Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2009 - 19:48
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2009 - 20:44

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2009 - 23:20
Αντε και στο επομενο dorama
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 14:43
Spoiler:
συμφωνω,περα απο τις μαχες και τη δραση ολα οσα γινονται θυμιζουν σαπουνοπερα η τπτ λαμψη βερα στο δεξι κτλ(ολες οι γριες που βλεπαν αυτα τωρα θα βλεπουν και naruto

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 15:50
Και το λεω αυτο γτ μου φανηκε πολυ περιεργο να κανει καποιο σηλ στο τελος..
Βεβαια μπορει να ειπε οτι ηταν πολυ γρηγορη η επιθεση αλλα οκ..δεν παβει να ειναι περιεργο..
Και ακομα δεν ξερουμε τι εχει γινει με το σαμεχαντα και αν τελικα ο Μπι θα το παρει...
Συμφωνω παντως πως αν εχει πεθανει τοσο απλα ο Κισαμε τοτε ειναι μεγαλο τροοολ...

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 15:56

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 23:09
Ακόμη και ο άχρηστος Hidan (αν και αθάνατος ήταν μάπας) είχε περισσότερο χρόνο εμφάνισης...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 23:32
Spoiler:
Προσωπικά το Naruto το αντιλαμβανόμουνα πάντα σαν σειρά φαντασίας με ninja. Παρόλαυτά πιστεύω ότι στα τελευταία chapters έχει παρουσιάσει με πολύ στέρεο τρόπο το όλο ninja concept.
Οι ανταγωνισμοί μεταξύ κρατών στους οποίους οι shinobi παίζουν κυριο ρόλο σαν εργαλεία πολέμου, η παράλληλη εμπλοκή και παρακρατικών οργανώσεων που προσπαθούν να επιβάλλουν τους δικούς τους σκοπούς, ο ρόλος της πολιτικής σε όλο αυτό, οι συνωμοσίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα είναι πράγματα αρκετά ρεαλιστικά, και διαχρονικά για τα δεδομένα μιας shonen σειράς.
Προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές αυτήν την ροή υπόθεσης, από το μεμονωμένη αποστολή/δοκιμασία - κακός- ηθικό δίδαγμα concept που είχε στην αρχή η σειρά. Πιο πολύ θα έλεγα ότι η σειρά εξελίχθηκε παρά "έχασε τον χαρακτήρα της".
Τώρα σχετικά με το chapter μου άρεσε μεν το τέχνασμα του Killerbee που προσποιούταν τον ανήμπορο για να πλησιάσει περισσότερο ο Kisame αλλά για να πω την αλήθεια μου θα ξενερώσω αν η μάχη με τον Kisame έχει λήξει τόσο γρήγορα. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο σαν χαρακτήρας αλλά θα ήθελα να μάθω κάτι περισσότερο γι αυτόν και να του δοθεί λίγο περισσότερο βάθος. Πραγματικά νιώθω σαν να έμεινε μισός αυτός ο χαρακτήρας και δυστυχώς ο Kishimoto αν και δημιουργεί πολύ καλές βάσεις ενίοτε τους αφήνει ανεκμετάλλευτους (βλ Neji, Lee, Shikamaru etc.). Και απορώ γιατί ο Raikage δεν έχει αρχίσει στις σφαλιάρες τον Killerbee που τον ξετρομάριασε και πήγε διακοπές.
Μου άρεσε το Mizukage - Ao κομμάτι. Αφενός ήταν πολύ χαριτωμένο αφετέρου έδειχνε αυτό το οποίο ανέφερα πιο πάνω. Το ότι ακόμη και στα πλαίσια μιας συμμαχίας το ένα hidden village προσπαθεί να εξουδετερώσει το πλεονέκτημα του άλλου. Και το ότι αν και οι δύο Shinobi δεν είχαν κάτι ουσιαστικά να χωρίσουν μεταξύ τους σε προσωπικό επίπεδο παρόλαυτά πολεμούσαν μέχρι θανάτου για να προστατεύσουν τα συμφέροντα της παράταξής τους.
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 23:39
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 23:47

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 23:53

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 23:57
Δε μπορεσε καν να ολοκληρωσει το Jutsu του.
http://www.onemanga.com/Naruto/473/06-07/
Επισης και να το ολοκληρωνε παλι δε θα γινοταν τιποτα.Η μεταφραση λεει big shark bullet, δηλαδη επιθετικο Jutsu (που πρεπει να το ειχε κανει και στον gai)
Και στο κατω κατω εδω ο Pein δε μπορεσε να αποφυγει το rasengan που δεν ηταν καν σε sage mode, και ο sasuke με sharingan δε μπορουσε να αποφυγει τον raikage, και θα γλιτωνε ο kisame?
Απλα ηθελε ο Kishimoto να τελιωνει με αυτον (και ο zetsu θα ειναι νεκρος σε κανα 3μηνο ) για να βαλει νεους chars.
If u ask me he is 100% dead.
Θα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο αν αναγεννηθει.
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 00:06
Me too!!!Επιτελους αφου ειδαμε τη δυναμη του..Θα ειναι πολυ lame να γλιτωσει απο τον raikage και τον bee μαζιΠαιδια πως γινεται να γλιτωσει ο kisame απο αυτο?
Θα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο αν αναγεννηθει.

Σιγα σιγα παει η παλια ακατσουκι