Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5101 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 July 2009 - 12:07

I HATE KARUI!!!!:burningbe3:

Ποιά Sakura και ποιά Ino... εδώ είναι η BITCH της ιστορίας! Άντε να βάλεις ταμπόν χρυσή μου, που μας έχεις και PMS!! Μόνο να δέρνει ξέρει αυτή η σκρόφα και είναι συνεχώς μέσ'τα νεύρα. Έλεος, καινούριο τον έκανε τον Naruto! Αλλά την αμαρτία μου να την πω, τoυ πάει το μαυρισμένο μάτι του Naruto. Μοιάζει με emo...!:hahaha:

Ο Sai δείχνει σημάδια βελτίωσης. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, παίρνει εκφράσεις σα φυσιολογικός άνθρωπος και όχι σα p***y terminator... ουφ, ίσως να μη μου τη σπάει τόσο πολύ πλέον.

Όσο για τον Danzou, ποτέ δε με απασχόλησε, μιας κι εγώ πίστευα ότι οι επίδεσμοι είχαν ρόλο καμουφλάζ. Οπότε, δεν εκπλήσσομαι... ούτως ή άλλως, αυτός ο χαρακτήρας με κάνει και βαριέμαι... :nosey: Τώρα δε κατάλαβα ποιοί του την έπεσαν...

:hahaha::hahaha::hahaha:
Μου λές γιατί πάντα να λιώνω στα γέλια με τις αντιδράσεις σου :hahaha:
Απλά respect στην Tea-chan(...:hahaha:...):nod:
Πάμε ον τόπικ
Το τσάπτερ όντως συγκλονιστικό και παράλληλα πολύ ωραίο.
Έγώ πάντα τον πήγαινα τον Σάι(μου άρεσε πολύ και η τεχνική του),αλλά τώρα τον πάω ακόμα περισσότερο.
Όντως αυτή ηλίθια κ καρούι και μένα μου την έδωσε,γιατί φένεται ότι το κοριτσάκι όταν σκέφτεται,καίει λάδια και μηχανές(:hahaha:)...
Έμα κατάσταση...
Πάλι καλά που ήταν και ο άλλος με το γλυφυτζουράκι την σταμάτησε.(Το ότι ο κισιμότο τους έχει κάνει δύναμη φούλ και μυαλό κουκούτσι,είναι απλά τέλειο.)
:smokingg:(Σοβαρεύουν τα πράγματα.)
Άντε τώρα να βγάλεις άκρη.Μας πετάγεται ο Danzo με sharingan :burningbe3:
Πώς αντιδράς τι...τι κάνεις???Δηλαδή είναι να πολύ:blurah5: η κατάσταση.
Βασικά καλό είναι να πέσουν κάποιες ιδέες στο τραπέζι.Πείτε τις γνώμες σας για τις δύο τελεύταιες σελίδες.Το τονίζω τις γνώμες ΣΑΣ...
Το θέμα πάντως που πιστεύω εγώ ισχυρά είναι το ότι ο Madara και ο Danzo είναι διαφορετικά πρόσωπα,μα δεν γίνεται να είναι ίδια.
Τηλεμεταφέρεται απο το hideout στην κονόχα,λίγο δύσκολο δεν είναι?
Τέσπα ακούμε ιδέες ....

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#5102 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 July 2009 - 12:19

I HATE KARUI!!!!:burningbe3:

Ποιά Sakura και ποιά Ino... εδώ είναι η BITCH της ιστορίας! Άντε να βάλεις ταμπόν χρυσή μου, που μας έχεις και PMS!! Μόνο να δέρνει ξέρει αυτή η σκρόφα και είναι συνεχώς μέσ'τα νεύρα. Έλεος, καινούριο τον έκανε τον Naruto! Αλλά την αμαρτία μου να την πω, τoυ πάει το μαυρισμένο μάτι του Naruto. Μοιάζει με emo...!:hahaha:

Ο Sai δείχνει σημάδια βελτίωσης. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, παίρνει εκφράσεις σα φυσιολογικός άνθρωπος και όχι σα p***y terminator... ουφ, ίσως να μη μου τη σπάει τόσο πολύ πλέον.

Όσο για τον Danzou, ποτέ δε με απασχόλησε, μιας κι εγώ πίστευα ότι οι επίδεσμοι είχαν ρόλο καμουφλάζ. Οπότε, δεν εκπλήσσομαι... ούτως ή άλλως, αυτός ο χαρακτήρας με κάνει και βαριέμαι... :nosey: Τώρα δε κατάλαβα ποιοί του την έπεσαν...

Ειναι γυναικα?!??!?!??!?!?omfg, πιος danzo, πια sharingan, για μενα αυτη ηταν η εκπληξη του chapter.

