Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5641 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 02 October 2009 - 20:37

Ο orochimaru >.> εχει πεθανει καλα που ζεις ~

lol ποτε δεν 8α πε8ανει ο "8εος" και δεν το λεω μεταφορικα οτι 8α ζει για παντα στις καρδιες μας

απορια στην σελιδα 12 το χερι ειναι του σασκε? γτ η 1η μου σκεψη ηταν οτι ηταν χερι φτιαγμενο απο την αμμο του γκααρα

Edited by geo00, 02 October 2009 - 20:59.

#5642 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 October 2009 - 20:53

@jedi_fillis:Τhere is no sunpo in naruto. That s a bleach technique> :33333

Other than that. Έριξα τρελό γέλιο στην εικόνα που εμφανίζεται ο Madara με τον Sasuke στον ώμο του. Σαν τραγί τον κρατούσε.

Από εκεί και πέρα το ότι έφαγε τρελό ξύλο ο Sasuke ήταν κάπως αναπάντεχο αν σκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την όλη κατάσταση. I mean σε αντίθεση με άλλες μάχες όπου χρησιμοποιούσε το μυαλό του εδώ βασίστηκε αποκλειστικά στην δύναμη του MS και όρμηξε ευθέως.

Και οι 5 Kages δεν είναι και κάποιοι τυχαίοι. Άσχετα αν ο ZetsU εφάρμοσε το jutsu του κυριολεκτικά κάτω από την μύτη τους.

Παρόλαυτά τολμώ να πω ότι συγκριτικά με τον αριθμό και την δύναμη των αντιπάλων πάλεψε αξιοπρεπώς (αν εξαιρέσουμε ίσως το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε την λογική του).

*Cheers for Mizukage* go girl go! Woman powah. Και ναι συμφωνώ είναι πραγματικά κρίμα να πρέπει να σκοτωσεις ένα τόσο όμορφο αγόρι. Μήπως να το ξανασκεφτόσουνα λίγο ρε κοπελιά? [/fangirl mode]

Ο Madara πιστεύω ότι τους διηγείται την ιστορία επειδή θέλει να τους δελεασει για κάτι. Πέρα από το όλο πληροφοριακό του ζητήματος παρατηρούμε ότι με κάθε πληροφορία που δίνει από εδώ και από εκεί προσπαθεί να στρέψει τους χαρακτήρες (είτε λέγονται Sasuke είτε naruto είτε οι Kages) προς την κατεύθυνση που θέλει. Θα δείξει βέβαια. Και plot wise Πάντως και σαν δομή έχει ένα σκοπό η όλη εξιστόρηση.

Ο Orochimaru α) ποτέ δεν πέθανε αλλά παγιδεύτηκε σε genjutsu β) ένα κομμάτι του επανέρχεται μέσω του Kabuto. Οπότε ακόμη δεν είμαι τόσο σίγουρη στο να τον ξεγράψω οριστικά.

Οther than that μου άρεσε πολύ και το σημείο που γινόταν αναφορά στις συνέπειες του Susanoo. It brought some kind of balance in the whole ultimate jutsu idea we had about it.

#5643 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 02 October 2009 - 21:25

Εχω μια απορια >.> ο zetsu απο που εμφανιστηκε???απο το κρασπεδο???

Posted Image

#5644 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 October 2009 - 21:51

Ναι, πριν 5 περιπου chapters, και εκανε το jutsu Με χρονομετρο.

qzMHWHd.png

#5645 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 03 October 2009 - 02:12

@jedi_fillis:Τhere is no sunpo in naruto. That s a bleach technique> :33333

Lol.. Ήθελα να γράψω susanoo και έγραψα sunpo.. jitsu fail..:hot:

Από εκεί και πέρα το ότι έφαγε τρελό ξύλο ο Sasuke ήταν κάπως αναπάντεχο αν σκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την όλη κατάσταση. I mean σε αντίθεση με άλλες μάχες όπου χρησιμοποιούσε το μυαλό του εδώ βασίστηκε αποκλειστικά στην δύναμη του MS και όρμηξε ευθέως.

