Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6406 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 02:22

Αρκετα καλο τσαπτερ,απο τα καλυτερα εως τωρα και αναμενεται πολλα υποσχομενο και το επομενο.

Sakura φαινεται οτι βαδιζει προς τη σωστη κατευθυνση,ξερει τι περιπου θελει αλλα το μυαλουδακι της παραμενει οπως ηταν μικρη.Αφελης τελειως,ναι μεν μπαινει δυναμικα,αλλα δεν..Δεν το κατεχει το αθλημα..Στην τελικη ,περα απο την ψυχολογια πως ενεργει μπροστα του(που τα μασαει,ξαφνιαζεται οταν της μιλαει ο αλλος),το να του γυρισει την πλατη ενω θελει να τον σκοτωσει ειναι αψυχολογητο επισης..Ναι μεν θελει να τον σκοτωσει αλλα δε, τον εμπιστευεται οτι θα αποδεχτει την προταση της, χωρις η ιδια να εχει βαλει ορους ή να εξηγει επαρκως γιατι θελει να ναι μαζι του.. Μεχ..
Ο δε Kakashi πολυ καιρο ειχε να παρει πρωτοβουλιες,μου φανηκε πως καιρο τωρα παρακολουθουσε τα πραγματα,ελπιζω να μη με απογοητευσει και να τις βρεξει στο κολοπαιδι wannabe-lunatic Sasuke..Ειλικρινα δεν βλεπω πως ειναι τοσο σιγουρος ο τελευταιος πως μπορει να σκοτωσει τον δασκαλο του ειδικα μετα απο τη μαχη με Danzo.

Απο οτι φαινεται θα εχουμε αρκετα flashback στο επομενο με ιστοριες της team 7.Και δεν ξερω γιατι αλλα θα συμφωνησω απολυτα με αυτο:

Σε αυτο που θα ξενερωσω αγρια ειναι αν επεμβει για 100στη φορα ο Madara η κανας αλλος και κοπει η μαχη στη μεση.Θελω εναν νικητη και εναν πεθαμενο, nothing more, nothing less.

...ποσο μαλλον να επεμβει ο Naruto και να πιασει κουβεντουλα με Sasuke και να "προσπαθει" να τον καταλαβει..

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#6407 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 02:22

Αρκετα καλο το τελευταιο chapter|
Επιτελους μπαινει στη μεση καποιος λογικος(αμεροληπτος θα ελεγα) και οχι αισθηματιας.
Μακαρι να μην σκοτωθουν πριν ερθει ο naruto,αν και λογικα θα τους προλαβει...
Η σκηνη με την αντιθεση της παραφροσυνης του sasuke σε σχεση με την φραση συμπονιας/ανθρωπιας της karin ηταν για μενα η πιο καλλιτεχνικη πινελια του kishimoto!!!
Τhumbs up

#6408 Darien

Darien

Starting...

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 03:00

Θα'θελα όσο τίποτε άλλο να πεθάνει ο σάσουκε. Αλλά δυστυχώς δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Μετά από λίγο ξύλο θα επέμβει κάποιος, ναρούτο ή μάνταρα, και θα αρχίσει το μελόδραμα.
Πάντως θα δούμε μια ωραία μάχη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Today I got lost on the road of life

#6409 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 06:01

πω πω αντε να δουμε τωρα...ο kakashi πιστευω τον μπουλο θα παρει...αλλα απο την αλλη ο σασουκε ειναι και κουρασμενος...

#6410 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 09:39

Το διάβασα και εγώ λοιπόν. Πρώτον ήταν πολύ ανώτερο απο το προηγούμενο chapter μόνο και μόνο επειδή είδαμε τον Kakashi (:P) H σημαντικότερη στιγμή δηλαδή αυτή της τρέλας του Sasuke με το γέλιο ενός παράφρονα ήταν ένα ξέσπασμα του το οποίο δείχνει που έχει καταντήσει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας. Πολύ δύσκολα θα "γυρίσει" και αυτό μάλλον θα γίνει μόνο στις στιγμές του θάνατου του.

Είναι λίγο περίεργη η μάχη SasuVsKak. Δεν βλέπω τον Sasuke να νικά στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έπειτα απο μια εξαντλητική μάχη με τον Danzou αλλά ούτε βεβαίως τον Kakashi να νικά τον Sasuke. Έχω ένα προαίσθημα πως η μάχη θα διακοπεί πριν καταφέρει να φτάσει στο σημείο ο Naruto.

