Μπορεις να το εξηγησεις λιγο περισσοτερο δν καταλαβαινω τι λες,τι εννοεις να αναπτυξει μια ολοκρηρομενη αποψη ,πιστευω οτι κατι τετοιο δν ισχυει εκτος αν θες να μας πεις για πια ατομα αναφερεσε (δν νομιζω για τους απλους ανθρωπους να σκεφτεται κατι που να τον κανει βλακα)@ iristella
Για τα σταδια απο τα οποια εχει περασει ο naruto σε ολλη του την ζωη αμφιβαλλω.Πιστευω πως παντα ειχε μεσα του το "γονιδιο" της προστασιας των φιλων, και το εδειξε στο πρωτο επισοδιο οταν εσωσε τον iruka.Με ολλα αυτα που εχει περασει και που εχει δει, θα μπορουσε καλιστα να εχει αναπτυξει μια ολοκληρομενη αποψη για τον κοσμο των shinobi και για τους ανθρωπους, αλλα δεν το εκανε, και για αυτο δεν τον παω καθολου.Μολις δω αλλαγη πραγματικα θα το παραδεχτω, αλλα μεχρι τωρα δεν την εχω δει.
Και τωρα για το θεμα με την φραση που ειπε το κιουμπι στον σασουκε εγω απο οτι θυμαμε ή νομιζω ειναι το οτι αν σκοτωνε τον ναροτο θα πεθεναι και το κιουμπι αλλα οκ.......(κατι σαν να λεγαμε "σασουκε σε εκληπαρω μην μου παρεις την ζωη (εμμεσα)μην σκοτωσεις τον ναρουτο"αλλα το εκφραζει με πιο σκληρο και απηλιτικο τονο