Αυτός είναι και ένας λόγος που ξενέρωσα με την new dark version του Sasuke. Ανέκαθεν ο Sasuke ήταν πιο intelligent και χρησιμοποιούσε jitsus, traps και αρκετές melee attacks. Ήταν ο genious warrior της Konoha.. Ακόμα και στην προπόνηση με τον Orochimaru, είδαμε εξέλιξη.. Όταν τον είδα στο συμβούλιο με την κουκούλα και παρακολουθούσε τα γεγονότα σαν assasin, έκρυβα μία κρυφή ελπίδα να ξαναδώ τον Sasuke όπως παλιά.. Δυστυχώς έπεσα έξω.. Από την μάχη του Itachi και μετά το absorb των δυνάμεων, o Sasuke έχει επαναπαυφθεί στα ίδια και στα ίδια.. Καλό το Amaterasu και το sunpo susanoo, αλλά αυτά θεωρούντε κύριες main attacks.. Χάνουν την αξία τους όταν τα βλεπουμε συνέχεια και συνέχεια.

Παρόλαυτά τολμώ να πω ότι συγκριτικά με τον αριθμό και την δύναμη των αντιπάλων πάλεψε αξιοπρεπώς (αν εξαιρέσουμε ίσως το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε την λογική του).

Για μένα ήταν rush που έμπλεξε σε μία τέτοια κατάσταση τόσο νωρίς o Sasuke.. Θέλεις να πάρεις revange δεχτό, όσο και να μην το καταλαβαίνω εγώ, αλλά δείξε λίγο υπομονή.. Κάνε λίγο κράτι ρε αδερφέ.. Που πάς έτσι ανάμεσα σε 5 kages.. Είσαι imba, αλλά πέσε και λίγο κιλά, κάνε training και μετά δώσε ξύλο.. Με αυτίς τις δυνάμεις που έχει ο Sasuke αν μάθαινε να τις χρησιμοποιεί σωστά και όχι να βασίζεται πάνω τους, τότε θα πάλευε για μένα αξιοπρεπώς.. Για μένα πιο πολύ τυχερός ήταν σε αυτές τις μάχες..

*Cheers for Mizukage* go girl go! Woman powah.

Για μένα είναι η Kage που ξεχώρισε ανάμεσα και στους 5, λόγω χαρακτήρα και λόγω jitsus. Επιτέλους είδαμε κάτι διαφορετικό από τα συνιθυσμένα.. Κορυφαίος είναι και ο πιτσιρικάς που έχει στην squad της.

Για τον Tobi και το σχέδιο του θα πώ την άποψη μου μετά το chapter 467, όπου θα μας ρίξει λίγα κομμάτια puzzle ακόμα..

#5646 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 03 October 2009 - 03:16

Γιατί να αποκαλύψει τα σχέδιά του ο Madara?? Είναι τόσο σίγουρος πως θα νικήσει? :nosey:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#5647 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 October 2009 - 04:49

Δυστυχώς έπεσα έξω.. Από την μάχη του Itachi και μετά το absorb των δυνάμεων, o Sasuke έχει επαναπαυφθεί στα ίδια και στα ίδια.. Καλό το Amaterasu και το sunpo susanoo, αλλά αυτά θεωρούντε κύριες main attacks.. Χάνουν την αξία τους όταν τα βλεπουμε συνέχεια και συνέχεια.

Ναι και μάλιστα θεωρεί το MS τόσο δυνατό ώστε δεν χρειάζεται καν την δύναμη ενός Tailed beast για βοήθεια. Ελπίζω το όλο σκηνικό και το ξύλο που έφαγε να βοήθησε λίγο να επανέλθει στα πιο λογικά του (γιατί για τελείως λογικά έχουμε χάσει κάθε ελπίδα εδώ και χρόνια :P)

Kακώς βέβαια το βλέπει έτσι γιατί αυτό το οποίο είχε πει στην μάχη με τον Itachi "an expert with a stone can beat a newbie with a shuriken" αποδεικνύεται πολύ σωστό. Και αυτό είναι πολύ καλό στοιχείο. Το ότι δεν υπάρχει η απόλυτη δύναμη.

