Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4336 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2009 - 16:20

Το μονο που με ξενερωσε ηταν ο συνδυασμος Sage-kyuubi ματια.Ηλιθιο μου φαινεται.:erk:

Όχι απλά είναι στο πνεύμα των ημερών:hahaha:

#4337 yashamaru

yashamaru

wake up Donnie.

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2009 - 16:49

Ο naruto πραγματικα δεν ξερω τί θα κανει..
πιστευει οτι αν παρει εκδικηση σκοτώνωντας τον nagato
8α γινει σαν κι αυτόν, ίσως. αλλωστε τωρα που το χωριό αφανιστηκε
δεν εχει πολλά ακομα να προστατευσει..
ελπιζω η συνεχεια του flashback να έχει ενδιαφερον παντως.. :Blissfull:
spooky eyes!:blurah5:

#4338 Blood_Naruto

Blood_Naruto

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2009 - 19:40

Οντος το chapter δεν ελεγε τιποτα... :Crying2:

#4339 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2009 - 23:10

πιστευω το πιο αξιωσημειωτο κοματι του chapter ηταν τα ματια του naruto, δν καταλαβαινω γτ σε μερικους δν αρεσει...
Πιστευω χαρης αυτα δν μπορεσε να ελεγχτει απο τον nagato και ειναι συνδυασμος δυο τεραστιων chakra, γιαυτο μαλλον ο nagato με το δικο του chakra δν μπορουσε να τον ελεγξει....

#4340 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 03:27

πιστευω το πιο αξιωσημειωτο κοματι του chapter ηταν τα ματια του naruto, δν καταλαβαινω γτ σε μερικους δν αρεσει...

συμφωνω μαζι σου. ο συνδυασμος των δυο chakra ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να συμβει σε αυτο το chapter. Ελπιζω ομως να ειναι κατι που να μπορει να ξαναγινει και οχι κατι σχεδον αδυνατο να επαναλυφθει. επισης πρεπει να σκεφτουμε οτι απαιτειται τεραστιο potential για να μπορεσεις οχι μονο να ελεγξεις αυτα τα δυο chakra μαζι αλλα και να κρατησεις το balance ισοροποντας τα. σιγουρα ο Naruto εμοιασε στον πατερα τ!!

#4341 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 05:57

Ποιος έδωσε στον Κούμπο να φιάξει το ναρούτο??? ποιος??????
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#4342 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 10:48

Λοιπον ας μιλησω και εγω γιατι ειμαι και διακοπες και ευτυχως που εχει ο πατερας μου εχει ενα broadband (αν και λιγο αργο αλλα τεσπα...)

Τωρα για το τσαπτερακι ,ηταν πολυ ωραιο ,μο αρεσε πολυ η ατμοσφαιρα που επικρατουσε και τουλαχιστον προχωραμε καπως.Τωρα εχει να τελειωσει και με την ιστορια του ο πειν και μετα συνεχιζουμε για αυτο που μας καιει .Την απαντηση του ναρουτο , που πιστευω θα ειναι μεγαλη ταπα.Και να σας πω εχει ενα δικαιο .Ο ναγκατο ως ατομο ειχε περασει καποιες περιπετειες και ετσι ετσι εβγαλε αυτα που εβγαλε και αυτα που πιστευει.Αυτο που μας λεει ο πειν για το οτι με αυτα που κανουμε ειναι να διμηουργομε μια "αλυσιδα" απο μισος αλλα ο πειν εχει πεσει στο καλουπι και ο ναρουτο θα κοψει τον κεντρικο κρικο της αλυσιδας ο οποιος ειναι και ο πιο αδυναμος...Εδω φαινονται ολες οι αδυναμιες το πειν και το τι πιστευει,αλλα επιμενω οτι θα ειναι μεγαλη ταπα ...

Τωρα για αυτα που θα ακολουθησουν μετα ειναι αυτοι που θα τον ακολουθησουν πχ ο νετζι και ο σικαμαρου ,μπορει αν μπλεχτουν σε μαχη μονο αν στο τελος καταληξουν να παλεξουν με πειν και κοναν και μπορει να προλαβουν και κατι αλλα ακομα ....

Και τελος να πω και την γνωμη μου για τις θεωριες που λετε περι μανταρα και τα λοιπα...Εχω πει και την αποψη μου και σε προηγουμενο ποστ για το οτι εγω δεν εγκρινω αυτες τις βλακιες που βγαινουν στο ιντερνετ και μας λενε βλακιες ...Οπως ειπε και η ιριστελλα πιο πριν ο μανγκακα θα το αποφαση αυτο και σιγουρα κατι θα εχει στο μυαλο του , + το οτι μας εχει προβαλει ετσι και τον θανατο του κακασι.Επισης σιγουρα δεν ειναι ο κακασι ο μανταρα για πολλου λογους και ειναι τελειως κουκλο δεν κολαει καθολου.Αυτο που θελω να πω για τον κακασι ειναι οτι πρεπει να υπαρχει μια σχεση με καποιον που κατειχε μς τωρα ο ιτατσι μπορει αλλα ειναι και ο μανταρα ...Τωρα δεν ξερουμε τι θα γινει λογικο υπαρχουν πολλες θεωριες και πολλα ερτηματα αυτο ειναι σιγουρο αλλα τι να κανουμε ...υπομονοη!
Υπαρχουν πολλα αλλα να μην λεμε και βλακιες ...

