Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4936 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 19 June 2009 - 10:34

ωραίο chapter, προχωράει ωραία και γρήγορα η ιστορία, το βλέπω να τελειώνει σύντομα όμως

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#4937 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 19 June 2009 - 11:11

Καλο ηταν αν και μικρο μου φανηκε καπως...Τεσπα μαθαινει σιγα σιγα ο Ναρουτος τι σοι φιλο εχει...Αυτοι οι KumoGakureς δυνατοι φαινοντε.

#4938 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 June 2009 - 11:29

Λοιπον ...
Πολύ γαμάτο τσαπτερ όντως ,τα πράγματα έγιναν σχετικά γρηγορα,όσο για να ξεκαθαρίσει το παιδίο ως αναφορά τον σάσουκε κλπ.Αυτοί οι τυπάδες από το κουμογκάκουρε ,είναι κάτι σαν άνμπου φυσικά και θα είναι δυνατοί.Τα πράγματικα φένονται πολύ παράξενα τώρα...

ωραίο chapter, προχωράει ωραία και γρήγορα η ιστορία, το βλέπω να τελειώνει σύντομα όμως

Εδώ θα διαφωνήσω,έχουμε πάρα πολλά να δούμε άκομα και σίγουρα θα πάει πάνω από 550 τσάπτερ πιστεύω...σίγουρα!
Φαίνεται επίσης λές και πάει να στηθεί κάποιο σχέδιο,από την μεριά του ναρούτο είναι πολύ σριμωγμένοι στην γωνία του ντάνζο,αλλά κάτι δεν μου κολλάει....

Edited by Night_Wizard_Seal, 19 June 2009 - 11:41.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4939 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 June 2009 - 11:39

Χαλια chapter.
Παλι τιποτα δεν εδειξε.Εκτος απο τον naruto Και την sakura που μιξοκλαιγονται, τωρα θα εχουμε και τους νεους Ninja να κλαψουριζουν.....
Πραγματικα πιστευω οτι αυτο το ark θα ειναι το χειροτερο απο ολλα.Αντε να αρχισει καμια μαχη τουλαχιστον.

qzMHWHd.png

#4940 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 June 2009 - 12:54

Ήρεμο μεταβατικό chapter, τουλάχιστον μετά τα τελευταία νέα, η στάση του Naruto απέναντι στον Sasuke ίσως αλλάξει κάπως...
Posted Image

#4941 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 19 June 2009 - 14:46

Η πολιτικη του Danzou ειναι πολυ σωστη.
Kill Sasuke!τελος
Ουτως η αλλως αφου πηγε με τον orochimaru, μπηκε στους akatsuki, κοντεψε να σκοτωσει τον αδερφο ενος kage , δν μπορει να θεωρηθει konohanos.
Ο Danzou κανει το σωστο σε αντιθεση με τη Tsunade. Aυτη το ειδος πολιτικης αρμοζει στο konoha, σε αντιθεση με τις πολυ "αγαθες" αποφασεις της Tsunade (Τsunade is weak, she lacks hatred).

#4942 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 19 June 2009 - 16:47

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους φαίνεται τόσο περίεργο που ο Sasuke μπήκε στους Akatsuki. Κόντεψε να τους σκοτώσε πάρα πολλές φορές τους έχει πει 10^άπειρο ότι δεν γουστάρει την Konoha. Το χαβά του ο άλλος. Με το ζόρι να τον γυρίσει πίσω......
Anyway άντε να έρθει λίγο γρήγορα ο Sasuke στην Konoha να πέσει λίγο σοβαρό ξυλίκη να γουστάρουμε..... Μου άρεσε πολύ η προνοητικότητα του danzo (αρχίζει να μου αρέσει ο τύπος)
Posted Image

#4943 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 June 2009 - 16:50

Άντε ο Danzou, No1 στο επόμενο Popularity Poll:)
Posted Image

#4944 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 19 June 2009 - 17:06

Και αυτο το chapter ηταν αρκετα καλο στην ολη εξελιξη της ιστοριας σχετικα με την εντολη Danzo να σκοτωσουν τον Sasuke. Επρεπε να δειξουν (οπως και το εκαναν) την αντιδραση της Team 7 τοσο στην ανακοινωση της αποφασης του Danzo σχετικα με Sasuke οσο και στο ακουσμα του νεου οτι ειναι στους Akatsuki.

