Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4651 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 17:34

...απλά δεν ειναι και το χειρώτερο :S ηρεμήστε πια ...

αφού αυτό δεν ήταν το χειρότερο chapter τότε πιο είναι? και μη μου πεις πως δεν υπάρχει επειδή υπάρχει πάντα κάποιο χειρότερο chapter παντού. εγώ θεωρώ αυτό το πιο ηλίθιο πράγμα που έχει γίνει ποτε σε manga

2ον Άν 1 manga έδειχνε τον κόσμο μας , θα ηταν μια σκέτη αηδεία γιατί θα βλέπαμε τα ίδια πράγματα που βλέπουμε γύρω μας :)

όσο για αυτό δεν βγάζει νόημα. δεν θα μπορούσε απλά, όπως λέει ο/η angelbless να έχει πολλά στοιχεια του κόσμου μας? μια μικρογραφία? δεν χρειάζεται να είναι 1000% ίδιο. by the way read some realism, είναι ένα από τα βασικά literary κινήματα του 20 αιώνα και εσύ το λες αηδία! JAMES JOYCE FTW YA DIRTY BIRT BASTERDS!!!!!! :C

θα δανειστώ κάτι που είπε ένας παππούς , που το δανείστηκε ο Sponis:hahaha: ... αν δέν σας αρέσει το Naruto να φύγετε , να πατε αλλού :P.

όπως έχω πει άλλες 2.000.000.000.000.000.000.000 φορες το naruto μου αρέσει, αυτά εδώ δεν μου αρέσουν. το ότι ένα arc είναι σκατά δεν κάνει όλο το manga σκατά.

1ον ο Kishi το έφτιαξε το anime/manga ο Kishi κάνει οτι γουστάρει xD πραγματοποιεί το δικό του όνειρο , δέν καταστρέφει το δικό μας :P LOL δηλαδή ..

είναι προφανές πως το όνειρο του είναι να βγάλει λεφτά, για να βγάλει λεφτά πρέπει να πουλάει το manga το anime και όλα τα merchandise. τα merchandise τα αγοράζουν ειδικά τα παιδάκια και γενικά αυτά είναι που είναι πορωμένα. so ο kishimoto απλά κάνει το manga να αρέσει στα Chibi

νευράκια νευράκια ??:hahaha:

το να έχω νεύρα δεν μπορεί να βγει κακό σε εμενα αλλα μάλλον στα άτομα γύρο μου so μην είσαι τόσο χαρούμενος μπορεί να την πληρώσεις για πράγματα για τα οποια ούτε καν φταίς >_> and no, δεν έχω νεύρα ακόμα, όπως είπα με έπιασε νευρικό γέλιο με το chapter αυτό

EDIT : :D

Bleach fans don't rage, they greatly enjoy when Kubo is trolling like a bitch. Naruto's fan may be butthurt today, but they'll learn to love it as well.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από the.flame.alchemist: 27 Μάιος 2009 - 17:40

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#4652 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 19:10

Τα γεγονοτα στο chapter ηταν λιγο-πολυ αναμενομενα...Παρ'ολα αυτα μου αρεσε που στο τελος ο nagato θα κανει κατι ενδιαφερον απ'οτι φαινεται...

#4653 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 19:24

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4654 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 20:36

Λοιπον πολλα αναμενα αιματα και λεω να ηρεμησουμε...
1η ερωτηση
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night_Wizard_Seal: 27 Μάιος 2009 - 20:42

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4655 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 20:42

Τουλάχιστον
Spoiler:

#4656 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 20:43

@Sora
Misunderstood again :) ...anyway δέν το συνεχίζω. Νομίζω πως καθαρά έγραψα τα προηγούμενα... δέν θα κάνω 80 post για να εξηγήσω 2 προτάσεις.

@flame στην ουσια δεν διαφωνω μαζι σου .... σε ορισμενα σημεια ειναι που "κολλάω" plz μήν το παiρνεις επιθετικά ;) .

Και η ζωή ωραία είναι κτλπ , εννοουσα οτι είναι πάρα πολλά αυτα που συμβαίνουν γύρω μας που μάλλον καταθλιπτικό θα ήταν :) (το manga/anime).Ο Kishi είναι στην ουσία 1 άνθρωπος που έχει φτιάξει τον "κοσμο" του Naruto οποτε ? ... πoιός ο λόγος να απαιτούμε ρεαλισμό σε πράγματα που ούτως η άλλως δέν υπήρξαν ποτέ xD ?. Καιγώ είμαι υπέρ του ρεαλισμου ...ούτως η άλλως θα φανεί και στο manga που γράφω.

"το ότι ένα arc είναι σκατά δεν κάνει όλο το manga σκατά." πόσα + θές να βάλω :P ?

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ankaa: 27 Μάιος 2009 - 21:01

Spoiler:

#4657 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 22:22

@Sora
Misunderstood again :) ...anyway δέν το συνεχίζω. Νομίζω πως καθαρά έγραψα τα προηγούμενα... δέν θα κάνω 80 post για να εξηγήσω 2 προτάσεις.

@flame στην ουσια δεν διαφωνω μαζι σου .... σε ορισμενα σημεια ειναι που "κολλάω" plz μήν το παiρνεις επιθετικά ;) .

Και η ζωή ωραία είναι κτλπ , εννοουσα οτι είναι πάρα πολλά αυτα που συμβαίνουν γύρω μας που μάλλον καταθλιπτικό θα ήταν :) (το manga/anime).Ο Kishi είναι στην ουσία 1 άνθρωπος που έχει φτιάξει τον "κοσμο" του Naruto οποτε ? ... πoιός ο λόγος να απαιτούμε ρεαλισμό σε πράγματα που ούτως η άλλως δέν υπήρξαν ποτέ xD ?. Καιγώ είμαι υπέρ του ρεαλισμου ...ούτως η άλλως θα φανεί και στο manga που γράφω.

"το ότι ένα arc είναι σκατά δεν κάνει όλο το manga σκατά." πόσα + θές να βάλω :P ?

Spoiler:

Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4658 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 22:49

Spoiler:

Μα:nosey:...δέν διαφωνείς:hahaha:. Εκτώς κιάν εννοείς τα πρωηγούμενα ποστ..
Βασικά στο συγκεκριμένο chapter που είμαστε ...έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε διάλογο ... μια μάχη θα ήταν ότι έπρεπε. (δέν είναι το οτι δέν μαρέσει ...απλα θα ήταν πιό ωραίο:yawn2:)
Spoiler:

#4659 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 23:19

Spoiler:

Οι πικς ηταν απιστευτες.. Εχει βελτιωθει το σχεδιο του τελευταια η μου φαινεται;

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#4660 tendoupain

tendoupain

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 23:50

Spoiler:

#4661 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 00:01

Spoiler:

Oχι οχι! μην το λες αυτο:chigau:
Υπαρχει ακομα ελπιδα:cry5:
Ισως μπορεσει να τα μπαλωσει ολα αυτα με καποιο τροπο:emptyonexg1:

#4662 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 00:07

Γιατί ρε kishi γιατί?
Spoiler:

#4663 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 01:32

I love the new chapter :P

Spoiler:

:orly:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#4664 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 06:34

Μπορώ να πω οτι ξαφνιαστηκα με το jutsu που εκανε ο Nagato...περιμενα οτι θα εκανε κατι καλο αλλα ποτε κατι τετοιο!!!

Ημουν σιγουρος βεβαια οτι θα πεθαινε απο μονος του...ηταν και το πιο βολικο αλλωστε ωστε να δωσει ενα θανατο σε ενα μεγαλο villain-imba.
Ετσι και εκλεισε και η ανοιχτη πληγη για το τι απεγινε ο Κακασι. (αλλα και οι αλλοι)

Και οσο για το jutsu οπως λεει και ο Σεραφιμον...εδω 6 σωματα ειχε και ελεγχε...(καλα αυτο παιζει να ηταν και διαφορετικη τεχνικη) και η Chiyo και η Τσουναντε εχουν κατι τετοιο...δεν θα ειχε ο Ναγκατο κατι Μαss Ressurection?!!

Μου αρεσε πολυ και ειδικα οι Εικονες ειναι κατι το απιστευτο!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#4665 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 12:32

Ένα καλό που διάβασα σε ξένο φόρουμ
....ο Naruto έχει περερμηνεύσει το όνειρο της ειρήνης όπως το εννοούσε ο Jiraya, η αλήθεια είναι ότι η ειρήνη που αναζητούσε ο Jiraya
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 28 Μάιος 2009 - 12:37