Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3691 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 March 2009 - 18:10

@ iristella
Για τα σταδια απο τα οποια εχει περασει ο naruto σε ολλη του την ζωη αμφιβαλλω.Πιστευω πως παντα ειχε μεσα του το "γονιδιο" της προστασιας των φιλων, και το εδειξε στο πρωτο επισοδιο οταν εσωσε τον iruka.Με ολλα αυτα που εχει περασει και που εχει δει, θα μπορουσε καλιστα να εχει αναπτυξει μια ολοκληρομενη αποψη για τον κοσμο των shinobi και για τους ανθρωπους, αλλα δεν το εκανε, και για αυτο δεν τον παω καθολου.Μολις δω αλλαγη πραγματικα θα το παραδεχτω, αλλα μεχρι τωρα δεν την εχω δει.

Μπορεις να το εξηγησεις λιγο περισσοτερο δν καταλαβαινω τι λες,τι εννοεις να αναπτυξει μια ολοκρηρομενη αποψη ,πιστευω οτι κατι τετοιο δν ισχυει εκτος αν θες να μας πεις για πια ατομα αναφερεσε (δν νομιζω για τους απλους ανθρωπους να σκεφτεται κατι που να τον κανει βλακα)

Και τωρα για το θεμα με την φραση που ειπε το κιουμπι στον σασουκε εγω απο οτι θυμαμε ή νομιζω ειναι το οτι αν σκοτωνε τον ναροτο θα πεθεναι και το κιουμπι αλλα οκ.......(κατι σαν να λεγαμε "σασουκε σε εκληπαρω μην μου παρεις την ζωη (εμμεσα)μην σκοτωσεις τον ναρουτο"αλλα το εκφραζει με πιο σκληρο και απηλιτικο τονο:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3692 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 08 March 2009 - 18:41

ηθελα να επισημανω κατι :
Spoiler: bleach spoiler

σχετικα με τα οσα ειπε ο κιουμπι :
μπορει να εννοει πως καποτε θα μαθει την αληθεια // δλδ πως απο τους δικους του ξεκινησαν ολα και πως ο ναρουτο και ο πατερας του ηταν τα θυματα // αλλωστε η αλεπου τα ξερει ολα .
Ετσι οταν τα μαθαινε ολα ο σασκε θα λυποταν πολυ γιατι απλα σκοτωσε καποιον που δεν εφταιγε και θα ηταν ιμο για παντα // δλδ καμμια θεραπεια ...

Edited by iristella, 08 March 2009 - 19:10.
spoiler tags inserted >.<

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3693 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 March 2009 - 18:58

Βασικα μπορεις (plz)laraska(αλλα οχι μονο εσυ) αν ειναι να κανεις αναφορες για αλλα ανιμ και μανγκα να τα βαζεις σε σποιλερ ταγκς γτ οσο να ειναι εγω δν εχω φτασει μεχρι εκεινο το σημειο στο μπλιτς (ευχαριστω)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#3694 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 08 March 2009 - 19:04

Χμμμ γιατί έχουμε βγάλει το συμπέρασμα νεκρός ναρούτο = νεκρή αλεπού?Το αναφέρει ξεκάθαρα πουθενά στο manga?Αν ήταν έτσι για να μην το έκαναν seal σε κάποιον άλλο και να τον καθάριζα επιτόπου?
Οσον αφορα αυτό υπάρχουν κενά,απο οτι έχω καλάβει οι hosts υπάρχουν για να ελέγχουν τα KB,τα KB δεν φοβούνται κανέναν και φαντάζουν αθάνατα.Μόνο με seal και host μπορούν να ελεγθούν.
Απο την άλλη τα ΚΒ δείχνουν ενδιαφέρον για τα hosts τους...που δεν ξέρω πως μπορεί να δικαιολογηθεί...μηπως γίνονται ενα με τα hosts τους και νοιώθουν υπεύθυνα γι αυτούς.
χμμμμμ τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να τα KB πάντα να υπήρχαν με hosts αν και δεν δείχνει κάτι τέτοιο όταν τα πρωτοαντιμετώπισαν...δηλαδη στη σκηνή του 4ου hokage.

Edited by iristella, 08 March 2009 - 19:31.

