1)yep
2)wrong
3)κυρίως γιαυτό
4) gratz
και φυσικά είναι forum απλά στο είπα ενοχλημένος επειδη ποτέ δεν σου αρέσει το story αλλά μόνο οι μάχες :/ μα ...αυτό ακριβώς ΔΕΝ είναι το Naruto :S.
Δεν είναι κάθε chapter και 1 μάχη.
Είναι ενα πολύ ωραία δομημένο manga/anime που έχει τα καλά του και τα στραβά του....άμα είναι να μας αρέσει μόνο το ξύλο σε ενα shonen που απτην αρχη (περιπου) μας δίνει την εντύπωση οτι δέν είναι μάχες ολη την ώρα , τοτε τι να πω :S.
Δηλαδή ανα 10 chapters θα σου αρέσει το Naruto διαφορετικα ...Insanity f#cks Kishimoto..
Dunno ... διαφορετικές απόψεις για αυτό το project :/
Μου αρεσε το story.Μου αρεσε με τον zabuza,τον gaara, τον hidan, Κλπ.Τωρα δε μου αρεσει για χιλιους 2 λογους.Αλλα δεν ειναι αυτος ο κυριος λογος που μισω τα τελευταια chapters.Εδω και 2 μηνες το παει με ρυθμους χελωνας.Πρωτα με το flashback του pain που περιμεναμε να μαθουμε τοσα πραγματα και μας ελεγε επι ποσα κεφαλαια πραγματα που τα ξεραμε, και τωρα τα τελευταια 3 chapter επισης δε μας λενε τιποτα.Οπως παει θα μας βγαλει ολο το volume μεταβατικο.
Και οσο αφορα την σχεση μαχες/ιστορια.
Εμενα προσωπικα με εχει μαμησει ο Kishi.Πρωτα μου εχει σκοτωσει ολους τους αγαπημενους μου χαρακτηρες (sasori/oro/deidara/itachi/pein) και υστερα μου αλαξε την ιστορια σε ενα κλασικο peace 4 all σεναριο που μισω.Ισως ηταν βαρυ που ειπα πριν οτι το naruto αξιζει μονο για τις μαχες,αλλα ο Kishi μου απεδειξε οτι δε μπορει πλεον να χειριστει ενα σωστο σεναριο με τον ιδιο τροπο που εκανε παλια (με λιγα λογια πιστευω πως το "εχασε").Στην αρχη δεν ηταν ετσι.Μου αλαξε ολλο το σεναριο σε κατι που μισω και τα μονα που με κρατανε ειναι να δω ενα amaterasu να καει την konoha, ενα kirin,τον kisame, τον zetsu και φυσικα το τελος, απο περιεργια.
Δε θα κραζω τον Kishi σε καθε chapter.Θα τον κραζω ομως οταν μας δεινει chapters χωρις να μας λενε κατι ουσιαστικο για την πλοκη,οταν παει σα χελωνα, η οταν δεν μας εχει καλες μαχες.Και τα 3 τα εχουν κανει τα chapter το τελευταιο διμηνο.