Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4891 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 23:02

Εγω πιστευω πως ο Danzou θα κρατήσει πάση θυσία τη θέση του αφού ο στόχος του ήταν εξαρχής να ανατρέψει την Tsunade βρίσκοντας μια καλή ευκαιρία για να το κάνει.

Επίσης το συμβουλιο εδωσε τον τιτλο στον Danzou χωρις πολλα πολλα καθώς δεν αφησαν να αναπτυξουν οι υπολοιποι τα καλα και τα κακα της υποψηφιοτητας του κατι το οποιο κανανε έστω και λιγο στην υποψηφιοτητα του Kakashi. Αρα σε ενδεχόμενη επάνοδο της Tsunade πιστευω πως θα υπαρξει αρνηση του συμβουλιου καθως την θεωρουν και υπευθυνη για την καταστροφη στην Konoha όπως το δηλωσαν μελη του συμβουλιου. Ουτε ο Danzou θα το παιξει καλουλης αποχωρωντας απο τη θεση του ωστε να την παραχωρησει στην Tsunade. Aν δεν εκπληρώσει τους στοχους του δεν το κουναει ρουπι απο εκει..... θα ριζωσει κανονικα.....

Μονο οταν βγει απο τη μεση ο Danzou η Tsunade (αν εχει ξυπνησει απο το κωμα και δεν μας αφησει χρονους) θα παρει τη θεση του.

#4892 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 11:34

Ναι αλλα αμα πεθανει ο παλιο σιχαμενος δεν θα μπορει να κρατησει τη θεση του :canthelp:

Nαι δεν εννοω οτι δεν θα παλεψει για καιρο επειδη θελει προπονηση. Δοξα το will of fire μια χαρα ιμπα τον εχει κανει ο κισι. Εννοω οτι μολις τελειωσε μια σουπερ ντουπερ σοβαρη μαχη και ειναι ψοφιος. Πρεπει να κανει Heal για να ξαναπαλεψει.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#4893 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 16:23

Spoiler:

#4894 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 16:39

Spoiler:

Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4895 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 18:06

Spoiler:
let the wiki answer

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#4896 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 20:22

Gomen...Νόμιζα ότι έλεγε για αυτούς.Έτσι όπως κοίταξα το σπόιλερ με τα ονόματα των άλλων και μπερδεύτηκα...και νόμιζα τους "κεραυνοβολημένους"...Gomen
I know inari and tazuna(I have read little naruto more than 6 times because i have the volumes,so i remeber every name).From the zabu..za ark....WTF????Από πού ξεφύτρωσαν αυτοί???

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4897 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 05:05

εμενα μπορει να μου εξηγησει καποιος κατι που ακομα δεν εχω καταλαβει??γτ ο ντανζο εγινε χοκαγκε αφου η τσουναντε ειναι ακομα ζωντανη??και αφου δεν παρετηθηκε??αμα γινει καλα δεν μπορει να διεκδικησει παλι την θεση της??μηπως ο ντανζο γινεται χοκαγκε μονο για το χρονικο διαστημα που η τσουναντε ειναι σε αυτην την κατασταση???

Νομιζω το ανεφερε καποιος νωριτερα..Επειδη χριζει η κατασταση στο χωριο αμεσης αντιμετωπισης και καλα και δεν ξερουν ποτε θα επιστρεψει η tsunade απο το κωμα,αποφασισανε για εκλογη νεου..δες απο εδω..o χλεχλες ρωταει γιατι δεν περιμενουν να ξυπνησει η tsunade και του απανταει η koharu οτι θα περιμενουμε να ξυπνησει απο το κωμα??.

Να κυνηγησει παλι πισω τη θεση της λιγακι δυσκολο νομιζω,γιατι εαν θυμαμαι καλα και στην αρχη μετα τον θανατο του τριτου o homura mitokado και η koharu(ακα elders) θελανε τον jiraya(ας το επαληθευσει καποιος,βαριεμαι να ψαχνω:S) η νομιζω ηταν προκατελειμενοι απεναντι στις αποφασεις της.. Oποτε τωρα με τη δικαιολογια οτι "να κατεστρεψες το χωριο,εσυ φταις" δεν νομιζω να της δωσουν δευτερη ευκαιρια..

εκτος εαν δουμε κανενα πραξικοπημα αργοτερα:tensai::hahaha:

Αλλωστε στην τελικη,το να εκλεγει καποιος villain hokage και να αντικατασταθει απο naruto αργοτερα δεν θα ηταν προτιμοτερο απο το να αντικαταστησει o naruto την tsunade?(το τρεξα πολυ ε??xDxD)

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#4898 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 10:42

Καλό και το σημερινό chapter, ήρεμο, προχώρησε η πλοκή και ξαναέσμιξαν οι ήρωες με τους Inari και Tazuna, είχε ενδιαφέρον, δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη να δούμε μια συνάντηση Tsuande - Samui ώστε να διαπιστώσουμε ποιά έχει το μεγαλύτερο στήθος στο naruto:nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4899 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 10:47

Eνα ηρεμο και μεταβατικο chapteraki-κυριως με flashbacks για να μας δειχει την αντι8εση του σασουκε με τον ναρουτο στο τροπο σκεψης τους και κλασσικα στο τελος με τα καινουργια γεγονοτα ωστε να περασουμε στο νεο αρκ.Απο πλευρας πληροφοριων ηταν φειδωλο-μονο μας εδειξε την αντι8εση των 2 χαρακτηρων και το κλασσικο αφου μου εκανες καλο 8α σου κανω καλο(με τα παραδειγματα των 2 αυτων μαραγκων).Αντε να δουμε και πως 8α αντιδρασει στο επομενο ο ναρουτο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4900 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 10:56

Τιποτα ιδιαιτερο το νεο chapter, απλα ενα μεταβατικο κεφαλαιο.

