Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 28 November 2009 - 00:08
Devils don't ask favors from God
Posted 28 November 2009 - 00:10
Edit:Κατα την γνωμη μου δεν θα ηταν σωστο να βαλει νεα μελη(να βαλει 1μελος να παει στο %$&** αλλα παραπανω δεν θα ηθελα).
Posted 28 November 2009 - 09:22
πο αντε να ξεφυγει τωρα ο kb απο τον ραικαγκε...αλλα ενταξει και αυτος μ@λ4κ14,εχουν να πεσουν σφαλιαρες...παντως ειμαι 100% σιγουρος πως δεν ψοφησε ο κισαμε,απλα δειτε το και λογικα ολοι οι ακατσουκι ηταν αθανατοι η κοντα στην αθανασια...hidan,kakuzu,orochimaru,pain...
που είναι όλοι αυτοί τώρα?

Posted 28 November 2009 - 10:35
...
Απολογισμός
.....
Sasori: Πέθανε καρφωμένος σταυρωτά από τα σπαθιά των μαριονετών των ίδιων του των γονεών
Deidara: Ανατίναξε τον εαυτό του πριν πεθάνει, δημιουργόντας την μεγαλύτερη έκρηξη που ειδώθηκε ποτέ
Hidan: Θάφτηκε ζωντανός, μετά από την έκρηξη που εκπυρσοκρότησε το τσιγάρο του Asuma, από τα χέρια του μαθητή του, Shikamaru
Kakuzu: Απεβίωσε μετά από την καταστροφή όλων των δεσμών chakra του σωματός του (και όχι μόνο) ως αποτέλεσμα του πρώτου Rasenshuriken με το οποίο χτύπησε ο Naruto
Itachi: Απεβίωσε με το τελευταίο poke που θα έκανε ποτέ στον μικρό του αδελφό
Pein: Απεβίωσε δίνοντας την ζωή του για να αναστήσει όλους όσους είχαν σκοτωθεί στην μάχη (καλύτερα την πανολεθρία) που ο ίδιος είχε άρχισει στην konoha
Kisame: Αποκεφαλίστηκε από δύο αράπηδες μποντι-μπιλνταράδες προτού καν προλάβει να κάνει την τεχνική του, μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός δεπτερολέπτου (και ούτε που τον άγγιξαν) ......................wait WHAT?!

Το μόνο που συγκρίνεται με αυτό είναι το one shot one kill του Orochimaru από τον Itachi

Posted 28 November 2009 - 11:36
Kakuzu: Απεβίωσε μετά από την καταστροφή όλων των δεσμών chakra του σωματός του (και όχι μόνο) ως αποτέλεσμα του πρώτου Rasenshuriken με το οποίο χτύπησε ο Naruto
τον kakuzu δεν τον αποτελειωσε ο kakashi με το chidori?

Posted 28 November 2009 - 12:24
Posted 28 November 2009 - 15:44
Posted 28 November 2009 - 15:50
Χμμ, παδια technically o Hidan ζει. Απλα θα ειναι θαμενος σε ενα δασος για ΠΑΝΤΑ.
τώρα θα εύχεται να μην ήταν αθάνατος!

από την άλλη δεν μπορεί να τον φάνε τα σκουλήκια?

Posted 28 November 2009 - 16:04
Posted 28 November 2009 - 16:10
Οiiiii......Technically, ναι, αλλά ήταν ήδη με το ένα πόδι στον τάφο κτλ κτλ κτλ, ο Kakashi απλά τελείωσε τη δουλειά.
Ψηφίζω τον θάνατο του Itachi ως πιο epic of all

Και όσο για τον Hidan νομίζω αναφέρεται στα data books ότι η αθανασία του οφείλεται στις τελετές που έκανε και αν δεν πρόσφερε θυσίες στην θεότητά για κάποιο διάστημα θα πέθαινε. Οπότε he is pretty much dead anyway.
Posted 28 November 2009 - 16:12
Posted 28 November 2009 - 22:09

Όσο για τον Kisame,

Posted 28 November 2009 - 22:19
Posted 28 November 2009 - 23:45
Μα γτ να βαλει καινουργιους χαρακτηρες, δλδ με αυτο τον τροπο θα δωσει μεγαλυτερη διαρκεια στο μανγκα;Με το να βαζει new characters το μονο που θα καταφερει θα ειναι να κανει το μανγκα πολυ προβλεψιμο κατα την γνωμη μου.Απο την αλλη θα ηθελα να δω το shinobi war γ να δουμε action,romance and bla bla.
Edit:Κατα την γνωμη μου δεν θα ηταν σωστο να βαλει νεα μελη(να βαλει 1μελος να παει στο %$&** αλλα παραπανω δεν θα ηθελα).
Από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πώ ότι θέλουμε πολλά πράγματα στην ζωή μας αλλά δεν γίνονται.
Βασικά θεωρώ άσκοπη την απορία σου.Το να βγάζεις καινούργιους χαρακτήρες δίνει μόνο "ζωή" στο μάνγκα;Αν είναι να μην βάζαμε καινούργιους χαρακτήρες τότε θα είχαν τελειώσει όλα τα μακροσκελή σόνεν εδώ και κάτι χρόνια.
Δεν ξέρω αν διαβάστηκε ένα σπόιλερ που έβαλε η ιριστέλλα από συνέντευξη του Κισιμότο,αλλά πρέπει όντως να περιμένουμε πολλά από την σειρά, ειδικά οι μεγάλοι φάν.
Αν θέλετε την γνώμη μου,οι καινούργιοι χαρακτήρες είναι το κλειδί στην υπόθεση.Επειδή Κροκόδειλε έτσι όπως το θέτεις είναι σαν να έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία.Δεν σε αδικώ.
Αν κάτσεις και το καλοσκεφτείς ο Κισιμότο έχει πάρα πολλά να εξηγήσει,κάτι που είναι κλασσικό και προσωπικά αυτό είναι που μου αρέσει στην σειρά.Όλα ανατρέπονται.
Ανατρέπονται με την έννοια ότι στα πρώτα επισόδεια μας έχει δείξει μία αλεπού να καταστρέφει ένα χωριό και στην αρχή του σίπουντεν έναν τυπά να ψάχνει το "δαχτυλιδάκι" του.Και εγώ αναρωτιέμαι που έχουμε φτάσει;;;Υπάρχει μια Α απόσταση.Η οποία είναι πολύ μεγάλη.
Και μπορεί να υπάρχουν κακά σημεία για κάποιους στη σειρά αλλά μονότονη εγώ δεν την βρίκα ποτέ.Έχει σημασία η λέξη που χρησιμοποιώ.
Τώρα πραγματικά ανυπομωνώ να δώ νέους χαρακτήρες και όπου υπάρχουν νέοι χαρακτήρες στο ναρούτο πάντα κάτι πάει να δείξει.
Just ,Don't get too stressed,relax and enjoy the free hours you can spend on naruto:hi: