Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6361 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 11 February 2010 - 16:17

Θέλω να δω τον Ναρούτο τώρα,να σπάει στο ξύλο και το κωλόπαιδο τον Sasuke και την ηλίθια την Sakura(δα)...να ευχαριστηθώ λίγο...

Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται....:yawn2:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#6362 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 11 February 2010 - 16:37

Μπα Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο 2ος ο Yamato όμως . Απλά έχει τα genes του λόγω της ιδιαίτερης ικανότητας του να ελέγχει το Kyubei.

Εμ.. Δεν εννοούσα ο 2ος Hokage. Εννούσα ο δεύτερος στην πρόταση που έκανα. U know, συντακτικά.. Sorry για για το comment, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω την πρόταση που έκανα, σε αποφυγή παρεξηγήσεων. ^^

#6363 Lilia20

Lilia20

Want a cookie? ^^

• Members
  • 48 posts

Posted 11 February 2010 - 16:57

Βρε παιδιά, είμαι η μόνη εδώ πέρα που εύχεται να ξαναγίνει η Τeam 7 οπως ηταν πριν~???
Αν οχι αυτό ακριβως, τουλάχιστον να ξαναγίνει ο Sasuke good~~~ >.< :wooi2:
Κάτι τεσπα για να ξαναγυρίσει πίσω στο χωριό and live happily ever after ( ok that was too much lol..)
Mακάρι η Sakura να χει κάτι στο μυαλό της και να κάνει κάτι χρήσιμο επιτέλους~~!!
Αν και χλώμο το κόβω...μακάρι αν όχι εκείνη να του αλλάξει μυαλά ο Naruto....Tι σοι Hokage θέλει να γίνει αν δεν καταφέρει να σώσει κανένα ~~!!?!???????:madtodeath:
:joyful:Yoshaaaa!! ;333

#6364 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 11 February 2010 - 17:34

Εμ.. Δεν εννοούσα ο 2ος Hokage. Εννούσα ο δεύτερος στην πρόταση που έκανα. U know, συντακτικά.. Sorry για για το comment, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω την πρόταση που έκανα, σε αποφυγή παρεξηγήσεων. ^^

Τόσο παρεξηγημένος που θα βάλω hitmans για το κεφάλι σου!!! :P j/k
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#6365 KostaZ

KostaZ

Anime Newbie

• Members
  • 39 posts

Posted 11 February 2010 - 19:26

Βρε παιδιά, είμαι η μόνη εδώ πέρα που εύχεται να ξαναγίνει η Τeam 7

Φυσικά και όχι! Αν και ο Sasuke έχει γίνει evil,evil,evil, είναι ακόμα ο πιο respect χαρακτήρας για μένα!! Και οι τρεις τώρα (Naruto / Sasuke / Sakura) έχουν γίνει πολύ δυνατοί και θα γίνουν φοβερή team. Αν γυρίσει ο Sasuke τον κόβω να γίνεται αρχηγός τον Anbu, σαν τον Danzou.:hihi2:

Tι σοι Hokage θέλει να γίνει αν δεν καταφέρει να σώσει κανένα ~~!!?!???????:madtodeath:

Έλα ντε! Αυτό θα το ανακαλύψουμε σε λίγα chapter, αφού ο Naruto έφυγε και πάει να βρει τον Kakashi! Άραγε η μάχη με τον Sasuke είναι κοντά;;; Who knows... :canthelp:

Kαλά δεν έχω να σχολιάσω τίποτε άλλο... Όλοι είδαμε πως ο Kishimoto πίνει μπάφους και παίζει pro αντί να βγάλει κανένα καλό chapter :erk:
Take everything from the inside
And just throw it all away
Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you

#6366 Rogue L

Rogue L

Rogue Lee

• Members
  • 18 posts

Posted 11 February 2010 - 20:48

Εγώ θέλω να πιστεύω πως η Sakura θα κάνει κάτι huge και θα μας αφήσει όλους παγωτά!!! άντε να γίνει κανένα μεγάλο μπαμ να το ευχαριστηθούμε!!!!

#6367 Vampire Princess

Vampire Princess

吸血姫

• Members
  • 61 posts
  • LocationLost In Translation

Posted 11 February 2010 - 20:53

Εγώ θέλω να πιστεύω πως η Sakura θα κάνει κάτι huge και θα μας αφήσει όλους παγωτά!!! άντε να γίνει κανένα μεγάλο μπαμ να το ευχαριστηθούμε!!!!

Μακάρι.....να δούμε τι θα δούμε στο επόμενο chapter......!!!:smokingg:

Posted Image

"I envy because of the heart

I glutton because of the heart

I covet because of the heart

I am prideful because of the heart

I sloth because of the heart

I rage because of the heart

Because of the heart

I lust for everything about you"

#6368 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 February 2010 - 22:13

Προτιμότερο είναι αυτό το μπαμ να το κάνει το κεφάλι της Sakura σε σύγκρουση με το έδαφος :P

Προσωπικά ακόμη δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την σκηνή με όλους τους τάφους των Uchiha. And here I am wondering. Ίσως ο πραγματικός λόγος για τον οποίο o Madara έλαβε μέρος στην σφαγή των Uchiha και βοήθησε τον Itachi δεν ηταν επειδή ήθελε να εκδικηθεί τους Uchiha αλλά επειδή χρειαζότανε τα μάτια τους ίσως?

Τραβηγμένο ε?:smokingg:

#6369 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 February 2010 - 22:16

το πραγματικο προσωπο του Madara σε παγκοσμια αποκλειστικοτητα!

Spoiler:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#6370 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 11 February 2010 - 22:31

Προσωπικά ακόμη δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την σκηνή με όλους τους τάφους των Uchiha. And here I am wondering. Ίσως ο πραγματικός λόγος για τον οποίο o Madara έλαβε μέρος στην σφαγή των Uchiha και βοήθησε τον Itachi δεν ηταν επειδή ήθελε να εκδικηθεί τους Uchiha αλλά επειδή χρειαζότανε τα μάτια τους ίσως?

Τραβηγμένο ε?:smokingg:

Όχι. Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ. :|

Tέλος πάντων, η Sakura είναι απαίσια ψεύτρα μια φορά. Κάνει μπαμ από 20 χιλιόμετρα ότι πάει με τον Sasuke για να του τη φέρει πισώπλατα. Επίσης, εάν τη πιστέψει ο Sasuke, θα αποδείξει ότι 1) δεν είναι και τόσο genius το παιδάκι 2) ο Naruto τη ξέρει πολύ καλύτερα, μιας και μια χαρά τη κατάλαβε στα προηγούμενα chapter.

Τον Madara θέλω να τον κάνω σουβλιστό... :smokingg: Το υπέροχο της ιστορίας θα ήταν να ισχύει η θεωρία της Iristella, να το μάθει ο Sasuke εν θερμώ και να δει επιτέλους ότι φέρεται ωσάν βόδι μοναχό, μιας και θα καταμπερδευτεί για από ποιόν πρέπει να πάρει εκδίκηση... και πόσο αξιοθρήνητη είναι η όλη προσπάθεια.

Τη μικρούλα Karin τη λάααατρεψα! She was sooooo cuuuute! :kawaii: Και μάλιστα, είχε κι ένα λόγο παραπάνω να συμπαθήσει τον Sasuke από τη Sakura: ΗΤΑΝ ο σωτήρας της. Τα καρέ με τα πρόσωπα του Sasuke στο "see ya" ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να δείξει ότι ο Sasuke την έχει χάσει για τα καλά τη φαιά ουσία... Όχι πως δε το ξέραμε... :dazed: Ερώτηση: "See ya" τη δεύτερη φορά where? Μετά το θάνατο;;

Μια σκέψη: βρε λέτε η "Sakura" που εμφανίστηκε μπροστά στον Sasuke να είναι κανένας Kakashi μεταμορφωμένος; Ή πάει πολύ;

Posted Image

#6371 KostaZ

KostaZ

Anime Newbie

• Members
  • 39 posts

Posted 11 February 2010 - 22:46

Αφού ο Kakashi τρέχει και δεν φτάνει μαζί με τον Sai επειδή ο κλόνος του Sai είναι dead! Kαι αν θυμάμαι καλά ο Kakashi είπε "Good one, Sakura" ή κάτι τέτοιο, οπότε δεν πιστεύω πως είναι αυτός... :uhh:
Take everything from the inside
And just throw it all away
Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you

#6372 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 February 2010 - 23:21

Βασικά εγώ γιατί ακόμα και τώρα έχω το συναίσθημα της μεγάλης έκπληξης. Δεν μου έχει φύγει ακόμα. Πιστεύω κάτι τρομερό θα γίνει.

Επίσης για να λυθούν κάποιες απορίες για την εικόνα του Κισιμότο. Αυτό που πραγματικά έχω εκτιμήσει είναι ότι με τον πιο παράξενο αλλά και όμορφο τρόπο, παιρνάει αυτά που θέλει να περάσει. Η αμεσότητα και η εμμεσότητα του πάντα με ενθουσίαζαν.
Επίσης και σημαντικότερο είναι ότι σε αυτό το μάνγκα τίποτα δεν είναι αυτό που δείχνει. (είναι και φαίνεσθαι :P)

Απλά σκεφτήτε τα πρώτα επισόδεια και που έχουμε φτάσει...
Enough said.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6373 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 14 February 2010 - 18:42

Αυτό για το οποίο πιο πολύ αναρωτιέμαι είναι αν βρίσκετε το σώμα του Obito σε κάποιον από τους τάφους που έχει συγκεντρωμένους ο Tobi.

Τι σχέδια έχει ο Tobi για το shringan του Kakashi? Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Tobi εχει μιλήσει αξιέπαινα για τον Kakashi, ειδικά στην συνάντηση τους πριν το meeting των kages και μία ακόμα φορά πριν την μάχη του Sasuke εναντίον του Itachi. Σαν πολύ να λιμπίζετε το sharingan του Kakashi/Obito..

Θα ήθελα να έπαιζε έναν σημαντικό ρόλο το sharingan του Obito στα σχέδια του Tobi, μιας και αποτελεί εναν από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες στο story του Naruto, κυρίως λόγω της σχέσης του με τον Kakashi.

#6374 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 14 February 2010 - 19:10

^ Ή μήπως Tobi = Obito τελικά, όπως είχα αναρωτηθεί πριν αρκετές σελίδες;

Μας έχει δώσει αρκετά στοιχεία ο Kishi για να ισχύει κάτι τέτοιο τελικά (ονόματα-μαλλί που μοιάζουν, έχουν μόνο δεξί μάτι και οι 2, space-time jutsu και το sharingan του Kakashi και του Tobi + ηλικιακά μοιάζουν κοντά, σε αντίθεση με την κουφή θεωρία του αθάνατου Madara... κλπ), αν και δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο αυτό, τον Obito προτιμώ να τον θυμάμαι σαν good guy. :P

#6375 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 14 February 2010 - 20:02

Δηλαδή Zoro, αν ισχύει αυτό που λες τότε καταρρίπτεται αυτό που έχει ήδη ειπωθεί ξεκάθαρα στο kakashi gaiden ότι η μία πλευρά του Obito είχε συνθλιβεί. Θα ήταν ακόμη πιο παράξενο από το σενάριο του αθάνατου Madara.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image