Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6796 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2010 - 23:24

μετά από 24 ώρες ban έρχομαι και εγώ εδώ πέρα να κάνω το comment μου. ΔΕΝ ΕΊΔΑΜΕ SASUKE!
μονο και μονο για αυτό το chapter παίρνει +8/10 από εμενα :P
η όλη υπόθεση με την karin μου την έχει βαρέσει και ελπίζω να μην την ξαναδείξει, και θέλω να δω τώρα τι θα γίνει με τον μαντάρα και τα σώματα τον akatsuki και τον kabuchimaru

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#6797 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2010 - 23:35

Απλα τα σπαει παρα πολυ το πως εξελιχθηκε ετσι το στορυ. Ειλικρινα δεν περιμενα κατι καλυτερο. Επιτελους βλεπουμε τον Οροτσικαμπουτο εν δρασει και ελπιζω να παιζξει καποιο σημαντικο κομματι σε ολο αυτο που εκανε/κανει!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#6798 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2010 - 10:09

(Επιτέλους αυτή η κρυάδα έληξε, ανάθεμά σας... <<)

Τί μας έμαθε αυτό το chapter:

1. Ο Kishimoto κάνει ωραίες έγχρωμες σελίδες.
2. Ο Luffy πρέπει να τα φτιάξει με τη Tsunande (ποιά Hancock...)
3. O Kakashi φυσικά και δεν είχε όρεξη για Hokage. Ζήτω το pr0n!
4. To Ichiraku ramen δε καταστράφηκε από τον Pein (όποιος το έχτισε αυτό, τον θέλω και για το δικό μου σπίτι!).
5. Ο Naruto ακόμη δεν υιοθέτησε το Hakuna Matata. Κατάπιε, παιδάκι μου! Όλα μια ιδέα είναι!
6. Ο γηραιός βάτραχος πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκα.
7. Και ναι, ο KillerBee θα διδάξει το Naruto πώς να ελέγχει το Kyuubi! :smart:
8. Ο Naruto είδε ότι ο Sasuke θα έπαιρνε τα μάτια του Itachi και κατάλαβε πως ο Itachi του έδωσε τη δύναμή του για να τον αντιμετωπίσει. Είναι όντως ο μόνος που μπορεί να σταθεί ενάντια στον Sasuke τώρα.
9. Ο Itachi αποδεικνύεται ότι έχει προβλέψει τα πάντα. Το περίμενε ότι αυτός ο βλαμμένος ο αδερφός του θα του έπαιρνε τα μάτια.
10. Το κλειδί μοιάζει με πεφταστέρι... :unsure: Αλλά επίσης, ο Kishimoto μας θύμισε "εκείνο" το jutsu που είχαμε πρωτοακούσει στην αρχή του δεύτερου μέρους.
11. Ο Kabutochimaru δεν έχει και καμία διαφορά από τον Orochimaru, πλέον...
12. Τα yaoi Madara x Kabutochimaru θα πέσουν βροχή. :hehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6799 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2010 - 10:57

5. Ο Naruto ακόμη δεν υιοθέτησε το Hakuna Matata. Κατάπιε, παιδάκι μου! Όλα μια ιδέα είναι!

:hihi2::hihi2::hihi2:

Έγραψες!

QFT

#6800 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2010 - 11:16

Ντάξει τελικά δεν είναι άσχημη εξέλιξη, έχει ενδιαφέρον.

Είμαι περίεργος να δώ τι εννοεί ο Naruto και ο προφήτης βάτραχος για τον Sasuke. Κάτι παίζει μ' αυτόν που ο Naruto έχει δει. Ειδικά έτσι όπως το είπε ο super-size sage (:kakaka:) "have you seen it?", "do you know what/who he is?" πραγματικά μου κίνησε το ενδιαφέρον και ο Naruto δεν φαίνεται να είναι πρόθυμος να αποκαλύψει σε κανέναν αυτό που ξέρει.

#6801 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2010 - 12:02

Χμ...γιατί μου φαίνεται ότι θα δούμε training από τον σανουρόrapper στον ναρούτο για να ελέγχει το kuybi(ο βάτραχος είδε χταπόδι πάντως):if:

Spoiler:

6. Ο γηραιός βάτραχος πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκα.

