Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4681 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 28 May 2009 - 15:15

:chigau:

Όταν προσπαθούσαν να βρούν με τον Naruto και την Sakura το πρόσωπο του Kakashi:canthelp:

αυτο ηταν filler δεν μετραει:tensai:
Οπως ειπε και η Iristella ο σασουκε ειναι σημειο αναφορας για το ναρουτο. Οστοσο ακομη πιστευω οτι δεν ελαβε την αναγνωριση οπως ηθελε απο τον σασουκε ( που ακομη τον εχει γραμμενο ) νταξει τα γεγονοτα στο Valley of the End αλλα ακομη εχω την εντυπωση οτι ο σασουκε βλεπει τον ναρουτο σαν ενα πιονι της konoha που απλα εχει καποια ιδανικα δεν τον βλεπει σαν ενα ισο ατομο...τελος παντον οπως ειπες τον ναρουτο τωρα δεν τον ενδιαφερει η αναγνωριση αλλα η ειρηνη και να σωσει το φιλο του.

#4682 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 May 2009 - 15:32

Βασικά δεν ήταν filler (τουλάχιστον όχι αυτό το μέρος του επεισοδίου). Υπήρχε extra chapter στο οποίο όντως γίνεται αυτό που αναφέρεται και η σκηνή στο ramen shop.

#4683 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 May 2009 - 16:00

Το βρίσκω πάρα πολύ πιθανό ότι ο Kabutomaru θα συγκρουστεί με τον Sasuke και την παρέα του στον δρόμο του τελευταίου για την Κονόχα, άλλωστε το έχει πει πως θέλει εκδίκηση, και τώρα είναι και η καλύτερη στιγμή για μάχη όσο θα ξαναχτίζεται η Κονόχα.

#4684 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 28 May 2009 - 16:06

δεν ξερω παντος θυμαμαι που εβλεπα τα επισοδεια και ειδα την αρχη αυτου του επ και ξενερωσα ειδα στη γουικι οτι ηταν filler και δεν το δα καθολου ( αγωνιουσα να μαθω και τη συνεχεια u know... ) να ρωτησω και κτ αλλο? ειδα στο gamato.info εναν που ανεβασε το yondaime gaiden το κατεβασα και ειδα οτι το σχεδιο ειναι το κλασσικο του ναρουτο και το στορυ στεκει να υποθεσω ειναι και αυτο εξτρα? που μπορω να βρω πληροφορεις?

#4685 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 28 May 2009 - 16:43

Οντως ειναι και αυτο με τον καμπουτο.Ο γιαματο και η ανκο ειχαν κανει εκεινες τις ερευνες οποτε κατι θα παιχτει...(εχουμε να δουμε πολλα ....:kill4u:(τοσα μυστηρια μας περιμενουν):hiding_something:)
Και ριν ως αναφορα την ερωτηση σου για το τι θα κανει ο σασουκε μην εισαι τοσο υποτημιτικος.Πιστευεις οτιο σασουκε με το που θα πατησει το ποδι του θα παει να αγκαλαιασει τον ναρουτο...(και αν θες μπορεις να εκφραστεις καλυτερα,εσυ μπορεις να τους θες γκει αλλα καποιους τους ενοχλει....)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4686 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 29 May 2009 - 07:41

απογοήτευση.....
μα και άλλος Super villain χαρακτήρας να μας βγει ψυχούλα;;;;;

ντάξει τα κατέστρεψες όλα και μετά πας και τα ξαναφτιάχνεις!!!!!
δηλαδή έλεος.....

βέβαια τώρα θα τα ξανακαταστρέψει ο sasuke!!!!!

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#4687 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 29 May 2009 - 08:02

Ωραίο το τελευταίο chapter! Πιστεύω ότι ήταν μια καλή εξέλιξη (το να αυτοκτονούσε ο Pain θα με ξενέρωνε περισσότερο).

Πάντως η γνώμη μου είναι ότι το Naruto θα τελειώσει μετά τον Sasuke. Γιατί στη μέση του Chapter λέω, ωραία τώρα ο Ναρούτο το πιθανότερο είναι να γίνει Hokage, και το μόνο που μένει είναι να ξεκαθαρίσουν τα πράματα με τον Sasuke. Και αυτό θα γίνει...οπότε...
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#4688 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 posts

Posted 29 May 2009 - 08:10

Βασικά ήταν ψυχούλα ...απλα ο Naruto του θύμισε τον παλιό του εαυτό.

Nagato is dead :drink:
Αν και προτιμούσα το fake spoil.... anyway καααααααααλό ηταν :yawn2:.

