Spoiler:
Τι πάει να πει οι Naruto και Sasuke είναι προορισμένοι να πολεμήσουν, όπως πολέμησαν ο Shodaime και ο Madara, o μεγαλύτερος γιος και ο μικρότερος? Ο καθένας από τους δύο αυτούς (Naruto και Sasuke δλδ) είναι ένα ξεχωριστό άτομο. Ο Sasuke δεν γεννήθηκε να μισεί τους πάντες είχε πολλές συγκυρίες οι οποίες λειτούργησαν ως βάση σε αυτό. Και ούτε μου αρέσει η δικαιολογία " θα κατέληγε κάπως έτσι αργά ή γρήγορα" για την στροφή που πήρε ο χαρακτήρας του. Όχι δεν είναι το πεπρωμένο, το ξερό του το κεφάλι είναι που τον έχει κάνει να πάθει αμόκ. Ειδικά από τον θάνατο του Itachi και πέρα ότι έκανε ήταν καθαρά συνειδητή απόφαση (άσχετα με το αν μου αρέσει ο χαρακτήρας μου φαίνεται γελοίο να τον δικαιολογήσουμε με αυτόν τον τρόπο για τις μ@κ@κίες που κάνει). Παρομοίως ο Naruto θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ακολουθήσει διαφορετική πορεία αν δεν βρίσκονταν κάποια άτομα σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής του να τον στηρίξουν.
Για μια σειρά η οποία προωθεί μηνύματα ενάντια στην μοιρολατρεία, και ο καθένας γίνεται ότι επιλέξει στην ζωή του , η συγκεκριμένη στροφή μου φαίνεται ιδιαιτερα ντετερμινιστική. Δεν είμαι υπέρ του διαχωρισμού των clan σε καλές και κακές επίσης. Δηλαδή ο Obito και ο Itachi δεν ήταν άνθρωποι οι οποίοι πίστευαν στην δύναμη της αγάπης? Anw.... ας περιμένουμε και θα δείξει.
Οther than that για το genjutsu part μέχρι στιγμής δεν με ενοχλεί. Μου κάνει εντύπωση που ο Raikage φαίνεται να υποχωρέι σχετικά εύκολα σε σχέση με το πόσο δυναμικά ξεκίνησε την επίθεσή του. Αλλά από την άλλη ο Killerbee ήταν ο 8tails host όχι κανάς τυχαίος. Παίζει να ήταν και πιο δυνατός από τον Raikage.
Για μια σειρά η οποία προωθεί μηνύματα ενάντια στην μοιρολατρεία, και ο καθένας γίνεται ότι επιλέξει στην ζωή του , η συγκεκριμένη στροφή μου φαίνεται ιδιαιτερα ντετερμινιστική. Δεν είμαι υπέρ του διαχωρισμού των clan σε καλές και κακές επίσης. Δηλαδή ο Obito και ο Itachi δεν ήταν άνθρωποι οι οποίοι πίστευαν στην δύναμη της αγάπης? Anw.... ας περιμένουμε και θα δείξει.
Οther than that για το genjutsu part μέχρι στιγμής δεν με ενοχλεί. Μου κάνει εντύπωση που ο Raikage φαίνεται να υποχωρέι σχετικά εύκολα σε σχέση με το πόσο δυναμικά ξεκίνησε την επίθεσή του. Αλλά από την άλλη ο Killerbee ήταν ο 8tails host όχι κανάς τυχαίος. Παίζει να ήταν και πιο δυνατός από τον Raikage.
Spoiler: minor ranting that none cares about
MEANWHILE IN KISHIMOTO LAND
Αnd here i was being Kishimoto and i was asked by iristella to keep a decent story line and the "make your own path' theory in check. And I said "fuck you" and added a secret lineage destiny theory . And then i made lots and lots of money. I Love my life.
Αnd here i was being Kishimoto and i was asked by iristella to keep a decent story line and the "make your own path' theory in check. And I said "fuck you" and added a secret lineage destiny theory . And then i made lots and lots of money. I Love my life.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 02 Σεπτέμβριος 2009 - 15:31