Αλτς χάιμερ εννοείς . Άλλο πράγμα η σκλήρυνση κάτα πλάκας . :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jedimastermaniac: 02 Απρίλιος 2010 - 12:07

Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#6802 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2010 - 14:26

Χαχαχα καιρό είχα να διασκεδάσω τόσο σε chapter. Δεν το περίμενα ότι θα βγαινε τόσο καλό, αλλά μπράβο, επιτέλους ένα που άξιζε!

Τι να πρωτοπείς, από το σκουληκοramen, έως και την λαιμαργία της Tsunade και την δήθεν όρεξή της να φάει τον Tonton, απλά άπαιχτα, thumbs up Kishi! :hihi2: Την Karin πάλι την βλέπω να γίνεται Κονοχίτισσα στο τέλος, μακάρι να βοηθήσει τον Naruto πιο πολύ απ' όσο η Sakura.

Η Tsunade btw έφτιαξε κατά πολύ, τελικά τα κώματα κάνουν καλό φαίνεται, να το έχει υπόψιν της για τις επόμενες δεκαετίες... αυτά είναι. :nbleed:

Για τον Hachibi-sensei δεν ήθελε και πολύ φαντασία, κάποιος έπρεπε να αντικαταστήσει τον Jiraiya... αν ελευθερώσει και το seal ποιος τον σταματάει μετά τον Naruto, τρέμε Sasuke. Βέβαια με το sharingan υποτίθεται πως ελέγχεις το Kyuubi, αλλά ο Naruto έχει την τεχνική του Itachi για counter, πάλι... unpredictability, αυτά είναι.

Όσο για τις τελευταίες σελίδες μεγάλη ανατροπή... δεν βλέπω βέβαια γιατί να θέλει να συμμαχήσει με τον Mad ο Kabuto, αφού θα μπορούσε να τα έχει όλα δικά του, αλλά ίσως να είναι κι αυτό μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου. Αναμένω να δω συνέχεια και τι θα έχουν να πουν οι αναστημένοι.

Και πάλι είμαι τις απόψεως πως το edo tensei χρησιμοποιεί το υπάρχον νεκρό σώμα και δεν το καλεί από τον άλλο κόσμο (αλλιώς θα είχαμε περίπτωση dragonball όπου οι νεκροί θα ήταν "ολοκαίνουριοι" στην γη και όχι rotting), οπότε ο Deidara δεν θα έπρεπε να υπάρχει και ο Itachi να είναι χωρίς μάτια (άχρηστος δλδ), αλλά ΟΚ, ένα κενάκι το δεχόμαστε, το chapter τα έσπασε. :)

Ναι, δεν του φτάνει μια που του ρίχνει 10 χρονάκια, θα πάρει μια με 30 χρόνια διαφορά, talk about some shota. :kakaka:

4. To Ichiraku ramen δε καταστράφηκε από τον Pein (όποιος το έχτισε αυτό, τον θέλω και για το δικό μου σπίτι!).

Τώρα γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό το πήρες από κάπου αλλού... ; :whistling: :P

EDIT:
iristella, yeah, I guess that makes sense now. Ουδέν κενό τότε. :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 02 Απρίλιος 2010 - 15:26

#6803 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2010 - 14:37

Edo Tensei

Αυτό το οποίο καλείται πίσω είναι η ψυχή του νεκρού όχι το σώμα το οποίο ανακτά την εξωτερική εμφάνιση αργότερα. Ψυχή= spiritual energy=chakra. Γι αυτό και χρειάζονται θυσίες.

Αν το σώμα της θυσίας λογικά είναι σε καλή κατάσταση το ίδιο θα είναι και το σώμα του summoned προσώπου. Δεδομένου ότι μιλάμε για επίκληση νεκρών αν όντως ίσχυε αυτό ο πρώτος και ο δεύτερος θα έπρεπε να έχουν τα τραύματα από τα οποία πέθαναν κάτι που δεν ισχύει.

