Ναι αλλα τι θα γινει αν ο Nagato επιτεθει στον Ναρουτο και η μαχη ξαναρχισει? Μπορει στο τελος ο Ναρουτο να αναγκαστει να τον σκοτωσει.και τωρα που τελειωσε το φλασμπακ εχουμε να δουμε τι θα κανει ο ναρουτο αφου δεν θα τον σκοτωσει και εχουμε και τον Neji που εδω και 1,5 μηνα παει να βοηθησει (και λεει να φτασει εκει περα και αφου δεν ξερει την αποφαση του ναρουτο να μην σκοτωσει τον ναγκατο παει και τον σκοτωνει εκεινος
)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 14:54
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 17:24
Άσε όταν λέει ο Naruto "Maybe you're right." ο Nagato είναι "...RLY?:oo:"
Μόνο οι δύο τελευταίες σελίδες άξιζαν κάτι, τόσο σεναριακά, όσο και συναισθηματικά.
Τουλάχιστον ξεφορτωθήκαμε το flashback. Δε με έπεισε καθόλου, πάντως. Σιιιιγά τον πόνο! Κι άλλοι πονέσανε, αλλά δε γίνανε ψυχάκηδες.

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 17:35
συμφωνώ σε όλα εκτος από εκεί που λες για τις τελευταίες 2 σελίδες, in my humble opinion ήταν οι πιο gay και ανούσιες απόλες, μας δείχνουν και πάλι πως ο naruto θα καταφέρει να κάνει τον πέιν καλο παιδί, πράγμα που αηδιάζει την ψυχή μου εις βάθοςΩραία, τί αηδία chapter ήταν αυτό; Ο Nagato στη πρώτη σελίδα να μοιάζει με τον άλλον τον βλαμμένο τον Sucksuke, να θυμίζει έντονα emo, και να κάνει crush-diet με το που βιάζουν τα καρφιά το σώμα του... αίσχος κι ελεεινό.
Άσε όταν λέει ο Naruto "Maybe you're right." ο Nagato είναι "...RLY?:oo:"
Μόνο οι δύο τελευταίες σελίδες άξιζαν κάτι, τόσο σεναριακά, όσο και συναισθηματικά.
Τουλάχιστον ξεφορτωθήκαμε το flashback. Δε με έπεισε καθόλου, πάντως. Σιιιιγά τον πόνο! Κι άλλοι πονέσανε, αλλά δε γίνανε ψυχάκηδες.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 17:45
συμφωνώ σε όλα εκτος από εκεί που λες για τις τελευταίες 2 σελίδες, in my humble opinion ήταν οι πιο gay και ανούσιες απόλες,
Τουλάχιστον ήταν αναπάντεχες. Εάν του ορμούσε μετά από το flashback, εκτός του ότι θα ήταν αντι-κλιματικό, θα ήταν και πολύ αναμενόμενο.
μας δείχνουν και πάλι πως ο naruto θα καταφέρει να κάνει τον πέιν καλο παιδί, πράγμα που αηδιάζει την ψυχή μου εις βάθος
Δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, μιας και είμαι σίγουρη ότι ο Nagato θα τα τινάξει, είτε από εχθρό, είτε από την κατάχρηση του chakra. Τον μισούν υπερβολικά πολλοί για να τον αποδεχθούν ως "καλό παιδί".

