Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3976 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 19 March 2009 - 09:34

ROFL στα παραπάνω.

#3977 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 19 March 2009 - 10:12

συνοπτικα εχουμε και λεμε :

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

λολζ deviantart ftw

LOOOOL:hahaha::hahaha:

Αυτη την παρανοια καυτηριασα και γω σαν τον κυριο που ζωγραφιζει τις παραπανω pictures.

Δεν δενω κομπο οτι επειδη το λεω εγω ετσι ειναι...απλα την αποψη μου ειπα.

Η αναφορα στο One piece εγινε διοτι καποιος σε απο πανω ποστ μου ειπε οτι δεν υπαρχουν shounen σαν αυτα που ζηταω και απλα εφερα ενα παραδειγμα.:nosey:

Παντως εγω σε γενικες γραμμες βρηκα καλη την εξεληξη στο manga διοτι :

1) Ο Yodaime δεν θα αναστηθει ξαφνηκα κατι που θα ταν τραγικο.

2) Ο ηλιθιος βατραχοδασκαλος του Ναρουτο ειναι ψοφιος...παλι καλα.

3) Ο kyubi εφυγε και θα απολαυσουμε λιγη μαχη σωμα με σωμα και οχι αλλο ενα rampage :deadga6:
-Ειδατε που το ειχε καταλαβει και ο mashashi οτι θα ηταν βλακεια να τελειωσει ετσι την μαχη?
-Διοτι παλι τοτε μου λεγαν οτι ειναι λογικο να βγαινει παντα ο kuybi και ειναι το ιδιο ειτε νικησει ο naruto ,ειτε ο kuybi.
Δεν χρειαζεται να υποστηριζετε τυφλα κατι που σας αρεσει, απλα να ειστε αντικειμενικοι.

#3978 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 19 March 2009 - 10:26

xaxaxax πολύ ωραίο , μία δόση χαβάλε την χρειαζόμασταν με όλο αυτό το σφάξιμο
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#3979 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 19 March 2009 - 13:35

Πραγματικα rofl στα παραπανω

Το raw βγηκε κιολας

Οσοι θελουν μπορουν να το κατεβασουν απο εδω
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Επισης βγηκε και ολο το text
Spoiler:

το σημαντικοτερο κομματι για μενα ειναι αυτο εδω
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

#3980 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 19 March 2009 - 13:50

Spoiler:

#3981 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 19 March 2009 - 14:48

σου βγαζω το καπελο για αλλη μια φορα κισι..και αν και ο λογος που ο 4ος εκλεισε το κιουμπι μεσα στον ναρουτο κατα καποιο τροπο μπορει να ηταν και εμφανεισ κανεις ποτε δεν το σκεφτηκε..ο κισι ειναι μεγαλος..μονο αυτο εχω να πω...
Posted Image

#3982 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 19 March 2009 - 14:56

Spoiler:

#3983 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 19 March 2009 - 14:58

το τσάπτερ είναι ήδη στο onemanga τρέχτε να το διαβάσετε :wooi2::hahaha:
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#3984 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 19 March 2009 - 15:13

ok το διάβασα! για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε, από τα spoilers είχα καταλάβει διαφορα πράγματα (about danzou) που τελικά δεν λέει εδώ πέρα. ευτυχώς ο yondaime γύρισε από εκεί που ήρθε και να μας γράφει, ελπίζω να μην τον ξαναδούμε μέχρι το τέλος τις σειράς :|
πολύ strong μας έχει γίνει ο μαντάρα όμως και αυτό με δυσαρεστεί :/ σοβαρά δεν το ήθελα αυτό, να γίνει ο last boss :\

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3985 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 19 March 2009 - 15:30

Ωραια οποτε εχουμε να κανουμε με τον naruto πλεον ο οποιος λογικα θα χρησιμοποιει το kuybi chakra προς ωφελος του χωρις να γινεται ανεξεγχτη αλεπου.