#6411 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 10:25

Δεν είχε δαγκώσει την την Karin πριν πεθάνει ο Danzou για να αναπληρώσει ένα κομμάτι των δυνάμεων του ;

Ασχέτως πάντως δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με το chapter στο σύνολο αλλά όπως είπε και ο Black Κaiser ήταν αρκετά ανώτερο της προηγούμενης σιεράς (; ?? lol) καθώς πλέον επιστρέφουμε το manga που λέγεται Naruto και όχι Sucksuke :P
Δεν λέω σημαντικά στοιχεία για τον χαρακτήρα του αλλά i got bored with this crazy face ...:P

Τουλάχιστον είδαμε τον Sucksuke να γελάει από τα βάθη της καρδιάς τους :P :)
Επίσης ήταν το πρώτο chapter μετά απο αρκετό καιρό που με κάνει να ανυπομονώ για το επόμενο ^_^
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#6412 alex71

alex71

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 12:58

Πολύ καλο chapter αν και μου έδωσε στα νεύρα αυτό το dont do it Fedon..eem..Sasuke!! πολλη uri..lol:ureshii:..αποτι βλεπω θα σκάσει μύτη Naruto και παλι bla bla bla :mador2:....άντε να δούμε

#6413 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 13:27

Sage Naruto, Sakura pwnd, Badass Sasuke... τι αλλο ρε Δια!!!

Με ενοχλησε βεβαια λιγακι το σχολιο του Κακασι διοτι δεν πιστευω οτι ο Σασκε οντως χειραγωγεται απο το Μανταρα αλλα οτι αυτο θελει να φαινεται.. Το οτι τα εχει χασει και εχει τυφλωθει απο τη διψα για εκδικηση ισχυει αλλα οχι και επειδη ετσι του ειπε ο Μανταρα..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#6414 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 13:39

εγω πιστευω ο σασουκε θα γυρισει στην κονοχα αλλα θα πεθανει ναρουτο στο τελος σιγουρα...

#6415 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 13:51

Πολυ καλο το τσαπτερ. Μου αρεσε για πολλους λογους τους οποιους βαριεμαι να γραψω τωρα.

Ενα μονο εχω να πω....ετσι και "ΝΙΚΗΣΕΙ" πάλι ο Sasuke να παει να Γ@mΙ8ΕΙ και το Naruto και ο Kishimoto. Βαρεθηκα!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#6416 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 15:49

Έχω ένα προαίσθημα πως η μάχη θα διακοπεί πριν καταφέρει να φτάσει στο σημείο ο Naruto.

Kαλά, έτσι και γίνει κάτι τέτοιο...:roar: Από τότε που τον χάσανε όλο τρέχουνε για να τον βρούνε, κι εκεί που πάνε να τον τσακώσουνε, κάποιος άλλος σκάει μύτη και μην τον είδατε τον Παναγή! Καθοριστική μεγάλη μάχη δε θα γίνει μεταξύ Κακάσι και Σάσουκε, γιατί πολύ απλά θα εμφανιστεί ο Ναρούτο. Κι εγώ όμως πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πολεμήσουν, για τον απλούστατο λόγο ότι ο Σάσουκε είναι απολύτως εξαντλημένος. Ο Κισιμότο θα τους βάλει να πολεμήσουν στα σοβαρά μόνο όταν είναι και οι δυο στο απόγειο της δύναμής τους, για να δούμε "ποιος είναι ο δυνατότερος":borednn9:. Το πιο πιθανό είναι να μιλήσουν για λίγο ο Ναρούτο με τον Σάσουκε, μέχρι να εμφανιστεί ο Μαντάρα και να ξαναμαζέψει το δεύτερο. Μάλλον όλα στον Μαντάρα θέλει να τα ρίξει ο Κισιμότο. Αλλά και με ένα διάλογο Ναρούτο - Σάσουκε, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Γιατί πρέπει να πέφτουν συνεχώς κλωτσοπατινάδες δηλαδή; Χάθηκε να δούμε μια φορά να μιλάνε ήρεμα και να εκφράζουν με αυτοκυριαρχία τα πιστεύω τους; Δε λέω να γίνεται πάντα έτσι, άλλα ακόμα κι ένα shonen action manga δε μπορεί να επιβιώσει με κάθε κεφάλαιο και μπουνιά, ή και την εναλλαγή μπουνιάς-κλάψας. Αυτό που λείπει είναι ένας καλός διάλογος. Κι όταν λέω διάλογος, δεν εννοώ τις ξερές φράσεις του Κακάσι: "Συγγνώμη. Εγώ φταίω. Μη σε φάει η εκδίκηση." :sadist: Καλά κάνει ο Σάσουκε και τον γράφει. Τόσες φορές του τα 'χε ξαναπεί, τώρα νομίζει ότι θα τον ακούσει;;;