#3695 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 March 2009 - 19:10

Χμμμ γιατί έχουμε βγάλει το συμπέρασμα νεκρός ναρούτο = νεκρή αλεπού?Το αναφέρει ξεκάθαρα πουθενά στο manga?Αν ήταν έτσι για να μην το έκαναν seal σε κάποιον άλλο και να τον καθάριζα επιτόπου?
Οσον αφορα αυτό υπάρχουν κενά,απο οτι έχω καλάβει οι hosts υπάρχουν για να ελέγχουν τα KB,τα KB δεν φοβούνται κανέναν και φαντάζουν αθάνατα.Μόνο με seal και host μπορούν να ελεγθούν.
Απο την άλλη τα ΚΒ δείχνουν ενδιαφέρον για τα hosts τους...που δεν ξέρω πως μπορεί να δικαιολογηθεί...μηπως γίνονται ενα με τα hosts τους και νοιώθουν υπεύθυνα γι αυτούς.
χμμμμμ τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να τα KB πάντα να υπήρχαν με hosts αν και δεν δείχνει κάτι τέτοιο όταν τα πρωτοαντιμετώπισαν...δηλαδη στη σκηνή του 4ου hokage.

Βασικα δν νομιζω γτ μπορει να ειναι σιλμεσα στον ναρουτο αν πεθανει αυτο θα ζει??μπορουσε να τον σκοτωσει τον ναρουτο αν ηθελα ..απο την μια καταλαβαινεις οτι ο ναρουτο ως χοστ του κιουμπι του ζηταει δυναμη ,αλλα οταν νευριαζει ο ναρουτο το κιουμπιβγαινει προς τα εξω ... τωρα δν μπορουμε να πουμε ακριβως αλλα γτ ειχα την εντυπωση οτι κατι τετοιο μπορει να γινει τεσπα..............:canthelp:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#3696 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 March 2009 - 19:31

Chapter 168 page 10 - 13

Mάχη Naruto - Kabuto - orOchimaru - shizune - Tsunade - Jiraiya. Ο Naruto έχει χτυπηθεί άσχημα από τον Kabuto και είναι στα πρόθυρα του θανάτου. Την ίδια ωρα το Kyuubi νιώθει την δύναμή του να εξασθενεί.

Σκέψου επίσης ότι το Kyuubi Ουσιαστικά θέλει να απελευθερωθεί από την φυλακή του. Αν ο Θανατος του Naruto δεν σήμαινε και τον δικό του θάνατο δεν θα είχε κανέναν απολύτως λόγο να του δανείζει το chakra του. Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο τα Bijuus δείχνουν ενδιαφέρον για τους Host τους είναι επειδή εάν πεθάνουν οι Hosts θα πεθάνουν και αυτά. Ο μοναδικός τρόπος γι αυτά να ελευθερωθούν είναι είτε αν το θελει το ίδιο το Jinchuuriki η με κάποιας μορφής extraction. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι τα bijuus είναι διαφορετικά σφραγισμένα σε κάθε χρήστη και αυτό πιθανόν να επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνονται. (πχ το sukaku και η 2tailed cat είχαν πολύ διαφορετικό manifestation από το Kyuubi)

#3697 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 08 March 2009 - 19:43

Χμμμ γιατί έχουμε βγάλει το συμπέρασμα νεκρός ναρούτο = νεκρή αλεπού?Το αναφέρει ξεκάθαρα πουθενά στο manga?

Βασικά στο anime, στη σκηνή που ο Naruto χρησιμοποιεί το chakra του Kuybi για να καλέσει για πρώτη φορά τον Gamabunda, ενώ έπεφτε σ' εκείνον τον γκρεμό, υπάρχει ο εξής διάλογος:

Naruto - Hey, you dumb fox! Since you are staying in my body, give me your chakra as rent!

Kuybi - You're saying that if you die, I'm going to die as well? You have guts, blackmailing me like that.

Αν και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο ισχύει ή εν πάση περιπτώση, σίγουρα για κάποιο λόγο δεν το συμφέρει να πεθάνει ο Naruto. Αλλιώς απλώς θα τον άφηνε να πεθάνει.

#3698 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 March 2009 - 19:51

Ακριβως αυτο προσπαθουσα να βρω ,να γτ αν πεθανει ο χοστ πεθενει και το inner thing :hahaha: .
για αυτον τον λογο ο κουμπι βοηθουσε τον ναρουτο νομιζω το εξαντλησαμε το θεμα !!!!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#3699 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 08 March 2009 - 21:06

Στο anime λέει ακριβώς: Don't kill.. Naruto. You'll live.. to regret it..

αρχισα να βλεπω μανγκα λιγο μετα τα πρωτα επισοδεια στο ανιμε και τα 8υμαμαι πολυ καλα και δν λει Don't kill.. Naruto. You'll live.. to regret it.. σταματαει εκει που λει οτι τα ματια του ειναι ποιο σατανικα απο τα δικα του σαν του μανταρα.
σημερα πηγα να το δω και οντος δεν το ελεγε το ειδα ωμος στο μανγκα που το ελεγε, ωποτε μαλον 8α ειναι σωστο για να το λει στο μανγκα γιατι η ιστορια γραφετε πρωτα στο μανγκα στο ανιμε παει ωπος τους βολεβει.