Δεν θα ίσχυε επίσης το κομμάτι . "If a limb is destroyed or removed, it will simply regenerate." Και δεν θα είχε και νόημα η τεχνική.

#6804 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2010 - 15:12

Οι νεκροζώντανοι μπορούν να χρησιμοποιούν τις τεχνικές που είχαν εν ζωή?

#6805 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2010 - 15:17

Yeap. Το είχαμε δει στην μάχη Orochimaru-Sarutobi όταν ο Hashirama χρησιμοποίησε τις Wood Element τεχνικές που είχε εν ζωή και οι οποίες ήταν δικό του αποκλειστικό προνόμιο.

#6806 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2010 - 15:20

Yeap. Το είχαμε δει στην μάχη Orochimaru-Sarutobi όταν ο Hashirama χρησιμοποίησε τις Wood Element τεχνικές που είχε εν ζωή και οι οποίες ήταν δικό του αποκλειστικό προνόμιο.

δλδ εχουμε πάλι rinnengan + ολα τ αλλα φρικια οοοκ.

#6807 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2010 - 15:48

Ντάξει τελικά δεν είναι άσχημη εξέλιξη, έχει ενδιαφέρον.

Είμαι περίεργος να δώ τι εννοεί ο Naruto και ο προφήτης βάτραχος για τον Sasuke. Κάτι παίζει μ' αυτόν που ο Naruto έχει δει. Ειδικά έτσι όπως το είπε ο super-size sage (:kakaka:) "have you seen it?", "do you know what/who he is?" πραγματικά μου κίνησε το ενδιαφέρον και ο Naruto δεν φαίνεται να είναι πρόθυμος να αποκαλύψει σε κανέναν αυτό που ξέρει.

πετάγομαι τώρα και εγώ :P
ok έχει ξανασυζητηθεί κάπως το θέμα αλλά
Spoiler:

για το chapter για μένα καλό ήταν, είχαμε κάποιες μικρές εξελίξεις.
αλλά και πάλι σε γενικό βαθμό η εξέλιξη της ιστορίας
πλέον μου φαίνεται ότι πηγαίνει πολύ πολύ αργά.
έτσι όπως πάει ούτε σε 2-3 χρόνια δεν θα έχουμε τελειώσει.
Να ψοφήσει επιτέλους ο Sasuke να ησυχάσουμε!!
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από d.neko-angel: 02 Απρίλιος 2010 - 16:00

rrmr.png

#6808 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2010 - 18:26

d.neko και το κομμάτι που αναφέρεις με τον Kabuto που μιλάει στον Madara είναι πολύ ενδιαφέρον, αν και είχα ούτως η άλλως αρχίσει να υποψιάζομαι. Πλέον είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι παίζει με αυτόν.

Ο Naruto ωστόσο αναφερόταν στον Sasuke κατά πάσα πιθανότητα γιατί φαίνεται ξεκάθαρα νομίζω ήδη από εδώ ότι κρύβει κάτι σχετικά με τον Sasuke
--> http://www.narutocentral.com/manga.php?s=naruto&c=488&p=12

#6809 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2010 - 18:36

Spoiler:

για το chapter για μένα καλό ήταν, είχαμε κάποιες μικρές εξελίξεις.
αλλά και πάλι σε γενικό βαθμό η εξέλιξη της ιστορίας
πλέον μου φαίνεται ότι πηγαίνει πολύ πολύ αργά.
έτσι όπως πάει ούτε σε 2-3 χρόνια δεν θα έχουμε τελειώσει.
Να ψοφήσει επιτέλους ο Sasuke να ησυχάσουμε!!
Spoiler:

Έχεις απόλιτο δίκιο.:blingeye2:..επισεις....ΠΟΤΕ θα Ψοφίσει αφτός Ο Sasuke????:burningbe3:
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Δημοσιευμένη  εικόνα

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''

#6810 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2010 - 19:37

Bασικά και τώρα που το σκέφτομαι, ο πρωταρχικός στόχος του Kabuto δεν ήταν να πάρει εκδίκηση από τον Sasuke?