Ένα καλό που διάβασα σε ξένο φόρουμ
....ο Naruto έχει περερμηνεύσει το όνειρο της ειρήνης όπως το εννοούσε ο Jiraya, η αλήθεια είναι ότι η ειρήνη που αναζητούσε ο JirayaSpoiler:
χααχαχχα και έλεγα ...ειμαι ο μόνος που σκεφτόταν κάτι τέτειο
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 12:44
Ένα καλό που διάβασα σε ξένο φόρουμ
....ο Naruto έχει περερμηνεύσει το όνειρο της ειρήνης όπως το εννοούσε ο Jiraya, η αλήθεια είναι ότι η ειρήνη που αναζητούσε ο JirayaSpoiler:
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 12:50
+1 my friend +1:bahhh:
Spoiler:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 13:09
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 13:16
Κοιταξτε και εγω αν ειχα προβοσκηδες θα ημουν ελεφαντας μην τα τραγικοποιητε τα πραγματα κατανταει χαζο...
Ποιος ο σκοπος εγινε αυτο που ηθελε ο κισι(με τηλεπαθια θα του πουμε να το αλλαξει??)
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ ετσι οπως θα εξεληχθει και επειδη πιστευω οτι πολυ το τραβηξαμε με τον ναγκατο ειναι καιρος να επικεντροθουμε στο real σκοπο σασουκε και μανταρα ....
Οχι το πιστευετε ερχετε στο χωριο ο Σασουκε (εχουν να κλαψουν μανες και παιδια.....)
Και τωρα ειμαστε σε κρισιμοτατο σημειο...Spoiler:
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 13:30
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 13:38
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 13:38
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 13:44
γιατι μια ζωη βλεπουμε τη σχεση μεταξυ ναρουτο-σασουκε και σε αυτην τη σχεση βασιζετε το μανγκα...συνεπως το στορυ δν συνεχιζετε μετα το θανατο του ενος η του αλλου θα εχει ξεφυγει απο την πορεια...
Επισης τωρα πια που μαθαμε την ιστορια του nagato δεν τον θεωρω τοσο τρομερο σε συγκριση με το σασουκε απλα εχει μπερδεμενα "θελω" και του τα θυμιζει ο ναρουτο...τωρα σε δυναμη δεν μπορω να συγκρινω...
Υ.Γ. : Εχεις δει εστω και μια φορα τον σασουκε να τρωει ramen?
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 13:58
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 14:14
Μπα αμα δεις απο την αρχη ο ναρουτο ποτε δεν μιλησε για "σχεση μεταξυ των κρατων και την προσπαθεια του naruto για παγκοσμια ειρηνη" απο την αρχη ηθελε μονο την αναγνωριση των αλλων. Την αναγνωριση που δεν ελαβε απο το σασουκε. Δεν διαφωνω ομως το ark ηταν οντος το καλιτερο και πως τωρα ο ναρουτο θελει την ειρινη και την εκπληρωση των ονειρων του jiraya ( βλεπε "περιλάμβανει δεκάδες χιλιάδες γυμνές γυναίκες σε ατελείωτα όργια"
![]()
) οστωσο μην ξεχναμε τον αρχικο στοχο. Ουτοσηαλλος μετα τα γεγονοτα του ναγκατο οι κακοι θα λιγοστωουν ακομα ποιο πολυ με αποτελεσμα η μαχη ναρουτο-σασουκε ισως να ειναι αυτη που θα φερει την ειρηνη. Τωρα ολα αυτα ειναι η γνωμη που εχω σχηματισει μεχρι τωρα. Αν εχεις κατι καλιτερο να προτεινεις για να την αλαξω ασφαλως να το ακουσω.
Υ.Γ. : ο σασουκε ειναι πολυ κακος για να φαει ραμεν!
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 14:38
Υ.Γ. : Εχεις δει εστω και μια φορα τον σασουκε να τρωει ramen?
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 14:57
Οταν ρωτησε ο Sai τον Naruto γιατι νοιαζεται τοσο πολυ για τον Sasuke,ειπεΤην αναγνωριση που δεν ελαβε απο το σασουκε.
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 14:58
Ο Naruto καλως η κακως αλλαξε απο την αρχη του manga.Προσωπικα πιστευω οτι ηταν πιο δεμενος με τον jirayia με τον οποιον ειχε περασει 3+ χρονια μαζι παρα με τον sasuke.Οι πρωτεραιοτητες του αλλαξαν απο τοτε, και καταλαβε πως δεν ειναι η αναγνωριση απο τον "κολητο" του το πιο σημαντικο πραγμα.Επομενως εγω πιστευω πως ειναι πιο σημαντικη η συγκρουση με τους akatsuki η με οποιον αλλο εινια για να φερει ειρηνη παρα η μαχη με τον sasuke.