Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6391 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 16 February 2010 - 16:20

Spoiler:

#6392 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 February 2010 - 16:47

Spoiler:

το ότι φέτος είναι η χρονια του είναι διφορούμενο. μπορεί να το είπε εννοώντας πως φέτος θα πεθάνει, και να εννοούσε άμεσος κιόλας :Ο το be honest θα μου την βαρέσει αν ξαφνικά ο Kakashi γίνει δυνατός από την στιγμή που τον έχουν νικήσει ΌΛΟΙ

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#6393 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 16 February 2010 - 18:26

Spoiler:

Spoiler:

#6394 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 February 2010 - 23:30

το ότι φέτος είναι η χρονια του είναι διφορούμενο. μπορεί να το είπε εννοώντας πως φέτος θα πεθάνει, και να εννοούσε άμεσος κιόλας :Ο το be honest θα μου την βαρέσει αν ξαφνικά ο Kakashi γίνει δυνατός από την στιγμή που τον έχουν νικήσει ΌΛΟΙ

Βασικά έχει πει ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής. Οπότε...

Spoiler:

Posted Image

#6395 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 posts

Posted 17 February 2010 - 02:29

Spoiler:

Posted Image

#6396 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 17 February 2010 - 10:58

Spoiler:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#6397 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 17 February 2010 - 23:22

http://mangastream.com/read/naruto/483-54/1

Βγήκε.

LOL, Sasuke!

"ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!!!! :cry5:" Μα πού είναι ένα Rinnegan όταν το χρειάζεσαι... :if:
"ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ, Ε; Ε;; Ε;;;;"

Posted Image

Αυτό δεν είναι εκδικητής, αυτό είναι σαλεμένο μούλικο με υπερδυνάμεις! Ευχαριστώ ρε Sasuke, καιρό είχα να γελάσω! :hihi2:

Πάντως τη Karin τη συμπαθώ όλο και πιο πολύ. Αυτό το "Don't do it... Sasuke" με συγκίνησε... Έτοιμη να πεθάνει είναι, κάποιον άλλον προσπαθεί να σώσει! Επίσης, ελπίζω η Sakura να ΜΗ ξαναπεράσει την ώρα της στην άκρη να κοιτάει, γιατί αμάν! Πάντως, χαίρομαι που όντως πήγε να τον σκοτώσει και όχι για να πάει μαζί του. Μου θυμίζει τη Tsunande. Έρχεται και ο Naruto (λογικά είναι κοντά), και νομίζω ότι κατευθυνόμαστε σε ένα πράγμα: Απομεινάρια Team 7 vs Sasuke. Μη μας απογοητεύσεις, Kishimoto...!

Όσο για τον Kakashi, ηθελέστα και παθέστα, αγαπητέ μου! Τον λόγο σου περί ομαδικότητας μόνο ο Naruto το πήγε βαθειά, εσύ είχες τυφλωθεί από τον Sasuke.

Edited by Tea-chan, 17 February 2010 - 23:44.

Posted Image

#6398 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 February 2010 - 23:22

Spoiler:

^Spoiler

Πάμε τώρα στο μάνγκα. Το τσάπτερ πραγματικά άπαιχτο, τέλειο και με έκανε να αναπολώ τα παλιά καλά τσάπτερ. Συγγνώμη που το λέω αυτό αλλά πόσο δίκαιο έχει ο Κακάσι. Έτσι τα πετυχένει για τον πανήλίθιο τον Σάσουκε. Δεν με νοιάζει για την Σακούρα (πάντα μου άρεσε σαν χαρακτήρας) αλλά εκεί που είδα ότι ο Σάσουκε πήγε να την σκοτώσει, τον σιχάθηκα με όλη μου την καρδιά. Τον πανάθλιο. Τον ΒΛΑΚΑ.

Έχασα πάσα ιδέα. Τα βλέπεις Ιρι-τσάν. Δες τα καμώματα του παλικαριού σου. Λέει αυτά που λέει και τον καταλαβαίνω αλλά είναι....:ballumad:.
Έχει χάσει τόσο τσάκρα σιγά μην τον νικήσει.
Και σίγουρα θα επέμβει και ο Ναρούτο (Αν το προσέξετε ήταν σε Sage Mode, οπότε τους έχει ήδη εντοπίσει)

Η αγωνία κορυφώνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!'

Αυτά είναι.:Blissfull:
ΥΓ. Είδατε τι κάνουν τα σπόιλερ. Έναν αχταρμά.

Edited by Night Wizard Seal, 17 February 2010 - 23:36.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6399 UchihaSasuke152

UchihaSasuke152

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 17 February 2010 - 23:44

Παντος ο Sasuke στο τελος σιγουρα θα πεθανει pff παντα ετσι τελιωνουν οι μεγαλυτερες προσωπικοτητες :cry5:

Edited by UchihaSasuke152, 17 February 2010 - 23:45.
i did a mistake

#6400 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 February 2010 - 23:56

Πρωτη φορα που βρηκα τον sasuke cool, μεχρι και τη σελιδα 14."I want my mommy and my papa back!" buhuhuhuhuhuhuhu!