Βέβαια δεν πιστεύω ότι όλο αυτό το senseless ξύλο έπεσε μόνο και μόνο επειδή ο Sasuke υπερεκτίμησε το MS. Ας μην γελιόμαστε ο Sasuke που βλέπουμε τώρα θα μπορούσε να είναι κάλλιστα κλεισμένος σε μια πτέρυγα ψυχοπαθών. Το παληκαρι (μην ακούσω από κανέναν ειρωνικά σχόλια θα μαλλιοτραβηχτούμε xD) δεν πολεμάει έξυπνα γιατί πολύ απλά δεν του έχει μείνει και καθόλου λογική. Όπως δεν πολεμάει έξυπνα και ο Naruto όταν ο αριθμός των ουρών του αρχίζει και ανεβαίνει επικίνδυνα. Η οργή είναι κακός σύμβουλος σε μάχη.

Γι αυτό και λέω πάλι καλά που άντεξε και τόσο. Έτσι όπως όρμηξε στα τυφλά στον Raikage κάτι κεφάλαια πριν έπαιζε και να μην έφτανε και στους άλλους Kage πριν τον σώσει ο Madara.

Για τον Tobi και το σχέδιο του θα πώ την άποψη μου μετά το chapter 467, όπου θα μας ρίξει λίγα κομμάτια puzzle ακόμα..

Και πάλι κράτα μια επιφύλαξη. ¨Εχω την αίσθηση ότι ο Madara έχει πολλά χαρτιά κρυμμένα κάτω από το μανίκι του. Πάρτο λογικά δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει όλα του τα χαρτιά στους αντιπάλους του. Πιθανότατα θέλει είτε να τους δελεασει με κάτι , είτε να τους εκφοβίσει.

#5648 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 03 October 2009 - 11:26

¨Εχω την αίσθηση ότι ο Madara έχει πολλά χαρτιά κρυμμένα κάτω από το μανίκι του. Πάρτο λογικά δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει όλα του τα χαρτιά στους αντιπάλους του. Πιθανότατα θέλει είτε να τους δελεασει με κάτι , είτε να τους εκφοβίσει.

Σίγουρα δεν θα φανερώσει όλο το σχέδιο του, αλλά πάντα στις εξοστορήσεις του άφηνε hints. Για αυτό περιμένω και το επόμενο chapter.. Το θέμα είναι να μην γίνει σούπα και να μην δούμε πάλι cliche σενάρια love VS hate, όπως πριν με τον διάλογο του με τον naruto.. Anyway υπομονή.

Θέλω στο επόμενο chapter να μας δείξει και Danzo.. Δεν είναι λίγο περίεργο που ο Tobi θα εμφανιστεί και θα μιλήσει μπροστά σε όλους τους Kages εκτός του Danzo? Τι ρόλο βαράει ο Danzo στο σχέδιο του Tobi? Επίσης ο παππούς kage που ήξερε τους Akatsuki, είχε έρθει σε επαφή με τον Tobi παλιά? Σύμφωνα με τον διάλογο μεταξύ Tobi και Kisame, πριν πάει ο Sasuke να κυνηγήσει τον 8tail, ο Tobi φανερώθηκε στον Kisame και μάθαμε ότι ήταν ο παλιός Mizukage, άρα και η τωρινή Mizukage θα τον γνωρίζει?
Lots of questions and only 16-17 pages per week... :roar:

#5649 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 03 October 2009 - 16:42

Το να πεις στον αντίπαλο ένα μέρος ενός σχεδίου σου δεν είναι καθόλου άσχημη στρατηγική πάντως. Αντιθέτως μπορεί να τον κάνει πιο προβλέψιμο στις κινήσεις του και ταυτόχρονα ο Μadara έχει το πλεονέκτημα ότι είχε κάτι δεκαετίες να οργανώσει το σχέδιό του και να γνωρίσει τον τρόπο που λειτουργούν οι υπόλοιποι, ενώ σε αντίθεση ο κάθε αντίπαλος έχει πολύ πιο περιορισμένο χρόνο και πολύ λιγότερα στοιχεία για να προβλέψει τις κινήσεις του (μέχρι πριν λίγο άλλωστε, οι περισσότεροι τον είχαν για νεκρό).

Eπίσης το "time delayed jutsu" δεν μου φαίνεται κάτι τόσο περίεργο, απλώς ένα jutsu που αρχίζει να επιδρά αφού περάσει κάποιος χρόνος, σιγά τ' αυγά, εδώ έχουμε δει τόσα και τόσα.

