Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3346 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 12:17

Ενταξει ηταν ενα πολυ καλο chapter περα απο κα8ε αμφιβολια.Μα8αμε επιτελους για τους σκοπους και το στοχο του nagato και τον τροπο που 8ελει να δημιουρησει ειρηνη στον τοσο ασχημο κοσμο του ναρουτο.Μπορει να ειναι ολιγον ψυχοπα8ης αλλα και παλι τον παραδεχομαι γτ τουλαχιστον εχει καποιο σχεδιο σε αντι8εση με το ναρουτο που παροτι λεει οτι 8ελει το ιδιο ακομα ψαχνεται ως προς τι να κανει για αυτο του το σκοπο.Πραγματικα ομως respect στο παιν γτ 8υσιαζει ακομα και την ιδια του τη ζωη για να εκλπηρωσει το σκοπο του.Αντε να δουμε και τα επομενα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3347 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 14:18

καλο ηταν . Μου αρεσε . ο πειν μορφη .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3348 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 14:34

δεν λεω ωραιο το chapter.τελικα ηταν δυσκολο και για τον pain να τους ελενξει

#3349 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 14:36

Μου άρεσε ιδέα όπου ο ένας από τους πιο δυνατούς ninja στην πραγματικότητα δεν μπορεί ούτε να κουνήσει το χέρι του.
Αν και το όλο σχέδιο με τις καταστάσεις που γίνονται μου θύμισε death note......
Τέσπα. Να δούμε τι θα κάνουν μόλις τον βρουν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3350 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 14:45

ο pain ειναι κατι σαν puppet master,ειναι σπουδαιο που τους ελενχει απο τετεια αποσταση ακομη και αν το παρακανε

#3351 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 14:51

Το chapter μπορει να μην εχει δραση και να προχωρησε αργα η πλοκη, αλλα ασχημο δεν ηταν.

Απειρα respect στον Pein που δεν κολλωνει ουτε στο να χασει την ιδια του τη ζωη.

qzMHWHd.png

#3352 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 15:23

Lol, O Kishimoto, αντεγραψε την σημερινη πραγματικοτητα και αντι για πυρηνικα εβαλε το ''Υπεροπλο'' του Pain...Δεν μπορω να πω αρκετα εξυπνο...Αλλα καπου σπάστηκα, πολυ αντιγραφη ρε παιδι μου

+1 Αντιγραφι τησ παραγματικοτιτας ομωσ μεχρι εκει που φτανει στην αυτοθυσια...Αλλα κατα τα αλλα το ολο κονσεπτ το ειχαμε ξαναδει κ ξαναακουσει οταν εξιγουσε τον αποτερο σκοπο του στουσ Ακατσουκι..Αρα αυτο το τσαπτερ δεν ειχε κ πολα νεα ,αν εξερεσεισ την πραγματικη μορφη του....κατα τα αλλα αντε να δουμε το επομενο μπασ κ προχορισει καθολου η μαχη...

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#3353 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 16:06

Ωραίο chapter.

Όντως δεν είδαμε τίποτα καινούργιο εκτός του ότι ο Pein πρέπει να βρίσκεται ψηλά.

Έχουμε ξανακούσει της ιδέα του Pein, αλλά τώρα την επισημοποίησε στον εχθρό.

O Nagato μου άρεσε όπως ήταν (όσο μπορεί να μου αρέσει βέβαια) αλλά δεν μπορώ να βρω ποιον μου θυμίζει....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3354 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 16:27

Είδαμε επιτέλους γιατί δε πολεμάει ο ίδιος ο Nagato και γι'αυτό βάζει άλλους για τις βρωμοδουλειές του:hahaha:
Θέλω πολύ να δω όμως πως κατέληξε έτσι.

Λογικά αν ήταν δυνατός από μόνος του δε θα χρειαζόταν να χρησιμοποιήσει τα άλλα σώματα.Οπότε έχουμε 2 εξηγήσεις:

Ή σε μια μάχη έπαθε τόσο μεγάλη ζημιά ώστε να φτάσει στη κατάσταση που βλέπουμε τώρα και αναγκαστικά να πρέπει να χρησιμοποιεί άλλα σώματα

ή

όντως εξ αρχής ήταν αδύναμος και μόνη επιλογή του ήταν αυτή.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3355 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 16:37

αν 8υμαμαι κλ μεσα στην ολη υπο8εση ειναι χομενοσ και ο μανταρα...που ειναι αυτος τωρα??δεν λεγοταν οτι ο μανταρα ειναι ο αρχηγος των ακατσουκι???και οτι αυτος ελεγχει τον πεην???θα παρω την ιδεα του τζιραγια και θα πω,...μηπως ο ναγκατο εχει πωλεμησει με τον μανταρα..και ο μανταρα τον εκανε σκονη κια τωρα τον χρησιμοποιει???οσο τραβηγμενο και αν ακουγεται υπαρχει νομιζω μια πι8ανοτητα..δλδ ο ναγκατο να εινια αναγκασμενος να τα κανει αυτα γτ ετσι 8ελει ο μανταρα για να παρει την δυναμη ολων των πλασματων και να κατακτησει τον μκοσμο..κατι που η8ελα ανεκα8εν νομιζω..