Με τα λουλούδια ελπίζω να μήν τα κουβαλάει μαζί του όπως ο Yuukimaru με τον κρύσταλλο μέχρι να φέρει την ειρήνη:nosey: .Αυτό μας έλειπε ..ο Naruto με χάρτινα τριαντάφυλλα να προσπαθεί για ειρήνη :P. Κάθε φορα που κάτι θα παθαίνουν...pissed off και αλεπού xD (καλά καλά σταματάω:hahaha:)
Όσων αφορά τον Sucksuke και το invasion , λέει δεξιά : "Naruto has grown yet again !!! Next time a new development!!!"
Ωρίμασε...δέν πιστεύω να είναι και ξεκούραστος τώρα μετά την μάχη:erk:..
Spoiler:

#4689 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 29 May 2009 - 08:23

εμενα παντως μου αρεσε το τσαπτερ. παρολο που οταν ειδα το σποϊλερ μου φανηκε ψιλοξενερα, ηταν πολυ καλυτερο απ αυτο που περιμενα να δω. παντως ο κισι καταφερε να ξανακερδισει το ενδιαφερον μου (γιατι τωρα τελευταια αρχισα bleach και one piece και λιγο αυτο, λιγο τα ψιλοβαρετα τσαπτερ που ειχε τελευταια ειχα αρχισει να χανω το ενδιαφερον μου...:emptyonexg1:)

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#4690 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 29 May 2009 - 09:33

Όταν διάβασα το Spoiler είπα το Chapter είναι χάλια αλλά ας περιμένουμε να βγει κανονικά ..μην κρίνουμε πριν δούμε...
Τελικά ήταν χειρότερο,πολύ χειρότερο....
Spoiler: Σε όσους άρεσε το Chapter από εδώ κ πέρα διαβάζετε με δική σας ευθύνη

I would likePosted Image for a pet...

#4691 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 29 May 2009 - 09:41

Έμενα πάντως μου άρεσε έτσι όπως τελείωσε το arc κ το τελευταίο chapter μπορώ να πω ότι μου άρεσε έτσι όπως το παραουσίασαν .
Παντώς εμένα έτσι όπως εξελίσσεται η ιστορία μου θυμίζει δράμα παρά shounen :P :)

Επίσης PS για τους "ρεαλιστές" Are you watching anime and reading manga we said?
End transmission :)
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#4692 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 29 May 2009 - 10:15

Λοιπον αυτο ηταν το μεγαλητερο WTF που ιδα!!!
Spoiler:

#4693 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 29 May 2009 - 10:40

Λοιπον,εμενα το τσαπτερ μου αρεσε παρα πολυ.Το οτι ο ναγκατο εμπιστευτηκε τον ναρουτο και αναγενννησε ολο το χωριο ηταν κατι προς την πιστη του για τον δασκαλο του και τον ναρουτο.
Βεβαια εγω θα πω για τον ναγκατο τα τελευταια λογια που ειπε .Που δειχνουν τι πιστευε αλλα λογων γεγονωτων το εκανε αλλλιως.Το οτι μας δεινει περισσοτερες πληροφοριες για τον ναγκατο και μας λεει οτι ειναι ο 7ος πειν της ζωης και του θανατου,τουλαχιστον για μενα,καταριπτει το πλοτ νο τζουτσου.(οπως ειπα και πριν δν ειχε σκοπο να κανει αυτες της δυναμεις του καπου αλλου αφου μονο σκοτωνε)(Ποτε δεν ξεραμε τι μπορει να κανει μονος του ο ναγκατο)(οποτε μην σας φενεται περιεργο...)(εχει φανατασιαο κισι)
Τωρα αυτο με την κοναν ηταν λιγο ακυρο με τα λουλουδια αλλα αφου θελει να του τα δωσει ας τα δωσει...(εδειξε και αυτη την εμπιστοσυνη της).
Βεβαια τωρα αρχιζουν τα ωραια μιας και τελειωσε αυτο να δουμε τι θα γινει αποκλειστικα στο χωριο(πο η χινατα και ο ναρουτο???τι θα γινει???)Εχουμε πολλα και ωραιο και εχουμε και τον σασουκε να προσπαθει να μπει στο κατωφλι της κονοχα.Αλλα ο ναρουτο ειναι "καινουργιος"....(ετσι ελεγε στο τελος):)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4694 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 29 May 2009 - 10:54

NARUTO CHAPTER 449

ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΝΕΡΩΤΟ CHAPTER IN ANY MANGA, EVER

Spoiler:

#4695 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 29 May 2009 - 10:56

Παιδια δε ξερω τι λετε εσεις...αλλα εμενα μου αρεσε παρααα πολυ το τσαπτερ.....συγκινιθηκα!!!! πολυ ωραιο...!!

Tiger-stock-blog-header.jpg