Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5986 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 00:03

Χαχα. Αλλα ακομα και να τον φανε θα ζησει. Αναρωτιεμαι πως περναει την ωρα του...

Hentai mode on

Spoiler:
:hahaha::hahaha:
Hentai mode off.:hero::hero:

#5987 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 21:58

Quote:
Originally Posted by S.T.P.K. Posted Image
πο αντε να ξεφυγει τωρα ο kb απο τον ραικαγκε...αλλα ενταξει και αυτος μ@λ4κ14,εχουν να πεσουν σφαλιαρες...παντως ειμαι 100% σιγουρος πως δεν ψοφησε ο κισαμε,απλα δειτε το και λογικα ολοι οι ακατσουκι ηταν αθανατοι η κοντα στην αθανασια...hidan,kakuzu,orochimaru,pain...

που είναι όλοι αυτοί τώρα?:borednn9:

hidan:ζωντανος αλλα θαμενος
kakuzu:νερκος(κοντα στην αθανασια)
orochimaru:ζωντανος
pain:νεκρος αλλα σχεδον αθανατος

#5988 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 22:07

Εγώ πάλι, θέλω να δω τι ωραιότατο μαργαριτάκι θα πετάξει και παλι ο Sai προς τον Naruto. Αν και κάπως προβλέψιμο πιστεύω μετα την bullshit confession της Sakura.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5989 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 00:23

Απ'όσο ξέρω ο Orochimaru μας άφησε χρόνους, έγινε κάτι και δεν το ξέρω?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5990 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 00:49

ακόμη δεν κράζω για το οτι πέθανε ενας ακόμη χαρακτήρας για τον οποιο περίμαν πολλά.
Πιστεύω πως δεν γίνεται ενα κεφάλι να "πετάει" και να μιλάει κάπιο λάκο έχει η φάβα! για κάποιο λόγο έχει ζήσει μέχρι εδώ! Όπως και με τον jetsu πιστεύω πως δεν τελίοσε έτσι άπλα γιατί και τον jetsu για νεκρό τον είχαμε αμέσως αλλα δέν ήταν.

Δεν γίνεται να σου δίχνει έναν χαρακτήρα για τόσα επεισόδια και να μην σου λέει την ιστορία του. Για όλους εκτός του jetsu και του kisame έχουμε μάθει γιατί ήταν με την akatsuki έστω σε γενικό επίπεδο (πχ για hidan,kakuzu,deidara).

Εγώ λέω πως ζεί και θα ήταν χαζό να πεθάνει! Πιστεύω πως απλά ήταν έξιπνος και την έκανε με τρόπο γιατί και τους 2 δεν τους είχε.
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#5991 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 01:10

Μακάρι να είναι όπως τα λες αλλά δεν το βλέπω..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5992 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 10:58

Quote:
Originally Posted by S.T.P.K. Posted Image
πο αντε να ξεφυγει τωρα ο kb απο τον ραικαγκε...αλλα ενταξει και αυτος μ@λ4κ14,εχουν να πεσουν σφαλιαρες...παντως ειμαι 100% σιγουρος πως δεν ψοφησε ο κισαμε,απλα δειτε το και λογικα ολοι οι ακατσουκι ηταν αθανατοι η κοντα στην αθανασια...hidan,kakuzu,orochimaru,pain...

hidan:ζωντανος αλλα θαμενος
kakuzu:νερκος(κοντα στην αθανασια)
orochimaru:ζωντανος
pain:νεκρος αλλα σχεδον αθανατος

hidan:

Και όσο για τον Hidan νομίζω αναφέρεται στα data books ότι η αθανασία του οφείλεται στις τελετές που έκανε και αν δεν πρόσφερε θυσίες στην θεότητά για κάποιο διάστημα θα πέθαινε. Οπότε he is pretty much dead anyway.

kakuzu:νεκρός (κοντά στην αθανασία?:fromabove:)
orochimaru:νεκρός είναι, τώρα αν θα αναστηθεί είναι άλλο θέμα
pain:νεκρός (σχεδόν αθάνατος?:fromabove:)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Pirate King: 30 Νοέμβριος 2009 - 11:06

#5993 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 11:15

Πιστεύω πως δεν γίνεται ενα κεφάλι να "πετάει" και να μιλάει κάπιο λάκο έχει η φάβα!

