αφού αυτό δεν ήταν το χειρότερο chapter τότε πιο είναι? και μη μου πεις πως δεν υπάρχει επειδή υπάρχει πάντα κάποιο χειρότερο chapter παντού. εγώ θεωρώ αυτό το πιο ηλίθιο πράγμα που έχει γίνει ποτε σε manga...απλά δεν ειναι και το χειρώτερο :S ηρεμήστε πια ...
όσο για αυτό δεν βγάζει νόημα. δεν θα μπορούσε απλά, όπως λέει ο/η angelbless να έχει πολλά στοιχεια του κόσμου μας? μια μικρογραφία? δεν χρειάζεται να είναι 1000% ίδιο. by the way read some realism, είναι ένα από τα βασικά literary κινήματα του 20 αιώνα και εσύ το λες αηδία! JAMES JOYCE FTW YA DIRTY BIRT BASTERDS!!!!!! :C2ον Άν 1 manga έδειχνε τον κόσμο μας , θα ηταν μια σκέτη αηδεία γιατί θα βλέπαμε τα ίδια πράγματα που βλέπουμε γύρω μας
![]()
όπως έχω πει άλλες 2.000.000.000.000.000.000.000 φορες το naruto μου αρέσει, αυτά εδώ δεν μου αρέσουν. το ότι ένα arc είναι σκατά δεν κάνει όλο το manga σκατά.θα δανειστώ κάτι που είπε ένας παππούς , που το δανείστηκε ο Sponis:hahaha: ... αν δέν σας αρέσει το Naruto να φύγετε , να πατε αλλού
.
είναι προφανές πως το όνειρο του είναι να βγάλει λεφτά, για να βγάλει λεφτά πρέπει να πουλάει το manga το anime και όλα τα merchandise. τα merchandise τα αγοράζουν ειδικά τα παιδάκια και γενικά αυτά είναι που είναι πορωμένα. so ο kishimoto απλά κάνει το manga να αρέσει στα Chibi1ον ο Kishi το έφτιαξε το anime/manga ο Kishi κάνει οτι γουστάρει xD πραγματοποιεί το δικό του όνειρο , δέν καταστρέφει το δικό μας
LOL δηλαδή ..
το να έχω νεύρα δεν μπορεί να βγει κακό σε εμενα αλλα μάλλον στα άτομα γύρο μου so μην είσαι τόσο χαρούμενος μπορεί να την πληρώσεις για πράγματα για τα οποια ούτε καν φταίς >_> and no, δεν έχω νεύρα ακόμα, όπως είπα με έπιασε νευρικό γέλιο με το chapter αυτόνευράκια νευράκια ??
EDIT :
Bleach fans don't rage, they greatly enjoy when Kubo is trolling like a bitch. Naruto's fan may be butthurt today, but they'll learn to love it as well.
Edited by the.flame.alchemist, 27 May 2009 - 17:40.