Μακαρι το επομενο να ειναι καλυτερο.

qzMHWHd.png

#4901 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 11:10

Χαλαρό chapter, απλά έτρεξε η ιστορία λιγάκι μπροστά με τις τελευταίες δύο σελίδες.

Άι, να δούμε...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4902 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 12:44

Νταξει τιποτα το ιδιαιτερο..μας προετοιμαζει για το νεο αρκ.Αντε να δουμε τι θα γινει με τον Σασκε.

#4903 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 13:24

Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε τίποτα το ιδιαίτερο σε αυτό το chapter. Ο mangaka το αφιέρωσε στην καλύτερη σκιαγράφηση του παρόντος τοπίου και στο δώσει παραστατικά τις λεπτομέρειες από την ανοικοδόμηση του Konoha (κάτι το οποίο προσωπικά μου άρεσε σαν διαδικασία γιατί ξεφεύγει από την αντίδραση των περισσότερων Shonen που ακόμη και η μεγαλύτερη καταστροφή διορθώνεται ως δια μαγείας και φαίνεται να μην έχει καθόλου συνέπειες).

Α) Μου άρεσε πολύ η επανεμφάνιση από Τazuna και Ιnari. Πιθανότατα δεν πρόκειται να παίξουν πιο σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς, αλλά παρόλαυτά ακόμη και σαν λεπτομέρεια (ή μάλλον ιδιαίτερα επειδή είναι λεπτομέρεια) μου άρεσε η συνδεση με το παρελθόν. Ήταν και ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να γίνει η μετάβαση στο θεμα του Sasuke.

Β) Η Sakura εγωίστρια as ever. Δεν πειράζει ας στηρίξει και αυτήν τον Naruto μια φορά. Τόσες φορές έχει σταθεί δίπλα της.

Γ) Μου άρεσε που βλέπουμε αλλαγή στο σκεπτικό του Naruto. Όπως επίσης μου άρεσε που αναγνωρίζει το πόσο υπερφίαλες και εξωτερικές ήταν οι παραινέσεις του προς τον Sasuke κατά το παρελθόν. Η σκηνή που έδειξε ως flashback στο Valley of the end ήταν μία από αυτές που μου είχαν κάνει τεράστια εντύπωση σε εκείνη την φάση. Αν και ακόμη δεν πιστεύω ότι μπορεί να τον καταλάβει πλήρως, ότι κουβέντα κάνουν από εδώ και στο εξής θα γίνει σε πιο ισότιμη βάση. Τουλάχιστον αυτήν την φορά ο Naruto διάλεξε τον δρόμο συνειδητά και όχι επειδή δεν σκέφτηκε ποτέ να ενδώσει στην δίψα για εκδίκηση.

Δ) Sasuke has a menacing aura which grows stronger every time i see him. Mου δίνει την εντύπωση ότι την οργή του και τον πόνο του δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να τα ελέγξει πλέον.

Ε) Και ο Danzo παρουσιάστηκε ως Hokage με ύφος 1000 καρδιναλλίων και άρπαξε την χρησή ευκαιρία που του παρουσιαστηκε για να ξεκάνει τον Sasuke. Οι εξελίξεις από το σημείο αυτό και έπειτα θα έχουν πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον. Και αναφορικά με το πως θα πάρουν οι υπόλοιποι την διαταγή για εξόντωση του Sasuke και αναφορικά με το τι θα γίνει τώρα που ο Sasuke ¨οντως κατευθύνεται στο Konoha.

#4904 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 13:57

Μου άρεσαν τα καρέ με τον Sasuke να λέει ότι θα κάνει όλους όσους δεν τον καταλαβαίνουν να νιώσουν το μίσος του. Μωρέ τι μου θυμίζει... τί μου θυμίζει.

Σε συνδιασμό ότι ο Naruto ένιωσε και αυτός τέτοιο μίσος τότε ναι κάτι καλό παίζεται στα επόμενα chaptes όσον αφορά την πλοκή και δεν είναι μόνο οι μάχες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4905 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 14:12

ποτε πρόλαβαν να μάθουν για την konoha και να τρέξουν εκεί? δεν είναι 2 ώρες δρόμος για την konoha. anyways, μέτριο chapter, δεν έδειξε και πολλά. αυτή η ξανθιά με τους μαύρους τελικά φαίνεται καλο κομμάτι όμως

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.