Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6016 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 December 2009 - 02:42

Spoiler: Όταν και εάν με το καλο γηνει καμια συναντηση Sakura, Naruto VS Sasuke…

Edited by Goggeta SSJ6, 04 December 2009 - 03:40.

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#6017 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 04 December 2009 - 03:40

Επιτελους μια μαχη που θελω να δω, τερμα οι ανουσιες ραπερ-μαχες... Αντε να δουμε τι αξιζει αυτος ο Danzo

Full Metal Danzo!!
Αν παθει κατι το χερι του, θα ερθει η Windy να του το φτιαξει????

Posted Image

#6018 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 December 2009 - 05:34

Guys αν θεωρείτε ανούσια μια συζήτηση που δικαιολογεί τις κινήσεις και τα κίνητρα χαρακτήρων σε προηγούμενα και επόμενα chapters πάω πάσο. Βέβαια έχετε κατά νου ότι αν δεν γινόταν κάτι τέτοιο θα μιλάγαμε για plotholes μετά και για αντιδράσεις που ήρθαν από το πουθενά...Το ίδιο θα γινόταν και αν εγκατέλειπε (και άλλους) χαρακτήρες ο Kishimoto και δεν ξέραμε τι έγινε με αυτούς.

Στο κεφάλαιο κυριαρχεί η Sakura την οποία σιχαίνομαι για χίλιους δυο λόγους. Θεωρώ το κόλλημα που έχει φάει με τον Sasuke το λιγότερο ηλίθιο* και την έβλεπα ανέκαθεν ως αναίσθητο και γενικά άχρηστο χαρακτήρα. Με την στάση που κρατάει όμως τώρα δεν μπορώ παρά να της αναγνωρίσω κάποια θετικά. Αρκεί να σκεφτούμε ότι η Sakura είναι ερωτευμένη με τον Sasuke από την παιδική της ηλικία. Όχι από όταν μπήκε στην ομάδα 7 αλλά από πιο πριν. Το να αποφασίσει να βάλει το γενικότερο καλό πάνω από τα προσωπικά της αισθήματα το θεωρώ υπεύθυνη στάση και σίγουρα πολύ πιο ώριμη από την προθυμία της στο παρελθόν να προδώσει το χωριό της για χάρη του. Για μια φορά στην ζωή της σκέφτηκε και άλλα πράγματα πέρα από τον γκόμενο όπως επίσης και άλλους ανθρώπους. Τώρα βέβαια το ότι πιστεύει ότι θα καταφέρει να το λύσει το θέμα μόνη της μου φαίνεται καθαρή αυτοκτονία. Αλλά είπαμε Sakura είναι αυτή, not too bright in the first place (αν και έχει προοδεύσει).

Btw δεν βλέπω να σχολιάζει κανείς το ότι ο Kakashi έγινε de facto hokage. About damn time if you ask me.QQ danzo.

Τώρα για την μάχη Danzo-Madara να πω μόνο ότι πρόσεξα την ατάκα "Long time no see... Since the uchiha massacre night". Που σημαίνει ότι τότε ο Danzo και ο Madara είχαν επαφή. Ίσως να σημαίνει ότι ήταν ο Danzo αυτός ο οποίος πούλησε τον Itachi στον Madara, ή ότι κάτι σε όλη την ιστορία που ξέραμε ως τώρα δεν είναι αληθινό/δεν το έχουμε μάθει.

Kαι όλα οδηγούν σιγά σιγά στο ότι ο Naruto θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο Konoha (και τον κόσμο γενικότερα) και στον Sasuke. Το ερώτημα που του είχε θέσει ο Itachi κάτι chapters πιο πριν επανέρχεται. Και επίσης ότι επιλογή θα κάνει τώρα θα είναι αποκλειστικά δική του απόφαση. Δεν έχει ούτε φίλους ούτε υποσχέσεις που τον δεσμεύουν. O Gaara έθεσε πολύ σωστά το δίλημμα αυτό στον Naruto.

