Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3961 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 13:48

Rin εγω δεν αντιλεγω οτι τον εχει κανει take over αλλα αμα δω ξαφνικα μετα απο ολα αυτα εναν orochimaru να πεταγεται εμενα θα μου φανει τουλαχιστον ακυρο...

Δηλαδη ποσες φορες πρεπει να πεθανει ? (ουτος ή αλλος ηταν μισοπεθαμενος).
Ηδη μια τον εχει νικησει ο sasuke και μια ο itachi...

Ενταξη τωρα ειναι και αναλογα πως το βλεπει ο καθενας.:nosey:

Οσο ειπαρχει το One Piece ξερω οτι μπορουν να συνδιαστουν ολα και δεν χρειαζονται να ειναι Seinen αλλα αναλαφρα shonen

δεν με λένε Rin :D δεύτερον κοίτα, σύμφωνο απόλυτος πως αν ξαναδώ τι μάπα του orochimaru θα τσαντιστώ παρα πολύ σου λέω απλά πως υπάρχει τέτοια περίπτωση :D γενικά δεν καταλαβαίνω τι ρολο βαράει ο kabuto θα έπρεπε να ψοφήσει να τελειώνουμε

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3962 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 13:51

Ο orochimaru ειναι 100% ψοφιος (O itachi τον αποτελειωσε και απλα ενα κομματι του εγινε ενα με τον σκλαβο του, τον kabuto.)...ετσι και επιστεψει με οποιονδηποτε τροπο ο mashashi θα κανει πολυ γερο φαουλ.

Εκτος και αν θελει να κανει την σειρα dragonball Z...

Το λογικο ειναι ο kabuto να γινει μια απομιμηση του orochimaru οπως ο yamato ειναι του 1 hokage αλλα με διαφορετικη πρωσοπικοτητα και δυναμη.

ξανα διαβασε το 392 τσαπτερ...
ο ιτατσι δεν τον αποτελιωσε ωπος ειπα και πριν τον παγιδεψε το σπανιο sword of totsuka (a spirit sword with no real phisical form το οποιο εχει και sealing powers) λει χαρακτηριστικα anyone and anything it pierces becomes trapped in a blissful dream like gen jutsu for all eternity. αυτο δεν σημενει οτι ειναι νεκρος και δεν παιζω με τις λεξεις. πριν δλδ που τον ειχε ο σασκε παλι ηταν νεκρος?

να υπενθυμίσω πως όταν έδειξαν τον kabuto με το taint του Orochimaru έλεγε πως η ψυχή του orochimaru προσπαθεί να κάνει take over?

το ειχα δει αλα δν το 8υμαμαι καλλα σε ποιο τασπτερ ειναι?
(παντος αν εξερεσουμε τα sealing k genjutsu ο Orochimaru φαινετε α8ανατος και χιλια κοματια να του κανεις το σωμα ξανα ενωνετε σαν να μην εγινε τπτ )

#3963 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 14:19

Για να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα με αφορμή την τελευταία συζήτηση επειδή το παρατηρώ γενικότερα σαν τάση. Το Naruto δεν είναι One Piece όπως και το One Piece δεν είναι Naruto. Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές σειρές με εντελώς μα εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Αν πάει κάποιος να συγκρίνει το ένα με τα κριτήρια του άλλου, ή περιμένει όποιο άλλο Shonen να δει να είναι σαν την αγαπημένη του σειρά ακριβώς είναι χαμένος από χέρι.

Sgouver, αναφορικά με κάποια πράγματα που είπες
Spoiler:

Roriconfan την άποψη σου επί του manga naruto την εξέφρασες αναλυτικότατα. Με το να κάνεις ποστ στα οποία δεν λες τίποτα ουσιαστικά και μιλάς γενικά και αόριστα για τα κενά του Naruto δεν συνεισφέρεις στην εξέλιξη της συζήτησης αλλά σε flame. Eπίσης δεδομένου ότι έχεις εκφράσει αρκετές απορίες σε καίρια σημεία της υπόθεσης στο παρελθόν, θα ήταν καλό να κρατάς ανοιχτό και το ενδεχόμενο να μην έχεις διαβάσει/κατανοήσει καλά εσύ κάτι πριν μιλήσεις για κενά της σειράς με τόσο απόλυτο και καυστικό τρόπο.

