Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται....
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 16:17
Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται....
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 16:37
Μπα Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο 2ος ο Yamato όμως . Απλά έχει τα genes του λόγω της ιδιαίτερης ικανότητας του να ελέγχει το Kyubei.
Εμ.. Δεν εννοούσα ο 2ος Hokage. Εννούσα ο δεύτερος στην πρόταση που έκανα. U know, συντακτικά.. Sorry για για το comment, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω την πρόταση που έκανα, σε αποφυγή παρεξηγήσεων. ^^
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 16:57
Αν οχι αυτό ακριβως, τουλάχιστον να ξαναγίνει ο Sasuke good~~~ >.<
Κάτι τεσπα για να ξαναγυρίσει πίσω στο χωριό and live happily ever after ( ok that was too much lol..)
Mακάρι η Sakura να χει κάτι στο μυαλό της και να κάνει κάτι χρήσιμο επιτέλους~~!!
Αν και χλώμο το κόβω...μακάρι αν όχι εκείνη να του αλλάξει μυαλά ο Naruto....Tι σοι Hokage θέλει να γίνει αν δεν καταφέρει να σώσει κανένα ~~!!?!???????
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 17:34
Εμ.. Δεν εννοούσα ο 2ος Hokage. Εννούσα ο δεύτερος στην πρόταση που έκανα. U know, συντακτικά.. Sorry για για το comment, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω την πρόταση που έκανα, σε αποφυγή παρεξηγήσεων. ^^
Τόσο παρεξηγημένος που θα βάλω hitmans για το κεφάλι σου!!!
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 19:26
Φυσικά και όχι! Αν και ο Sasuke έχει γίνει evil,evil,evil, είναι ακόμα ο πιο respect χαρακτήρας για μένα!! Και οι τρεις τώρα (Naruto / Sasuke / Sakura) έχουν γίνει πολύ δυνατοί και θα γίνουν φοβερή team. Αν γυρίσει ο Sasuke τον κόβω να γίνεται αρχηγός τον Anbu, σαν τον Danzou.Βρε παιδιά, είμαι η μόνη εδώ πέρα που εύχεται να ξαναγίνει η Τeam 7
Έλα ντε! Αυτό θα το ανακαλύψουμε σε λίγα chapter, αφού ο Naruto έφυγε και πάει να βρει τον Kakashi! Άραγε η μάχη με τον Sasuke είναι κοντά;;; Who knows...Tι σοι Hokage θέλει να γίνει αν δεν καταφέρει να σώσει κανένα ~~!!?!???????
Kαλά δεν έχω να σχολιάσω τίποτε άλλο... Όλοι είδαμε πως ο Kishimoto πίνει μπάφους και παίζει pro αντί να βγάλει κανένα καλό chapter
And just throw it all away
Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 20:48
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 20:53
Εγώ θέλω να πιστεύω πως η Sakura θα κάνει κάτι huge και θα μας αφήσει όλους παγωτά!!! άντε να γίνει κανένα μεγάλο μπαμ να το ευχαριστηθούμε!!!!
Μακάρι.....να δούμε τι θα δούμε στο επόμενο chapter......!!!

"I envy because of the heart
I glutton because of the heart
I covet because of the heart
I am prideful because of the heart
I sloth because of the heart
I rage because of the heart
Because of the heart
I lust for everything about you"
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 22:13
Εγώ θέλω να πιστεύω πως η Sakura θα κάνει κάτι huge και θα μας αφήσει όλους παγωτά!!! άντε να γίνει κανένα μεγάλο μπαμ να το ευχαριστηθούμε!!!!
Προτιμότερο είναι αυτό το μπαμ να το κάνει το κεφάλι της Sakura σε σύγκρουση με το έδαφος
Προσωπικά ακόμη δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την σκηνή με όλους τους τάφους των Uchiha. And here I am wondering. Ίσως ο πραγματικός λόγος για τον οποίο o Madara έλαβε μέρος στην σφαγή των Uchiha και βοήθησε τον Itachi δεν ηταν επειδή ήθελε να εκδικηθεί τους Uchiha αλλά επειδή χρειαζότανε τα μάτια τους ίσως?
Τραβηγμένο ε?
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 22:16
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 22:31
Προσωπικά ακόμη δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την σκηνή με όλους τους τάφους των Uchiha. And here I am wondering. Ίσως ο πραγματικός λόγος για τον οποίο o Madara έλαβε μέρος στην σφαγή των Uchiha και βοήθησε τον Itachi δεν ηταν επειδή ήθελε να εκδικηθεί τους Uchiha αλλά επειδή χρειαζότανε τα μάτια τους ίσως?
Τραβηγμένο ε?
Όχι. Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ.
Tέλος πάντων, η Sakura είναι απαίσια ψεύτρα μια φορά. Κάνει μπαμ από 20 χιλιόμετρα ότι πάει με τον Sasuke για να του τη φέρει πισώπλατα. Επίσης, εάν τη πιστέψει ο Sasuke, θα αποδείξει ότι 1) δεν είναι και τόσο genius το παιδάκι 2) ο Naruto τη ξέρει πολύ καλύτερα, μιας και μια χαρά τη κατάλαβε στα προηγούμενα chapter.
Τον Madara θέλω να τον κάνω σουβλιστό...
Τη μικρούλα Karin τη λάααατρεψα! She was sooooo cuuuute!
Μια σκέψη: βρε λέτε η "Sakura" που εμφανίστηκε μπροστά στον Sasuke να είναι κανένας Kakashi μεταμορφωμένος; Ή πάει πολύ;

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 22:46
And just throw it all away
Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 23:21
Επίσης για να λυθούν κάποιες απορίες για την εικόνα του Κισιμότο. Αυτό που πραγματικά έχω εκτιμήσει είναι ότι με τον πιο παράξενο αλλά και όμορφο τρόπο, παιρνάει αυτά που θέλει να περάσει. Η αμεσότητα και η εμμεσότητα του πάντα με ενθουσίαζαν.
Επίσης και σημαντικότερο είναι ότι σε αυτό το μάνγκα τίποτα δεν είναι αυτό που δείχνει. (είναι και φαίνεσθαι
Απλά σκεφτήτε τα πρώτα επισόδεια και που έχουμε φτάσει...
Enough said.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 18:42
Τι σχέδια έχει ο Tobi για το shringan του Kakashi? Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Tobi εχει μιλήσει αξιέπαινα για τον Kakashi, ειδικά στην συνάντηση τους πριν το meeting των kages και μία ακόμα φορά πριν την μάχη του Sasuke εναντίον του Itachi. Σαν πολύ να λιμπίζετε το sharingan του Kakashi/Obito..
Θα ήθελα να έπαιζε έναν σημαντικό ρόλο το sharingan του Obito στα σχέδια του Tobi, μιας και αποτελεί εναν από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες στο story του Naruto, κυρίως λόγω της σχέσης του με τον Kakashi.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 19:10
Μας έχει δώσει αρκετά στοιχεία ο Kishi για να ισχύει κάτι τέτοιο τελικά (ονόματα-μαλλί που μοιάζουν, έχουν μόνο δεξί μάτι και οι 2, space-time jutsu και το sharingan του Kakashi και του Tobi + ηλικιακά μοιάζουν κοντά, σε αντίθεση με την κουφή θεωρία του αθάνατου Madara... κλπ), αν και δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο αυτό, τον Obito προτιμώ να τον θυμάμαι σαν good guy.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 20:02

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org