Wow, some cliches here 'n' there, αλλά παρόλα αυτά το chapter μου άρεσε πολύ κι εμένα (και δεν το περίμενα), στα αγαπημένα μου τον τελευταίων βδομάδων, που ήδη ήταν καλά.
Η Kushina όντως, αν και δεν θεωρώ ότι καλύπτει για όλες τις γλάστρες και αδιάφορες kunoichi που μας έχει ξεφουρνίσει ως τώρα ο Kishi, θα πω ότι έφτιαξε αρκετά το rep του. Μου άρεσε κι εμένα πολύ λοιπόν, μάλλον η αγαπημένη μου female χαρακτήρας εκεί μέσα πια (οι πλάκες με τον Naruto απλά άπαιχτες). Ήταν ταυτόχρονα αστεία, ζεστή και όμορφη, κάτι σπάνιο για το narutiverse.
Η ιστορία της με τον Minato ψιλοcliche αλλά whatever, μου άρεσε κι αυτή, τους ταίριαζε κιόλας. Το pwn του Kyuubi πάλι, αν και μάλλον το λιγότερο αγαπημένο μου σημείο του chapter (όπως και παλιά με Minato), θα το δεχτώ αν το καλύψει με το (special) chakra της (ή κάπως γενικά) πιο κει.
Highlight και τέρμα αγαπημένο μου σημείο η τελευταία σελίδα, όπου δόθηκε επιτέλους ένα νόημα στα πορτοκαλί ρούχα του Naruto, που δεν πήγαινα εξαρχής. Way to go, αυτό θα πει ανάκαμψη!