Για τη Σάκουρα ούτε που θα σχολιάσω. Περίμενα μάχη, ο βλάκας. Αυτή ήταν η πιο heroine Σάκουρα;:frozen: Σ' αυτό το θέμα, τα κάνει θάλασσα, τον έχω τελείως γραμμένο τον Κίσι, συγγνώμη που το λέω. Αλλά, του δίνω ρέστα για τον Σάσουκε. :ureshii: Ήταν, είναι και θα είναι απ' τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες μου, ο, τι κι αν γίνει. Κι αυτό γιατί λατρεύω τη δραματικότητα στους ήρωες. Ο Σάσουκε είναι απ' τα πιο τραγικά πρόσωπα που έχω συναντήσει στα anime και δικαίως οδηγήθηκε στην εκδίκηση, γιατί ήταν και κερατάς, και δαρμένος, κι αυτός και η φυλή του. Τώρα βέβαια, έχει χάσει κάθε αίσθηση δικαίου και αδίκου, και κάθε συναίσθημα εκτός απ' την οργή. Κι ο μόνος που θα μπορούσε να του ξυπνήσει κάποιο συναίσθημα, μάλλον όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Άντε να δούμε πώς μπορεί να σωθεί κάποιος που έχει πέσει τόσο χαμηλά. We're with you, Naruto-kun!:burningbe3:

Σημ. Τώρα που το είπα αυτό, τι να κάνει άραγε η Χινάτα;

#6417 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 16:23

AX....καιρός ήταν να φάει λίγο ξύλο τα κακομαθημένο μπ@στ@ρδ@κι....

Και θέλω να δω και τον Ναρούτο να δίνει καμιά(αλλιώς θα είναι fail αν μπήκε σε sage mode μόνο για να προλάβει να φτάσει εκεί εγκαίρως...)

Σπάστε τον στο ξύλο ρε...:if:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#6418 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 16:53

Παντως δεν ξερω αν το παρατηρησατε και εσεις αλλα φαινεται στον σχεδιασμο του Sasuke οτι "he has fallen", διακρινω μια τρελα στα ματια του, ή του χει σαλεψει ή ειναι η τυφλαμαρα απο το mangekyo

#6419 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 18:22

Η σκηνή που ο Sasuke είναι πίσω από την Sakura και πάει να την σκοτώσει ήταν κάτι πολύ απροσδόκητο.. Πραγματικά Δεν περίμενα τέτοια κίνηση από Sasuke. Ο οποίος πλέον έχει χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια.

Kakashi FTW! Ήρθε, τραυμάτισε τον Sasuke με το kunai του και του έριξε και μία κλωτσιά. Respect! Απλά δεν υπάρχει η περίπτωση να χάσει, εκτός και αν σκάσει μύτη ο Tobi. Ο Sasuke δεν έχει καμία ελπίδα. Είναι full αποδυναμωμένος, ενώ ο Kakashi είναι έτοιμος για όλα. Το ότι είπε την Sakura να φύγει, είναι δείγμα ότι πάει να σκοτώσει τον Sasuke. Θα είναι επική η μάχη, αρκεί να μην την γεμίσουν με flashbacks και πολλά λόγια. Θέλω σφαγή! Η ατάκα για Orochimaru και 3rd ήταν όλα τα λεφτά. Kakashi owns!

Ιδέα μου είναι ή την στιγμή που έτρεχε ο Naruto είχε ενεργοποιημένο το sage mode?

#6420 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 18:27

Ιδέα μου είναι ή την στιγμή που έτρεχε ο Naruto είχε ενεργοποιημένο το sage mode?

Είναι (ενεργοποιημένο το sage mode), αφού, πέραν του ότι είπε ότι έτσι εντόπισε που είναι ο Kakashi, φαίνεται από το σκούρο κομμάτι στο μάτι του. :P