Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4711 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 15:22

hahahah wow οι απόψεις διίστανται :hahaha: είχα λίγο καιρό να το δω αυτό! XD

To chapter ήταν φοβερό! end!
Αυτό θα πει eyes of god φίλε, τους ψωφάω και μετά τους ανασταίνω :hihi2:
Πραγματικά δεν περίμενα με την καμία τέτοια εξέλιξη, και σίγουρα κανένας, (p.s. ΠΟΤΕ μην διαβάζεται spoilers λολ) αλλά αφού μπορεί να τους θερίζει τις ψυχές/chakra (ήδη god-like ability), γιατί να μην μπορεί να τους επαναφέρει κιόλας? :PPPP NAI ήταν υπερβολικό! αλλά γιαυτό ήταν ωραίο! (στο κάτω κάτω δεν βγάζει από το pwnage count του pein άλλα ίσα ίσα προσθέτει :P)

Γενικά σαν σκηνοθεσία και διάλογους ήταν άψογο, η κίνηση της konan πολύ ωραία και το pacing ultra fast (ίσως υπερβολικά! :P)

Kakashi ανέστη εκ νεκρών, fangirls rejoice! XD

χμμμ να πω την αλήθεια στην τελική το μόνο που μου φάνηκε off στο arc ήταν η γρήγορη μεταστροφή του Nagato.. ίσως κι εγώ αν το διαβάσω πάλι ναλάξω γνώμη αλλά μάλλον θα περιμένω το anime (someday somehow)

Στο τέλος έδειξε και τον sasuke μετά από χίλια χρόνια :oo: ανηπομονώ να δω τι θα παιχτεί!
:hahaha: (p.s. άμα ο Naruto δεν πάει με την Hinata θα μπω o ίδιος στο manga να τον σφαλιαρίσω :P)

-Γειας σας κύριε Pain. Τί κάνετε στο ελεύθερο χρόνο σας;
-Σκοτώνω και μετά τους ανασταίνω.
-Και γιατί το κάνετε αυτό;
-Γιατί μπορώ!

αγόρι μου έγραψεεες!! :hahaha::hahaha:

#4712 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 16:55

μπορει οντως η σκηνη με την ανασταση να ηταν λιγο υπερβολικη εκ μερους του κισι..αλλλα οκ ηταν κινηση σοφιας πιστευω και εγω..για το μονο που χαρηκα και εγω αλλα και πολλοι αλλοι ηταν η ανασταση του μεγαλου κακασι...που τελικα ηταν νεκρος....λετε να επεστρεψε και ο μεγαλος πορνογερο???μακαρι..θα χαρω απ την μια αλλα θα ξενερωσω απ την αλλη...βασικα ο μονος λογος που θα χαρω ειναι γιατι μπορει να ξαναδιδαξει τον ναρουτο..αν προλαβει μεχρι να ερ8ει ο κλαψουκε..για να γινει ακομα πιο τουμπανος..

το αρκ το κατατασω σιγουρα απ τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο..
κριμα που ολα αυτα στο ανιμε θα τα δουμε οταν ολοι μας 8α ειμαστε παντρεμενοι και ισως η γυναικες μας 8α περιμενουν και δευτερο παιδι..ενω το πρωτο μας θα εχει δηδ αρχησει να ωλεπει ναρουτο με ελληνικους υποτιτλους.....:oo:

αλλα απ οτι φαινεται το πολυ αλλα 2 αρκ να εχουν μεινει πια για το μανγκα..και καπου εκει ολα θα παρουν ενα τελος..:deadga6:
αλλα δεν πειραζει ισως ο κισι να αρχησει κατι καλο παλι ανταξιου του ναρουτο..και να μας καθηλωσει..μικρους και μεγαλους..

παντως χωρις πλακα το τσαπτερ ηταν καλο..μου αρεσε..για τα λουλουδια δεν μπορω να πω κατι αρβητικο αλλα ουτε και κατι θετικο..απλα το αφηνω ετσι να περασει..:nosey:

αυτα και απο μενα...:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4713 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 17:19

Λοιπόν την πρώτη φορά που το διάβασα ξενέρωσα παρά πολύ, μου πίρε σχεδόν όλοι την μέρα μέχρι να συνειδητοποιήσω το μεγαλείο του chapter. Ο Nagato ήθελε μάλλον αυτό να κάνη από την αρχή, πόνος, θάνατος και λίπη ωμός έχοντας την δύναμη να γυρίσει τους νεκρούς στους ζωντανούς μπορούσε να σκοτώσει όσους ήθελε και μετά να τους γυρίσει. Έτσι δείχνοντας τους με τον σκληρό τρόπο τον πόνο και το τι έκαναν λάθος όταν θα τους γρύζε θα ήξεραν τι έκαναν λάθος και θα προσπαθούσαν να το διορθώσουν. Το μονο που με ξενεροσε ειναι οτι πεθανε :/

#4714 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 17:24

Ας πω κι εγω λοιπον τη γνωμη μου γι αυτο το αμφιλεγομενο chapter(θεωρητικος:P)
Λοιπον καταρχην οταν διαβασα τα spoilers ειχα ξενερωσει αφανταστα κι ελεγα οτι πλεον ο Κισι βιαζεται να τελειωνει με το manga και να παει διακοπες για 2 χρονια στις μπαχαμες με τα λευτα που 8α εχει βγαλει.Οταν το διαβασα ομως σημερα μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσουμε τη σκηνη με τα λουλουδια που παρολο που ηταν γελοια εμενα με αφησε αδιαφορο.Παντως πρεπει να πω οτι ο Κισι σαν πολυ γρηγορα να μας τα ειπε τα πραγματα και αυτο ηταν που με ξενερωσε δηλαδη τον διαλογο μεταξυ Nagato-Naruto τον ξεπεταξε σε 2 chapters ου υποτιθεται εκει επρεπε ο καθενας να εκφρασει τα επιχειρηματα του και τισ αποψεις του, τα οποια ισα ισα που μας τα εδωσαν ενδεικτικα ενω επαιρναν και βαθυτερη αναλυση πραγμα που εκανε τον Pein σαν να ηταν ενα χαζο ατομο οδηγημενο απο μισος που δεν ειχε σκεφτει τα πραγματα ουτε το ειχε φιλοσοφησει το θεμα τοσο οσο επρεπε και ηρθε ο Naruto να του ανοιξει τα ματια.....Αυτο ηταν το μονο που με ξενερωσε απο ολο το στορυ.Παντως με αυτο το chapter ο Κισι αφησε πολλα μετωπα ανοιχτα οπως ο Σασουκε που ερχεται στην Κονοχα ενα ενδεχομενο power up του Κακασι και τη συμμαχια Konoha-Amegakure.Εγω πιστευω οτι η Konan θα πεθανει σε λιγα chapter αφου εφυγε απο τους Akatsuki και θα την σκοτωσει ο Madara και εκει θα μας δειξει ο Κισι ενα δειγμα απο τη δυναμη του.Μαλλον 8α ειναι η πιο overwhelming ηττα στο μανγκα ever.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4715 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 17:54

Nα γύρισε από τους νεκρούς και ο Jiraiya δεν υπάρχει περίπτωση. Στη σελίδα 9 ο Nagato λέει : "There's still time to save those i killed when i came to konoha." Είναι προφανές ότι η τεχνική μπορεί να επαναφέρει άτομα που πέθαναν πολύ πρόσφατα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4716 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 18:45

Εγω πιστευω οτι η Konan θα πεθανει σε λιγα chapter αφου εφυγε απο τους Akatsuki και θα την σκοτωσει ο Madara και εκει θα μας δειξει ο Κισι ενα δειγμα απο τη δυναμη του.Μαλλον 8α ειναι η πιο overwhelming ηττα στο μανγκα ever.

Ήδη έχει χάσει από το Jiraiya σε μιάμιση σελίδα.Πόσο πιο γρήγορα να χάσει από τον Madara;:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4717 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 18:46

