Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6346 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 21:09

αχ τι ωραια ενα νεο επεισοδιο του χτυποκαρδια στο beverly hills......δηλαδη ποσο πιο ελεος μπορει να γινει αυτο το μανγκα???? αντε να πεθανει ολη η team 7 εκτος του kakashi βεβαια να ηρεμησουμε κσι να δουμε τιποτα σοβαρο...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#6347 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 21:29

Βασικά αυτό με τα μάτια μου δίνει την εντύπωση ότι ο Madara έλεγε ψέμματα και στους Kage και ότι δεν έχουμε δει το πραγματικό του σχέδιο ακόμη.

Μου κάνει επίσης μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι θεωρητικά χρειάζεται τον Sasuke για το Eye of the Moon plan του αλλά είναι αυτός ο οποίος τον έβαλε να εξαντλήσει σχεδον τελείως τα μάτια του σε ψιλοηλίθιες αναμετρήσεις.

Και ωραία το βούρλο ο Sasuke το παράκανε σε τόσο βαθμό που γκαβώθηκε σχεδόν ολοκληρωτικά. Μπράβο βλήμα. Να δω πως θα πάς στην Konoha ηλίθιε. >_< Για κάτι το οποίο πήρε χρόνια (από τα 17 μέχρι τα 21 περίπου) ο Sasuke χρειάστηκε μόλις λίγες εβδομάδες. >___> Πάντως η διαφορά από τον μικρό Sasuke στον τωρινό ήταν τρομερή (and kinda heartbreaking).

Η Sakura από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει μέσα στο κεφάλι της. Από την μια σκέφτομαι ότι μπορεί να θέλει να την φέρει πισώπλατα στον Sasuke, αλλά από την άλλη το ότι παράτησε έτσι όλη της την ομαδα μου φαίνεται αρκετά περίεργο. Υποθέτω ότι θα δείξει.

Και ο Naruto από την άλλη τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.

Για την Karin θα πω ότι όσο άχρηστη ήταν μικρή άλλο τόσο είναι τώρα. Άντε να ψοφήσει να ηρεμήσουμε. Και εξακολουθεί να κοιτάει τον Sasuke με λατρεία η βλαμμένη. Μάαααλιστα. Σορρυ κιόλας αλλά δεν θεωρώ μισογυνιστικό τον χαρακτηρισμό του Kishimoto για τις εγωιστριες γυναίκες. Τον χαρακτήρα της Karin θεωρώ προσβολή για το γυναικείο φύλο.

#6348 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 21:31

θα προσπαθήσω να μην είμαι τόσο σκληρός όσο ο kakashinote αλλα δεν είναι και πολύ εύκολο... το flashback με την karin ήταν γελοίος τρόπος για να μας δόση μια μέτρια αν όχι αθλια ιστορία. όσο για την suckura είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνει. έχει κάνει διαφορες αηδίες μέχρι τώρα, lets hope να το φτιάξει.

and yet, the chapter was alot better απότι περίμενα

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#6349 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 22:11

Αδιαφορο chapter...τιποτα δε μου εμεινε, η καλυτερα δεν ειχε απολυτως τιποτα που να με ενδιεφερε......

Και οπου νανε θα δουμε αλλο ενα γελοιο Power up του sasuke με τα ματια του itachi........

qzMHWHd.png

#6350 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 22:49

Παιδιά πλάκα μου κάνετε;; Με πόρωσε το τσάπτερ! Προσωπικά το απόλαυσα. Επειδή στην τελική είναι βλακεία να ξεψιρίζουμε τα πράγματα, πάρτε τα όπως είναι.

Λοιπόν το φλάσμπακ μπορώ να πώ ότι μου έκανε εντύπωση. Ο σάσουκε ούτε καν που την θυμάται. Δεν είναι λέιμ τρόπος. Μια χαρά συνδέονται με την ιστορία του μάνγκα. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την τροπή των γεγονότων.

Ο ναρούτο επιτέλους ξύπνησε και ας ελπίσουμε να πάρει καμια θέση, μπας και δούμε τίποτα σοβαρό.

Τώρα για τον Μαντάρα, απλά το σιχαίνομαι αυτόν τον χαρακτήρα. Σε λίγο θα μας κάνει και μονοπώλειο με Σαρίνγκαν. Ωραία μπίζνα. Είναι χαζός γιατί οι άλλοι τον βλέπουν και γίνονται ζαβά (πχ Σάσουκε). Δηλαδή είναι πολύ σουπιά.(Πίσω έχει ο Μανταρα την ουρά).

Και σε αυτό το σημείο είναι που φασκελώνω τον Σάσουκε. Τελείως τούβλο. Λέει στον Μαντάρα "Δεν είμαι μαζί σου, δεν ακολουθώ διαταγές σου" αλλά όλο και περισσότερο πέφτει στην τρυπούλα που έχει σκάψει η μουχρίτσα.

Σάκουρα. Τα θέλει ο ποπουδάκος της, αλλά να πώ την αμαρτία μου αυτή η σκηνή ήταν που με απογίωσε περισσότερο. Στοίχημα θα κάτσει εκεί θα πούν αυτά που θα πούν και θα προκύψουν, και θα εμφανιστεί και ο Ναρούτο.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος :) Και ελπίζω να συνεχίσουμε και καλύτερα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6351 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 23:07

Αδιαφορο chapter...τιποτα δε μου εμεινε, η καλυτερα δεν ειχε απολυτως τιποτα που να με ενδιεφερε......

Και οπου νανε θα δουμε αλλο ενα γελοιο Power up του sasuke με τα ματια του itachi........

πω πω μεγαλε...τι ειπες τωρα??ποσο αληθεια μπορει να ειναι αυτο....???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6352 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 23:29

Τώρα για τον Μαντάρα, απλά το σιχαίνομαι αυτόν τον χαρακτήρα. Σε λίγο θα μας κάνει και μονοπώλειο με Σαρίνγκαν. Ωραία μπίζνα. Είναι χαζός γιατί οι άλλοι τον βλέπουν και γίνονται ζαβά (πχ Σάσουκε). Δηλαδή είναι πολύ σουπιά.(Πίσω έχει ο Μανταρα την ουρά).

Καλά ο Madara είναι ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στους Akatsuki (αναρωτιέμαι πως διέταζε τον Pein... ), ο πιο αδιάφορος της παρέας, πολύ καλύτερος ήταν σαν Tobi imo. Κρατιέμαι λίγο μέχρι να μάθουμε το full moon eye plan, αλλά δεν περιμένω πολλά...

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν διαπίστωσα πριν μερικές βδομάδες ότι εξαιτίας του πέθανε ο Kisame... ναι, αν δεν είχε αναφέρει στους kages ότι ο Killer Bee είναι ζωντανός ακόμη, σε μια (μάταιη/ηλίθια) προσπάθεια να του τον παραχωρήσουν, ο Kisame θα τον είχε πιάσει, ακόμη και με την προδοσία της Samehada... έτσι έχασε και το Hachibi, έχασε κι άλλο ένα μέλος της ομάδας του (και δεν είναι ότι έχει και πολλούς) και ετοιμάζεται για πόλεμο με 5 χωριά έχοντας 2 άτομα μαζί του... ανύπαρκτος. :sadist:

Τώρα, για το chapter, μου άρεσε κυρίως η εικόνα που έδειχνε πως (ή μάλλον πόσο) άλλαξε ο Sasuke στα χρόνια, ενώ έλεγε την ίδια φράση (see ya) και στα 2 σκίτσα. Το παρελθόν της Karin ψιλοαδιάφορο, αλλά οκ γενικά.

Πιο πολύ μου φάνηκε μας προετοίμασε για κάτι άλλο, έχουμε και λέμε: ο Madara έχει φύγει από την σκηνή, ο Danzo επίσης, τα 2 τούβλα (Kiba και Lee that is, που ήθελαν και εκδίκηση ενώ δεν ξέρουν που πατάνε... που είναι ο Shikamaru και ο Neji σε τέτοιες φάσεις; ) και η Karin τα ίδια, ο Yamato ξεγελάστηκε από τον Naruto (shame on him) και όλα δείχνουν πως η πραγματική παλιά Team 7 θα ξανασυναντηθεί στο επόμενο chapter, Kakashi included. Δεν περιμένω πολλά από Sakura και Naruto, ότι και να σχεδιάζουν, αλλά τουλάχιστον ο Sasuke είναι εξουθενωμένος, οπότε όλα είναι πιθανά, άντε να δούμε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 10 Φεβρουάριος 2010 - 23:41

#6353 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 23:38

Συμφωνώ και εγώ. Το 481 ήταν ένα κλασσικό "transition" chapter το οποίο απλά έθεσε τις βάσεις του επομένου. Για το flashback της Karin μου φάνηκε τελείως πρόχειρο, σαν μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί κάπως αυτή η ψυχωτική "συμπάθεια" της στον Sasuke. Πάντως υπάρχει περίπτωση και να μην πεθάνει τελικά.

Τέσπα. Στο επόμενο περισσότερα.

#6354 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 23:59

Ωραιο chapter !!!

Επιτελους μια λυση που δεν ειχε ποτε περασει απο το μυαλο μας !!

Η sakura παει τωρα με τον sasuke και θα ερθει σε λιγο και ο naruto,
θα ξαναγινουν team 7 και θα καταστρεψουν παρεα την konoha,
o naruto θα γινει hokage με πραξικοπημα και ο sasuke θα παρει την εκδικηση του !

#6355 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 00:34

Εντάξει δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι άξιο να συζητηθεί σε αυτό το chapter.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6356 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 02:52

Yeah! Karin is alive!! Δεν θα ήθελα αυτός ο χαρακτήρας να πεθάνει, γιατί το development της μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλό (εξαίρεση αποτελεί το flashback). Επίσης ο Sasuke χρειάζετε μία sensor type ally, μιας και έχει σχεδόν γκαβωθεί. Ακόμα και αν δεν μεσολαβούσε η Sakura, πάλι ο Sasuke δεν θα την σκότωνε.

Η Sakura κάνει μπάμ ότι λέει ψέμματα. Δεν παίζει να προδώσει την Konoha. Τώρα ή θέλει να καθαρίσει τον Sasuke μόνη της (lol) ή αν την δεκτεί ο Sasuke (που χλωμό το βρίσκω), να το παίξει double agent. Πάντως από όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα φαίνεται ότι λέει ψέμματα. + το ότι είναι η πρώτη φορά που ξαναβλέπει τον Sasuke και δεν κλαίει, οδύρεται, κόβει φλέβες, κτλ.

Αν ο Naruto κατάφερε να ξεγλυστρίσει έτσι από τον Yamato, τότε θα χάσω κάθε σεβασμό που έχω για τον δεύτερο. Έλεος. Είναι δυνατόν να δραπετεύσει κανείς από έναν Jonin με αυτόν τον τρόπο? fail..

Όσο για Tobi.. Όλο και περισσότερο αγαπάω αυτόν τον χαρακτήρα.. Evil, evil, evil & μυστήριο!

Ανυπομονώ να δώ στο επόμενο chapter το πιστόλι που θα φάει η Sakura από τον Sasuke. ^^

#6357 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 10:47

Αν ο Naruto κατάφερε να ξεγλυστρίσει έτσι από τον Yamato, τότε θα χάσω κάθε σεβασμό που έχω για τον δεύτερο. Έλεος. Είναι δυνατόν να δραπετεύσει κανείς από έναν Jonin με αυτόν τον τρόπο? fail..

Μπα Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο 2ος ο Yamato όμως . Απλά έχει τα genes του λόγω της ιδιαίτερης ικανότητας του να ελέγχει το Kyubei.

Όσον αφορά το chapter ... βαρετό ... ευτυχώς είχαμε τα Bleach,One Piece να διαβάσουμε γιατί θα με είχε πάρει εντλώς ο ύπνος :P
Είχε 2-3 σημεία που μου άρεσαν αλλά τίποτα το ιδιαίτερο
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#6358 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 11:39

Ελα ρε γινεσαι αδικος.... Ατιθασα νιατα στα καλυτερα του.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6359 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 13:28

Δεν πίστευα ότι θα το πω αυτό, αλλά καλύτερα που δεν πεθανε η Karin, γιατί τώρα ο Σάσουκε έχει μια ελπίδα να σωθεί απ΄το σκοτάδι. Η Σάκουρα έχει σίγουρα σχέδιο, κι επίσης αναμένεται μια καθώς πρέπει συνάντηση της Team 7. Εμένα μου φάνηκε οκ chapter, ίσα ίσα για να δούμε τι θα γίνει αργότερα. Ειλικρινά, μετά από όλη αυτή την ΄κοιλιά΄ που παρουσίασε το story, πεθαίνω να δω μια σημαντική εξέλιξη μεταξύ Ναρούτο και Σάσουκε! Κι ο Madara λέει τόσα ψέματα που μάλλον έχει χάσει πλέον το λογαριασμό. Κάτι άλλο θέλει να κάνει, περιμένουμε να δούμε τι. Αν τον ενδιέφερε μόνο η world peace θα πήγαινε και στα καλλιστεία!

#6360 Vampire Princess

Vampire Princess

吸血姫

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost In Translation

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 16:08

Ενδιαφέρον το καινούργιο chapter:thatsit:.... καλά ότι η Sakura λέει ψέματα δεν είναι και

πολύ δύσκολο να το καταλάβεις:bahhh:....όσο για την Karin την λυπήθηκα λιγάκι(παρ'όλο

που την αντιπαθώ τρομερά):canthelp:...... ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί στο επόμενο.....ας

ελπίσουμε ο Sasuke να μην υποψιαστεί την απάτη της Sakura(χλωμό το βλέπω)!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

"I envy because of the heart

I glutton because of the heart

I covet because of the heart

I am prideful because of the heart

I sloth because of the heart

I rage because of the heart

Because of the heart

I lust for everything about you"