Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5926 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 19 November 2009 - 22:19

πιστευω πως ο kisame θα νικησει τον bee, θα τον αιχμαλωτησουν και οι ακατσουκι θα πατησουν τερμα το γκαζι για τον naruto... οπου θα γινουν και οι τελευταιες μαχες...

2bbd14fc.jpg

#5927 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 19 November 2009 - 22:43

χμμ,ο bee εχασε το παιχνιδι οταν δεν ηθελε να γινει στην τελικη μορφη για να μην βλαψει τν γερο...καλα γιατι ο bee δεν εκανε μια επιθεση raiton μεσα στα νερα και να κανει σαρδελλα τον καρχαρια?

#5928 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 November 2009 - 23:09

My friend, το τι πιστευει ο καθενας είναι προσωπικό του θεμα (εκτός απο το αν ο Τζιραιγια ειναι loser ή όχι :D ) Ανεφερα απλα ότι η συγκεκριμενη ιδεα είναι διαδεδομενη στην ασια και ναι συναντιεται και πιστευεται και στις σημερινες ασιατικες και κυρίως ινδονησιακες κοινωνιες.

Ι Saw what you did there. :P

Στα υπόλοιπα συμφωνώ για την προσωπικότητα του σπαθιού ότι γενικά υπάρχει σαν νοοτροπία στην Ιαπωνία και στην Ανατολή και είναι λογικό οι παραδόσεις να επηρεάζουν τα σημερινά έργα έστω και αν δεν το πιστεύουν κυριολεκτικά, αλλά περισσότερο σαν theme.

Tώρα αναφορικά με το chapter. Eγώ πειράζει που ψόφησα στο γέλιο? Ειδικά εκεί που ο Kisame αναρωτιέται για την Samehada μου ήρθε κατά νου αυτό το videaki. Σαν απατημένος σύζυγος έκανε. :hahaha: Για να μην σχολιασω την κλωτσιά με την οποία η Samehada έφυγε πετώντας.

Πάντως έχω την αίσθηση ότι η μάχη θα κρατήσει λίγο ακόμη.Τουλάχιστον μέχρι στιγμής έτσι είναι η ροή του mangaka. (I mean o Sasuke δυο φορές κόντεψε να ψοφήσει πριν νικήσει). Οπότε έχει ψωμί ακόμη.

#5929 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 posts

Posted 20 November 2009 - 00:08

Tώρα αναφορικά με το chapter. Eγώ πειράζει που ψόφησα στο γέλιο? Ειδικά εκεί που ο Kisame αναρωτιέται για την Samehada μου ήρθε κατά νου αυτό το videaki. Σαν απατημένος σύζυγος έκανε. :hahaha: Για να μην σχολιασω την κλωτσιά με την οποία η Samehada έφυγε πετώντας.

Χαχαχα καλα το σουτ ήταν όλα τα λεφτά! (και τα καντηλια που δεν ακουσαμε)

καλα γιατι ο bee δεν εκανε μια επιθεση raiton μεσα στα νερα και να κανει σαρδελλα τον καρχαρια?

Γιατι εκτός απο σαρδελα θα ειχαμε και χταποδάκι στα καρβουνα.:P

Καλα παντως αυτη η συνεργασία που εχει με το Hachibi είναι απιστευτη, ειδικά εκει που του λεει "Wake up Bee! We are in trouble!" . Ακριβως όπως το Kyuubi. (και εδω είναι που μου γεννιέται η απορία, αφού όλα αποτελούνε μερος του Juubi δε θα πρεπε να έχουν την ίδια "συμπεριφορά" με εκείνο; To Hachibi με το Kyuubi είναι σα να λεμε τομ και τζερι)

#5930 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 20 November 2009 - 14:53

Χαχαχα καλα το σουτ ήταν όλα τα λεφτά! (και τα καντηλια που δεν ακουσαμε)
Γιατι εκτός απο σαρδελα θα ειχαμε και χταποδάκι στα καρβουνα.:P