#5650 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 03 October 2009 - 19:52

Ακομα ενα κλασσικο Ναρουτο τσαπτερ..Τιποτα το ιδιαιτερο..Απλα μαθαμε ακριβως τον τροπο που θα την γλυτωνε παλι ο Sasuke:puke::puke:(αφου ηδη ξεραμε οτι θα την γλυτωσει:terror2::terror2:).Τελικα ο γερος kage μια χαρα τα καταφερνει και ας εχει αρθριτικα:hihi2:.Ο Μανταρα απο την αλλη την εχει δει σαν κακος απο το James Bond..Ενω τους εχει ολους του χεριου του τους αποκαλυπτει το σχεδιο του και σιγουρα θα τους δωσει και hints για το πως να το σταματησουν:frozen:

#5651 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 posts

Posted 04 October 2009 - 00:36

Πολυ προσγειωμενο σε σχεση με τα προηγουμενα chapter. Στην ουσια απλα μας εδειξε με ποιο τροπο γλυτωσε o Sasuke(κατι που ηταν βεβαιο εξαλλου). Τωρα για την αφηγηση του ολου σχεδιου του Tobi(συνεχιζω να αμφισβητω την ταυτοτητα του, αν και δεν συμφωνω και με αυτους που μιλουν για τον Obito) πιστευω πως θα διακοπει οπως και οτιδηποτε αλλο στα τελευταια chapter (ισως φτασει konoha??) και απλα ο Kishimoto θα μας αποκαλυψει καποια hints ενω θα δωθουν και καποιες κατευθυντηριες γραμμες στους χαρακτηρες.

Συνεχιζω ομως να πιστευω πως ολα αυτα ειναι απλα η βιτρινα και ο κισιμοτο θα μας σκασει τη βομβα εκει που ουτε το υποψιαζομαστε. Ενα στοιχειο στο οποιο βασιζομαι ειναι και
Spoiler: αυτο
Αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το kyuubi. Και μηπως μας πεταξει οτι
Spoiler: εκει
απορροφησε καποιο απο το chakra του?? Εικασιες φυσικα ειναι ολα αυτα...
Spoiler: ~The Door~

#5652 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 04 October 2009 - 11:59

σε άλλες μάχες χρησιμοποιούσε το μυαλό του εδώ βασίστηκε αποκλειστικά στην δύναμη του MS και όρμηξε ευθέως.

θεωρεί το MS τόσο δυνατό ώστε δεν χρειάζεται καν την δύναμη ενός Tailed beast για βοήθεια.

Βέβαια δεν πιστεύω ότι όλο αυτό το senseless ξύλο έπεσε μόνο και μόνο επειδή ο Sasuke υπερεκτίμησε το MS.

(σαν να εχω ξανα πει τα ιδια σε παλιοτερο ποστ... δν 8υμαμαι καλα) θυμισε μου σε ποια μαχη δεν ορμουσε να κανει τα δικα του? με τον ιτατσι παντα το εκανε με τον ντεινταρα, ξανα στον μανταρα 2η φορα οταν εμφανιστικε μπροστα του οταν πηγενε στην κονοχα δν μου ερχονται αλες μαχες του αλλα παντα ορμουσε και τα σχεδια του ηταν εμπνευσεις της στιγμης.

οχι πως εποιασε το 8tailed αλλα απορια το εχω πως 8α χρεισιμοποιουσε την δυναμη του?!

αφου ηταν σε berserk φαση δλδ πως 8α σταματουσε την ωρα που καποιος του κλεινει τον δρομο λιγα μετρα πριν την εκδικιση του? δεν ειναι οτι υπερεκτιμαει το μσ ειναι 8εμα νευρων λογικο ειναι να μην σταματισει, ειναι σαν να λες σε καποιον που σου φωναζει (και ενω εχει δικεο) να μην φωναζει και να ηρεμισει ε λογικο ειναι να νευριαζει περισοτερο, λογικο ειναι που ορμισε (αν και παντα ετσι κανει) ισος λιγακι να αλαξε η κρηση του τωρα που ειναι 8ολομενος, οχι πως ειχε και πολλες επειλογες μετα που του χαλασε τα σχεδια ο ζετσου παντος να το βαλει στα ποδια δν ηταν μια απο τις επιλογες του.
αα και ο ζετσου ειχε πει το an expert with a stone can beat a newbie with a shuriken οχι ο σασκε. το οτι χρεισημοποιησε το μσ τοσο πολυ Δεν ηταν το οτι το υπερεκτιμησε, εκτος το οτι η8ελε να το δοκιμασει νομιζω πως ουτος η αλως ηταν το καλυτερο που μπωρουσε να κανει γιατι δν ειχε τπτ καλυτερο ηταν λυση αναγκης για να μην πε8ανει πχ το σουσανο και παλι ωμος δν ηταν αρκετο (δν τα πηγε καλα με το σουσανο για ασπιδα με την λαβα της 8εαςκαγκε. πιστευω οτι και ο γκααρα τον εχει

