Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6001 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 15:01

Νομιζω οτι θα αποκαλυφθει οτι ο danzo ειναι αδερφος με τον madara, γτ οπως ολοι ξερουμε ο danzo εχει καλυμενο το δεξι ενω ο madara το αριστερο ματι.Επισης νομιζω οτι θ συμμαχησουν αυτοι οι 2.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6002 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 15:15

O Madara είχε και τα δύο του μάτια όταν πολέμησε τον Hashirama και είχε EMS τότε οπότε σίγουρα τα πήρε από τον αδερφό του τον οποίο αναφέρει ρητά ως νεκρό. Επίσης το Sharingan του Danzo προέρχεται από τον Shisui Uchiha και όχι από τον αδερφό του Madara.

Κατά τ άλλα μου άρεσαν πολύ τα spoilers.

Spoiler:

#6003 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 20:43

Spoiler:

Επιτέλους το καταρίψαμε κ αυτό το σενάριο Madara=Danzou :P

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#6004 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 15:44

Spoiler:

Επιτέλους το καταρίψαμε κ αυτό το σενάριο Madara=Danzou :P

Spoiler:

Spoiler:

#6005 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 18:23

Spoiler:

qzMHWHd.png

#6006 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 21:21

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6007 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 22:50

Spoiler: pictures
Spoiler: script
Spoiler: comments

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 02 Δεκέμβριος 2009 - 23:07

#6008 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 22:58

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6009 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 10:50

Βγήκε...http://www.mangastream.com/read/naruto/474-6/2
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6010 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 11:21

Damn it!! Iam late!! :bike: Anyway.. Chapter 473.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πώ για αυτό το chapter.. Ο Kisame έκανε ένα transformation που κράτησε για ένα chapter μόνο.. *sigh* Συμφωνώ ότι ούτε ο Kisame, ούτε ο Killerbee είναι τίποτα πρωταγωνιστές στο manga, αλλά περίμενα more damn it! Πάντως Kisame RIP, όπως δείχνει το πράγμα, μιάς και δεν έχω δεί κανένα καρχαρία να βγάζει δεύτερο κεφάλι και αν κάνουν τίποτα με το σώμα του Kisame, προσωπικά το θεωρώ μεγάλο fail.

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, μου άρεσε η φάση με τον shinobi της Mizukage και τον shinobi του Danzo. Αυτές οι σκηνές είναι που κρατάνε το ninja feeling στο Naruto. Καλά τα τέρατα και τα transformations, αλλά η στρατηγική που χρησιμοποιείτε στις μάχες των shinobi είναι το δυνατό χαρτί στο Naruto και σε όλα τα manga με shinobi γενικά.

#6011 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 15:59

Spoilet tag, για να 'μαστε καλυμμένοι...Posted Image

Spoiler:

Spoiler:

#6012 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 19:19

Παιδιά το τσάπτερ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!Η φάση με τον Σάι και τον Ναρούτο απλά θεική ο ναρούτο έχει στριμωχτεί σε μια γωνία.
Τώρα για αυτά που είπε ο Σάι είναι πραγματικά πολύ νωρίς να κάνουμε υποθέσεις.
Εντωμεταξύ σε μια στιγμή λέει ο Σάι ότι η Σακούρα θα πάει να τον κανονίσει μόνη της.Διάβασα ότι θα πάει να κανονίσει τον ΕΥΑΤΟ της και νόμιζα ότι θα πάει να αυτόκτονήσει και λέω "Κάτσε ρε παιδί μου τι έγινε".:hahaha:.

Τέσπα το αστέρι όμως ήταν ο Γκάρα.Τώρα και σε μορφή Bodyguard στην συσκευασία Ναρούτο.Όχι δεν έχω κανένα παράπονο:hahaha:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6013 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 19:26

Παιδιά το τσάπτερ εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!Η φάση με τον Σάι και τον Ναρούτο απλά θεική ο ναρούτο έχει στριμωχτεί σε μια γωνία.
Τώρα για αυτά που είπε ο Σάι είναι πραγματικά πολύ νωρίς να κάνουμε υποθέσεις.
Εντωμεταξύ σε μια στιγμή λέει ο Σάι ότι η Σακούρα θα πάει να τον κανονίσει μόνη της.Διάβασα ότι θα πάει να κανονίσει τον ΕΥΑΤΟ της και νόμιζα ότι θα πάει να αυτόκτονήσει και λέω "Κάτσε ρε παιδί μου τι έγινε".:hahaha:.

Τέσπα το αστέρι όμως ήταν ο Γκάρα.Τώρα και σε μορφή Bodyguard στην συσκευασία Ναρούτο.Όχι δεν έχω κανένα παράπονο:hahaha:.

Night_Wizard_Seal να διαβάσω έστω και μια φορα αρνητικό post απο εσένα για chapter του naruto και ας πεθάνω επι τόπου:hahaha::deadga6:Αnw συνεχίσει το downfall το naruto με τις ''μάχες'' άλλων χαρακτήρων όχι και τοσο σημαντικων.Πιστεύω πρέπει να κάνει κανένα διάλλειμα 1 χρόνου ο Kishimoto για να βρεί τον εαυτο του και ιδεες:emptyonexg1:

MbcN7u5.png

#6014 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 20:02

Ενταξει απο τον pain και μετα δεν υπαρχει το ναρουτο.Ο κισιμοτο εχει φτασει την σαπουνοπερα σε νεα υψη.Ειδικα το τελευταιο ηταν απλα ελεος.Δλδ ενταξει να παιζει και θεμης αδαμαντιδης σε μουσικη το τραγουδι Ποναμε οσοι αγαπαμε τελος.
Kishimoto keep up the downfall
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6015 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 21:58

Όφειλω να συμφωνήσω με τον Kelborn. Ήταν πραγματικά άθλια συζήτηση και το πιο γελοίο ήταν ο Kakashi και ο Yamato που παρακολουθούσαν την "σπουδαία" συζήτηση σαν χάνοι.
Μόνο το Danzo-Madara part άξιζε.

Αν και δεν αποκλείω την περίπτωση ο Tobidanzobitodara να πολεμάει το kagebushino jutsu του !
Δημοσιευμένη  εικόνα