Κατά τ άλλα κανείς δεν είπε ποτέ ότι το Naruto είναι η τέλεια σειρά. Όποιος είναι αντικειμενικός βλέπει και τα στραβά και τα καλά.

#3964 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 14:59

Παιδιά σόρυ για το μικρό off - topic εκ των προτέρων, αλλά προσπαθούσα να γράψω ένα ποστ από εχθές και δεν μπορούσα (είτε με πέταγε έξω, είτε δεν μπορούσα καθόλου να μπω στη σελίδα για κάποιο λόγο.. :bahhh:) και μου έχει μείνει το άχτι.. :cry5:

Όλα αυτά για την μυστική οργάνωση ακούγονται ενδιαφέροντα πάντως..
Btw, ο Orochimaru θεωρητικά θα μπορούσε να ξαναεμφανιστεί, απλώς θα γίνει λίγο κουραστικός ο Kishimoto αν συνεχώς σκοτώνει και επανεμφανίζει τον ίδιο χαρακτήρα και δεν νομίζω να το κάνει. Αν και ο Kishimoto έχει εξαιρετική ικανότητα να μας ξαφνιάζει και ίσως ακόμη να μπορούσε να το κάνει με έναν τρόπο που δεν θα μας κακοφανεί, αλλά προς το παρόν, για το άμεσο μέλλον δεν βλέπω τέτοια προοπτική.

το θέμα τον human rights είναι ένα από τα αλλα θέματα που θεωρώ τελείως υποκειμενικό. (όσο και να φανεί περίεργο) ποιος είναι που καθορίζει πως η ζωή μου έχει αξια? κανεις. είναι κάτι τελείως υποκειμενικό όπως η ηθικη. η ηθική είναι κάτι που ο κάθε άνθρωπος φτιάχνει από μονος του, μεγαλώνοντας και φτιάχνοντας τις δικες του ιδέες. δεν μπορείς να εξηγήσεις σε κάποιον γιατί ας πούμε κάποιος έχει δικαίωμα στην ζωή. αυτή την συζήτηση την είχα με τον Pater που μου κάνει θρησκευτικά, και στο τέλος κατέληξα στο ότι έχει δίκιο. υπάρχει η κινεί ηθική αλλα δεν υπάρχει η σωστή. από εκεί και πέρα φυσικά υπάρχουν oi νομοι που πρέπει να ακολουθούμε αλλα στο naruto αυτά δεν μετράνε

so ας μην μιλάμε για σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή γιατί αν ο άλλος δεν πιστεύει σε κάτι τέτοιο στα @@ του, και όπως βλέπουμε ο πέιν το ακολουθάει πολύ καλά αυτό

Ανοίξατε ωραία συζήτηση, δεν μπορώ να κρατηθώ από το να πω κι εγω δυο λόγια.

Στα περισσότερα συμφωνώ με την Iristella (:riiight:).
Ωστόσο η ηθική, κι εγώ θεωρώ, ότι είναι κάτι υποκειμενικό, το οποίο εμείς κατασκευάζουμε ή δεχόμαστε.
Ίσως είναι κι ένας συμβιβασμός με την κοινωνία, βρίσκετε εκεί για να μας πει τι πρέπει και τι δεν πρέπει όταν δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς το γιατί. Είναι κατά την γνώμη μου, μια σειρά από απλουστευμένους κανόνες που έχουν συνήθως ως στόχο να μας δώσουν ένα μοντέλο συμπεριφοράς το οποίο θα μας βοηθήσει, υποτίθεται, να ζήσουμε καλύτερα με τους γύρω μας. Η χρησιμότητα, ωστόσο, τέτοιων μοντέλων και «πρέπει» είναι κατά την άποψή μου αμφίβολη για διάφορους λόγους που δεν θα αναλύσω.
Πολύ ποιο χρήσιμο μάλλον θα ήταν να αναλόγιστούμε απευθείας το ερώτημα, «πως θα μπορούσαμε να ζήσουμε καλύτερα;».