(εικασιες δικες μου)
σχετικα με τον μανταρα προφανος δεν 8α τους πει αυτο ειναι το σχεδιο μου εναντιων σας μπλα μπλα και ο τροπος πχ να με αποτρεψετε (ακομα και αν το ελεγε ψεματα) το ποιο λογικο ειναι αυτο που ειπε η ιριστελα να τους δελεαση σε κατι και απο οτι φενετε 8α εχει πολι μπλα μπλα και λογικα η 8α αποκριψει η 8α πει ψεματα για κατι για να δημιουργισει εντιπωσεις και να τους πισει. και για αλη μια φορα ο ναρουτο κ η παρεα του 8α φτασουν αργα κριμα ωμος που δν 8α μα8ουν για τον ντανζο και το σαρινγκαν του και το αμπιλιτι που εχει το σιγκεκριμενο.

#5653 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 October 2009 - 12:13

αφου ηταν σε berserk φαση δλδ πως 8α σταματουσε την ωρα που καποιος του κλεινει τον δρομο λιγα μετρα πριν την εκδικιση του? δεν ειναι οτι υπερεκτιμαει το μσ ειναι 8εμα νευρων λογικο ειναι να μην σταματισει, ειναι σαν να λες σε καποιον που σου φωναζει (και ενω εχει δικεο) να μην φωναζει και να ηρεμισει ε λογικο ειναι να νευριαζει περισοτερο, λογικο ειναι που ορμισε (αν και παντα ετσι κανει) ισος λιγακι να αλαξε η κρηση του τωρα που ειναι 8ολομενος, οχι πως ειχε και πολλες επειλογες μετα που του χαλασε τα σχεδια ο ζετσου παντος να το βαλει στα ποδια δν ηταν μια απο τις επιλογες του.

Η μονη διαφορα του manga με το παραδειγμα σου ειναι οτι ο sasuke δεν εχει δικαιο.

Anyway και εγω πιστευω οτι υπερεκτιμαει τον εαυτο του.Ειχε πει και ενα "i will kill the 5 kages", this is sasuke we are talking about, παντα πιστευε πως ειναι ανωτερος ολλων, και παντα θα το πιστευει, και τωρα ειδικα με το ms καβαλησε εντελως το καλαμι.

qzMHWHd.png

#5654 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 October 2009 - 12:41

(σαν να εχω ξανα πει τα ιδια σε παλιοτερο ποστ... δν 8υμαμαι καλα) θυμισε μου σε ποια μαχη δεν ορμουσε να κανει τα δικα του? με τον ιτατσι παντα το εκανε με τον ντεινταρα, ξανα στον μανταρα 2η φορα οταν εμφανιστικε μπροστα του οταν πηγενε στην κονοχα δν μου ερχονται αλες μαχες του αλλα παντα ορμουσε και τα σχεδια του ηταν εμπνευσεις της στιγμης.

Όντως σα να έχεις δίκιο. :nosey:
Οι μόνες περιπτώσεις που στηριζόταν στο μυαλό του ήταν όταν ήταν ακόμα στην Konoha. Από τότε που έφυγε για να γίνει "δυνατός" αυτό που κάνει είναι να στηρίζεται αποκλειστικά στην δύναμη και όχι στην ευφυία του. Γιατί ευφυής ήταν: Το λέγανε οι δάσκαλοι.
Τώρα πως γίνεται ένας τόσο ευφυής να είναι ταυτόχρονα και βλάκας, είναι άξιο απορίας...
:P

Posted Image

Posted Image

#5655 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 04 October 2009 - 12:52

Άμα ήτανε τόσο ευφυής δεν θα γινότανε το μικρο puppet του Madara...

Berserk___Gatsu.jpg