Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#631 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 31 July 2008 - 12:27

αυτο που ανεπτυξε ο kakashi ειναι ενα δικο ειδος ms :tensai:

Οχι ρε απλως ανεπτυξε το MS χωρις να χρειαστει να σκοτωσει καποιον φιλο του

Posted ImagePosted Image

#632 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 31 July 2008 - 12:43

Η colour page

Sorry but this pic is too gay

Spoiler:

Ποτε δεν μαρεσαν τα εξωφυλλα που αφορουν τις ταινιες >_<:bahhh:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#633 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 31 July 2008 - 12:44

Ποτε δεν μαρεσαν τα εξωφυλλα που αφορουν τις ταινιες >_<:bahhh:

Γι αυτο σε γουσταρω :D

A gay cover for gay filler movie

Kishi is taking that 'bonds' thing too far with that cover :hahaha::hahaha:

#634 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 31 July 2008 - 12:52

Ναι ο Naruto μετα το μενταγιον με τον Sasuke, θα γεμισει το δωματιο του με αφησες Sasuke, θα εχει ενα σετ μαγειρικα σκευη με Sasuke και μποξερακια...

Spoiler:

Posted ImagePosted Image

#635 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 31 July 2008 - 12:58

Τα μενταγιον εχουν μπει καθαρα για εμπορικους λογους....Νομιζω τα διαφημιζαν στο τρειλερ της ταινιας....Αλλα ελεος, τοσο φτυσιμο εχει φαει στο κανονικο στορυ,δεν του εφτανε;;;;Πρεπει να φαει κ σε ταινια;;;
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#636 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 31 July 2008 - 13:26

Τα μενταγιον εχουν μπει καθαρα για εμπορικους λογους....Νομιζω τα διαφημιζαν στο τρειλερ της ταινιας....Αλλα ελεος, τοσο φτυσιμο εχει φαει στο κανονικο στορυ,δεν του εφτανε;;;;Πρεπει να φαει κ σε ταινια;;;

Το ξερω οτι ειναι για εμπορικους λογους. αυτο ελειπε μα κυκλοφορουσε με το μενταγιον, θα τον επαιρναν με τις πετρες.

Posted ImagePosted Image

#637 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 31 July 2008 - 13:51

Ελα ρε παιδια... Εγω το βρηκα πολυ γλυκο να φοραει ο Σασκε το μενταγιον του Ναρουτο γιατι παντα ειναι αυτος που τον φτυνει... Και φυσικα το ιδιο ισχυει για τον Ναρουτο που το φοραει και χαμογελαει ... :)

ρε παιδια τι θεωριες βγαζετε για τα ms

ο μανταρα και αδερφος του δεν το ξυπνησαν μονο με προπόνηση;;;; δεν σκοτωσαν ουτε αδερφο ουτε θειο ουτε ανηψιο,ουτε φιλο ουτε κολλητο ;)

muahahahahaha καλο καλο δες κι αυτο ομως Naruto 398 page 18 | One Manga

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#638 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 31 July 2008 - 13:59

Μα τι πάθατε χτες:OMG3:? Μέσα σε 3 ώρες καταφέρατε να γράψετε τόσα:oo:? Και ήξερα ότι δεν έπρεπε να πάω για ύπνο:nanana:... Τώρα όσο άφορα το πως ο Kakashi απέκτησε το MS ή το EMS (στο τέλος και MMS θα το πούμε rofl:hahaha::hahaha::hahaha:) είναι ένα μυστικό που ίσος να μας το αποκάλυψη στην συνεχεία ο Kishi και να ξεφύγουμε λίγο από τον Κλαψουκε (εεε Sasuke ήθελα να πω).
Posted Image

#639 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 31 July 2008 - 14:03

Nαι σωστός Neuro και εγώ αυτό πιστεύω. Καταρχάς σε αυτά τα δύο+ χρόνια που έλειπε ο Naruto δεν ξέρουμε τι έγινε με τους άλλους χαρακτήρες. Μάλλον θα δείξει flashback το πως το απαίχτησε.
Posted Image

#640 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 31 July 2008 - 15:37

muahahahahaha καλο καλο δες κι αυτο ομως Naruto 398 page 18 | One Manga

Σωστη ο αδερφος του ομως???

Λεει οτι και οι δυο απεκτησαν ms!!!Απλος ο ενας εκλεψε τα ματια απο τον bro του για να κανει το ems το θεμα ειναι οτι οντως υπαρχουν δυο τροποι να αποκτησεις ms...

Οσο για το ems του Kakashi τα ειπα μια σελιδα πισω!!
(αλλα πλακα πλακα το ms του Kakashi ειναι το πιο ομορφο!!!)
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#641 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 31 July 2008 - 16:04

γιατι που ακριβως το λεει οτι ο αδερφος του ειχε κι αυτος το ms? Ψαξε το one manga και δως μου το λινκ πληζ.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#642 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 31 July 2008 - 17:13

γιατι που ακριβως το λεει οτι ο αδερφος του ειχε κι αυτος το ms? Ψαξε το one manga και δως μου το λινκ πληζ.

σε καποια φαση λεει ( ψαχνω το λινκ!!!! ;) πρεπει να ειναι κει που παλευει ο σασκε με τον αδερφο του και τον ρωταει για τον μανταρα ) οτι ο μανταρα και ο αδερφος του μεσα απο την προπονηση απεκτησαν το ms και γι'αυτον ακριβως τον λόγο εγινε και ο μανταρα αρχηγος των uchiha

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#643 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 31 July 2008 - 18:58

Naruto 386 page 06 | One Manga

Μα εδω ειναι ενα μεγαλο κενο ο itachi ηθελε και καλα τα ματια του Sasuke για να εχει το φως του ξανα (αυτα τα ελεγε στο Sasuke) οστωσο ο Sasuke δεν καταλαβε οτι για να βρεις το φως σου ξανα απο ενα ms πρεπει να ενσοματοσεις ενα δευτερο ο Sasuke δεν ειχε ms και για δες εδω:
Naruto 393 page 10 | One Manga

O itachi δεν μιλαει για προσωπικο του συμφερον αλλα για του αδερφου του οταν λεει τα ματια μου εννοει να του δωσεις καπια δυναμη απο τα ματια του η ισως του δηνει την δυνατοτητα να βλεπει κανονικα με το ms του δλδ ems!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#644 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 01 August 2008 - 06:26

Βγηκε το καινουριο :congrats:

http://www.onemanga.com/Naruto/411/

Spoiler:

Edited by MaSaKa, 01 August 2008 - 06:39.

#645 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 01 August 2008 - 07:25

πολυ μικρο μου φανηκε και ναι ο sasuke τα βρηκε σκουρα μονο που ηθελα να δειξει και τον naruto να προπονειται:hahaha: