Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 19 March 2009 - 17:02
Posted 19 March 2009 - 17:18
Παρόλα αυτά το chapter ήταν όμορφο. Όλο το conversation ήταν touching και μου άρεσε.
Επιπλέον τώρα που ο Naruto ξέρει αλλάζουν πολλά πράγματα στο πως θα εξελιχθεί ο ίδιος και πως θα πράξει από εδώ και πέρα.
ΥΓ: Κάτι devart σκιτσάκια που μπήκαν 1-2 σελίδες πίσω ήταν epic
Posted 19 March 2009 - 17:53
Άντε να δούμε τι θα κάνει ο naruto τώρα...
Posted 19 March 2009 - 19:12
Τώρα που πήρε τις ευλογίες του μπαμπά του ο Naruto ποιος τον σταματάει.

Posted 19 March 2009 - 19:14
Καιρός ήταν. Από το πρώτο επεισόδιο περιμένω να εξεληχθεί.Επιπλέον τώρα που ο Naruto ξέρει αλλάζουν πολλά πράγματα στο πως θα εξελιχθεί ο ίδιος και πως θα πράξει από εδώ και πέρα.
Αλλά ρε παιδάκι μου, η εξέληξη είναι "είμαι ο εκλεκτός που θα σώσει τον κόσμο".
Δηλαδή στην αρχή κανένας δε του έδινε σημασία και τελικά του λένε ότι ήταν εξ' αρχής ο μεσσίας. Δηλαδή πλέον θα τρέχει μακριά από την προσοχή. Τι U turn είναι αυτό; Πάλι στον μεσσιανισμό το γυρίσανε; Του στυλ "μόνο ο Γκόκου που εκπαιδεύεται θα μας σώσει;" "μόνο ο Νίο που διάλεξε το κόκκινο χάπι θα σώσει τους ανθρώπους;" Γιατί στην αρχή λες "άντε, το παιδάκι θέλει να ξεχωρίσει, κάτι είναι κι αυτό". Τώρα τι θα λες όταν κοιτάς τον Ναρούτο; "Ναρούτο, είσαι ο εκλεκτός από γεννησιμιού σου. Υπάρχεις για να σώσεις τον κόσμο. Είναι το πεπρωμένο σου." Δε μου αρέσει, παίζει πολύ φαταλιστικά.
Posted 19 March 2009 - 19:51
Καιρός ήταν. Από το πρώτο επεισόδιο περιμένω να εξεληχθεί.
Αλλά ρε παιδάκι μου, η εξέληξη είναι "είμαι ο εκλεκτός που θα σώσει τον κόσμο".
Δηλαδή στην αρχή κανένας δε του έδινε σημασία και τελικά του λένε ότι ήταν εξ' αρχής ο μεσσίας. Δηλαδή πλέον θα τρέχει μακριά από την προσοχή. Τι U turn είναι αυτό; Πάλι στον μεσσιανισμό το γυρίσανε; Του στυλ "μόνο ο Γκόκου που εκπαιδεύεται θα μας σώσει;" "μόνο ο Νίο που διάλεξε το κόκκινο χάπι θα σώσει τους ανθρώπους;" Γιατί στην αρχή λες "άντε, το παιδάκι θέλει να ξεχωρίσει, κάτι είναι κι αυτό". Τώρα τι θα λες όταν κοιτάς τον Ναρούτο; "Ναρούτο, είσαι ο εκλεκτός από γεννησιμιού σου. Υπάρχεις για να σώσεις τον κόσμο. Είναι το πεπρωμένο σου." Δε μου αρέσει, παίζει πολύ φαταλιστικά.
Wait.... WHAT???? Δηλαδή roriconfan εσύ πως περίμενες/ήθελες να εξελιχθεί?
Kαι πέρα από αυτό αλλά που τον είδες τον φαταλισμό? Καταρχάς το "I believe in you" του Minato είναι τελείως διαφορετικό από το "πιστεύω ότι είσαι ο Μεσσίας". Κατά λέξη λέει ο Yondaime " Parents Always believe in their children", που μπορεί να εκληφθεί είτε ότι τον ενθαρρύνει όπως ένας πατέρας ενθαρρύνει τον γιό είτε του λέει πιστεύω σε σένα με βάση τα όσα έχω δεί μέσα από τα δικά σου μάτια τόσον καιρό.
Πέρα από αυτό η ίδια η εξέλιξη της πλοκής λειτουργεί ενάντια στον φαταλισμό. Για να το πάρουμε καταρχάς ετοιμολογικά για να ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάμε....
Destined child θεωρούταν αρχικά ο Pain και όλοι είδαμε τι κατάληξη είχε. Το ίδιο και ο Sasuke ο οποίος εθεωρείτο ως ένας από τους καλύτερους μελλοντικούς Shinobi του Konoha. Ο Naruto έκανε πολλές φορές αποτυχημένες προσπάθειες. Και ήταν οι αποτυχίες του αυτές οι οποίες κάθε άλλο παρά σίγουρο έκαναν το γεγονός ότι θα γινόταν κάποτε HOkage. Nαι πιθανότατα θα καταφέρει να επιτυχει τους στόχους του και να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο η σειρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό θα γίνει με τρόπο μη πειστικό. Το ότι μπορεί να υποψιάζεσαι τι θα συμβεί δεν πάει να πει ότι έχει ελαττωμα η σειρά από την στιγμή που έχει δοθεί παραστατικότατα η δυσκολία του πρωταγωνιστή να καταφέρει όσα θέλει και δεν σου παρουσιάζεται σαν κάτι το οποίο του ήρθε φυσικά και εύκολα..
Posted 19 March 2009 - 20:53
Και φανταστειτε ποσο καλος θα ειναι ο μανταρα(οχι οτι δν εχουμε παρει μια γευση...)και να το λεει ο μινατο..πω πω πρεπει θα γινει του μανταρα εκει μεσα σε λιγο
βεβαια ρε ρορι ,ηρεμησε λιγο....τοσο πολυ πια αυτη η συγκριση του dragon ball(και ασε που και εκει δν βοηθησε μονο η βοηθεια του γκοκου και το τρεινινγκ του[ειδικα και στον φριζα]) με το ναρουτο ...με τα παιρνεις και εσυ τοσο δεδομενα .....και τωρα θα αποδειχτει η δυναη του ναρουτο(δν ειπαμε" να κοιταξτε τον καλυτερο νιντζα του κοσμου"....relax....)
Και δν ειναι και τα ιδια ανιμ κ μανγκα........
*Αλλα και αυτο που ειπε ο μινατο (οτι ο τομπι θα ξαναεπιτεθει...φανταστειτε χρησιμοποιησε ενα κιουμπι κ δν τα καταφερε ,κατι θα θελει αυτος)εδω αρχιζει και το μυστηριο του μανταρα και πως θα τον νικησουμε και το ενα και το αλλο (παντως ειναι πολυ ενδιαφερον)....
Posted 19 March 2009 - 20:59
Για το τσαπτερ τωρα.. Μπορεί να μην ειχε τη φοβερη δραση που μας ειχε δωσει στα προηγουμενα τσαπτερ, αλλα θα διαφωνησω με κάποια ποστ που λενε ότι δε μαθαμε τίποτα νεο. Το ότι μαθαμε το λογο που εβαλε ο Μινατο το Kyuubi μεσα στο Ναρούτο ειναι πολυ σημαντικό και μου κανε εντυπωση. Επίσης μεχρι τωρα ειχα καταλαβει ότι χωρισε το Yin και το Yang τσακρα του Kyuubi, αλλά ότι ειχε το μισο (αρα και μιση ισχυς-λογικα απο τη στιγμη που το τσακρα του συγκεκριμενου Bijuu είναι απεριοριστο τότε το μισο αναφέρεται σε ισχυ και όχι σε ποσοτητα), και βλέποντας όλα αυτα που κανει με τις 8 ουρες μπροστα στον πειν είναι συγκλονιστικό και μόνο να σκεφτει καποιος τι αντιμετωπισε ο 4ος πριν τόσα χρονια.
Αυτό για το πως επανηλθε ο Ναρούτο ετσι χωρις εγκαυματα και ζημιες εξηγειται με τον τρόπο που ειπε και ο/η Angelbless. Ο ναρουτο την προηγουμενη φορα εβγαζε μια μια τις ουρες και το σωμα του περνουσε απο μια σταδιακη φαση "διάλυσης". Στην συγκεκριμενη περίπτωση εβγαλε απευθειας εξι, αρα λογικα δεν προλαβε να παθει καποια ιδιαιτερη ζημια το σωμα του. Ο κλωνος του είναι επομενο να διαλυθηκε, αρα θα μαζεψε nature chakra στην ακινησια του ίσως θα ηταν και το μόνο που θα μπορουσε να κανει.