Θέτεις το ερώτημα κατά πόσο μπορεί να πει κάποιος αν η ζωή σου έχει αξία ή όχι.
Είναι, νομίζω, ένα κρίσιμο ερώτημα.
Για πούμε αν έχει αξία κάτι πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε τι είναι αυτό που αξίζει γενικά. Και να το πούμε αυτό είναι πολύ δύσκολο, καθώς ο καθένας δίνει αξία σε διαφορετικά πράγματα στη ζωή του με διαφορετικά κριτήρια και σκεπτικό.
Όμως, αν η ζωή χρειάζεται να πάρει αξία από κάτι άλλο για να πούμε ότι αξίζει, αυτό θα σήμαινε ότι η ίδια από μόνη της δεν έχει καμία αξία. Κι’ αν αυτό ίσχυε, πως θα μπορούσε οτιδήποτε άλλο, που βρίσκετε στη ζωή μας και αποκτά νόημα μέσα σε αυτή, να έχει κάποια αξία; Ακόμη και η ίδιες οι έννοιες ή οι ιδέες; Επομένως αυτός ο συλλογισμός αυτοαναιρείται.
Για μένα η ζωή είναι αυταξία. Δεν χρειάζεται κάποια άλλα εξωτερικά κριτήρια για να πάρει αξία.
Το πραγματικό θέμα, λοιπόν, είναι πως μπορούν οι άνθρωποι να ζήσουν μια καλή ζωή.

Πάνω σ’ αυτό το ερώτημα, ερχονταί και πολλά άλλα, όπως, για παράδειγμα, αν και σε ποιό βαθμό η ευτυχία ή δυστυχία των γύρω μας επιρρεάζει κι εμάς ή αν μπορούμε να ζήσουμε καλά σκοτώνοντας τα συναισθήματά μας, και πολλά άλλα.

Ο Pain στην προκειμένη περίπτωση, έχει την προσέγγιση που ανέλυσε πολύ ωραία η Iristella.
Ξεκινάει, λοιπόν, από μία πρόθεση που έχει να κάνει άμεσα με την ευημερία των ανθρώπων, και είναι η επιθυμία του για ειρήνη. Ωστόσο στη συνέχεια, σχηματίζει μια κοσμοθεωρία, μία ολόκληρη ιδεολογία, θα έλεγε κανείς.
Αρχικά η ζωή ήταν η ίδια το ζητούμενο, όμως σταδιακά, την θέση της παίρνει μια σύνθετη ιδεολογία και μια νέα αντίληψη για την ειρήνη και τον πόνο, και η ζωή των ανθρώπων γίνεται μέσο, που μπορεί να θυσιαστεί κατά βούληση για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Που σημαίνει ότι στην προκειμένη περίπτωση, ανεξάρτητα από τα αρχικά κινητρά του, τα οποία ίσως ακόμη υπάρχουν σε υποσυνείδητο επίπεδο, αυτό που πραγματικά μετράει για τον Pain είναι κάτι ανεξάρτητο από την ίδια τη ζωή, είναι η ιδεολογία του.
Για μένα λοιπόν, όταν μια ιδεολογία αποσπάται από τον αρχικό της άμεσο στόχο και καταλήγει να θεωρείται αυταξία, γίνεται επικύνδυνη. Και, δυστυχώς, την έχουν αυτην την τάση οι ιδεολογίες γενικότερα, να οδηγούν τους ανθρώπους σε ένα σημείο όπου κάποια πράγματα αρχίζουν να γίνονται αυτονόητα και όπου σταδιακά η αξία της ζωής αρχίζει να κρίνεται με βάση τα ανεξάρτητα απ' αυτήν κριτήρια της ίδιας της ιδεολογίας.