Ας πω κι εγω λοιπον τη γνωμη μου γι αυτο το αμφιλεγομενο chapter(θεωρητικος:P)
Λοιπον καταρχην οταν διαβασα τα spoilers ειχα ξενερωσει αφανταστα κι ελεγα οτι πλεον ο Κισι βιαζεται να τελειωνει με το manga και να παει διακοπες για 2 χρονια στις μπαχαμες με τα λευτα που 8α εχει βγαλει.Οταν το διαβασα ομως σημερα μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσουμε τη σκηνη με τα λουλουδια που παρολο που ηταν γελοια εμενα με αφησε αδιαφορο.Παντως πρεπει να πω οτι ο Κισι σαν πολυ γρηγορα να μας τα ειπε τα πραγματα και αυτο ηταν που με ξενερωσε δηλαδη τον διαλογο μεταξυ Nagato-Naruto τον ξεπεταξε σε 2 chapters ου υποτιθεται εκει επρεπε ο καθενας να εκφρασει τα επιχειρηματα του και τισ αποψεις του, τα οποια ισα ισα που μας τα εδωσαν ενδεικτικα ενω επαιρναν και βαθυτερη αναλυση πραγμα που εκανε τον Pein σαν να ηταν ενα χαζο ατομο οδηγημενο απο μισος που δεν ειχε σκεφτει τα πραγματα ουτε το ειχε φιλοσοφησει το θεμα τοσο οσο επρεπε και ηρθε ο Naruto να του ανοιξει τα ματια.....Αυτο ηταν το μονο που με ξενερωσε απο ολο το στορυ.Παντως με αυτο το chapter ο Κισι αφησε πολλα μετωπα ανοιχτα οπως ο Σασουκε που ερχεται στην Κονοχα ενα ενδεχομενο power up του Κακασι και τη συμμαχια Konoha-Amegakure.Εγω πιστευω οτι η Konan θα πεθανει σε λιγα chapter αφου εφυγε απο τους Akatsuki και θα την σκοτωσει ο Madara και εκει θα μας δειξει ο Κισι ενα δειγμα απο τη δυναμη του.Μαλλον 8α ειναι η πιο overwhelming ηττα στο μανγκα ever.

Γεια σου ρε κανντα...(ποσο καιρο εχεις να μιλησεις:nod:)
Απο αυτα που ειπες θελω να πω κατι για το τελευταιο πραγμα που ειπες.Ειναι σιγουρο οτι εγινε μια συμμαχια,αλλα δεν ξερουμε τωρα τι συνεπεια θα εχει στους ακατσουκι.
Τωρα αυτο με την κοναν ειναι αβεβαιο,αλλα μην ξεχναμε υπαρχει ενας μανταρα,ενας κισαμε και ενας ζετσου(βγαζοντας εξω την κοναν)Συνολικα ειναι 3 ακατασουκι εναντιον του κονοχα.Τωρα επειδη ο μανταρα ειναι αυτος που ειναι στα ινια και μπορει αυτη η συμμχια να εμποδιστει(ειναι και ο κισαμε...:uhh:)Τεσπα το κυριοτερο εκτος απο αυτους τους ακατσουκι ειναι το τι απεγινε εκεινο το πολυ πολυ μικρουλη αγαλματακι που περιειχε κατι μικροσκωπικα μπιζου (λεω τωρα εγω...)Αυτο ειναι μια ευλογη(:hahaha:)απορια...
Δν θυμαμαι ακριβως αλλα δεν ειχε αναθερθει οτι αν δεν πιασουν σε καποιο διαστημα το σαμον θα "καξει λαδια"??(η θυμαμαι λαθος:smokingg:)Αλλα το θεμα ειναι
μια μικρη λεπτομερια
Spoiler:

@τζιραια...καλο ερωτηση:hahaha:(στοιχηματιζω δυο κανονικα κουτακια[μπα πιο πολυ 5 κουτακια]):hahaha::hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4718 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 19:08

Για μενα το chapter οπως και το προηγουμενο ηταν epic failures.

Δε γινεται να ψιλοστεναχωρηθηκα οταν πεθανε ο Jirayia που ουτε καν συμπαθουσα και να μην ενοιωσα απολυτως τιποτα οταν πεθανε ο αγαπημενος μου χαρακτηρας.

Απο οτι φαινετε δεν αρεσε ο Pein σαν αντιπαλος στους ιαπωνες otaku και βιαζοταν ο kishimoto να τον ξεπεταξει για να δειξει sasuke..........

