Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6301 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 02:34

Ο Μανταρα μαζευει ματια η μου φαινετε??Αν θυμαμαι καλα αυτος εχει τα ματια του Ιτατσι..Η κανω λαθος??:hmmm::hmmm:

Απ'όσο ξέρω δεν έχει πάρει τα μάτια του Itachi. Θυμάμαι που ρώτησε τον Sasuke αν τα ήθελε και αρνηθηκε. Κ αν θυμάμαι καλά αυτοι που έχουν mangekyou είναι ο Madara, o Sasuke και ο Κakashi. Επίσης ο Μadara είχε πάρει τα μάτια του αδερφού του που σημαίνει οτι δεν θα τυφλωνόταν ποτε, αρά τα δικά του μάτια δεν είναι πιο δυνατά από του Shisui? τι να πω, μπορεί αν πάρει κι αυτα να έχει κι άλλες δυνάμεις! Μα τι είναι πια αυτά τα μάτια, μόνο καφέ δεν κάνουν!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από darkfaith: 05 Φεβρουάριος 2010 - 02:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6302 KostaZ

KostaZ

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 10:26

Μα τι είναι πια αυτά τα μάτια, μόνο καφέ δεν κάνουν!!

Φίλε αυτό ξαναπέστο! Αχαχαχαχα! Πάντως όλους μας παραξένεψε το γιατί θέλει ο Madara τα μάτια του Shishui. Είναι αλήθεια πως έχουν κάποιες δυνατές ικανότητες... όμως πρέπει να περιμένουμε για το επώμενο chapter. :sigh2:
Take everything from the inside
And just throw it all away
Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you

#6303 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 15:05

Αντε παει και ο Danzou και τωρα KONOHA...:( :( :( :( :( :(
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6304 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 15:36

! Μα τι είναι πια αυτά τα μάτια, μόνο καφέ δεν κάνουν!!

Καφε μπορει να μην κανουν αλλα μπορουν ανετα να σε βαλουν σε ενα genjutsu οπου θα σε σερβιρει μια κουκλαρα τον καλυτερο καφε στον κοσμο:kakaka::kakaka::kakaka:...
Οταν λεω οτι τα εχει ο Μανταρα εννοω πως εχει το δοχειο που τα εχει μεσα..Αλλα και παλι μπορει να κανω λαθος..Διαφωτισε μας σε παρακαλω Ιρι-σαμα:nod2::nod2:

#6305 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 15:45

H Sakura χειρότερα θα τα κάνει! Γιατί δεν κάθεται σπίτι της? Πάλι βοήθεια θα χρειάζεται... κ αντί να κάνει κάτι χρήσιμο θα πάρει και άλλους στο λαιμό της!δεν τον κάνανε καλά όλοι οι αρχηγοί μαζί και θα κανονίσει μόνη της τον Sasuke?! Αυτό πάει να πει αυτογνωσία και να μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου!!

Κοίτα δεν το έθεσες σωστά. Άσχετα αν την μισήτε σε αυτόν τον τομέα είναι η μόνη που είναι σωστή. Αυτή θέλει να πάει μόνη της, το λέει. Οι άλλο την θέλουν δίπλα τους (ο πονηρός ο Σάι:try:). Και αυτό που δείχνει είναι ότι θα πάει, ξέρει ότι δεν θα καταφέρει να τον επαναφέρει αλλά επίσης ξέρει ότι θα πεθάνει...(δεν είπε θα πάω να το πω στον Ναρούτο).

Καφε μπορει να μην κανουν αλλα μπορουν ανετα να σε βαλουν σε ενα genjutsu οπου θα σε σερβιρει μια κουκλαρα τον καλυτερο καφε στον κοσμο:kakaka::kakaka::kakaka:...
Οταν λεω οτι τα εχει ο Μανταρα εννοω πως εχει το δοχειο που τα εχει μεσα..Αλλα και παλι μπορει να κανω λαθος..Διαφωτισε μας σε παρακαλω Ιρι-σαμα:nod2::nod2:

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6306 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 16:25

εγω εχω μια υποψια οτι η σακουρα θα παει μετον σασουκε εσεις τι λετε?