Μπορεί να μην έχει στο νου του όλα αυτά ο Naruto, αλλά νομίζω ότι επειδή ακριβώς έχει αυτήν την αμεσότητα και σκέφτεται πολύ υπολογίζοντας τα συναισθήματά του και την καρδιά του, είναι, ίσως, το καταλληλότερο άτομο στην συγκεκριμένη περίπτωση να κρίνει αν όντως ο αυτά που λέει και κάνει ο Pain εξυπηρετούν την ευημερία των ανθρώπων ή όχι.

Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός, είμαι και λιγο κουρασμένος..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 18 Μάρτιος 2009 - 15:23

#3965 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 15:21

Αργησα λιγο να δω τις εικονες και εχω να πω
Spoiler:

#3966 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 15:36

Spoiler:

qzMHWHd.png

#3967 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 15:37

Τι είναι αυτά μωρέ....μα καλά ρε ρορικονφαν.....γιατί ρε φίλε για να πεις μια πρόταση πρέπει να αναφέρεις 45435 ακόμα άνιμε η ταινίες???ρε φίλε πόσες φορές πρέπει να σου πούμε πως δεν μας νοιάζει πόσα ανιμε έχεις δει? το έχεις πει μια..το έχει πει 2........τώρα είσαι περίπου αν τις μετρήσω καλά στον αριθμό 9001........πες την γνώμη σου και τέλος...παρασιρεις την συζήτηση να βγει εκτός θέματος..όταν λες κάτι για μια άλλη σειρά που εγώ δεν συμφωνώ..και το λες στο θρεντ του ναρούτο το μόνο που κάνεις είναι ή να το βγάλεις οφ τόπικ γιατί κάποιος μπορεί να σου απαντήσει η απλά να νομίζεις ότι πέρασε η άποψή σου γιατί κανεις δεν μπαίνει στον κόπο να βγει οφ τόπικ για πάρτυ σου.....μην το πάρεις προσωπικά αλλά πλέον προσπαθώ να αποφεύγω τα ποστ σου γιατί ξέρω ότι θα λες τα ίδια και τα ίδια με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά να αναφέρεις άλλα αντί άλλων για να υποστηρίξεις την γνώμη σου....

on topic τώρα.....ούτε εγώ συμφωνώ με τον ναρούτο αλλά δεν μπορείς να λες πως έχει άδικο επειδή έχει μαι άποψη σαν 17 χρονο και αυτός.....το καλό θέλει...και πιστεύει σε αυτόν τον τρόπο....όπως μου παρομοιάζεις τον ναρούτο με τον Γκάντι και τον Ιησού επέτρεψε μου να σου πω ότι ναι μεν η ιστορία έχει αποδείξει πως τίποτα δεν λύθηκε με συζήτηση αλλά επίσης τίποτα δεν λύθηκε από άτομα που κάθονται σε μια γωνία και μιλάνε για όλα και για όλους....(Τατιάνα Στεφανίδου,Λουδοβίκος 15ος,Καλιγούλας,Ρορικονφαν)...είδες? έχω και εγώ ιστορικές γνώσεις

@sguver: σου απάντησε η ίριστέλλα ....υπάρχει θρεντ φίλος για να κάνεις συγκρίσεις για ναρούτο και ONE PISS....μια χαρά συνοχή έχει το ναρούτο....δλδ επειδή δεν αρέσει σε εσένα η δολοπλοκία πάει να πει πως δεν έχει συνοχή μην τρελαθούμε τελείως...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#3968 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 15:38

Ανοίξατε ωραία συζήτηση, δεν μπορώ να κρατηθώ από το να πω κι εγω δυο λόγια.