Μου άρεσε πολυ το τσαπτερ. Προβλεπεται πολυ ενδιαφερουσα συνεχεια!
Posted 19 March 2009 - 21:22
Και ας τελειώσω λέγοντας:
Naruto, show Pain what TRUE PAIN is!!!
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Posted 19 March 2009 - 21:37
Kαι πέρα από αυτό αλλά που τον είδες τον φαταλισμό? Καταρχάς το "I believe in you" του Minato είναι τελείως διαφορετικό από το "πιστεύω ότι είσαι ο Μεσσίας". Κατά λέξη λέει ο Yondaime " Parents Always believe in their children", που μπορεί να εκληφθεί είτε ότι τον ενθαρρύνει όπως ένας πατέρας ενθαρρύνει τον γιό είτε του λέει πιστεύω σε σένα με βάση τα όσα έχω δεί μέσα από τα δικά σου μάτια τόσον καιρό.
Destined child θεωρούταν αρχικά ο Pain και όλοι είδαμε τι κατάληξη είχε. Το ίδιο και ο Sasuke ο οποίος εθεωρείτο ως ένας από τους καλύτερους μελλοντικούς Shinobi του Konoha. Ο Naruto έκανε πολλές φορές αποτυχημένες προσπάθειες. Και ήταν οι αποτυχίες του αυτές οι οποίες κάθε άλλο παρά σίγουρο έκαναν το γεγονός ότι θα γινόταν κάποτε HOkage. Nαι πιθανότατα θα καταφέρει να επιτυχει τους στόχους του και να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο η σειρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό θα γίνει με τρόπο μη πειστικό. Το ότι μπορεί να υποψιάζεσαι τι θα συμβεί δεν πάει να πει ότι έχει ελαττωμα η σειρά από την στιγμή που έχει δοθεί παραστατικότατα η δυσκολία του πρωταγωνιστή να καταφέρει όσα θέλει και δεν σου παρουσιάζεται σαν κάτι το οποίο του ήρθε φυσικά και εύκολα..
Roriconfan τόσο καιρό βλέπω αυτά που γραφεις δεν εχω πει τίποτα. Οι δημοσιεύσεις σου προφανως εχουν σκόπο μια "αδεια" κριτική του Ναρούτο πιο πολυ του τύπου μου αρεσει να γκρινιάζω. Αυτό εχει ως αποτελεσμα να είναι πολυ βαρετές και καμμια φορα μπορει και να προκαλουν αγανακτηση. Το να προκαλείς μόνο για να προκαλείς χαλαει την ευχαριστη διαθεση σε ενα φορουμ, δεν είμαι ούτε μοντ για να παρω καποια θέση αλλά ως απλος χρηστης εχω αρχίσει και σκεφτομαι σοβαρα μηπως το στυλ των δημοιευσεων σου είναι επιτηδευμενο. Πολυ θα θελα να είμαι ο μόνος που λαμβανω αυτη την εντυπωση και τότε ουτε καν θα εμπαινα στον κόπο να γραψω κατι. Αλλά απο τη στιγμή που όλοι σου λενε κατι παρόμοιο καλό θα ηταν να το σεβαστεις και να σκεφτεις λίγο σοβαρα να αλλαξεις το στυλ των δημοσιεύσεων σου, όχι απλα για να είναι αρεστα στους αλλους, μιας και το ωραίο είναι υποκειμενικό μεχρι καποιο βαθμό. Αλλά εστω το να βασίζεις και να δικαιολογεις τις όποιες αποψεις σου σε μια απλη λογική θα είναι κατι το πολυ ευχαριστο για το φορουμ μιας και είσαι μελος σε αυτό και έτσι θα μπορει να παρει καποιος τις δημοσιευσεις σου στα σοβαρα. Όλα αυτα πανε για τις δημοσιευσεις μόνο, ελπίζω να μη παρεξηγηθω, ως ατομο μπορει να είσαι πολυ ευχαριστος και ενδιαφερων χαρακτηρας. Οι δημοσιευσεις σου όμως δεν είναι και τόσο.
Posted 19 March 2009 - 21:51
εχασε απο τον πρωτο hokage, και ολλοι ειδαμε οτι ο 1ος δεν ηταν τπτ σπουδαιο.Μαζι με το 2ο ηταν και τον ηπιαν απο τον 3ο.Επισης ο ιδιος ο madara ειχε πει οτι αν δεν ειχε κρατησει μερικα μυστικα απο τον itachi θα ειχε γινει barbeque απο το amaterasu.
τεσπα τωρα κατι που δε καταλαβαινω.Κοιταχτε τη λενε τα naruto wiki για το chakra:
Normal chakra is a form of energy all living individuals naturally produce to some degree. Contained in the "chakra coils" that mainly surround and connect to each chakra-producing organ, the energy circulates throughout the body in a network called the "chakra circulatory system" (similar to the cardiovascular system).
Ο 4ος πως εχει chakra?Δεν ειπε φευγω γιατι μου τελιωσε το chakra????Πανω λεει καθαρα πως για εχεις chakra πρεπει να εισαι και ζωντανος.Chakra is the resulting form of energy when two other forms of energy are mixed together. The two energies are referred to as "physical energy" and "spiritual energy". Physical energy is collected from the body's cells and can be increased through training, stimulants, and exercise. Spiritual energy is derived from the mind's consciousness (i.e. the soul) and can be increased through studying, meditation, and experience.
τωρα για το Ying-yang chakra δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το τι πεζει, αλλα δε νομιζω να ειναι πιο αδυναμο απο οτι ηταν πριν
επισης την ατακα του pein στην αρχη την ειδε κανεις??
Naruto 440 page 02 | One Manga
μπορει να φιαξει και μεγαλυτερη chibaku tensei
Edited by Rin, 19 March 2009 - 21:58.
Posted 19 March 2009 - 22:02
Για να σου απαντήσω σύντομα και περιεκτικά οι λόγοι για τους οποιους ο 3ος δεν επέτρεψε να μάθει ο Naruto (αλλά και οι υπόλοιποι χωρικοί το ότι ήταν γιος του 4ου) αναλύονται σε αυτό το chapter. Το ίδιο και γιατί ο 4ος επέλεξε να αφήσει το chakra του Kyuubi στον γιό του. Εμπιστοσύνη ο Minato δεν είχε στο μωρό τότε Naruto αλλά στον 3ο και τους θεσμούς της Konoha. Επιπλεον αιτιολογείται και από το ότι πέρα από πατέρας είναι και Hokage. Η σειρά αναλύει πάρα πολύ την έννοια του χρέους προς το κοινωνικό σύνολο η οποία έρχεται σε αντίθεση και πολλές φορές υπερβαίνει το χρέος προς την οικογένεια (βλ Itachi). Αυτό τουλάχιστον θα έπρεπε να σου είχε κάνει καλή εντύπωση καθότι και δικαιολογείται όμορφα και ξεφεύγει από τα περισσότερα κλισέ των Shonen που τόσο απεχθάνεσαι.
Αναφορικά με όσα λες για Sasuke και Pain. Και πάλι έχεις πιάσει λάθος το νόημα. Ο Sasuke, o Pain και ο Naruto γνωρισαν όλοι και καλοσύνη και σκληρότητα από τον κόσμο γύρω τους. Το ζήτημα είναι τι επέλεξε να κάνει ο καθένας και γιατί.Οι 2 πρώτοι ξεκίνησαν ο ένας σαν παιδί που θα σώσει τον κόσμο και θα τους προστατέψει όλους, και ο άλλος σαν υπόδειγμα shinobi του Konoha και κατέληξαν εντελώς διαφορετικά.(και πάλι στην έννοια του φαταλισμού)
Posted 19 March 2009 - 22:10
Και ριν η δυναμη του μανταρα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο του πειν οχι ιδια ...
Posted 19 March 2009 - 22:23
Posted 19 March 2009 - 22:26
Και ριν η δυναμη του μανταρα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο του πειν οχι ιδια ...
ετσι για να δουμε και μια διαφορα....
δεν καταλαβες τι ειπα.Εννουσα οτι εχει ενα μυστικο οπως και ο pein, το οποιο αν το ανακαλυψεις τον νικας με ενα amaterasu.Και δεν το λεω μονο εγω, το εχει πει και ο ιδιος.
Naruto 397 page 10 | One Manga
τωρα το ποιος απο τους δυο ειναι δυνατοτερος, μη ξαναπιασουμε την ιδια συζητηση θα μας το πει η συνεχεια.