#4343 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 11:42

οντως το μοο που αξιζε απ το τσαπτερ ηταν τα ματια του ναρουτο..ηταν πολυ ωραιος συνδιασμος..και στο παρελθον το ειχα φανταστει κιολασ...η ιστορια του πεην δεν με ενθουσιασε..ηταν λιγο σηνυ8ησμενη να το πω??δεν ξερω..σχεδον ολοι οι βιλιαν τισ ιδιεα ιστοριες εχουν..μαλλον γι αυτο δεν μου αρεσε πολυ..αλλα εχει πολυ συνεχεια ακομα..οποτε θα περιμενουμε και θα δουμε..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4344 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 12:51

Δηλαδη τωρα ο naruto ειναι βατραχοαλεπου αν εχω καταλαβει σωστα...

Καλη ιδεα αλλα πολλα upgrade σε πολυ λιγο χρονο (μην το κανουμε bleach).

Oσο για το ξυλικι εχει τελειωσει προπολου και τωρα ο naruto θα νικησει την καρδια του πειν και θα τον φερει με το μερος του αφου του πει την ''απολυτη'' ατακα για οσο περασε σαν μικρος ο nagato.

Kριμα που τελειωσαν οι μαχες...τουλαχιστον ηταν ανω του μετριου σε σχεση με αυτα που βλεπαμε.
Αλλα το feeling που ειχαν οι μαχη με τον zabuza ή του chuunin exam θελει προσπαθεια ακομα για να το φτασει.

#4345 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 15:50

Eμενα δεν μου αρεσε και τοσο το τσαπτερακι, βασικα πιστευω εχει πεσει πολυ "slow" στα τελευταια.. και παλι δεν τελειωσε η μαχη και παλι δεν εμφανιστηκε ο Σασκε (η ο Γκαρα) και παλι δεν ειχαμε εξελιξη στην ιστορια

yes, i want my husbando back :P

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#4346 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 23:06

Well ίσως το βλέπω διαφορετικά από τους περισσότερους αλλά εμένα μου άρεσε το chapter με ΕΞΑΙΡΕΣΗ τον συνδυασμό kyuubi - sage chakra (where in the hell did that came from?). Και για να δικαιολογήσω το σκεπτικό μου. Ναι θεωρώ ότι το flashback του Nagato είναι ενδιαφέρον, απαραίτητο και συμπληρώνει ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ από περισσότερες της μίας οπτικές γωνίες.

Α) Μαθαίνουμε τι διάολο συνέβη σε αυτό το παιδί και από εκεί που ήταν ένα μικρό μαζεμένο αλλά πάνω από όλα καλοπροαίρετο παιδί που το μόνο που ήθελε ήταν να προστατέψει τους ανθρώπους γύρω του, μετατράπηκε σε μια φονική μηχανή που πλέον δεν εχει αισθήματα οίκτου για κανέναν.

Β) Δεν είναι τόσο κοινότυπο το flashback του. Ναι σχετίζεται με τον χαμό της οικογένειας του όπως έχουμε δει και με τόσους άλλους χαρακτήρες. ΑΛΛΑ αυτην την φορά και βλέπουμε και το Konoha στον ρόλο του θύτη και επιπλέον το theme της απώλειας έρχεται σε απόλυτη συμφωνία και αρμονία με τα λόγια του Jiraiya "ότι σε ένα κόσμο shinobi τέτοιες πράξεις διαιωνίζουν το μίσος".

Καλώς ή κακώς στην υπόθεση της σειράς υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα πέρα από το ξύλο. Ναι μπορεί οι ρυθμοί να εχουν πέσει και είναι κατανοητό αυτό να μας ψιλοεκνευρίζει όταν το διαβάζουμε on going (βάζω και τον εαυτό μου μέσα). Αν το καλοσκεφτούμε όμως σαν συνολο είναι προτιμότερο να έχουμε ένα λεπτομερες και σχετικά πλήρες αποτέλεσμα παρά κάτι που να αφήνει την αίσθηση του μισοτελειωμένου.

#4347 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 00:25

Καλά τα λες, αλλά με 17 σελίδες chapter δεν προλαβαίνουμε να δούμε τίποτα. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί παίζονται filler όταν το 1 επεισόδιο ισούται με 3 chapter !

#4348 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 00:51

Καλά τα λες, αλλά με 17 σελίδες chapter δεν προλαβαίνουμε να δούμε τίποτα. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί παίζονται filler όταν το 1 επεισόδιο ισούται με 3 chapter !

καλά δεν μπορείς να πει ότι το anime έχει φτάσει επικίνδυνα το μάνκα όπωςSPOILER]το one piece[/SPOILER]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 13 Απρίλιος 2010 - 19:02

#4349 tendoupain

tendoupain

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 10:59

καλα δεν ισχυει αυτο,εχει τυχει υπερβολικες φορες το ενα επισοδιο να ισουται και με το πολυ ενα chapter.μην σου πω λιγοτερο.Αυτο δεν δικαιολογει τα αμετρητα fillers που εχουν βαλει και που θα συνεχιζουν να βαζουν.............

#4350 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 13:09

καλα δεν ισχυει αυτο,εχει τυχει υπερβολικες φορες το ενα επισοδιο να ισουται και με το πολυ ενα chapter.μην σου πω λιγοτερο.Αυτο δεν δικαιολογει τα αμετρητα fillers που εχουν βαλει και που θα συνεχιζουν να βαζουν.............

μερικοί fans που δεν μπορούν να περιμένουν για την κανονική μάχη.... όμως έκαναν καλή δουλειά

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Ny8rUsjoOek&feature=channel_page[/media]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 13 Απρίλιος 2010 - 18:56