Ωραια επισης ηταν και η μικρη μαχη αναμεσα στην τωρινη Team 7 με τους απεσταλμενους του Kumogakure δειχνοντας ετσι το μισος τους απεναντι στον Sasuke. Αρα τα πραγματα θα δυσκολεψουν λιγακι την προσπαθεια του Naruto να αποτρεψει αυτη την εξελιξη (δολοφονια Σασουκε) αφου εκτος απο τον Danzo, εχει τωρα να δει τι θα κανει και μ' αυτους...

Spoiler:

#4945 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 19 June 2009 - 18:26

ωραιο τσαπτερ οντως..η μικρη μαχη ειχε πλακα...αλλα μου την δινει που ο ναρουτο δεν δειχνει καθολου κουλ ακομα και τωρα..τους εκαναν οτι ηθελαν παλι οι αλλοι..τεσπα..

Spoiler:

Posted Image

#4946 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 June 2009 - 21:38

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους φαίνεται τόσο περίεργο που ο Sasuke μπήκε στους Akatsuki. Κόντεψε να τους σκοτώσε πάρα πολλές φορές τους έχει πει 10^άπειρο ότι δεν γουστάρει την Konoha. Το χαβά του ο άλλος. Με το ζόρι να τον γυρίσει πίσω......
Anyway άντε να έρθει λίγο γρήγορα ο Sasuke στην Konoha να πέσει λίγο σοβαρό ξυλίκη να γουστάρουμε..... Μου άρεσε πολύ η προνοητικότητα του danzo (αρχίζει να μου αρέσει ο τύπος)

O Sasuke είχε φύγει από το Konoha όχι επειδή το μισούσε αλλά επειδή ήθελε να εκπαιδευτεί από τον Orochimaru για να νικήσει τον Itachi. Στο Konoha (με εξαίρεση ίσως τον Danzou που μπορεί πολύ εύλογα να κατέληξε σε κάποια συμπεράσματα) δεν γνωρίζουν για όλα όσα έχει μάθει ο Sasuke ούτε για το τι έχει συμβεί πραγματικά με τον Itachi. Επομένως είναι πολύ λογικό να εκπλήσσονται με την στάση του Sasuke και την προσχώρησή του στους Akatsuki. Δεν μιλάμε πλέον για άμυνα ενάντια σε κάποιους που προσπαθούν να τον πάρουν με το ζόρι πίσω στο Konoha. Μιλάμε για καθαρά επιθετική ενέργεια και για προσχώρηση σε έναν οργανισμό μέρος του οποίου υπήρξε ο αδερφός που τόσο πολύ μισούσε.

Από εκει και πέρα μου άρεσε σαν chapter πάρα πολύ. Nαι δεν έδειξε κάτι το τρομερό αλλά θέτει πολύ καλές βάσεις για ένα πολύ ενδιαφέρον arc. Μου άρεσε η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο ομάδες κάθε μία από τις οποίες έχει του δικούς της στόχους και αιτιολογίες πίσω από την πράξη της. Από εκεί και πέρα να σχολιάσω μόνο ότι πολύ εγωιστής ο Hachibi που δεν μπήκε καν στον κόπο να ειδοποιήσει τους κοντινούς του ανθρώπους ότι είναι ζωντανός και τους αφήνει να ζουν με τον πόνο της απώλειας. Εχω όμως το προαίσθημα ότι θα τον δούμε ξανα στο άμμεσο μέλλον.

Βtw Sora ή όλη κατάσταση που αντιμετώπισε το Konoha με τον Pain όπως και αυτή την οποία θα αντιμετωπίσει με τον Sasuke είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του Danzou και των ομοιδεατών του. Αρκεί κανείς να σκεφτεί πόσο διαφορετικός θα ήταν ο Nagato αν δεν είχε σκοτωθεί ο Yahiko μπροστά στα μάτια του και πολύ περισσότερο από το ίδιο του το χέρι εξαιτίας της δολοπλοκίας των Danzou Και Hanzou και πόσο διαφορετικός θα ήταν ο Sasuke αν δεν είχε οδηγηθει στο να βιώσει τον θάνατο ολόκληρη της clan του και σταδιακά να οδηγηθεί να σκοτώσει τον ίδιο του τον αδερφό για λάθος λόγο εξαιτίας της νοοτροπίας του danzou και του Συμβουλίου. Δεν λέω ότι κανείς από τους προαναφερθέντες δεν εχει ευθύνες για την στάση του αλλά σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν δεν έχωνε ο Danzou την μυτούλα του.