αυτο ειναι λιγο λαθος... παρο ολου που κοβεται το κεφαλι μπορει ενας οργανισμος να μεινει ζωντανος για καποια δευτερολεπτα...τα νευρα σινεχιζουν να λειτουργουν.. γνωστο παραδειγμα η κοτα... θυμαμαι την γιαγια μου που εκοβε τα κεφαλια απο τις κοτες και αυτες ακομα τρεχαν για καμμια 10 δευτερολεπτα.. το προβλημα ομως ειναι οτι μιλησε:/ tbh και εμενα κατι μου βρωμαει...

2bbd14fc.jpg

#5994 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 14:52

Πολυ μακαμβριο παραδειγμα μας εδωσες:uhh:.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5995 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 15:53

:hahaha: ηρεμία ρε παιδιά,θα μας μείνετε στον τόπο.
Για το θέμα που έθιξε ο διδιμάκια :) είναι όντως αλήθεια.Με βάση το ανθρώπινο κεφάλι σε περίπτωση (για να το θέσω ευγενικά:hahaha:) αποκοπής από τον εξίσου ανθρώπινο λαιμό,οι λειτουργίες του(όραση κλπ) είναι ενεργές μέχρι και 8 δευτερόλεπτα.Καπου εκεί.

Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.Και να σας πώ την αλήθεια αυτό δεν με απασχολεί καθόλου.Δηλαδή αν δεν το σκεφτούμε λογικά,τότε ο κισιμότο σκοτώνει τους ακατσούκι για να αναγεννηθούν για να σκοτώσουν έναν χαρακτήρα ή να τους σκοτώσει όλους και ξανά ο ναρούτο.
Εντάξει μην δουλευόμαστε.Αυτοί που πέθαναν πέθαναν.Ο Οροτσιμάρου δεν πέθανε αλλά "σφραγίστικε" με άλλα λόγια φυλακίστηκε η ψυχή του στην αιωνιότητα και είναι κλειδωμένος στο ωράιο σπαθάκι του Ιτάτσι μας.
Ο Χίνταν και οι λοιποί τα έχουν κακαρώσει...
Απλά δεν βρίσκω λόγο να τους αναγεννήσει ο κισιμότο.Είναι χαζό.Όπως είπα και πρίν πολύ προτιμότερο είναι να φέρει καινούργιους χαρακτήρες, γιατί να φέρνει τους παλιούς;;

Εμένα με τους θανάτους των κακών παιδιών δεν είχα ποτέ κάποια συγκεκριμένη ένσταση.
Στο μέλλον όμως τα υπόλοιπα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#5996 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 17:17

hidan:

kakuzu:νεκρός (κοντά στην αθανασία?:fromabove:)
orochimaru:νεκρός είναι, τώρα αν θα αναστηθεί είναι άλλο θέμα
pain:νεκρός (σχεδόν αθάνατος?:fromabove:)

για την ακριβεια δεν ξερουμε αν ειναι ζωντανος η νεκρος ο orochimaru...και για να μην λετε οτι τα λεω εγω να και απο narutopedia : Orochimaru's current status is unknown as after being sealed away 2 white snakes are seen leaving the area but it is unknown if they are were killed during sasukes battle with itachi

#5997 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 20:18

Ο orochimaru θα μετανσαρκωθει στο σωμα του kabuto κ θα σκοτωσει τον σασυκε:kakaka:.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5998 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 09:42

Ο orochimaru θα μετανσαρκωθει στο σωμα του kabuto κ θα σκοτωσει τον σασυκε:kakaka:.

και αυτο παιζει αλλα δεν νμζ να κανει αποπειρα να σκοτωσει τον σασουκε μετα απο την προηγουμενη τους μαχη...

#5999 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 12:25

εγώ δεν το νομίζω το τελευταίο αν τελικά ισχύει γιατί θέλει ποοολύυυυ τα μάτια του . (possible spoiler)
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#6000 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 14:36

Spoilers
Spoiler: