Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 29 May 2009 - 11:07

Posted 29 May 2009 - 11:10
-Σκοτώνω και μετά τους ανασταίνω.
-Και γιατί το κάνετε αυτό;
-Γιατί μπορώ!
(άλλωστε οι σκέψεις της Konan κάνουν φανερό ότι αν ήταν full chakra δεν θα είχε πεθάνει).
BTW νομίζω ότι είδα εκλάμψεις από το μέλλον για τον λόγο που ο Kakashi θα αποκτήσει και MS 2.
Posted 29 May 2009 - 11:54
Posted 29 May 2009 - 11:55
"παρε τα λουλουδια που θα κρατησουν για παντα.."
οντως τα χαρτινα λουλουδια δεν γινεται να μαραθουν...και ετσι θα κρατησουν για παντα...
Δηλαδη ο Ναγκατο ελεγχε και τη ζωη αλλα και το θανατο...? Δηλαδη ηταν το 7βδομο παθ!!!
Καλο αυτο!!!!
Οσο για το αν ο Κακασι θα αποκτησει ΜΣ 2 το πιστευω...αλλα και παλι μπροστα στα ματια του Σασουκε και του Μανταρα δεν πιστευω να παιξει τοσο μεγαλο ρολο..εκτος και αν το παρει ο τελευταιος με καποιο τροπο...αχ...πολυ μυστηριο αυτος!
Posted 29 May 2009 - 12:05
Posted 29 May 2009 - 12:18
Δηλαδη τωρα θα χουμε Ναρουτο-Σασκε συμμαχια VS Danzou?
Θα επιμεινω παντως οτι δεν επρεπε να αναστηθουν οι οσοι αναστηθηκαν γιατι τελικα, αυτη η τοσο ιμπα μαχη που τοσο περιμεναε και καλα ζημιωσε μονο τα σπιτια και οτι αλλο καταστραφηκε. Σιγα τα αυγα δηλαδη.
Επισης για οσους χτυπιουνται για τον Πειν που πεθανε.. Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο τους. Ηταν ενας villain που στο τελος εγινε καλος. Θα προτιμουσατε να εχει πει ο Ναρουτο "Ι wont kill you" κι ετσι ο Πειν να ζει επειδη καποτε του τη χαρισε ο Ναρουτο η μηπως θα θελατε να τον σκοτωσει ο Ναρουτο και τοτε για ευνοητους λογους να ξενερωσετε? Ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να γινει, να αυτοκτονησει. Γιατι και να ζουσε δε θα ειχε καποιο ρολο πια και θα μεταβιβαζοταν σε κομπαρσο. Even worse.

Posted 29 May 2009 - 12:27
Οκ περίμενα ένα μέτριο προς αθλιο chapter αλλα αυτο ξεπέρασε κάθε όριο ρε παιδια.. Σε όσους άρεσε το Chapter από εδώ κ πέρα διαβάζετε με δική σας ευθύνη:
Spoiler:
Ελα ρε...εγω το βρηκα πολυ συμπαθητικο και γλυκο εκμερους της !!
Τωρα ο sasuke θα του δωσει σοκολατες επειδη θα καταλαβει οτι ο κοσμος των ninja ειναι γεματος πολεμους και απο το να σκοτωνει καλυτερο ειναι να την αραξει και να πεινει μπαφους ενω Ο mandara θα γραφτει στους ninja χωρις συνορα εκτελοντας αγαθοεργιες ανα τον κοσμο.
Παντως η αληθεια ειναι πως σαν manga πρωτοτυπει, στα περισσοτερα κυριαρχει η μιζερια και η απογνωση κατι βεβαια που δεν δινει τοσο καλο μυνημα στις μικρες ηλικιες.
Γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε και το κοινο του naruto.
Posted 29 May 2009 - 12:34
Posted 29 May 2009 - 13:10
+100Δεν ξέρω εμένα μου άρεσε απίστευτα αυτό το chapter. Πάντως ειλικρινά μακάρι να μην πέθανε ο nagato. πάντως ότι η konan θα τους βοηθάει μου ακούστηκε επίσης ελκυστικό. δεν ξέρω ωραίο chapter, όσο για τα λουλούδια, μια ένδειξη σεβασμού ήταν, δεν χρειάζοταν κάτι παραπάνω, αντε να δούμε πως θα το συνεχίσει τώρα, φαντάζομαι ότι ο sasuke θα βρει στον δρόμο του τους άλλους από το χωριό του 8 tails. όπως και να'χει θα δούμε
Και εγω ετσι το διαβασα το τσαπτερ ,οπως και η πιου-πιου.Εμενα μου αρεσε παρα πολυ και ολα αυτα που περιλαμβανε ηταν γαματα.Ο ναγκατο πεθανε αναστενοντας ειναι και αυτος ενας τροπος να ζησει καποιος .Πιο ωραιο δν μπορουσε να γινει...
Αλλα το καλο ειναι οτι αυτο επρεπε να γινει γιατι ειναι ενα τεραστιο σκαλοπατακι για τα επομενα(Αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι ποτε θα βγουν σε ανιμ .Σε κανα 1,5 χρονο θα περιμενουμε το ανιμ να φτασει μεχρι εδω...αλλα πιστευω θα αποδοθει γαματα αυτο το αρκ κ με την αγωνια κ με ολα του...
Posted 29 May 2009 - 14:01
-Και οι δύο (Naruto & Nagato) είναι στην προφητεία. Χωρίς τον έναν, ο άλλος δε μπορεί να επιτύχει τον σκοπό του. Ο Nagato αποδείχθηκε καταλύτης της εξέλιξης του χαρακτήρα του Naruto.
-Ο τρόπος με τον οποίο τους έφερε στη ζωή. Ειδικά με τον Kakashi.
-O λόγος του Nagato πριν πεθάνει. AWESOME!
-Τα λουλούδια της Κonan. Άντε βρε...
Τί δε μου άρεσε:
-Η μετάφραση. "What is this tech?" Tencho beat, Naruto! Βλαμμένοι Sleepy Fans... ό,τι νά'ναι γράφουν...
-Η αλήθεια είναι πως η αλλαγή του Nagato έγινε αρκετά απότομα. Θα πρέπει να ξαναδιαβάσω το arc για να πάρω μια πιο καλή εικόνα, βέβαια.
-Ο Sasuke στο τέλος... ΤΙ σπάσιμο να βλέπω τη μούρη του μετά από τόσο αισιόδοξο chapter... τά'ντερά μου γυρίσανε!!!
Τέλος και το arc του Pein/Nagatooo... ζωή σε λόγου μας. Πάντως, απ'ότι κατάλαβα, ο Nagato ΔΕΝ ήταν ο uber villain που περίμεναν πολλοί εδώ... ένα θύμα ήταν κι αυτός, του βίαιου κόσμου των ninja. Εάν κάποιος θέλει villain με κακία, διαστροφή, κουλουπου, υπάρχει ο Sasuke...

Posted 29 May 2009 - 14:03
ρε παιδιά! πολύ μικρό chapter δεν ήτανε? το μονο που έδειξε ήτανε την κόναν να παίρνει τα πτώματα να δίνει τα λουλούδια και να φεύγει. πάντως ο nagato πολέμησε ηρωικά μέχρι το τέλος, meh αυτός ο naruto πολύ κακός, εγώ θα τον είχα αφήσει ζωντανό στην θέση του. όσο για τα λουλούδια περίεργος μου άρεσε πολύ η ιδέα
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 29 May 2009 - 14:08
Πραγματικα νομιζω οτι ηταν ενα απο τα αποκαδιωτικα φιναλε για το συγκεκριμενο αρκ απο την στιγμη που ενας τοσο τελειος κακος κατεληξε να γινει ενα μεγαλος και τραγικος ηρωας 8υσιαζοντας τη ζωη του για να επαναφερει τους κονοχανους πισω στην ζωη.Τι φωσκολος και μλκς εδω μιλαμε για ηρωικα εργα
Δεν μπορω να κανω σοβαρο σχολιασμο κα8οτι ακομα κλαιω απο τα γελια χαναδιαβαζοντας το αν και νομιζω οτι ολα τα σχολια ειναι περιττα.
Ας μιλησουν καλυτερα τα λουλουδια

Posted 29 May 2009 - 14:09
τωρα οσο για το τσαπτερ θα πω αυτο που ειπα και πριν. μου αρεσε πααρα πολυ. κι οσο για τα λουλουδια της κοναν θα συμφωνησω με αυτους που ειπαν οτι ηταν απλως μια ενδειξη σεβασμου. εγω προσωπικα τα αγνοησα εντλεως. ουτε μου αρεσαν, ουτε δεν μου αρεσαν. γιατι να καταστρεψουμε ενα καλο τσαπτερ απο μια απλη σκηνη?

Devils don't ask favors from God
Posted 29 May 2009 - 14:16