#3700 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 08 March 2009 - 21:40

Ε, μη κολάμε σε λεπτομέρειες..

Οι διάλογοι συνήθως, ιδιαίτερα σε σημαντικές στιγμές μεταφέρονται αυτούσιοι.

Δεν σταματάει εκεί στο manga, δες chapter 309 page 8
Γράφει:
DON'T.. KILL.. NARUTO..
...YOU'LL...END...UP...REGRETTING...

Ενώ στο anime είναι :
Don't kill.. Naruto. You'll live.. to regret it..

Tέτοιες μικροδιαφορές είναι συνήθως διαφορές στη μετάφραση όχι στα λόγια.

edit: εννοείς στα anime οτι δεν το λέει, το λέει όμως κι εκεί δεν θυμάσαι καλά.. όχι όμως στα πρώτα επεισόδια, στα επεισόδια 51-52

Edited by Gilmaru, 08 March 2009 - 21:46.

#3701 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 March 2009 - 21:56

Οκ παιδες επειδη το εχουμε εξαντλησει το θεμα μπορουμε να ερθουμε στην παρουσα φαση?? εγω ηθελα να ρωτησω η ομαδα του γκαι ηταν εκτος χωριου και ηρθε η οχι??γτ εχω λιγο μπερδευτει .....Και το οτι ο γιαματο θα επιστρεψει πισω ματαια πρεπει κατι να θελει να κανει ο κισι βασικα ,επειδη εχουμε φτασει και σε πολυ σημαντικο σημειο στην πλοκη αλλα και σε αδιεξοδο ακομα ,εγω ανυσηχω για το πως θα εξελιχθει το θεμα και με πιοιυς, βασικα ποιος θα καλμαρει τον ναρουτο και ...........κακασι σε χρειαζομαστε (εγω ειμαι απελπισμενος και αγωνιω)(πλακιζω :hahaha:) αντε να δουμε.............

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#3702 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 09 March 2009 - 01:04

Για να εχει σημασια ο ναρουτο πρεπει να επανελθει στη φυσιολογικη κατσταση απο μονος για να μας διξει ετσι ποσο βελτιωθηκε και σε αυτο το τομεα, στη σχεση του δηλαδη με το kyuubi...ελπιζω να πει καποια επικη κουβεντα ο kyuubi παλι γτ οτι λεει ειναι χρυσος

#3703 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 09 March 2009 - 02:15

@Night Wizard_Seal: νομίζω πως ούτε ο kishi θα έχει αναλύσει τις φράσεις του όσο εμείς εδώ:P

Νομίζω πως σε αυτό το σημείο μάλλον ο kishi δεν θα πολυασχολιθεί με την ομόδα του gay. Θα εστιάσει σε naruto και στο πώς θα επέμβει ο yamato, αν προλάβει δηλαδή... Εξάλου όλα κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή εξαρτώνατι από το θα γίνει με την κίνηση του Pain και πως θα αμυνθεί ο Kyuubi-naruto. Τα σενάρια βέβαια νομίζω είναι ατελείωτα. Και μάλλον όλοι θα πέσουν έξω :hahaha:
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Posted Image[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#3704 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 09 March 2009 - 13:53

Μπορεις να το εξηγησεις λιγο περισσοτερο δν καταλαβαινω τι λες,τι εννοεις να αναπτυξει μια ολοκρηρομενη αποψη ,πιστευω οτι κατι τετοιο δν ισχυει εκτος αν θες να μας πεις για πια ατομα αναφερεσε (δν νομιζω για τους απλους ανθρωπους να σκεφτεται κατι που να τον κανει βλακα)

ενοοω να καταλαβει τι γινεται γυρω του.Ζει σε ενα κοσμο που ειναι ασταθης (πολιτικα ενοοω).Κανενα χωριο δεν εμπιστευετε το αλλο, ολλα γινονται για το συμφερον κλπ, να μην κανει οτι του λενε οι αλλοι, να μην εστερνιζετεαι και δεχεται οτι του λεει ο δασκαλος του, να αναπτυξει μια αποψη για το τι συμβαινει γυρω του.

qzMHWHd.png

#3705 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 09 March 2009 - 14:42

Επειδη αναφερθηκε πιο πανω
Κανεις με απλο Sharingan δε μπορει να ελεγξει το Kyuubi, αυτο ειναι ιδιοτητα του Mangekyou Sharingan

chapter 385-15 και 16

Posted Image