Μαλλον αποκαλυφθηκε μερικως και το τελος αφου οταν γινει ο naruto hokage θα καταργησει το ninja system...

Αντε να περνει προτωβουλειες απο εδω και περα ως πρωταγωνηστης και να μην μιξωκλαιγεται οπως στα πρωτα επεισοδια !

#3986 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 March 2009 - 16:00

εμενα παλι δε μου αρεσε ουτε στο ελαχιστο
μονο 2 πραγματα κραταω
1)το μπουκετο στον 4ο.Πρωτη φορα εκανε κατι σωστο αυτο το παιδι, να αγιασει το χερι του!
2)μαλλον δε θα ξαναδουμε τον 4ο, παλι καλα.

τωρα το πως summonare τον κλωνο χωρις το schroll που ειχε ο fukasaku δε Ξερω.Μαλλον μαζεψε natural energy με τον κανονικο τροπο.

qzMHWHd.png

#3987 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 19 March 2009 - 16:03

Naruto 440 page 01 | One Manga ... και Naruto I`m your father :hahaha: πο ποοο θημιζη απιστευτα το star wars σε αυτην την φασι ... απορω αν για αυτο το λογο δεν εβαλε ακριβος τα ιδια :tensai:?! Τι να πω εμινα με αλλες τοσες αποριες :hahaha: ... dad don`t leavee :nanteee: !!!

#3988 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 March 2009 - 16:22

Wow..... sleepy fans are not sleepy at all..... :wooi2:

Aναφορικά με το όλο της συνάντησης 4ου-Naruto έχω να πω "aaaaawwwww that was so sweet"... Μου φάνηκε πολύ σύντομο όμως. Ναι το ξέρω ότι είναι Shonen και ότι είμαστε στο μέσο μεγάλης μάχης αλλά ίσως θα έπρεπε πατέρας και γιος να έχουν περισσότερο χρόνο παρέα δεδομένου ότι βρίσκονται για πρώτη και τελευταία φορά. Το ότι συγκινήθηκε ο Naruto και προσπαθούσε να συγκρατηθεί ήταν απίστευτα γλυκό και χαριτωμένο. Δόθηκε πολύ όμορφα και λιτά το πόσο του είχε λείψει η οικογένεια. Αλλά με την γροθιά στον Minato πέθανα στο γέλιο. Ιδίως με το πρόσωπο του 4oυ που δεν το περίμενε από πουθενά.

Από ότι κατάλαβα η οπτασία του Minato ήταν οne time fail safe κάτι παρόμοιο με το trigger που άφησε ο Itachi στον Sasuke. Σαν να ήταν μια συγκεκριμένη ποσοτητα chakra με συνείδηση μεσα στο σώμα του Naruto προγραμματισμένη να ενεργοποιηθεί μόνο όταν υπήρχε ανάγκη. (σαν τον Τζορ ΕΛ στο Superman μου έφερε).

Πλάκα είχε και το Kyuubi το οποίο κυριολεκτικά λύσσαξε όταν είδε τον Minato. Του χάλασε τα σχέδια τελευταία στιγμή. Πάντως αν αυτό είναι το μισό chakra του Kyuubi δεν θέλω πραγματικά να φανταστώ πως θα ήταν το ολόκληρο (που ο Pain τα βρίσκει σκούρα μαζί του).

Πολύ ωραία η εξήγηση για το Kyuubi και τον Madara. Καλό plot device για περαιτέρω ανάλυση της πλοκής. Όπως και πολύ καλή ανάλυση του Ninja World από τον 4ο. Και εδώ βλέπουμε το ότι ακόμη και ο 4ος δεν έχει βρεί απάντηση στο ερώτημα που έθεσε ο Pain. (οπότε πολύ σωστά ο mangaka δεν έβαλε τον Naruto να πιστεύει ότι έχει βρεί την λύση.)

Μοναδική μου ένσταση το πως μπόρεσε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και ανέστρεψε τους τραυματισμούς και συγκέντρωσε φυσική ενέργεια για να αντιμετωπίσει τον Pain. Μου φάνηκε πολύ plot no jutsu αυτό το σημείο.

#3989 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 19 March 2009 - 16:47

.............
Μοναδική μου ένσταση το πως μπόρεσε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και ανέστρεψε τους τραυματισμούς και συγκέντρωσε φυσική ενέργεια για να αντιμετωπίσει τον Pain. Μου φάνηκε πολύ plot no jutsu αυτό το σημείο.

Έχω μια θεωρία πάνω σε αυτό.

1) Το πως μπόρεσε να μαζέψει sake chakra. Eφόσον το Kyubi κινούταν στην ουσία ο Ναρούτο έμεινε ακίνητος με αυτή την λογική η διαδικασία sage mode πρέπει να άρχισε πριν μεταμορφωθεί back σε ναρούτο.

2) Τώρα όσον για τον τραυματισμό, πιστεύω τα 4 ταιλς είναι ποιο επικίνδυνο για το σώμα του ναρουτου από το άλλο(6+). Γιατί στην ουσία το chakra μένει στην περιφέρεια του σώμα του χωρις να πηγαίνει κάπου συγκεκριμένα απλά σχηματίζοντας μια kyubi chakra form. σε αντιθεσει με τα 8+ tails που έχει κόκαλα και μυς το chakra μπορεί να διοχετεύετε εκεί πέρα και να μην κάνει αναγκαστικά ζημιά στο σώμα του Ναρουτο.

Το chapter ήταν πολύ ωραίο αλλά για ακόμα μια φορά δεν μάθαμε σχεδόν τίποτα που δεν ξέραμε (πέρα ότι ο madara είναι μεγάλος ψεύτης). Κρίμα που ήταν τόσο σύντομη ι συζήτηση αλλά ίσως βγει σε καλύτερο από το να μας έλυνε όλες τις απορίες μικραίνοντας το life spawn του manga :drink:

#3990 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 19 March 2009 - 16:52

βρίσκονται για πρώτη και τελευταία φορά
Από ότι κατάλαβα η οπτασία του Minato ήταν οne time fail safe κάτι παρόμοιο με το trigger που άφησε ο Itachi στον Sasuke. Σαν να ήταν μια συγκεκριμένη ποσοτητα chakra με συνείδηση μεσα στο σώμα του Naruto προγραμματισμένη να ενεργοποιηθεί μόνο όταν υπήρχε ανάγκη. (σαν τον Τζορ ΕΛ στο Superman μου έφερε).

και εμενα μου θυμισε τον σουπερμαν. σχετικα με το οτι ήταν μια συγκεκριμένη ποσοτητα chakra μεσα στο σώμα του Naruto προγραμματισμένη να ενεργοποιηθεί μόνο όταν υπήρχε ανάγκη.τοτε πως γινεται να μπωρει να συζιταει μαζι του σε οτι 8εμα και αν ειναι? δν 8α μπωρουσε να managed κατι τετοιο, εγω νομιζω οτι ωπος και η αλεπου ειναι η μιση μεσα του καπως ετσι ειναι και ο 4ος στον ναρουτο ενα μερος του ζει μεσα του ωπος ειπε και ο ιδιος.
τωρα το οτι του τελιωσε το τσακρα η οτι δν μπωρει να ξανα φτοιαξει το seal δν συμενει οτι δν 8α ξανα εμφανιστει, δλδ αν καποιος δυνατος αντιπαλος αναγκαζε την αλεπου μεσα στον ναρουτο να ξοδεψει ολο της το τσακρα 8α χανοταν απο μεσα του?!

συνφωνω με τον Angelbless σε αυτα που ειπε ποιο πανω.

Edited by geo00, 19 March 2009 - 16:58.