Τελικά είμαι ο μόνος που του άρεσε αυτή η κατάληξη με NaruSaku;
OK παραδέχομαι πως από το να δούμε Killerbee vs. Kisame ή Danzou vs. Αο δεν το άξιζε, αλλά πραγματικά, τόσα χρόνια την βλέπουμε να κυνηγάει τον Sasuke, χωρίς να της έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον και να την βρίζουμε (κι εγώ μέσα), που νομίζω η περίπτωση είναι αυτό που λέμε "καιρός ήταν". Άργησε να μας το δείξει ο Kishi μεν, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ λέω εγώ... έως και μερικά chaps πιο πριν ο Naruto την σκεφτόταν ακόμη (τότε που ο Sai τον ρώτησε αν του αρέσει) και τώρα που επιτέλους, τόσα χρόνια μετά, την έχει δική του δεν θέλει;
Συμφωνώ πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για τέτοια και λογικό είναι να της κρατήσει μούτρα αρχικά ο Naruto (είναι και η ευκαιρία του μετά από τόσο ξύλο που έχει φάει απ' αυτήν) αλλά πέραν αυτών την βρήκα μια χαρά εξέλιξη, είχα βαρεθεί τον Naruto να μιλάει για date-o με την Sakura συνεχώς και αυτή να τον βαράει, ας δούμε και τπτ νέο, αν όχι σχέση, ας δούμε τον Naruto να αρνείται αυτή τη φορά τουλάχιστον!
Ο Kisame μου αρέσει σαν χαρακτήρας οπότε περιμένω καλή μάχη στο επόμενο.
Όσο για τον Danzou, όπως είπε και η Tea-chan, θέλει να γίνει Φρανκεστάιν ο ίδιος... ποτέ δεν μου άρεσε η ανταλλαγή ματιών που γινόταν στο Naruto (το Kakashi Gaiden ήταν υπεραρκετό, αυτό που έκανε ο Madara με τα μάτια του αδερφού του και έγινε και πιο δυνατός από την άλλη, το βρήκα πολύ lame), αλλά να έχουμε και 2 κατηγορίες doujutsu σε έναν χρήστη νομίζω παραπάει... το Rinnegan που θα το βάλει μετά;