Εννοείς αυτό;Παιδιά δεν κολάει, κάτι σημαντικό λείπει από την όλη εικόνα..
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Started By
Phantom Duck
, Jun 21 2008 19:48
11573 replies to this topic
Posted 08 July 2009 - 19:19
Spoiler:
Posted 08 July 2009 - 21:11
μηπως ειναι το ματι του τομπι αυτο το οποιο ειχε ψιλοκαταστραφει και το πηρε ο ντανζο και μπορεσε καπως να το σωσει αλλα δεν τα εχει καταφερει εντελως??θελω να πω οτι μπορει να το προλαβε αλλα να μην καταφερε να το γιατρεψει εντελως....
Posted 08 July 2009 - 23:20
Λιγο προβλεψιμος ο Kishimoto εκει...Οπως οταν ολοι ξερανε απ'το 1ο επεισοδιο οτι ο Minato ηταν πατερας του Naruto(Η ομοιοτητα και μονο)!
Posted 08 July 2009 - 23:29
Spoiler:
Spoiler:

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Spoiler: MyAnimeList
Posted 08 July 2009 - 23:44
Πολύ ερωτιματικό έπεσε!!
Spoiler:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]
Posted 08 July 2009 - 23:50
Spoiler:
Το Naruto για μενα μετα απ'το "I Believe in you Naruto" εχει χασει καθε ενδιαφερον,τα παρακολουθω τα Chapter εβδομαδιακα για να δω καταληξη ιστοριας,αλλα ουτε καν με νοιαζει τι θα γινει απο εδω και περα...
Spoiler:
Posted 08 July 2009 - 23:50
Spoiler:
Posted 09 July 2009 - 00:08
Δεν ξέρω, όλος ο κόσμος Sharingan έχει πλέον. Σε λίγο θα μας δείξει και κανά ζώο με Sharingan απλά γιατί το έχει πάρει όλος ο κόσμος. Κάτι σαν το dragonball με τους super saiyan κατάντησε....
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:
Posted 09 July 2009 - 00:45
Spoiler:
Spoiler:
Posted 09 July 2009 - 01:39
Spoiler:
well i can agree here more than 100%
Για αυτό ψάχνει τον Kabutochimaru
Posted 10 July 2009 - 11:20
Παιδια μολις βγηκε το καινουργιο τσαπτερ!!!
Spoiler:
Posted 10 July 2009 - 11:34
I HATE KARUI!!!!
Ποιά Sakura και ποιά Ino... εδώ είναι η BITCH της ιστορίας! Άντε να βάλεις ταμπόν χρυσή μου, που μας έχεις και PMS!! Μόνο να δέρνει ξέρει αυτή η σκρόφα και είναι συνεχώς μέσ'τα νεύρα. Έλεος, καινούριο τον έκανε τον Naruto! Αλλά την αμαρτία μου να την πω, τoυ πάει το μαυρισμένο μάτι του Naruto. Μοιάζει με emo...!
Ο Sai δείχνει σημάδια βελτίωσης. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, παίρνει εκφράσεις σα φυσιολογικός άνθρωπος και όχι σα p***y terminator... ουφ, ίσως να μη μου τη σπάει τόσο πολύ πλέον.
Όσο για τον Danzou, ποτέ δε με απασχόλησε, μιας κι εγώ πίστευα ότι οι επίδεσμοι είχαν ρόλο καμουφλάζ. Οπότε, δεν εκπλήσσομαι... ούτως ή άλλως, αυτός ο χαρακτήρας με κάνει και βαριέμαι...
Τώρα δε κατάλαβα ποιοί του την έπεσαν...
Ποιά Sakura και ποιά Ino... εδώ είναι η BITCH της ιστορίας! Άντε να βάλεις ταμπόν χρυσή μου, που μας έχεις και PMS!! Μόνο να δέρνει ξέρει αυτή η σκρόφα και είναι συνεχώς μέσ'τα νεύρα. Έλεος, καινούριο τον έκανε τον Naruto! Αλλά την αμαρτία μου να την πω, τoυ πάει το μαυρισμένο μάτι του Naruto. Μοιάζει με emo...!
Ο Sai δείχνει σημάδια βελτίωσης. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, παίρνει εκφράσεις σα φυσιολογικός άνθρωπος και όχι σα p***y terminator... ουφ, ίσως να μη μου τη σπάει τόσο πολύ πλέον.
Όσο για τον Danzou, ποτέ δε με απασχόλησε, μιας κι εγώ πίστευα ότι οι επίδεσμοι είχαν ρόλο καμουφλάζ. Οπότε, δεν εκπλήσσομαι... ούτως ή άλλως, αυτός ο χαρακτήρας με κάνει και βαριέμαι...