#3356 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 16:41

μηπως ο ναγκατο εχει πωλεμησει με τον μανταρα..και ο μανταρα τον εκανε σκονη κια τωρα τον χρησιμοποιει???

ο ιδιος ο madara ειχε πει οτι ο pein ηταν ανικητος.

Ή

σε μια μάχη έπαθε τόσο μεγάλη ζημιά ώστε να φτάσει στη κατάσταση που βλέπουμε τώρα και αναγκαστικά να πρέπει να χρησιμοποιεί άλλα σώματα

ή

όντως εξ αρχής ήταν αδύναμος και μόνη επιλογή του ήταν αυτή.

υπαρχει και μια τριτη.Αντι να εκπεδευτει κανονικα επελεξε να ρισκαρει και να θυσιασει το σωμα του για να κερδισει απιστευτη δυναμη απο τα 6 paths (ninjaed from naruto fan forums)

το πρωτο που ειπες δε το βλεπω να ισχυει καθως ο jirayia ειχε πει οτι ειχε μαθει καθε jutsu που του διδαξε, σε ηλικια οση ο ναρουτο στη πρωτη season (τον ειχαμε δει να χρησιμοποιει Nature manipulation)

qzMHWHd.png

#3357 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 16:59

καλο το chapter αν και δε μαθαμε και πολλα καινουρια πραγματα...ο pain εξακολουθει να πιστευει σε αυτη την ηλιθια ιδεα που εχει...

(ποσοι ανθρωποι υπαρχουν στον κοσμο?100?α ωραια θα σκοτωσω τους μισους και οι υπολοιποι θα ζησουν ειρηνικα...Hell YEAH!!!THIS IS PEACE!!!)

ξενερωσα λιγο βεβαια με το nagato που ειναι φυτο αλλα τεσπα...κι εγω πιστευω οτι τον πλακωσε ο madara...για να ειναι αρχηγος της akatsuki μαλλον θα ειναι για καποιο λογο.....παντως και ο nagato ειναι σε ασχημη κατασταση και απ οτι φαινεται ο naruto εχει ακομα ελπιδες
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3358 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 17:19

Εγω πιστευω πως ο ιδιος επιλεγει να χρησιμοποιει 6 σωματα για να μπορει να συνδυασει καλυτερα τις τεχνικες του. Ειναι σαν να ξερεις 6 γλωσσες και να γραφεις ταυτοχρονα και τις 6 χρησιμοποιοντας αλλους ανθρωπους αντι για εσενα.

Αυτη η εξηγηση μου φαινεται πιο λογικη απολες, δεδομενου των δηλωσεων του Μανταρα περι Invincible Pain.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3359 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 17:42

καλα το παραδειγμα με τις γλωσσες μου φαινεται καπως ακυρο....και που ξερεις οτι δεν μπορει να χρησιμοποιησει ο nagato ολες τις ιδιοτητες των 6 paths μαζι?ακομα μονο και μονο το γεγονος οτι αναγκαζεται να ειναι τοσο κοντα στην περιοχη που επιτιθεται ο pein τιν κανει ευαλωτο...αν ειχε αλλη επιλογη,δηλαδη να πολεμησει μονος του θα το εκανε νομιζω...τωρα ο madara πρεπει να ειναι πιο δυνατος γιατι αλλιως ποιος ο λογος να παιρνει ο pein διαταγες απο αυτον?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3360 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 18:20

ναι και εγω αυτο πιστευω..εκτος και αν τελικα δεν ισχυει οτι λεγαμε για τον μανταρα και δεν ειναι αυτος ο αλη8ινος αρχηγος τον ακατσουκι..η ακομα μπορει και να συνεργαζονται...και μανταρα να τον χρησιμοποιει για να κανει αυτος την ωρομικη δουλεια..και μετα ο μανταρα τον ελεγχο..δεν κερω ετσι οπως το σκοφτομαι..υπαρχουν πολλεσ εκδοχες..