Γενικά το παρόν αρκ αν το δει κανείς συνολικά είναι αρκετά καλό και με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Το μόνο εκνευριστικό που κάνει ο mangaka σε αυτό το σημείο imo είναι ότι πετάει διαρκώς στοιχεία που σε κάνουν να πηγαίνεις μπρος πίσω για να τσεκάρεις πράγματα, και ότι ώρες ώρες πραγματικά κάνει μαζικό dumping με πληροφορίες. Αλλά δεν πιστεύω ότι λίγη παραπάνω προσοχή σε μια σειρά έβλαψε ποτέ κανέναν.

Spoiler: *

Edited by iristella, 04 December 2009 - 06:17.

#6019 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 December 2009 - 12:42

Spoiler: *

Ελεγε οτι ειναι ολιγον τι τρελη και αλοπαρμενη....
Αυτη δεν ειναι εξεληξη αλλα καταντια τον αδερφο του μια δεν τον ακουσε!!!
Και επιτελους αυτοι που αξιζουν απο τους Uchiha ουσιαστηκα (ναι ομορφογο αλλα λιγο μπαϊ) ειναι ο Mandara ο Bro του Mandara (δεν θυμαμαι name Iristella παρακαλω ανεφερε το!!) και ο Itachi προπονιση full δυναμη οσο δεν παει πιος τους κουνιετε μεχρι και τωρα (αι να δουμε βεβαια τιν μαχη που ισως γηνει Mandara VS Danzou) ο ενας ψωφισε για χαρη του αδερφου του ο αλλος τα γιατι ηταν αρωστος και ο Mandara ζει και βασιλευεις τωρα ο Ντεμεκ evil τι να κλασει μπρωστα σε τετοιο παρελθον!!! Ασε που εαν δεν ηταν ο Itachi να τον τσιγκλιση με την καμια δεν θα εφτανε σε τετοια επιπεδα η τουλαχιστον οχι τοσο γρηγορα!!! Παραδεχωμαι τον Sasuke σαν δυνατο και μπραβο του αλλα σιγα την αφροκρεμα τον Uchiha δλδ...
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#6020 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 December 2009 - 16:56

Izuna Uchiha is Uchiha Madara's younger brother.

Βασικά σε αυτό το σόι ο καθένας έχει κυριολεκτικά την τρέλα του. Τώρα αναφορικά με τον Sasuke ούτε και εγώ τον θεωρώ το καλύτερο δείγμα της Uchiha clan.

Aπό πλευράς ικανότητας ναι θα ήταν από τους πιο δυνατούς αλλά τον Itachi δεν τον φτάνει σε τίποτα. Πιστεύω ότι σε μια υποθετική μάχη μεταξύ του τωρινού Sasuke και του Itachi και πάλι θα έχανε ο Sasuke. Για τον πολύ απλό λόγο ότι ακόμη δεν έχει φτάσει να σκέφτεται τόσο μπροστά σε μια μάχη όπως ο αδερφός του. Καλά για τον Madara δεν το συζητάω.

Τώρα από πλευράς ήθους και στάσης ζωής και πάλι έχουμε δει καλύτερους Uchiha. Βλέπε Obito και Itachi (πάλι). Αυτό όμως που κάνει τον Sasuke ενδιαφέροντα χαρακτήρα και ευχαριστο στο να τον παρακολουθεί κανείς (αν και όχι απαραίτητα συμπαθή) είναι το πως πραγματοποιείται αυτό που του είπε ο Kakashi σε πολύ αρχικό chapter. Τώρα το κατά πόσο ο καθένας θα το έπαιζε Βούδας και θα συγχωρούσε τους πάντες και θα ακολουθούσε το θέλημα του Itachi έχοντας μάθει τα αίσχη είναι άλλο ζήτημα. Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται και γι αυτό αν και ο Sasuke φέρεται γενικά σαν το υπέρτατο ****** I can't really find it in my heart to hate him.

