Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 30 July 2008 - 12:34
Posted 30 July 2008 - 12:41

Posted 30 July 2008 - 12:59
Posted 30 July 2008 - 14:46
Posted 30 July 2008 - 15:12
Τα last text που πηραμε ηταν σποιλερ του one piece
Ειναι πολυ αργα τωρα στην ιαπωνια αλλα ελπιζω οτι θα παρουμε κατι
Posted 30 July 2008 - 15:29
Posted 30 July 2008 - 15:33
EΛπιζω αυτο να σημαινει οτι το επομενο κεφαλαιο θα ειναι πολυ καλο.............
Μαλλον το αντιθετο συμβαινει

Αλλα μπορει και να μην σημαινει και τιποτα(hope so)
Edit:Απο οτι εμαθα το Ναρουτο αυτη την εβδομαδα ειναι προς το τελος του shounen jump magazine οποτε ισως για αυτο να παρουμε αργα τα σποιλερ ( Just a wild guess)
Edited by Hatake Kakashi, 30 July 2008 - 15:44.
Posted 30 July 2008 - 15:59
Α shounen jump magazine
Τι είναι αυτό;;;

Posted 30 July 2008 - 16:19
νομιζω δεν μπορει να το χρησιμοποιει. θυμησου την μαχη με τον orochimaru. δεν ηξερε τι εκανε και δεν αναγνωριζε εχθρο η φιλο που σημαινει οτι δεν ειχε τον ελεγχο.
Yep, οταν εχει τις 4 ουρες το Kyuubi παιρνει τον ελεγχο και εχει ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυναμη, φανταστειτε τι θα γινει αν ξεσφραγιστει το Chakra που σφραγισε ο Minato...
Posted 30 July 2008 - 17:22
Must have spoilersssssssssssssssssss

Ριξτε μια ματια σε αυτο ειναι για το νεο manga που θα κανει ο Κισι
Posted 30 July 2008 - 17:35
μαλλον αυριο θα παρουμε εικονες κτλπ
Must have spoilersssssssssssssssssss
Ριξτε μια ματια σε αυτο ειναι για το νεο manga που θα κανει ο ΚισιSpoiler:
Αυτό δεν είναι νέο manga. Είναι σειρά πάνω στην οποία δούλευε πριν κάνει το Naruto και δεν νομίζω να το τελείωσει και ποτέ του. Έχει βρει καλό χρυσορυχείο πια...
Posted 30 July 2008 - 17:45
Αυτό δεν είναι νέο manga. Είναι σειρά πάνω στην οποία δούλευε πριν κάνει το Naruto και δεν νομίζω να το τελείωσει και ποτέ του. Έχει βρει καλό χρυσορυχείο πια...
Μετα το τελος του Ναρουτο θα το εκδωσει το εχει πει σε συνεντευξη του
yes Naruto=huge profit
Posted 30 July 2008 - 21:25
Sry mate not everyone's greek and if you dont like my english then just let me write in greeklish...i think it's idiot being the only one who writes in english but i aint allowed to write in greeklish..... and sorry, i did not ask you personally to read my post. if you are bored of reading and english post just dont do it.....
If it's soo bad for someone that cant write in greek to be in this site just kick me.
Sorry man i didnt know that u are not greek but there are some people here who wrote in english but they are from greece!!!
I didnt know that u are from italy cause ur location is athens
btw, ο άνθρωπος δεν έχει αγγλικά στο PC του (μιας και Ιταλός). Μήπως πρέπει να αγοράσει ελληνικά windows επειδή θα το ήθελες εσύ;;
BTW, έχεις άπειρα ορθογραφικά λάθη στο Post σου. Και δεν βάζεις και τόνους. Μήπως να μάθεις ελληνικά πρώτα και έπειτα αγγλικά; Χρήσημα θα σου φανούν και τα 2
Τελικά πιο κουραστικό μου φαίνεται το δικό σου Post με όλα τα λάθη παρά του Flame-san...
Σωπα ρε μαγκα σιγα μην σε ρωρησω κι ολας πως θα γραφω, εαν κανω ορθογραφικα λαθη και εαν πρεπει να μαθω ξενες γλωσσες, εαν θελω να γραφω το και με "ε" και το ναι με "ε"!!!
Επεισης πασα μου φροντισε εαν δεν γνωριζεις καποιον να μην ασυναρτισιες για το ατομο του γιατι δεν υπαρχει λογος να γηνεσε ρεζιλη!!!
και εαν εγω θα πρεπει να μαθω αγγλικα και ελληνικα (ασε που δεν χριαζεται να αποδιξω σε κανεναν εαν ξερω η οχι ποσο μαλλον στο forum) εσυ πρεπει να μαθεις να φερεσε και να μιλας ευγενικα και αυτο θα σου χριαστει παντου και ειδικα οταν μιλας με τυπαδες που δεν ξερεις...και δεν θελεις να μαθεις....
Στο κατο κατο εαν εισαι ελληνας δεν βρισκω τον λογο να εκφαζεσε στα αγγλικα μιας και ποτε δεν θα καταφερεις να εκφραζεσε με την αμεσοτητα τις μητρικης σου γλωσσας...Ασε που σου περνεις περισοτερο χρονο να σκεφτης και να γραψεις...
Ο Seraph εχει δικαιο δεν λεει πουθενα να μην γραφεις στα αγγλικα...
Οπως δεν λεει πουθενα γραφε με ορθογραφια!!
και τελος εσυ εαν εβλεπες σε καποιο prof αθηνα να μυριζες τα δαχτυλα σου να εβρισκες οτι ειναι απο ιταλια.
(την επομενη φορα που θα σκεφτης να πεταξεις παρομια εξηπναδα ειδοπιαμε να το κανω PrtScn να μου φτιαχνεις την διαθεση)
Ontopic!
Καλα σημερα τεταρτη και ακομα τπτ απο εικονες????
Hatake ο ιαπων δεν δουλεψε το upload σημερα??

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 30 July 2008 - 21:39
Posted 30 July 2008 - 21:44
Τελικα στερεψε το παλικαρι απο σεναριο δεν παι αλλο....
Πραγματικα ευχομαι τουλαχιστον η μαχη να ειναι πραγματικα καλη για να δικαιοση και την νικη του Sasuke (τι κανει νιαου νιαου) αλλα και το 8tail beast μην μας το καθαρισει στο 3ο chapter δεν ειναι δα και τοοσο απλο ειναι το δευτερο πιο δυνατο beast του manga ας δικαιοση την υπαρξη του!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!