Προσωπικα η εκτιμηση μου στο προσωπο του συγκεκριμενου Mangaka εχει πεσει στα πατωματα (πιο κατω και απο τον kubo).......
Αντε να χορτασουμε ηλιθια friendship speaches σε ολοκληρο το ark και κλαψουρισματα απο sakura.Το μονο καλο ειναι οτι θα ξαναδουμε amaterasu-susanoo.

qzMHWHd.png

#4719 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 19:13

δηλαδη ο πειν πεθανε ετσι απλα?εγω θα γουσταρα συμμαχια πειν ναρουτο να γουσταρουμε

#4720 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 19:22

Παιδια τους jinchuuriki οταν τους παιρνανε οι akatsuki , δν μαζευοντουσαν ολοι μπροστα απο ενα αγαλμα/φατσα με rinnegan που το χρησιμοποιουσαν για να τους παιρνουν το chakra(ritual)...
Χωρις αυτο πως θα παρουνε και το chakra απο τους υπολοιπους jichuuriki?

#4721 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 19:26

Eγώ ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί δεν επανέφερε και τον Yahiko εφόσον είχε αυτήν την δυνατότητα.

Σαν σκηνοθεσία το chapter ήταν αρκετά προσεγμένο, αυτό του το αναγνωρίζω. Ειπώθηκαν κάποια ωραία πράγματα τα οποία συμβαδίζουν με το πνεύμα της σειράς. Σαν εξέλιξη αυτή καθ εαυτή ,παραμένει epic failure imho αν και το σώζει η παρουσία του Sasuke στην τελευταία σελίδα.

Την Konan την ψιλολυπήθηκα για να είμαι ειλικρινής. Οι δύο παιδικοί της φίλοι είναι νεκρoί και έμεινε ολομόναχη.

Το σκηνικό με τον Kakashi από την μία ήταν γλυκό από την άλλη ψιλοκόλλησα στο σιρόπι. Mου αρέσε όμως η έκπληκτη φάτσα του όταν διαπίστωσε ότι ζει ακόμη. Ελπίζω το ότι τα βρήκε με τον White Fang να σημαίνει ότι θα βγάλει και την μάσκα.

@ Υu Kanda. Δεν νομίζω ότι βιάζεται να το τελειώσει ο Kishimoto. Σκέψου ότι πάνω που ξεμπερδεύαμε με τους Akatsuki παρουσιάζονται και αλλοι πίσω από αυτους. Και έχουμε ακόμη πολλά loose ends. Έχει ακόμη μέλλον το Naruto.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 29 Μάιος 2009 - 23:38

#4722 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 19:28

Ο Yahiko πέθανε πριν αρκετά χρόνια και τότε δεν είχε αυτή την δυνατότητα, και επίσης γιατί ακούω διαμαρτυρίες για τις αναστάσεις από την στιγμή που μιλάμε για shonen :nosey: ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4723 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 19:38

Εαν το Gedo Rinne Tensei no Jutsu είναι χαρακτηριστικό του Rinnegan όπως πχ η Αmaterasu και το Tsukuyomi του Sharingan δεν θα έπρεπε να είναι έμφυτα? Πχ βλέπουμε τον Sasuke να ξέρει αμέσως να τα χειρίζεται. Ή το Byakugan ξέρουν αυθόρμητα όλοι οι Hyuuga να το ενεργοποιούν, δεν τους το μαθαίνει κανείς. Γιατί δεν νομίζω ότι υπήρχε κανείς άλλος που του έμαθε τις τεχνικές (τα rinnegan δεν βρίσκονται ακριβώς δεξιά και αριστερά).

Και το γεγονός ότι είναι Shonen δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πεθαίνει κανείς σε αυτό ούτε ότι καταπίνονται αμάσητα τα όποια κενά μόνο και μόνο επειδή είναι shonen. Ήδη σε σχέση με άλλα shonen το Naruto έχει πιάσει αρκετά ώριμα κάποια θέματα και στο συγκεκριμένο σημείο προσωπικά μου χτύπησε κάπως άσχημα.

#4724 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 20:08

Αν ήξερε τις τεχνικές και ικανότητες του Rinnengan εξαρχής, τότε θα είχε ήδη κάποια σώματα (για στρατηγικό πλεονέκτημα) όταν συναντήθηκαν με τον Hanzo.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4725 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 20:14

Λογικα θα ηξερε το mass ress, εδω ηξερε να βγαζει το αγαλμα που θεριζει ψυχες.

Γενικα εμειναν παρα πολλα ερωτηματικα αναπαντητα για το rinegan (6ο nature chakra anyone?) γεγονος που σε ξενερωνει ακομα πιο πολυ.

qzMHWHd.png