#6021 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 04 December 2009 - 17:58

Οι Uchiha είναι Losers και ο Danzo ως Senju εκπρόσωπος:congrats:, πρέπει να του αλλάξει τα φώτα (αν είναι senju).

O Kabutomaru πάντως αγνοειται πάνω από 100 κεφάλαια..αρκετός χρόνος για να γίνει τούμπανο !!!
Posted Image

#6022 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 December 2009 - 18:12

Τώρα το κατά πόσο ο καθένας θα το έπαιζε Βούδας και θα συγχωρούσε τους πάντες και θα ακολουθούσε το θέλημα του Itachi έχοντας μάθει τα αίσχη είναι άλλο ζήτημα. Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται και γι αυτό αν και ο Sasuke φέρεται γενικά σαν το υπέρτατο ****** I can't really find it in my heart to hate him.

Αλλο συγχωρω και αλλο καταλαβαινω οτι για μια μαχη-σφαγη whatever χρειαζονται 2 πλευρες και οχι μια.Στη συγκεκριμενη περιπτωση αν για μια μονο στιγμη σταματουσε να πιστευει πως ολλος ο κακος κοσμος περιστρεφεται γυρω απο αυτον, ισως να εβλεπε οτι οι uchiha ηταν αυτοι που ετοιμαζαν πραξικοπημα για να παρουν την εξουσια.Με λιγα λογια δεν ηταν το αυτοι οι καλοι και οι Konoha οι κακοι.Να το πω ομμα και οι 2 πλευρες τα ιδια σκατα ηταν.Εξουσια ηθελαν οι μεν, εξουσια και οι δε.
Και το θεωρω ανεπιτρεπτω να λες οτι αγαπας τον αδερφο σου και να πας να καταστρεψεις οτι αυτος προστατευεσε, με ενα σοι θυσια.Και οχι μη συγχωρεσεις τον danzo και καθε danzo, αλλα σκεψου για ενα λεπτο Οτι ο αλλος θυσιασε για την ειρηνη ενος χωριου ολλη του τη ζωη, θυσιασε εσυ μια μονο ηλιθια επιθυμια και ολλα θα ειναι ωραια.

Με λιγα λογια, δε θεωρω τον σασκε πλεον ρεαλιστικο.

qzMHWHd.png

#6023 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 December 2009 - 18:22

Δεν νομίζω ότι το θέμα του Sasuke είναι πλέον αυτό το οποίο έκαναν στους Uchiha γενικά όσο αυτό το οποίο έκανε το Konoha στον Itachi και κατ επέκταση τα όσα τράβηξε αυτός εξαιτίας τους.

Και συμφωνώ ότι κανονικά θα έπρεπε να προστατεύσει το όραμα του αδερφού του, και σε ότι λες και εγώ μαζί σου. Δεν είπα ποτέ ότι έχει δίκιο σε αυτό που κάνει, ειδικά από την στιγμή που μπλέκει και άσχετους ανθρώπους μέσα. Αυτό που λέω είναι ότι όταν σου έχουν πέσει κάποια πράγματα σαν κεραμίδα πλέον είναι πολύ δύσκολο να σκεφτείς ρεαλιστικά και λογικά και ψύχραιμα. Όχι ο Sasuke δεν είναι [S]ρεαλιστικός[/S]edit: λογικός. Εν ολίγοις το έχει χάσει. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι το οποίο δεν συμβαίνει γενικότερα. Irl εγκλήματα έχουν διαπραχθεί με λιγότερο σοβαρούς λόγους.Σε κάτι τόσο σοβαρό, τραγικό και ψυχοφθόρο το να διατηρήσει κανείς απόλυτα την ηρεμία του (πόσο μάλλον αν το έχει μέσα του το γονίδιο "θα πάρω εκδίκηση από το περιστέρι που με κουτσούλησε) θα μου φαινόταν κάπως μη ρεαλιστικό.

Plus θα χανόταν έτσι η αξία πράξεων σαν του Naruto του Kakashi και του Itachi που διάλεξαν έναν τελείως διαφορετικό δρόμο.

