Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 10:23
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 14:01
κι εγω μαζι με Lexus..τον παω τον Bee
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 14:12
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 19:13
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 21:42
Και εκει που νομιζαμε οτι το bromance εχει φυγει απο το ναρουτο γυρισαμε with a black gay.
Α ρε που ειναι οι ενδοξες εποχες του Jiraiya... Περα απο την πλακα το chapter ειχε πολυ πλακα.Πετυχημενη η μεταφραση των binktopia τουλαχιστον στα διαφορα rap σημεια και ιδιαιτερα ωραια η σκηνη με τον evil naruto να ξεπροβαλλει απο το καταρακτη.Ας ελπισουμε οτι to taming the evil side θα βγει καλο
Nαι ρε γαμώτο. Γιατί δεν μπορείς να είσαι άξιο αρσενικό αν δεν αναστατώνεσαι από ένα ανήλικο που μοιάζει σαν γυναίκα αλλά είναι αγόρι στην πραγματικότητα.Αχ ανατρίχιασα τώρα... Μισό πάω να δώ το Boku no pico να πιάσω λίγο βαρβατάντρα Jiraiya feeling και επιστρέφω.
Πάντως ρε παιδιά τα gay υποννοούμενα που στο καλό τα είδατε σε αυτό το chapter? Όχι δηλαδή γιατί κάνετε την fujoshi μέσα μου να ντρέπεται που δεν τα είδε αυτή πρώτη.
Πέρα από την πλάκα και τον χαβαλέ τώρα σε αυτό το νησί πρέπει να είναι όλοι μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Δηλαδή αυτή η ζεστασιά ανάμεσα στα δύο χώριά, αυτό το εγκάρδιο συναίσθημα με αφήνει άναυδη (not). Θεούλης ο Bee πάντως. Το αγαπημένο μου κομμάτι όμως είναι με την πιο σκοτεινή πλευρά του Naruto. Πραγματικά είχα απορία επί τόσα chapters αν έχει φτάσει σε nirvana o Naruto και δεν το ξέραμε , με τόση ανωτερότητα και στωικότητα που αντιμετώπιζε τα πραγματα. Μου φαίνεται πολύ πιο πλήρης σαν χαρακτήρας με μια λιγότερο lovey dovey πλευρά μέσα του.
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 07:28
Καλό το τσαπτεράκι με επαρκείς δώσεις γέλιου, αν και στο σύνολο του μου φάνηκε αρκετά βεβιασμένο.
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 09:34
Το αγαπημένο μου κομμάτι όμως είναι με την πιο σκοτεινή πλευρά του Naruto. Πραγματικά είχα απορία επί τόσα chapters αν έχει φτάσει σε nirvana o Naruto και δεν το ξέραμε , με τόση ανωτερότητα και στωικότητα που αντιμετώπιζε τα πραγματα. Μου φαίνεται πολύ πιο πλήρης σαν χαρακτήρας με μια λιγότερο lovey dovey πλευρά μέσα του.
Everyone has to fight their personal demons.....
τωρά με καταράχτες ή όχι , κ με την μουτσούνα σου απέναντι ... αυτό δεν το γνωρίζω
but u get the point
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 12:16

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 13:45
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 15:32
Εμένα πάλι μου θύμισε Final fantasyεμενα η τελευταια σελιδα με την εμφανιση του evil naruto μου θυμησε σκηνη απο bleach οταν ο ichigo πηγε στον εσωτερικο του κοσμο για να πολεμησει το iner hollow και να το νικησει για να αποκτησει τις δυναμεις του
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 27 Απρίλιος 2010 - 11:57
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 19:43
Πιστευω το concept θα ειναι το ιδιο μαλλον
Dark Link is everything that Link is not, but at the same time, everything that he is. Everything Link desires, Dark Link wants the opposite. Dark Link has the same skills as Link, thus making it possible that Dark Link was created from all of the negative thoughts and feelings in Link; his negative, a being of pure evil with a desire to destroy Link. It is also possible that Ganon brought Link's shadow to life using dark and evil magic. It is unclear if Dark Link works for Ganon directly, or fights Link on his own accord.
-Συμπερασμα....ο Kishimoto ειχε παιξει το The Legend of Zelda Ocarina of Time
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ichigo_hollow: 23 Απρίλιος 2010 - 20:03
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 20:20
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 20:29
ΧΑΧΑΧΑ τρομερό συμπέρασμα!! Weeel if that's the case βλέπω τον naruto στον πόλεμο καβάλα στην Εpona!Εμενα παλι μου θυμιζει απο το δευτερο Zelda οταν ο LInk πολεμησε τον εαυτο του (dark link) ως τελευταιο boss σε ενα προπολεμικο παιχνιδι και ξαναχρησιμοποιηθηκε πολυ αργοτερα στο ocarina of time σαν mini-boss και απο εκει εγινε περισσοτερο γνωστο xD
Πιστευω το concept θα ειναι το ιδιο μαλλον
-Συμπερασμα....ο Kishimoto ειχε παιξει το The Legend of Zelda Ocarina of Time
Βασικά λίγο αναμενόμενο ήταν αυτό να συμβεί σε κάποια στιγμή.. Ο Naruto είχε πει μόνος του πολλές φορές οτι οι σκέψεις του για τους ανθρώπους γύρω του ήταν αρχικά άλλες, και σιγά σιγά άλλαξε γνώμη, κάποια στιγμή, με τον ένα η τον άλλο τρόπο, θα "πολέμαγε" με τον άλλο του εαυτό. Απλά o kishimoto το έκανε μάχη κανονική. Και οτι ο Guy είναι εκεί μου δίνει πολλές ελπίδες για Guy vs καρχαρία(που δυστυχώς το βλέπω να λήγει με τον naruto να δοκιμάζει αυτά που έμαθε στον καρχαριομούρη)
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 21:37