaime was a sexy mofo and poor Kyuubi, where's his respect?"

- Naruto: Who the heck are you and what are you doing in my brain?
- Kushina: Why don't you guess?
- Kushina look like Naruto with a wig.
- Naruto: No...
- Kushina: Figured it out?
- Naruto: YOU ARE THE KYUUBI TRYING TO TAKE OVER ME BY TRICKING ME WITH YOUR WOMANLY WILES.
- Kushina: LOL
- Naruto: You are not fooling anybo...
- Kushina: BITCH, RESPECT YOUR ELDERS. *smacks*
- Kushina is a valley girl.
- Kushina: Whoops... sorry about that, I can't control my temper. Minato didn't tell you? My God, men.
- Naruto realizes who she is and hugs her.
- Aaaaw.
- Damn, Kushina has long hair.
- Naruto, you either need to get new clothes or eat less ramen.
- Naruto cries and his love makes Evil Naruto go away.
- Yamato and Killerbe don't know what the heck is going on.
- Naruto: There's so many things I want to talk to you about!
- Kushina: Ok, but first we tell the Fox to get out.
- Kushina uses some weird chains to tie Kyuubi... who looks less and less like a demon and more and more like a rabid chihuahua.
- Poor Kyuubi :/ Uchiha's pet, sealed by Yondaime, living inside a teenager and now pwned by a woman in Kishimoto's manga.
- Kyuubi recognizes Kushina's chakra. D:
MEANWHILE NARUTO AND KUSHINA TALK
- Kushina tells Naruto about how Minato used her chakra to help him tame the fox but Naruto is too busy being happy because his mommy is hot.
- Kushina: Sorry you ended up with my face. But at least you have your daddy's hair.
- Naruto believes he would have looked hot with red straight hair.
- No, Naruto, keep it spiky and yellow. Straight doesn't suit you.
- Kushina: You are the second guy that compliments my hair. Your daddy was the other one.
- Naruto wants to hear how his parents fell in love, because all the other pairings in the manga suck.
- Flashback time!
- Kushina moved to Konoha when she was young. And she thought Minato was a girly boy.
- I'm really liking Kushina.
- Since she wanted to make a good impression, she said that her dream was to be the first female Hokage.
- Everybody LOLed.
- Wait, Kushina wanted to be Hokage but her husband ended up as the Yondaime?
- Damn you, Kishi >(
- Naruto: You totally take after me!
- Kushina: ...other way around, son -__-
- So the boys made fun of her and called her tomato because her face was round and her hair was red and I want to pinch her cheeks <3
- Naruto: So dad defended you and you fell in l...
- Kushina: Oh, please. I went after them and kicked their asses. They changed the nickname to "Bloody Habanero"
- Naruto: I totally get why Kiba and Shikamaru are afraid of their moms.
- Kushina tells Naruto that Minato also wanted to be Hokage and for the village to acknowledge him.
- Kushina was not impressed by girly boys. Also, she hated her hair.
- Then Kumo kidnapped her because her chakra is special.
- Ok, what's with Kumo and the loli kidnapping?
- But Kushina read Hansel and Gretel and used her hair to mark the path.
- The teams the Hokage sent gave up, but Minato was so awesome he managed to find her, rescue her without being hurt, compliment her hair and steal her heart. All before breakfast.
- Ok, this Yondaime looks around 12/13 years old. A baby Yondaime managed to rescue Kushina from KUMO nins on his own.
- When they go to sleep, Kumo nins check underneath the bed for Minato.
- So even with the corny strings of fate and Soul Mate yada yada, MinaKushi manages to be ten times better than all Team 7 pairings combined.
- Well, I'd totally want a piece of that too. Just look at him. *___*
- Kushina tells all the men that compliment her hair that she loves them.
- Not sure if that's a good idea.
- Aaaw Naruto <3
- Ok, so Naruto being in love with Orange is all his parents' fault.
- Anybody else getting some Harry Potter vibes from this?
- Anyway, now that mommy gave him a chat, Naruto is ready to tame Furryball.

Kushina will kick your butt if you touch her baby. Just look at Kyuubi.

Posted Image

Λιώνω...

- Poor Kyuubi :/ Uchiha's pet, sealed by Yondaime, living inside a teenager and now pwned by a woman in Kishimoto's manga.:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7184 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 13:19

Ενα μπραβο στο Kishimoto για αυτο το chapter... Απ'οτι φενεται ξερει να το κραταει ψηλα το manga!!!:riiight:
Πολυ ευχαριστο chapter και πηραμε και καποιες καινουριες πληροφοριες!! Μενει να μαθουμε για το chakra της Kushina! (Posted Image)

Ααα! Και μια ερωτηση! Ποσα σταδια εχει το "control your bijuu" training??:erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7185 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 15:59

Βρήκα 3 chaps.:tensai: που εξιστορουν κατα καποιο τρόπο την ιστορία ακριβός λιγο πρίν και λιγο μετα την γεννιση του Naruto-san μέσω ενός προφιτικού ονείρου του Minato-sama....:if:αλλά δέν ξέρω πως να τα βάλω στο θρεντ...:sigh2:

Μήπως ξέρει κανεις...να μου πεί πως να το βάλω για να το διτε???

btw...πολύ τελειο το chap....:kyaaa:
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Δημοσιευμένη  εικόνα

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''