Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#646 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 August 2008 - 07:47

Εγω παντως εριξα τρελο γελιο με το Chapter......Sasuke FTW αλλα o 8tails κλεβει την παρασταση...
Spoiler:

#647 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 01 August 2008 - 07:55

Ωραίο chapter :wooi2: με ωραίες σκηνές μάχης
ο 8 tails μας βγήκε roronoa zoro με perfect multiweapon fighting xDD δεν περίμενα να τις φάει ο Sasuke (έστω και αρχικά) πάντως όσο εντυποσιακό και να είναι δεν έχουμε δει full δύναμη ακόμα και από τις δύο πλευρές

#648 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 01 August 2008 - 07:56

Καλα iri αμα πεθενε ποτε ο sasuke απο εναν ακυρο 8tails, ενταξυ τι να πω......

#649 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 01 August 2008 - 08:47

ποπο απλα τα σπαει το 8-tailed beast. πολυ κοριφυ εκει που τρωει το κλωτσιδι του σασκε στο λαιμο και σαν μην εγινε τιποτα αρχιζει και γραφει στιχους. πολυ γελιο εριξα εκει.

και το fighting style του ολα τα λεφτα. πολυ τουμπανο. και οταν αρχισε να κανει τις κολοτουμπες στον αερα και εμοιαζε σαν μπαλα με καρφια μου θυμησε garuda απο street fighter.
Posted Image

#650 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 01 August 2008 - 10:01

Παιδιά το τύπος(eight-tails) είναι ο προσωπικός μου θεός πια! Τόσο απλά, τόσο εύκολα. Η μόνη μου ένσταση είναι πως θα τον πάρουν. Ακόμα και να τον νικήσει ο Sasuke(που μου μοιάζει πολύ δύσκολο ξαφνικά) πιστεύω πως θα καταφέρει να ξεφύγει. Πολύ δύσκολα θα τον πιάσουν τον συγκεκριμένο, έχω την αίσθηση....

#651 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 01 August 2008 - 10:32

κ εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω,οι fans κ στα άλλα forum τον λατρεύουνε τον rapper,ίσως ο Kishi να μην τον σκοτώσει κ να ξεφύγει,πάντως εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τέτοιο τούμπανο από Sasuke να χάσει δεν..
Posted Image

#652 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 01 August 2008 - 11:11

Μου άρεσε πού το καινούριο. Το Tailed beast τα σπάει απλώς. Και γούσταρα πολύ που είδα τον Sasuke να τρώει ξύλο.
Posted Image

#653 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 01 August 2008 - 11:28

χαχαχα.....εδω ο sasuke τον βαραει κ αυτου του ερχεται εμπνευση !!!!!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#654 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 01 August 2008 - 11:33

Αναρωτιέμαι τον κάρφωσε όντως στο τέλος ή ήταν πάλι κανά genjutsu:uhh:

Posted Image

#655 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 01 August 2008 - 11:34

YO YO YO and the 8th tailed beast kick the ass, kick the ass (πο ποο είμαι χειρότερος από αυτόν:hahaha:)...
Spoiler:

Posted Image

#656 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 01 August 2008 - 11:45

genjutsu;;; Παλι ετσι απλα δλδ θα μαμησει ο Sasuke;;;;Ελεος....Ας μας τον ξαναδειξει τοτε μονο οταν ειναι να τις φαει (Αλλα κ genjutsu να ειναι εγω το ευχαριστηθηκα !!!! )
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#657 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 01 August 2008 - 13:05

Πολύ gay η πρώτη σελίδα... :bath:
Σιγά μη χάσει ο Sasuke! Θα αρχίσει σε λίγο τα genjutsu...

#658 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 01 August 2008 - 13:10

Τα βαριέμαι τα genjutsu. Μόνο έτσι νικάει. Θέλω να δω τεχνικές;
Posted Image

#659 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 01 August 2008 - 14:17

και εγω ρε παιδια θελω να δω καμια τεχνικη που του εχει μαθει ο orochimaru.....τι σκατα μαθαινε τοσα χρονια;;;;;;

επισης με χαλασε το οτι ο τυπος ειναι ραππας....μα καλα το σκεφτηκε πολυ ο kishi να βαλει τετοιο χαρακτηρα;;;;;;;;;;;;;

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#660 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 01 August 2008 - 14:29

μα γιατι αφου ειναι και πολυ YO το παλικαρι. παντως για μενα το fighting style του ειναι all the money.I hope saske will got pwned.
Posted Image