Καλα παντως αυτη η συνεργασία που εχει με το Hachibi είναι απιστευτη, ειδικά εκει που του λεει "Wake up Bee! We are in trouble!" . Ακριβως όπως το Kyuubi. (και εδω είναι που μου γεννιέται η απορία, αφού όλα αποτελούνε μερος του Juubi δε θα πρεπε να έχουν την ίδια "συμπεριφορά" με εκείνο; To Hachibi με το Kyuubi είναι σα να λεμε τομ και τζερι)

Όχι απαραίτητα, θα μπορούσε να είναι ας πούμε όπως οι ακτίνες του φωτός οι οποίες κανονικά αποτελούνται από διάφορα χρώμματα (κόκκινο κίτρινο μπλε κλπ) αλλά μαζί συνθέτουνε το ασπρο

Το τσάπτερ γενικά πολύ ωραίο, ευχαριστήθηκα την μάχη και τις τακτικές! Το samehada μπορεί να ήταν κάπως αλλά μου άρεσε που παίχτηκε σαν battle twist αν και ίσως λίγο υπερβολικό. Άι να δούμε παρακάτω!

#5931 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 20 November 2009 - 21:29

Ακόμη μια φόρα θα με απογοητεύσει αυτή η γαμW σειρα! όπως έκανε και με τον γελίο τρόπο που σκώτοσε τον deidara έτσι πάει να σκωτόσει και τον Kisame...
Η μόνη πιθανότητα να σωθεί ο kisame είναι γιατί μιλάμε για έναν χαρακτήρα ο οποίος είναι τελίος out of place και δεν μας έχει δοθεί καμία εξίγιση για αυτον...
Eίναι ο μόνος χαρακτήρας που έχει δύναμη και μορφή ζώου...δλδ μόνο εμένα μου φάνικε περίεργο και ενδιαφέρον? το οτι ήταν μαζί με τον itachi επίσης εμένα μου δίχνει οτι δεν ήταν απλός χαρακτήρας.

Πραγματικά αν στο επόμενο τελιώσει η μάχη και ο Kisame εχει βγεί KO θα ειναι μεγάλη παπαριά.
Ουτε καν ξέρουμε για πιο λόγο ειναι με την akatsuki...για τους άλλους κουτσά-στραβά μάθαμε.

Για μένα ο kisame είναι ένας χαρακτήρας που με κρατάει στο να παρακολουθώ την σειρά..το μόνο που περιμένω εκτός απο το να μάθω για τον kisame είναι, να μάθω για Jetsu και να δω να τρώει βρομόξυλο ο sasuke.

Με όλους τους πρωταγονιστικούς χαρακτηρες μπούχτισα φτάνει πια!!!αν ηθελα σαπουνοπερα έβλεπα μαρια της γειτονίας η διαβαζα κανα αρλεκιν!

:stubborn:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#5932 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 23 November 2009 - 17:25

πφφφφ...εχω τεραστια αγωνια να δω πως θα σωθει ο bee...η δεν θα σωθει?...παντως θα ειναι λιγο βλακεια αν σκοτωθει και ο κισαμε,γτ τι θα απομεινει στην ακατσουκι???

#5933 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 23 November 2009 - 21:26

Μάλλον δεν θα κάνω σωστά που θα το πώ,
Spoiler:

#5934 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 24 November 2009 - 12:58

Σχετικα με την ιστορια γ τον kisame.
Spoiler:

Spoiler:

Edited by croco~boy, 24 November 2009 - 13:35.

Posted Image

#5935 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 24 November 2009 - 16:38

Spoiler:

Spoiler:

Edit:Trans
Spoiler:

#5936 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 November 2009 - 18:15

Spoiler:
Edit:
Spoiler: more spoilers
Spoiler:

Edited by Zoro, 24 November 2009 - 20:07.

#5937 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 November 2009 - 19:53

Spoiler:

qzMHWHd.png

#5938 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 24 November 2009 - 19:56

Spoiler:

Posted Image

#5939 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 24 November 2009 - 20:06

Spoiler:

Edited by iristella, 24 November 2009 - 20:59.
spoiler tag inserted

#5940 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 24 November 2009 - 20:58

Spoiler:

Posted Image