#4947 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 posts

Posted 19 June 2009 - 22:32

Χαλια chapter.
Παλι τιποτα δεν εδειξε.Εκτος απο τον naruto Και την sakura που μιξοκλαιγονται, τωρα θα εχουμε και τους νεους Ninja να κλαψουριζουν.....
Πραγματικα πιστευω οτι αυτο το ark θα ειναι το χειροτερο απο ολλα.Αντε να αρχισει καμια μαχη τουλαχιστον.

Εσυ αν δεν δείς 80 συνεχόμενες μάχες δεν αντέχεις ? ελεος σε καθε chapter τα ιδια..

Edited by Ankaa, 19 June 2009 - 22:43.

Spoiler:

#4948 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 June 2009 - 22:47

Εσυ αν δεν δείς 80 συνεχόμενες μάχες δεν αντέχεις ? ελεος σε καθε chapter τα ιδια..

Ξερει πιο manga διαβαζεις?Naruto διαβασεις οχι κανα seinen.Εσυ να υποθεσω το βλεπεις για το σεναριο και τα μυνηματα που περναει ε??Ok εγω ειμαι ανωριμος και θελω μονο μαχες.

Και τελευταια φορα που κοιταξα εδω ηταν forum που λεει ο καθενας την αποψη του....απο οτι φαινετε εκανα λαθος, naruto fan club ειναι......

qzMHWHd.png

#4949 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 posts

Posted 19 June 2009 - 23:06

Ξερει πιο manga διαβαζεις?Naruto διαβασεις οχι κανα seinen.Εσυ να υποθεσω το βλεπεις για το σεναριο και τα μυνηματα που περναει ε??Ok εγω ειμαι ανωριμος και θελω μονο μαχες.

Και τελευταια φορα που κοιταξα εδω ηταν forum που λεει ο καθενας την αποψη του....απο οτι φαινετε εκανα λαθος, naruto fan club ειναι......

1)yep
2)wrong
3)κυρίως γιαυτό
4) gratz

και φυσικά είναι forum απλά στο είπα ενοχλημένος επειδη ποτέ δεν σου αρέσει το story αλλά μόνο οι μάχες :/ μα ...αυτό ακριβώς ΔΕΝ είναι το Naruto :S.
Δεν είναι κάθε chapter και 1 μάχη.
Είναι ενα πολύ ωραία δομημένο manga/anime που έχει τα καλά του και τα στραβά του....άμα είναι να μας αρέσει μόνο το ξύλο σε ενα shonen που απτην αρχη (περιπου) μας δίνει την εντύπωση οτι δέν είναι μάχες ολη την ώρα , τοτε τι να πω :S.
Δηλαδή ανα 10 chapters θα σου αρέσει το Naruto διαφορετικα ...Insanity f#cks Kishimoto..
Dunno ... διαφορετικές απόψεις για αυτό το project :/
Spoiler:

#4950 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 19 June 2009 - 23:11

Θα συμφωνησω με την iristella οσον αφορα τον hachibi...ειναι τραγικο,για να βρει αυτος λιγη ηρεμια να αναστατωνεται ολο του το χωριο..

Να πω οτι ηταν ενα ομορφο chapter γενικα,δεν ξερω απο τη στιγμη που δειχνει περισσοτερο danzou μου δινει την εντυπωση πως θα εχει αμειωτο ενδιαφερον η συνεχεια..

Επισης μου αρεσε αυτη η αμεσοτητα του Κakashi στον Naruto,ετσι οπως τον αρπαξε απο τον ωμο και προσπαθουσε να τον λογικεψει.Και ο Naruto ομως εκει το χαβα του,να παει να τους μιλησει να τους λογικεψει!:hahaha: Οχι να πει οτι παει να σκασει κανενα rasengan στα μουτρα του γερου:wis:
Παντως ειναι εμφανες οτι ισως απο την εκλογη του Danzou(η οποια εχει επισημοποιηθει ακομα η μπα?) θα υπαρξουν αρκετα "πηγαδακια" αντιρρησιων και ισως στο επομενο chapter δουμε και το τι λεει ο καθε jounin για τις αποφασεις που θα παρει ο danzou...αληθεια για να επισημοποιηθει ενας hokage θελει και την ψηφο των jounin?

Επισης που διαολο ειναι η Hinata damn it??Εχουμε αφησει ειδυλιο στη μεση :uhh:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList