I HATE KARUI!!!!
Ποιά Sakura και ποιά Ino... εδώ είναι η BITCH της ιστορίας! Άντε να βάλεις ταμπόν χρυσή μου, που μας έχεις και PMS!! Μόνο να δέρνει ξέρει αυτή η σκρόφα και είναι συνεχώς μέσ'τα νεύρα. Έλεος, καινούριο τον έκανε τον Naruto! Αλλά την αμαρτία μου να την πω, τoυ πάει το μαυρισμένο μάτι του Naruto. Μοιάζει με emo...!
Ο Sai δείχνει σημάδια βελτίωσης. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, παίρνει εκφράσεις σα φυσιολογικός άνθρωπος και όχι σα p***y terminator... ουφ, ίσως να μη μου τη σπάει τόσο πολύ πλέον.
Όσο για τον Danzou, ποτέ δε με απασχόλησε, μιας κι εγώ πίστευα ότι οι επίδεσμοι είχαν ρόλο καμουφλάζ. Οπότε, δεν εκπλήσσομαι... ούτως ή άλλως, αυτός ο χαρακτήρας με κάνει και βαριέμαι...Τώρα δε κατάλαβα ποιοί του την έπεσαν...

Μου λές γιατί πάντα να λιώνω στα γέλια με τις αντιδράσεις σου

Απλά respect στην Tea-chan(...

Πάμε ον τόπικ
Το τσάπτερ όντως συγκλονιστικό και παράλληλα πολύ ωραίο.
Έγώ πάντα τον πήγαινα τον Σάι(μου άρεσε πολύ και η τεχνική του),αλλά τώρα τον πάω ακόμα περισσότερο.
Όντως αυτή ηλίθια κ καρούι και μένα μου την έδωσε,γιατί φένεται ότι το κοριτσάκι όταν σκέφτεται,καίει λάδια και μηχανές(

Έμα κατάσταση...
Πάλι καλά που ήταν και ο άλλος με το γλυφυτζουράκι την σταμάτησε.(Το ότι ο κισιμότο τους έχει κάνει δύναμη φούλ και μυαλό κουκούτσι,είναι απλά τέλειο.)

Άντε τώρα να βγάλεις άκρη.Μας πετάγεται ο Danzo με sharingan

Πώς αντιδράς τι...τι κάνεις???Δηλαδή είναι να πολύ

Βασικά καλό είναι να πέσουν κάποιες ιδέες στο τραπέζι.Πείτε τις γνώμες σας για τις δύο τελεύταιες σελίδες.Το τονίζω τις γνώμες ΣΑΣ...
Το θέμα πάντως που πιστεύω εγώ ισχυρά είναι το ότι ο Madara και ο Danzo είναι διαφορετικά πρόσωπα,μα δεν γίνεται να είναι ίδια.
Τηλεμεταφέρεται απο το hideout στην κονόχα,λίγο δύσκολο δεν είναι?
Τέσπα ακούμε ιδέες ....