Edited by iristella, 04 December 2009 - 19:27.

#6024 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 04 December 2009 - 18:50

Δεν νομίζω ότι το θέμα του Sasuke είναι πλέον αυτό το οποίο έκαναν στους Uchiha γενικά όσο αυτό το οποίο έκανε το Konoha στον Itachi και κατ επέκταση τα όσα τράβηξε αυτός εξαιτίας τους.

Νομίζω ότι συνδέει το ένα με το άλλο.

Rin, Goggeta, ο Sasuke δεν έχει πει σε κανένα σημείο ότι ασπάζεται την οπτική και λογική του Itachi. To ότι συνειδητοποίησε ότι όλα αυτά τα έκανε για αυτόν και το καλό της Konoha σίγουρα αλλάζει τα συναισθήματά του γι' αυτόν, αλλά δεν παύει να είναι μέρος της πραγματικότητας που του στέρησε την οικογένειά του και ουσιαστικά και την παρουσία του ίδιου του αδερφού που αγάπησε. Είναι το πιο ρεαλιστικό και αναμενόμενο πράγμα να αρνηθεί αυτήν την λογική. Απλώς πλέον αντί να στραφεί εναντίων του αδερφού του, στρέφεται εναντίων αυτού/ων που πιστεύει ότι ήταν η πηγή αυτής της κατάστασης που οδήγησε τους Uchiha και τον Itachi σε αυτές τις αποφάσεις.

Αll in all, δεν είναι καθόλου παράλογο, κατά την άποψή μου, το ότι σκέφτεται έτσι, "παράλογος" είναι μόνο ο τρόπος που επιλέγει να λύσει αυτό το ζήτημα, και αυτό προφανώς εξαιτίας της συναισθηματικής κατάστασης που είναι λογικό να βρίσκεται μετά από όλα αυτά.

#6025 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 December 2009 - 19:32

Νομίζω ότι συνδέει το ένα με το άλλο.
.

Well βασίστηκα πιο πολύ σε αυτό και αυτό για το παραπάνω. Μου φάνηκε ότι το συνολικό Uchiha θέμα είχε περάσει κάπως σε δευτερο ρόλο μιας και δεν το ανέφερε ως πρωταρχικό αλλά ως συμπληρωματικό.

Tώρα στο θέμα του τι είναι λογικό, ρεαλιστικό και παράλογο, να πω μόνο ότι στο προηγούμενο ποστ μπέρδεψα μια λέξη. I fixed that now. -_-'

#6026 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 05 December 2009 - 00:20

Well βασίστηκα πιο πολύ σε αυτό και αυτό για το παραπάνω. Μου φάνηκε ότι το συνολικό Uchiha θέμα είχε περάσει κάπως σε δευτερο ρόλο μιας και δεν το ανέφερε ως πρωταρχικό αλλά ως συμπληρωματικό.

Όντως εδώ φαίνεται να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στον Itachi παρά στο Uchiha clan ως σύνολο. Πιθανώς αυτό να σημαίνει ότι ένιωθε πιο κοντά στον αδερφό του σε σχέση με τους υπόλοιπους, δεν ξέρω, πάντως και πάλι μου δίνεται η αίσθηση ότι δεν δέχεται τη λογική του. Όχι πως τον κατηγορεί για κάτι, απλώς σκεφτόμενος αντίστοιχα με το πως σκεφτόταν ο ίδιος ο Itachi, δηλαδή βάζοντας την ζωή του αδερφού πάνω από τα υπόλοιπα, δεν μπορεί να δεχτεί την αξία της θυσίας του, απλώς γιατί η ίδια του η ζωή είχε μεγαλύτερη σημασία για τον Sasuke. Επομένως από μία άποψη είναι σα να υιοθετεί ένα κομμάτι της νοοτροπίας του Itachi και το εφαρμόζει με εκδικητική λογική.