#6307 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 16:51

Μπα δεν το κόβω, ο Sasuke δεν ήταν ποτέ καψουρής με την Sakura. Τώρα μπορεί να παιχτεί ένα σκηνικό "Sasuke μην το κάνεις..... (παίρνει φατσούλα έτοιμη να κλάψει)" ο Sasuke σαν κακός πλέον θα την γράψει κανονικότατα, η Sakura θα προσπαθήσει να τον σταματήσει, ο Sasuke θα την ρίξει σε ένα genjutsu και θα τελειώσει η υπόθεση.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6308 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 23:13

To flashback του Danzo ήταν ίσως το καλύτερο ως τώρα στο Naruto, σύντομο, πέρασε το μυνημά του και ολοκλήρωσε τον Danzo ως χαρακτηρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6309 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 23:58

To flashback του Danzo ήταν ίσως το καλύτερο ως τώρα στο Naruto, σύντομο, πέρασε το μυνημά του και ολοκλήρωσε τον Danzo ως χαρακτηρα.

+666
1 μονο chapter και μας ειπε οσα επρεπε γι αυτο. Μου αρεσε αυτο το chapter :Blissfull:τουλ τα κομματια που δεν ειχαν μεσα τον Sasuke....:ballumad:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#6310 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 02:49

E δεν ήτανε και τίποτα το σπουδαίο η ιστορία του γι' αυτό. Προσωπικά διαφωνώ ότι "τον ολοκλήρωσε σαν χαρακτήρα", ίσα που μας έδωσε μια ιδέα.

#6311 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 09:55

*summoned*

Bασικά ξέρουμε ότι τα μάτια του Itachi σίγουρα βρίσκονταν για κάποια στιγμή στα χέρια του Madara όπου και προσφέρθηκε να τα δώσει στον Sasuke. Aπό εκεί και πέρα τι τα έκαναν αφού ο Sasuke είπε ότι δεν τα θέλει δεν το γνωρίζουμε.

Εμένα όμως άλλο κομμάτι μου κάνει εντύπωση. Τα μάτια του Itachi ο Madara ήταν διατεθειμένος να τα δώσει στον Sasuke ενώ αντίθετα το μάτι του Shishui το θέλει για τον εαυτό του. Πράγμα το οποίο είναι κάπως περίεργο γιατί technically speaking τα μάτια του Itachi ήταν πολύ δυνατότερα από αυτό του Shisui. Εκτός και αν χρειάζεται την ικανότητά του συγκεκριμένα.

Ένα μάτι πάντως παραπάνω θα του χρησίμευε του Madara γιατί από ότι βλέπουμε μόνο ένα έχει.

Από εκεί και πέρα στα θετικά του chapter. Είχαμε flashback χωρίς κλαψούρισμα. ΟΛΕ! Μάθαμε περισσότερα για τον Danzo χωρίς κάποιου είδους τραγικότητα που να προσπαθήσει να τον βγάλει "καλό παιδί κατά βάθος". Απλά είδαμε ότι επρόκειτο για έναν χαρακτήρα που από την αρχή μέχρι το τέλος κινούταν από την φιλοδοξία του την οποία ποτέ δεν πραγματοποίησε. Σαν δευτερεύον χαρακτήρας για την ιστορία είναι λογικό που είχε μικρότερο flashback και εξετάζει λιγότερες πτυχές της ζωής του. Σκοπός ήταν να μας παρουσιαστούν τα στοιχεία εκείνα που σχετίζονται με την ιστορία όχι το ότι απο το νήπιο έδερνε τα άλλα ninjakiα. Ωραία και η αντίθεση με Sarutobi και ειδικά η ατάκα "You are the leaves bathing in the sun... Ι am the roots that grow in the dark". Kαι είχαμε και ατάκα του Δεύτερου και μάθαμε το πως πεθανε. ΟΛΕ2! Παίζει να έχει μιλήσει άλλη μια φορά στην πορεία του manga (ως πτώμα). Γενικά αυτό το κομμάτι ήταν πάρα πολύ καλό.

Από εκεί και πέρα το πρόσωπο της Karin πραγματικά ήταν όλα τα yen. Παραλίγο να την λυπηθώ αν δεν θυμόμουν ότι πρακτικά μόνη της το έφερε αυτό στον εαυτο της. Αφενός γιατί ο Madara την είχε προειδοποιήσει να μην ανακατευτεί στην μάχη, αφετέρου γιατί well όταν ποντάρεις στα "warm and fuzzy" αισθήματα ατόμου σαν τον Sasuke είναι σαν να παίζεις ρουλέτα και να ποντάρεις στο φούξια με βούλες αντί για κόκκινο ή μαύρο.

Η Sakura από την άλλη έχει πολύ γέλιο. Όχι σοβαρά καταλαβαίνω τις καλές προθέσεις της αλλά πραγματικά είναι αστείο το να θεωρεί ότι θα τα βάλει με τον Sasuke και τον Madara μόνη της. Lol Sakura!

#6312 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2010 - 01:32

Θα συμφωνήσω με την Iristella. Το flashback δεν ήταν για να μας δείξει τι καλός που είναι ο Danzo, απλά μας είπε ότι δεν ήθελε να γίνει Hokage από πλεονεξία και δίψα για εξουσία αλλά για να φτάσει τον φίλο του. Πάντα ξέραμε ότι αγαπούσε το χωριό του. Απλά χρησιμοποιούσε ύπουλους τρόπους για να το προστατέψει, κάτι το οποίο δεν σχολίασε το flashback.
Αυτό μου άρεσε βέβαια. Πιστεύει στο: "όλα τα μέσα είναι θεμιτά αρκεί να ωφελήσει το χωριό" από μόνος του, χωρίς αναγκαστηκά να συμβεί κάτι συνταρακτικό (όπως έγινε με το Nagato).

Όσο για τον Madara παίζουν όσα ήδη είπατε, απλά να συμπληρώσω ότι μπορεί να ήθελε να πάρει το μάτι απλά και μόνο γιατί δεν ήθελε να το έχει ο Danzo.
Πολλά ακόμα παίζουν με αυτόν. Δεν ξέρουμε τι έχει χάσει από τον 1ο και τι χρειάζεται για να τα ανακτήσει (μπορεί για αυτό να θέλει και τα Sharingan) ή τι τον θέλει τον Sasuke.

Όσο για την Karin δεν ξέρω τι να υποθέσω. Στο σημείο με τον Killerbee ο Sasuke είδε την ομάδα του όπως την Team7, έσωσε και την Karin. Βέβαια δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να αρκεστώ στην ατάκα:"You 're nothing but a burden to me if you can be taken hostage", o Sasuke είναι αρκετά ψυχάκιας για αυτό. Αλλά πάλι το Mangekyo τι το ήθελε; Έκανε τίποτα που δεν είδαμε; Προσωπικά θα προτιμώ να έχει πεθάνει. Τίποτα προσωπικό αλλά αυτό δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του Sasuke.

Τέλος η Sakura κάτι θα έχει στο μυαλό της, θα δείξει...
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6313 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2010 - 01:52

Kαι είχαμε και ατάκα του Δεύτερου και μάθαμε το πως πεθανε. ΟΛΕ2! Παίζει να έχει μιλήσει άλλη μια φορά στην πορεία του manga (ως πτώμα). Γενικά αυτό το κομμάτι ήταν πάρα πολύ καλό.

Δε ξέρω αν όντως πέθανε εκεί.Από τη μια μεριά για να έβαλε διάδοχο του τον 3ο λογικό είναι να πέθανε τότε αλλά από την άλλη μεριά μου φαίνεται απίστευτο ένας τόσο δυνατός ninja να σκοτώθηκε από μερικούς bounty hunter.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6314 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2010 - 08:16

Εγώ πάλι αν πεθάνει η Sakura θα γελάω μέχρι δυετέρας παρουσίας :hahaha:
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Δημοσιευμένη  εικόνα[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#6315 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2010 - 13:21

wow O_O δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πως μπορεί να πέθανε εκεί, βεβαια δεν είναι και σίγουρο, ούτος η άλλος και μετά δεν υπήρχανε 2 hokage σύγχρονος? ο sandaime και ο yondaime? indeed φαίνεται κάπως γέλιο να τον σκότωσαν κάτι απλή bounty hunters, ειδικά αυτός που έχει μπόλικα AOE με νερό, μπορούσε και να τους πνίξει :P γενικά θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω περισσότερα για τον nidaime ειδικά αλλα και για τους άλλους παλιούς hokage, όσο θέλω και να μάθω και γιατί ο madara ήτανε mizukage :S

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.