Στα περισσότερα συμφωνώ με την Iristella (:riiight:).
Ωστόσο η ηθική, κι εγώ θεωρώ, ότι είναι κάτι υποκειμενικό, το οποίο εμείς κατασκευάζουμε ή δεχόμαστε.
Ίσως είναι κι ένας συμβιβασμός με την κοινωνία, βρίσκετε εκεί για να μας πει τι πρέπει και τι δεν πρέπει όταν δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς το γιατί. Είναι κατά την γνώμη μου, μια σειρά από απλουστευμένους κανόνες που έχουν συνήθως ως στόχο να μας δώσουν ένα μοντέλο συμπεριφοράς το οποίο θα μας βοηθήσει, υποτίθεται, να ζήσουμε καλύτερα με τους γύρω μας. Η χρησιμότητα, ωστόσο, τέτοιων μοντέλων και «πρέπει» είναι κατά την άποψή μου αμφίβολη για διάφορους λόγους που δεν θα αναλύσω.
Πολύ ποιο χρήσιμο μάλλον θα ήταν να αναλόγιστούμε απευθείας το ερώτημα, «πως θα μπορούσαμε να ζήσουμε καλύτερα;».

Θέτεις το ερώτημα κατά πόσο μπορεί να πει κάποιος αν η ζωή σου έχει αξία ή όχι.
Είναι, νομίζω, ένα κρίσιμο ερώτημα.
Για πούμε αν έχει αξία κάτι πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε τι είναι αυτό που αξίζει γενικά. Και να το πούμε αυτό είναι πολύ δύσκολο, καθώς ο καθένας δίνει αξία σε διαφορετικά πράγματα στη ζωή του με διαφορετικά κριτήρια και σκεπτικό.
Όμως, αν η ζωή χρειάζεται να πάρει αξία από κάτι άλλο για να πούμε ότι αξίζει, αυτό θα σήμαινε ότι η ίδια από μόνη της δεν έχει καμία αξία. Κι’ αν αυτό ίσχυε, πως θα μπορούσε οτιδήποτε άλλο, που βρίσκετε στη ζωή μας και αποκτά νόημα μέσα σε αυτή, να έχει κάποια αξία; Ακόμη και η ίδιες οι έννοιες ή οι ιδέες; Επομένως αυτός ο συλλογισμός αυτοαναιρείται.
Για μένα η ζωή είναι αυταξία. Δεν χρειάζεται κάποια άλλα εξωτερικά κριτήρια για να πάρει αξία.
Το πραγματικό θέμα, λοιπόν, είναι πως μπορούν οι άνθρωποι να ζήσουν μια καλή ζωή.

Πάνω σ’ αυτό το ερώτημα, ερχονταί και πολλά άλλα, όπως, για παράδειγμα, αν και σε ποιό βαθμό η ευτυχία ή δυστυχία των γύρω μας επιρρεάζει κι εμάς ή αν μπορούμε να ζήσουμε καλά σκοτώνοντας τα συναισθήματά μας, και πολλά άλλα.

Ο Pain στην προκειμένη περίπτωση, έχει την προσέγγιση που ανέλυσε πολύ ωραία η Iristella.
Ξεκινάει, λοιπόν, από μία πρόθεση που έχει να κάνει άμεσα με την ευημερία των ανθρώπων, και είναι η επιθυμία του για ειρήνη. Ωστόσο στη συνέχεια, σχηματίζει μια κοσμοθεωρία, μία ολόκληρη ιδεολογία, θα έλεγε κανείς.
Αρχικά η ζωή ήταν η ίδια το ζητούμενο, όμως σταδιακά, την θέση της παίρνει μια σύνθετη ιδεολογία και μια νέα αντίληψη για την ειρήνη και τον πόνο, και η ζωή των ανθρώπων γίνεται μέσο, που μπορεί να θυσιαστεί κατά βούληση για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Που σημαίνει ότι στην προκειμένη περίπτωση, ανεξάρτητα από τα αρχικά κινητρά του, τα οποία ίσως ακόμη υπάρχουν σε υποσυνείδητο επίπεδο, αυτό που πραγματικά μετράει για τον Painείναι κάτι ανεξάρτητο από την ίδια τη ζωή, είναι η ιδεολογία του.
Για μένα λοιπόν, όταν μια ιδεολογία αποσπάται από τον αρχικό της άμεσο στόχο και καταλήγει να θεωρείται αυταξία, γίνεται επικύνδυνη. Και, δυστυχώς, την έχουν αυτην την τάση οι ιδεολογίες γενικότερα, να οδηγούν τους ανθρώπους σε ένα σημείο όπου κάποια πράγματα αρχίζουν να γίνονται αυτονόητα και όπου σταδιακά η αξία της ζωής αρχίζει να κρίνεται με βάση κάποια ιδεολογία.

