Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4321 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 16 April 2009 - 14:47

Με ολα αυτά τα posts με κάνατε να διαβάσω επιτέλους το kakashi gaiden!Καλα επαιξε ρόλο και ότι δεν θα το δούμε σύντομα σε anime παρα τις φημες...Αφου διάβασα τα chapter πρέπει να ομολογήσω πως συμπάθησα τον kakashi^^Πολύ καλό το story(ναι ναι συγκινηθηκα) και έχει συνέχεια...Ελπίζω και εγώ να μην πέθανε επειδή έχω την αίσθηση οτι έχει να μας δειξει-πει κανα δυο πραγματάκια ακόμα^^

#4322 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 April 2009 - 17:41

Flame αυτό το οποίο είπα είναι ότι μέχρι να δούμε κάτι στο manga τίποτα δεν αποκλείεται ρητά. Τουλάχιστον όχι με βάση αυτά που είπες. Αν θυμάμαι σωστά και ο Lee είχε πόδι και χέρι κυριολεκτικά λιωμένα από τον Gaara αλλά παρόλαυτά επανήλθε. Θεωρητικά θα μπορούσε να υπάρχει αναλογία.

Για να μην παρεξηγούμαι δεν τάσσομαι υπέρ ή κατά στην συγκεκριμένη θεωρία γιατί πρόκειται για κομμάτι το οποίο imo έχει μείνει επίτηδες από τον δημιουργό ως τέτοιο cliffhanger.

#4323 Blood_Naruto

Blood_Naruto

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 16 April 2009 - 20:19

θελω να απαντησω στον Flammouli για την θεωρια φυσικης Ο.ο
δεν πιστευω πως μπορεις να στηριχτεις σε αυτο για να πεις οτι ο Μadara δεν πηρε το σωμα τoυ Οbito...εφοσον κανενας νομος της φυσικης δεν ισχυει στο Naruto o.O

But συμφωνω σε ολα τα αλλα μαζι σου :D

p.s. πες μου τι θα μου απαντησεις γιατι δεν πολυ μπαινω xD

#4324 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 17 April 2009 - 10:09

Βγηκε http://www.onemanga.com/Naruto/444/01/
Παλι αρχισαν οι ιστοριες και αυτα, δε ξερω εγω ψιλοξενερωσα

Posted Image

#4325 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 17 April 2009 - 10:37

Ξενέρωσα επίσης, άντε να τελειώνει αυτή η ιστορία, να δούμε τι θα γίνει με την Κονόχα τον Κακάσι, το ενδεχόμενο love story κ.α . Μετά τα γεγονότα πάντως, περιμένω από το manga να ασχοληθεί και με τα άλλα χωριά, "rock village" και με άλλους shinobi, δεν μπορεί οι μόνοι υπερδύναμοι Ninja σε όλο το universe να είναι οι Naruto, Madara, Sasuke.

#4326 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 17 April 2009 - 10:40

Με το στανιό μας πάει πάλι...
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#4327 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 17 April 2009 - 10:53

Μετά τα γεγονότα πάντως, περιμένω από το manga να ασχοληθεί και με τα άλλα χωριά, "rock village" και με άλλους shinobi

Εγω παλι οχι :)

Posted Image

#4328 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 17 April 2009 - 11:00

Έχουμε ακόμα 2-3 χρόνια μπροστά μας, μην περιμένετε αμέσως μετά το αρκ να ετοιμαστούμε για την απόλυτη τελική μάχη !

#4329 psofimis

psofimis

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 17 April 2009 - 13:01

Πω ξενερα...Διαβασα 444 chapters σε 3 μερες και το τελευταιο ηταν η χειροτερη ιστορια του ναρουτο so far.Γιατι ειναι τοσο δυνατος ο ναρουτο?Γιατι εχει το τερας μεσα του και δεν γνωρισε ποτε τους γονεις του.Οκ κατανοητο.Γιατι ο Pain εγινε θεος?Γιατι πεθαναν οι γονεις του απο missclick...Δεν την παλεψα μια.Ελπιζω η δευτερη πηγη του μισους του να ειναι πιο σοβαρη και να μας εξηγισει λιγο τι παιζει με τα ματια του.

Τωρα μια μικρη αποψη για το ναρουτο γενικα.Το διαβασα και το ειδα(εκτος των φιλλερς) γιατι βαρεθηκα να περιμενω καθε week μονο για το bleach.Ηθελα ενα ακομα ανιμε-μανγκα που να μην τελιωσει σε 2 μερες(10-15 volumes) αλλα κ να μην χρειαστει να περιμενω μηνες για το επομενο chapter.Δεν συγκρινεται φυσικα με berserk h blade of the immortal και γενικα πιο mature manga αλλα σε σχεση με το bleach ειναι κλασεις ανωτερο.Η ιστορια ειναι καλυτερη απο οτι περιμενα οι charς πιο δουλεμενοι και το βασικο μπορουν να πεθανουν ακομα και οι καλοι μερικες φορες,η anime εκδοση ανωτερη σε ολα τα επιπεδα εκτος των φιλλερς που δεν ασχοληθηκα και ο κεντρικος χαρακτηρας λιγοτερο εκνευριστικος.Γενικα το ναρουτο μου προκαλεσαι περισσοτερα συναισθηματα απο οτι περιμενα και περιμενω πως και πως το επομενο chapter καθως επισης και καποιες απο τις μαχες που δεν εχουμε δει ακομα σε ανιμε εκδοση.

#4330 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 17 April 2009 - 13:17

τι να πω??το chapter δε με ενθουσίασε και τόσο πολύ....η μάλλον καθόλου.Νομίζω πως ο kishimoto δεν χρησιμποίησε σωστά το flashback....whatever

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 19:01.

#4331 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 17 April 2009 - 13:19

καλό ήταν το chapter!
μου φαίνεται όμως ότι προχωράει το Story με ρυθμούς χελώνας......

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#4332 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 17 April 2009 - 14:28

Καλη ξενερα:frozen::frozen:.Τελικα ο Ναγκατουλης δεν ειναι θεος αλλα ενα κλαψιαρικο:wooi2::wooi2:.I really enjoyed this fact:Blissfull::Blissfull:.Eat him up Naruto!!

#4333 Blaez

Blaez

Bomb a head!

• Members
  • 29 posts

Posted 17 April 2009 - 15:06

Το μονο που δεν μου αρεσε στο chapter ηταν το αποτομο flashback :erk:
Spoiler:

Posted Image

The True DragonSlayer :burningbe3:

#4334 tendoupain

tendoupain

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 17 April 2009 - 15:35

πολυ καλο chapter.Αντε να μαθουμε επιτελους τι συνεβει στον Nagato και δημιουργησε τον Pain.Το μονο που με ξενερωσε ηταν ο συνδυασμος Sage-kyuubi ματια.Ηλιθιο μου φαινεται.:erk:

Edited by tendoupain, 17 April 2009 - 15:42.

#4335 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 17 April 2009 - 16:04

meh, δεν με ξετρέλανε το chapter, δεν έδειξε και πολλά
ελπίζω το flashback να μην κρατήσει 30 chapters

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.