Φαινετε οτι τα sharingan ειναι πολυ της μοδας φετος, ολοι οσοι θελουν να ειναι in, πρεπει να εχουν απο ενα.
Τον sai και εγω τον συμπαθησα σε αυτο το chapter.O naruto συνεχιζει το βιολι του, θα κανω τον raikage να συγχωρησει τον σασκε μπλα μπλα μπλα, παλι καλα που δεν ειχε και sakura απο διπλα.

qzMHWHd.png

#5103 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 10 July 2009 - 12:21

Spoiler:

#5104 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 10 July 2009 - 12:51

μολις το τελειωσα και εγω..

πολυ ομορφο chapter πραγματικα:

Spoiler:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#5105 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 10 July 2009 - 12:56

μολις το τελειωσα και εγω..

πολυ ομορφο chapter πραγματικα:

Spoiler:

ο Υamato σίγουρα δεν μπορεί να τον ελέγχει πια,αν θυμάσαι τότε στην μάχη του pain έσπασε το περιδέραιο...
Posted Image

#5106 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 10 July 2009 - 13:54

όπως πάντα ωραίο chapter.
η καρδια μου πόνεσε όταν είδα το πρόσωπο του naruto.

την ηλίθια!!!πως το κατέντησε έτσι το καλο μου???
μου άρεσε που ο sai υποστήριξε τον naruto...άρχισα να τον συμπαθώ XD

πάντως επιτέλους δείχνει να ξεκαθαρίζονται μερικά πράγματα.
Posted Image

#5107 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 10 July 2009 - 14:10

Στο τέλος του manga όλοι οι ήρωες θα έχουν σαρίνγκαν εκτός από τον Sasuke που θα τα έχει τυφλώσει από την κατάχρηση:hahaha:.
Εγώ δεν κατάλαβα δηλαδή, τι πληροφορίες θα έδινε ο Naruto για τον Sasuke στους άλλους, ξέρει την τοποθεσία του μήπως ?:erk:, και έκατσε και έφαγε τόσο ξύλο χωρίς λόγο. Ο στόχος της συγκεκριμένης σκηνής ήταν να μας δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η φιλία για τον Naruto, λες και δεν το ξέραμε. Τέλοσπαντων να δούμε και την δύναμη του Danzou που μου τον βγάzατε και ανάπηρο.... Εντάξει το chapter καλούτσικο ήταν αν πληροφορηθεί ο Danzo για τον Madara, θα μάθουμε αν ο ίδιος είναι ο Madara.
Posted Image

#5108 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 10 July 2009 - 14:11

ο Υamato σίγουρα δεν μπορεί να τον ελέγχει πια,αν θυμάσαι τότε στην μάχη του pain έσπασε το περιδέραιο...

O Yamato μπορει να το ελεγξει χαρη της τεχνικης του πρωτου απλα το περιδεραιο ηταν σαν ενισχυτης στην τεχνικη αυτη..Φανταζεστε τον πρωτο να φορουσε το περιδεραιο στα Bijuu καθε φορα που ηθελε να τα ελεγξει???:erk::erk:

Το τσαπτερακι ηταν πολυ καλο και οντως πρωταγωνιστης αυτου του τσαπτερ ειναι o Sai:oo::oo:
Τι ειναι παλι τουτο με τα sharingan??Σε λιγο θα τα πουλανε και σε σουπερ μαρκετ...:knock-knock::knock-knock:

#5109 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 July 2009 - 16:06

O Yamato μπορει να το ελεγξει χαρη της τεχνικης του πρωτου απλα το περιδεραιο ηταν σαν ενισχυτης στην τεχνικη αυτη..Φανταζεστε τον πρωτο να φορουσε το περιδεραιο στα Bijuu καθε φορα που ηθελε να τα ελεγξει???:erk::erk:

Το τσαπτερακι ηταν πολυ καλο και οντως πρωταγωνιστης αυτου του τσαπτερ ειναι o Sai:oo::oo:
Τι ειναι παλι τουτο με τα sharingan??Σε λιγο θα τα πουλανε και σε σουπερ μαρκετ...:knock-knock::knock-knock:

Όχι τώρα ο γιαμάτο δεν μπορεί να το ελέξει.Το περιδέρεο ήταν αυτό που έκανε response στο chakra του 1ου.Ο γιαμάτο είναι απλώς μια αντιγραφή του πρώτου.
http://www.onemanga.com/Naruto/297/09/Κια με αυτήν την έλειψη δεν θα μπορεί να βρεί το στίριγμα να ξεκινήσει απο το τσάκρα που έκπεμπε το περιδέρεο ήταν από εκεί που μπορούσε να ¨κρατηθεί"...

Edited by Night_Wizard_Seal, 10 July 2009 - 18:41.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#5110 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 10 July 2009 - 16:41

Spoiler:
+1111111!!!

Spoiler:

Όχι τώρα ο γιαμάτο δεν μπορεί να το ελέξει.Το περιδέρεο ήταν αυτό που έκανε response στο chakra του 1ου.Ο γιαμάτο είναι απλώς μια αντιγραφεί του πρώτου.
http://www.onemanga.com/Naruto/297/09/Κια με αυτήν την έλειψη δεν θα μπορεί να βρεί το στίριγμα να ξεκινήσει απο το τσάκρα που έκπεμπε το περιδέρεο ήταν από εκεί που μπορούσε να ¨κρατηθεί"...

Θέλω να δω την αντίδραση της Tsunade όταν μάθει ότι έσπασε αυτό το περιδέραιο :P

Edited by jedimastermaniac, 10 July 2009 - 16:54.

Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#5111 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 10 July 2009 - 22:45

:kakaka::kakaka::kakaka: Εμ σας το λέγαμε, δεν σας το λέγαμε? Danzo=Madara=Tobi αλλά όχι Madara=Obito ! Επιτελούς αποκαλύφθηκε η αλήθεια!!! Αυτά είναι ... σιγά σιγά αρχίζουμε να πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία ... καμιά 100ρια μοναχά chapter μένουνε(ίσος).

#5112 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 10 July 2009 - 23:02

πο γιατι ολοι πρεπει να γραφετε ολοι τα ιδια σιγα ρ ποσοι εχουν σαρινγκαν και ειρωνευστε κιολλας
Posted Image
Posted Image

#5113 robinofonepiece

robinofonepiece

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 11 July 2009 - 03:06

Καταρχάς, δεν γίνεται ο Μανταρα να ειναι ο Ντανζο γιατί όταν ο Μανταρα ήταν έτοιμος να βγάλει τι μάσκα στο Σασκε φάνηκε ένα ρυτιδιασμενο πρόσωπο ενώ ο Ντάνζο φαίνεται σαν τέρας στο δεξί προφίλ (προφανώς καμιά παραμόρφωση απ'την ενσωμάτωση του σαρίνγκαν).Επιπλέον, είναι πολύ προφανές και δεν είναι το στυλ του Κισιμότο να πετάει προφανή πράματα.Λογικά μπορούσε στο παρασκήνιο να φανερώσει πως ο Ντανζο ειναι ο Μανταρα αλλά απλώς θέλει να μας κάνει να το πιστέψουμε για να εκπλαγούμε οταν μαθουμε πως δεν είναι.
Ο Ντάνζο θα μπορούσε να ειναι ο αδερφός του και να μοιράζεται το Ιτερναλ Μανγκεκιο με τον Μανταρα ή τέλος πάντων κάποιος που σχετίζεται υπερβολικά με τον Μανταρα κι έχει κοινές επιδιώξεις.

#5114 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 11 July 2009 - 11:31

Καταρχάς, δεν γίνεται ο Μανταρα να ειναι ο Ντανζο γιατί όταν ο Μανταρα ήταν έτοιμος να βγάλει τι μάσκα στο Σασκε φάνηκε ένα ρυτιδιασμενο πρόσωπο ενώ ο Ντάνζο φαίνεται σαν τέρας στο δεξί προφίλ (προφανώς καμιά παραμόρφωση απ'την ενσωμάτωση του σαρίνγκαν).Επιπλέον, είναι πολύ προφανές και δεν είναι το στυλ του Κισιμότο να πετάει προφανή πράματα.Λογικά μπορούσε στο παρασκήνιο να φανερώσει πως ο Ντανζο ειναι ο Μανταρα αλλά απλώς θέλει να μας κάνει να το πιστέψουμε για να εκπλαγούμε οταν μαθουμε πως δεν είναι.
Ο Ντάνζο θα μπορούσε να ειναι ο αδερφός του και να μοιράζεται το Ιτερναλ Μανγκεκιο με τον Μανταρα ή τέλος πάντων κάποιος που σχετίζεται υπερβολικά με τον Μανταρα κι έχει κοινές επιδιώξεις.

μιλαμε για τον ιδιο αδερφο που θαψανε χωρις ματια πριν απο καμια εκατοστη χρονια?

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#5115 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 11 July 2009 - 11:48

Πέρισυ στο παλιό thread έγραφα ότι ο Danzo και ο Madara έχουν τις ίδιες ιδέες και πολλές πιθανότητες να είναι το ίδιο άτομο.

Φέτος σε αυτό το thread αν θυμάμαι καλά έχω πει τουλάχιστον 2 φορές ότι Danzo και Madara είναι το ίδιο άτομο με την πιο πρόσφατη γύρω στις 20 σελίδες πριν.

Όλοι ήταν σε φάση "και που το στηρίζεις αυτό, και πώς είσαι σίγουρος, δεν μπορείς να το ξέρεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος"

Εκτός από ποστ μου στο παλιό thread που έγραφα αναλυτικά σεντόνια για τις αιτιάσεις μου αναλύοντας την λειτουργία των Tobi/Danzo και ενδεχόμενους σκοπούς τους, ένας άλλος λόγος αυτής της βεβαιότητας είναι η προφανής πορεία εξέλιξης του βασικού κορμού της ιστορίας. Είναι προβλέψιμος ο Kishimoto και αυτό οφείλεται στο ότι έχει κάνει plots μέσα σε plots μαζεμένα οπότε ο τρόπος να τα αξιοποιήσει γρήγορα είναι να χρησιμοποιεί κλισέ.
Posted Image