Μπορεί να μην έχει στο νου του όλα αυτά ο Naruto, αλλά νομίζω ότι επειδή ακριβώς έχει αυτήν την αμεσότητα και σκέφτεται πολύ υπολογίζοντας τα συναισθήματά του και την καρδιά του, είναι, ίσως, το καταλληλότερο άτομο στην συγκεκριμένη περίπτωση να κρίνει αν όντως ο αυτά που λέει και κάνει ο Pain εξυπηρετούν την ευημερία των ανθρώπων ή όχι.

Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός, είμαι και λιγο κουρασμένος..

Ας πω λοιπον και εγω την αποψη μιας και εγω δν μπορυσα να μπω χθες...σορυ για το οφ τοπικ απλα να πω την αποψη μου πανω σε αυτο(και οχι μονο).....συφωνω με τον γκλιμαρου και την ιριστελλα ,για τον λογο οτι θα λεγαμε οτι αυτοι οι δυο οροι που αναλυσαμε (,κοινωνια ηθικη )εχουν αρκετες διαφορες οψεις ..αναλογα παντα την περισταση,και για να μην πολυλογησω ,θα πω οτι αυτο που καποιοι το θεωρουν ανωριμοτητα,η μας δεινουν μια αλλαη οψη καποιου νομισματος ,ειναι σωστο σε καποιες περιπτωσεις ...αλλα αναμεσα σε δυο τετοιους ανθρωπους ,αυτος που ξεπερναει τον αλλον ειναι ο ναρουτο(εδω) οπως κατι τετοια θα θελει να μας βγαλει ο κισι ....με αυτην την παραβιαση γενικα των ανθρωπινων δικαιωματων(που δν κολλαει απολυτα εδω)δν θα ονομαζαμε καποιον σωστο....τεσπα επειδη πολυαναλυθηκε ας μπω στο ψητο

1
Spoiler:

2
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3969 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 16:54

sorry παιδια αλλα θελω ν'ανοιξω μια μικρη παρενθεση σ'ολα αυτα. Εκανα μια μικρη αναδρωμη στα πιο προσφατα manga και παρατηρησα οτι οταν ο Naruto μεταμορφωθηκε στο Kyuubi με τις 6 ουρες αντι να επιτεθει στην Hinata που ηταν ακριβως διπλα του και ηταν και σαφως πιο ευκολο θηραμα πηγε και επιτεθηκε στον Pain. Αν ο Naruto ειχε τον ελεγχο τοτε θα ελεγα ενταξει αλλα αφου δεν τον ειχε, και αφου το Kyuubi μας απεδειξε οτι δεν εχει κανενα απολυτως κολλημα με το να πειραζει τους φιλους του Naruto τοτε για ποιον λογο αφησε την Hinata εκει απηραχτη???
(Sorry που σας πηγαινω τοσο πισω αλλα σπαω το κεφαλι μου:beaten:)

Thats all folks

#3970 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 17:02

sorry παιδια αλλα θελω ν'ανοιξω μια μικρη παρενθεση σ'ολα αυτα. Εκανα μια μικρη αναδρωμη στα πιο προσφατα manga και παρατηρησα οτι οταν ο Naruto μεταμορφωθηκε στο Kyuubi με τις 6 ουρες αντι να επιτεθει στην Hinata που ηταν ακριβως διπλα του και ηταν και σαφως πιο ευκολο θηραμα πηγε και επιτεθηκε στον Pain. Αν ο Naruto ειχε τον ελεγχο τοτε θα ελεγα ενταξει αλλα αφου δεν τον ειχε, και αφου το Kyuubi μας απεδειξε οτι δεν εχει κανενα απολυτως κολλημα με το να πειραζει τους φιλους του Naruto τοτε για ποιον λογο αφησε την Hinata εκει απηραχτη???