Και σκεφτομουν οτι αν ο Kishimoto τον ειχε αναπτυξει καλυτερα, αντι να τον κανει να μεταπηδα απο τη μια ψυχολογικη κατασταση στην αλλη και να βαφτιζει darkness την μαλακ1α που τον δερνει αλυπητα ισως τον συμπαθουσα.

Σε αυτο που θα ξενερωσω αγρια ειναι αν επεμβει για 100στη φορα ο Madara η κανας αλλος και κοπει η μαχη στη μεση.Θελω εναν νικητη και εναν πεθαμενο, nothing more, nothing less.

qzMHWHd.png

#6401 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 18 February 2010 - 00:01

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#6402 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 18 February 2010 - 00:51

Παρατηρησατε το σχεδιο του Κλαψουκε σε ολα τα πανελ??Δεν ειναι καθολου cool οπως τον συνιθιζε ο Κισι και μοιαζει με lunatic....Μηπως ο Κισιμοτο βαζει εμπρος το σχεδιο "να ξανακανω τον Ναρουτο πρωταγωνιστη"???:hmmm::hmmm::hmmm:
Η Σακουρα απο την αλλη ενω πηγε τον βρηκε μονη της φανηκε πολυ helpless...Παλι καλα ο Κακασι εκανε κουλ εισοδο και αλλαξε την ατμοσφαιρα:8)::8):
Στην τελευταια σελιδα εδειξε και τον Ναρουτο να ειναι στον δρομο να τους συναντησει.
Γιατι εχω την ιδεα οτι ο σασουκε αυτη την φορα θα την γλυτωσει με την βοηθεια του Ναρουτο??

#6403 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 18 February 2010 - 00:59

ε δεν άντεξα να μη ποστάρω σε αυτό το τσάπτερ!!!

Ένα εχω να πω...ο σασουκε χάζεψε!!!τελείως όμως!!!
μια ψυχοθεραπεία καλό θα του έκανε!!!
Posted Image

#6404 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 February 2010 - 01:42

Και μένα με εξέπληξε αυτό το "don't do it Sasuke" της Karin θα ομολογήσω. Δεν πίστευα ότι μπορούσε να είναι τόσο ηλίθια. Γιατί σιγά που νοιάστηκε για την άσχετη απλά σκεφτόταν ότι θα το μετανιώσει ο Sasuke αν έρθει στα σύγκαλά του. Οκ είναι συνειδητά θύμα. Και τέτοιου είδους άνθρωποι δεν είναι για να τους λυπάσαι imo.

Η Sakura και μόνο που σκέφτηκε να σκοτώσει την Karin που δεν της έφταιξε σε τίποτα δικαιολογεί το chidori που πήγε να της σκάσει ο άλλος κατακούτελα. Βεβαια εδώ έρχεται η απορία μου πως δεν άκουσε το chir chir στο μισό μέτρο πίσω της αλλά προφανώς σε αυτό το manga ο έρωτας εκτός από τυφλος και ηλίθιος είναι ΚΑΙ κουφός.

Βtw lol Sasuke. O Kakashi τι του φταίει?Προσωπικά νομίζω βέβαια ότι αυτό το "φέρε μου την οικογένειά μου πίσω" ήταν περισσότερο σε στυλ "σου δίνω την ίδια απάντηση που σου έδωσα και τότε" και όχι κυριολεκτικό. Αλλά μου άρεσε και η αναπαράσταση του διαλόγου αυτού και το ότι ο Kakashi θεωρεί εν μέρει τον εαυτό του υπεύθυνο για την αποτυχία της ομάδας του.

Τώρα Azathoth γιατί ο Sasuke εξακολουθεί να αρέσει θα πω από την δική μου οπτική γωνία "επειδή έχει ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας". Ξεκίνησε από μια "ανθρώπινη βάση" που όλοι μπορούμε να την κατανοήσουμε και κάπου έχασε το μέτρο. Προσωπικά βρίσκω αυτούς τους αρνητικούς χαρακτήρες πολύ πιο ενδιαφέροντες από τους "είμαι κακός επειδή έτσι θέλω". Έχουν εξέλιξη. Όπως επίσης και τα 16χρονα που φέρονται σαν 16χρονα και όχι σαν παντογνώστες σοφοί γκουρού (αν και το γεγονός ότι ο Sasuke γνωρίζει ότι φέρεται ανώριμα και ότι αυτό που κάνει είναι "λαθος" τον βάζει σε καλύτερη μοίρα από πολλούς χαρακτήρες της σειράς βλ. Pain).

Και δεν πιστεύω ότι θα έχουμε καθοριστική νίκη/ήττα σε αυτή τη μάχη αλλά εξακολουθώ να ελπίζω.:canthelp:

#6405 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 18 February 2010 - 02:13

Im still here xD Sasuke rocked στο καινουριο τσαπτερ!!! Ειδικα εκει που αρχισε να γελαει!!!! Τελειο σχεδιο απο τον Κισι! Η Καριν ευτυχώς δεν θα πεθανει μιας και ειναι γκομενα μου (μη το πειτε στην Χινατα)

Ήρθε η ωρα να δουμε τι πιανει και ο Κακασι, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα τα βρει σκουρα, μιας και η νεα γενια εχει ξεπερασει κατα πολυ την παλια. Δεν θα πεθανει, αυτο ειναι σιγουρο, θα φτασει ο Ναρουτος και θα μιλανε...again and again xD

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