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 17:51
πως ο naruto θα καταφέρει να κάνει τον πέιν καλο παιδί, πράγμα που αηδιάζει την ψυχή μου εις βάθος
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 17:54
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 18:03
you have killed my best friends but i wont kill you lets be friends:despair:i am positive that he will die, but he will die as a good guy, understanding that what he did was baaaad
so, that means
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από olesos: 15 Μάιος 2009 - 19:03

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 18:10
Τουλάχιστον ήταν αναπάντεχες. Εάν του ορμούσε μετά από το flashback, εκτός του ότι θα ήταν αντι-κλιματικό, θα ήταν και πολύ αναμενόμενο.
wat? Από την στιγμή που ο Naruto είπε στους άλλους μην με ακολουθήσετε θέλω να του μιλήσω, ήταν άκρως προφανές ότι δεν επρόκειτο να πέσει ούτε μία μπούφλα.
Αντίθετα, το μή αναμενόμενο από αυτό το manga θα ήταν ο Naruto να τον σφάξει και να πάει το πτώματα του στο Konoha λέγοντας "Πήρα εκδίκηση". Δεν μιλάμε για τον Sasuke που θέλει να πάρει εκδίκηση από το περιστέρι που τον κουτσούλησε, μιλάμε για τον Naruto που τους δέρνει για να τους κάνει φίλους του...
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 18:21

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 19:03
επιτέλους τελείωσε το flashback που είχε αρχίσει να μου την δίνει πάρα πολύ!!!!!
δεν κατάλαβα γιατί ο naruto δεν θέλει να σκοτώσει τον pain.........
τζάμπα τόση φασαρία.....

''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 19:24
Βασικά ο Pain ΕΙΝΑΙ καλό παιδί έτσι όπως τον έχω ψυχολογήσει εγώ τουλάχιστον ...συμφωνώ σε όλα εκτος από εκεί που λες για τις τελευταίες 2 σελίδες, in my humble opinion ήταν οι πιο gay και ανούσιες απόλες, μας δείχνουν και πάλι πως ο naruto θα καταφέρει να κάνει τον πέιν καλο παιδί, πράγμα που αηδιάζει την ψυχή μου εις βάθος
το θέμα είναι ο τύπος ακολουθεί .. "διεστραμμένη καλοσύνη" να το πω; Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα βγάζω εγώ από όλα όσα έχω μάθει.... "έγινε" αυτό που ήθελε όντως ... "god" όπως λέει κ ο ίδιος γιατί έκρινε κ αποφάσιζε ....
Κοινώς ο τυπός είναι τρελός !!!! και το ξέραμε
Σαν τσαπτερ πάντως μου άφησε ενδιαφέρον τουλάχιστον σε σχέση με τα άλλα ... σαν ευχαρίστηση ... ουδέτερα .... ούτε μου άρεσε ούτε δεν μου άρεσε, απλά είχε ενδιαφέρον
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 19:30
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 19:39
Πάντως αυτό που θέλουνε να πούνε σε αυτό το chapter, είναι "πως αποτέλεσμα της κακης πολιτικής της Konoha είναι ο Pain", κατά συνέπεια καταλαβαίνουμε ποιός είναι ο υπεύθυνος για αυτή την πολιτική, και δεν είναι άλλος από τον Danzou, για αυτό είναι ο επόμενος που πρέπει να εξοντωθεί .........,πριν τον Madara.
dude δεν ειναι ο danzo o αρχηγος της konoha, δε φερει αυτος το μεγαλυτερο μεριδια της ευθυνης.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 20:04
+1καταλαβαίνουμε ποιός είναι ο υπεύθυνος για αυτή την πολιτική, και δεν είναι άλλος από τον Danzou, για αυτό είναι ο επόμενος που πρέπει να εξοντωθεί .........,πριν τον Madara.
εδω θα συμφωνησω. αν ο ναρουτο αντι παιζει την γατα με το ποντικι με τον πεϊν (που στην τελικη κι αυτος θυμα ηταν) πηγαινε κι εσφαζε τον πολυ αγαπημενο μας Danzou πολλα πραγματα, που τωρα ο κισι θα μας βγαλει την πιστη για να πει (ή να κανει), θα ξεκαθαριζαν. (ειδικα αν πριν τον σκοτωσουν τον εκαναν να ξερασει και ολα οσα εχει κανει τοτε θα γλιτωναμε τουλαχιστον 50 [και λιγα λεω] τσαπτερ)