Thats all folks

Η Hinata ήταν αναίσθητη στα πόδια του Pein αν δεν κάνω λάθος..
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#3971 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 17:33

Καλά του έκανε του 4ου, εξαιτίας του "θεόυ" όπως χαρακτηρίζεται, ο Ναρούτο πέρασε 12 χρονάκια της ζωής του τρώγωντας πόρτα, χειρότερα έπρεπε να του κάνει....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 18 Μάρτιος 2009 - 17:45

#3972 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 18:01

Thats all folks

first of all welcome to the forum :3
η Hinata μπορεί και να είναι νεκρή έτσι δεν είναι? δεν λέει πουθενά πως είναι ζωντανή. επιπλέον ο naruto όταν βγάζει ουρές γίνετε όπως η berserkers όταν πέφτουν σε berserkergang.
εδώ πέρα κάθομαι σαν ηλίθιος και αντίγραφο τι λέει το "complete warrior" σελίδα 35 για το Frenzy rage:

While frenzied, the character cannot use any Charisma-Desterity or intelligence-based skills, the concentration skill, or any abilities that require patience or concentration, nor can she cast spells, drink potions, activate magic items, or read scrolls. sha can use any feat she has except Combate expertise, item creation feats, or metamagic feats. she can use her ability to inspire frenzy normally.
during a frenzy, the frenzied berserker must attack those she percieves as foes to the besto of her ability. should he run out of enemies before her frenzy expires, her rampage continues. she must then attack the nearest creature and fight that opponent without regard to friendship, innocence, or health

αυτά λέει το complete warrior, και έτσι περίπου δουλεύει και το berserkergong. νομίζω πως τα ίδια μετράνε και για τον naruto θα επιτεθεί πρώτα στους αντιπαλους και μετά στους φίλους. αν έχει έναν φίλο και ένανα αντίπαλο διπλα πρώτα στον αντίπαλο και μετά στον φίλο

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3973 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 19:50

Μπα, τελικά δεν αρέσανε πάλι τα ποστ μου... :(
Οκ, με απλά λόγια και χωρίς οφ τόπικ, το τελευταίο τσάπτερ έριξε στα μάτια μου το Ναρούτο κάτι χιλιόμετρα. Βασικά όσο το είχε ανεβάσει μόλις έσκασε μύτη ο Πέην. Κρίμα και ακόμα πιο κρίμα που έχουνε απήχηση κάτι τέτοιες κεραμύδες ανατροπές. Ναι, οκ, Σόνεν είναι. Αλλά αυτά τα μπούχτισα από εποχής του άλλου γνωστού σόνεν που είχε ο Αντέννα. Να σταματήσω να το βλέπω θα πείτε. Οκ, είναι η πιο λογική πρόταση αν και οι αγαπημένες μου σειρές (Βερσερκ, Γαντζ) βγάζουνε πολύ πιο αργά τσάπτερ και μένω με την όρεξη.

#3974 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 01:53

η Hinata μπορεί και να είναι νεκρή έτσι δεν είναι? δεν λέει πουθενά πως είναι ζωντανή.

Naruto 438 page 07 | One Manga
Δεν ειναι νεκρη αλλα βαρια τραυματισμενη.Γιαυτο η Σασκουρα θελει να παει να την παρει μετα.

#3975 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 08:26

συνοπτικα εχουμε και λεμε :

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

λολζ deviantart ftw
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)