Θεωρεί τους γηραιούς και τον Danzo υπεύθυνους για την απόφαση του αδερφού του, αλλά στη φράση "..the elders who discriminated against uchiha!" και αμέσως μετά "who ordered my brother to kill his own parents", εμένα μου δίνει την αίσθηση ότι πλέον έχοντας στο μυαλό του τον Itachi βγάζει όλη του την οργή για όσα έχει ζήσει από τα γεγονότα αυτά πάνω σε αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους.

#6027 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 05 December 2009 - 16:23

Btw δεν βλέπω να σχολιάζει κανείς το ότι ο Kakashi έγινε de facto hokage. About damn time if you ask me.QQ danzo.

Thank the Maker! Επιτέλους κάποιος σχολίασε ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι αυτού του chapter. Kakashi Hokage.. At last! Μπορεί να μην είναι official, αλλά θέλω να δώ πως θα αντιδράσουν οι elders της Konoha όταν θα τους πεί τα γεγονότα που συνέβησαν στο kages meeting και την στάση του Danzo. Σίγουρα υπάρχει το support του πατέρα του Shikamaru υπέρ Kakashi, αλλά δεν πιστεύω ότι οι elders θα συμφωνήσουν να αναλάβει χρέη substitute hokage o Kakashi.

Όσο αφορά την Sakura τώρα, έχω να πώ ότι η στάση της ακόμα είναι λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί λογικά όταν θα αντιμετωπίσει τον Sasuke. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να αποδείξει σε όλους τους άλλους ότι και καλά έχει ξεπεράσει το κόλλημα. Ο έρωτας της Sakura είναι τυφλός και δεν χωράει καμία απολύτως λογική. Pure love, όσο κοινότυπο και αν ακούγεται. Ο Sasuke δεν είναι απλά ο γκόμενος των ονείρων της, είναι κάτι πολύ παραπάνω. Θέλει να βοηθήσει το Sasuke να βγεί από αυτό το σκοτάδι, αλλά με τον να τον αντιμετωπίσει και να θέλει να τον εξουδετερώσει (lol) θα γίνει σαν και αυτόν. Θα πέσει και αυτή σε ένα σκοτάδι. Κάπως έτσι έγινε με τον Sasuke και τον Itachi, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. O Itachi ήταν ο στόχος ζωής του Sasuke, από την στιγμή που τον σκότωσε βυθίστηκε στη παράνοια. Το ίδιο θα συμβεί και με την Sakura αν και καλά σκοτώσει τον Sasuke, μιάς και μία ζωή τον κυνηγούσε (όχι για να τον σκοτώσει, αλλά καταλάβατε τι εννοώ. ^^). Θα βυθιστεί σε ένα σκότάδι, απλά θα έχει και φίλους γύρω της για να το ξεπεράσει. Σε αυτό μάλιστα στηρίζεται και η λογική της. O Sasuke ήταν μόνος, αλλά εγώ έχω τους φίλους μου και τον Naruto, οπότε κάπως θα την παλέψω.

Από την άλλη δεν υπάρχει περίπτωση ο Naruto να αφήσει τους άλλους να σκοτώσουν τον Sasuke. Να τους βοηθήσει να τον πιάσουν και να δικαστεί για τα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει ναι, αλλά να τον σκοτώσει, δεν υπάρχει καμία περίπτωση.

Ο Sasuke από την άλλη σε μία υποθετειμένη μάχη μεταξύ αυτού και της Sakura πάλι δεν παίζει να σκοτώσει την Sakura. Πιστεύω ότι και ο ίδιος ένιωθε κάποια συναισθήματα για την ίδια και αν γυρίσουμε πίσω σε chapters μπορούμε να δούμε κάποια πάρα πολύ μικρά δείγματα, απλά η όλη υπόθεση του Itachi ήταν way above those tiny feelings.

Ο Gaara τα έσπασε. Ίσως είναι ο καλύτερος Kage από θέμα ηθικής και ορθολογικότητας. Είναι πιτσιρίκι και έχει περισσότερη ωριμότητά από όλους τους άλλους kages. Πραγματικά imba. Αυτός ουσιαστικά θα βοηθήσει και τον Naruto σε δεδομένη στιγμή αδιεξόδου του στον πόλεμο.

Για μένα ο πιο αμφιλεγόμενος χαρακτήρας και από θέμα κινίτρων είναι ο Sai. Τον βλέπω σαν χαρακτήρα "πλαστελίνη". Ο Kishimoto αν τον χρησιμοποιήσει σωστά θα έχουμε έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα. Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά που λέει έχουν κάποιο κίνητρο, κάποιο συμφέρον είτε για τον ίδιο είτε για άλλους. Θα ξενερώσω απίστευτα αν το κάνει από την καλή του την καρδιά. Τέτοιοι διάλογοι αξίζουν μέσα στο manga και πρέπει να γίνονται για να μην υπάρχουν κενά. Δεν είναι μόνο ξύλο η φάση. Πάντως ο Kishimoto λίγο το παραέκανε είναι η αλήθεια, γιατί έχει πολλά συνεχόμενα chapters με διαλόγους και μάχες με μικρή διάρκεια. Θα έπρεπε να είχε σπάσει κάπως αυτόν τον ρυθμό information.

Όσον αφορά την επικείμενη μάχη Danzo VS Tobi, δεν πιστεύω να δούμε τίποτα τραγικό, απλά θα σταματήσει την μάχη ο Tobi και θα πεί τίποτα σχέδια στον Danzo, μιάς και αυτός δεν άκουσε τι έγινε στο συμβούλιο. Μπορεί να του προτείνει να συμμαχήσουν ξανά, μιάς και υπάρχει παρελθόν ανάμεσα σε αυτούς τους 2.

#6028 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 05 December 2009 - 21:35

Για μένα ο πιο αμφιλεγόμενος χαρακτήρας και από θέμα κινίτρων είναι ο Sai. Τον βλέπω σαν χαρακτήρα "πλαστελίνη". Ο Kishimoto αν τον χρησιμοποιήσει σωστά θα έχουμε έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα. Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά που λέει έχουν κάποιο κίνητρο, κάποιο συμφέρον είτε για τον ίδιο είτε για άλλους. Θα ξενερώσω απίστευτα αν το κάνει από την καλή του την καρδιά.

Εγώ δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο στον χαρακτήρα του Sai. Και τα κινητρά του νομίζω ότι είναι σχετικά απλά. Τόσο καιρό ήταν ουσιαστικά αποκομένους από όλους για να υπηρετεί σωστά την Root, οπότε έχει μεγάλη ανάγκη να βρει μια θέση στην Konoha και στην ομάδα του, γι' αυτό και είναι σημαντικά γι' αυτόν όλα αυτά. Διότι πρόκειται για τις πρώτους φίλους φίλους που κάνει μετά από πολύ καιρό και δεν είναι διατεθιμένος να τους αφήσει να πάθουν οτιδήποτε για χάρη του Sasuke.

#6029 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 07 December 2009 - 17:10

. Σίγουρα υπάρχει το support του πατέρα του Shikamaru υπέρ Kakashi, αλλά δεν πιστεύω ότι οι elders θα συμφωνήσουν να αναλάβει χρέη substitute hokage o Kakashi.

χμμ μαλλον θα συνφωνησουν γιατι αν θυμασε πριν γινει hokage ο danzou οι αλλοι προτειναν τον kakashi...εγω νομιζω πως θα του προτεινουν του kakashi για επομενος hokage η substitute hokage τωρα...αλλα το θεμα ειναι αν θα δεχθει αυτος και κανει κανα κουλο οπως ο jiraya και πει πως δεν ειναι ικανος,αλλα απο τα λεγομενα του μαλλον θα δεχθει

#6030 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 07 December 2009 - 18:23

Ρε παιδια μπορει η Τσουναντε να εχει ηδη ξυπνησει μεχρι να γυρισουν στην Κονοχα.. Δεν επεσε και σε κομμα η γυναικα !

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: