Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 18 February 2009 - 22:46
Posted 18 February 2009 - 23:40
Posted 19 February 2009 - 00:11
Καλα ενα ειναι το σιγουρο 1ον φυσικα και δν ξερουμε και συμφωνω απολυτα ριν οτι ο ναγκατο που και ας ειναι σακατης επειδη αυτος χρησιμοποιηει το ρινενγκαν,πρεπει να εχει τεραστια αποθεματα τσακρα και επεισης μεχρι την παρασκευη θα ειναι πολυ δυσκολο να πουμε τι επιθεσεις θα κανει (αν και μπορει να μην το δουμε και σε αυτο το τσαπτερ αλλα τεσπα)και 2ον πιου-πιου ηρεμησε μην σε χασουμε,αυτο που ελεγε με την ειρηνη λογια πρεπει να ηταν περιληψη (μονο τοσομικρη συζητηση ..ελεος....) 0_0 αν και δν νομιζω καποιος με τις προθεσεις του ναρουτο να μην θελει κατι τετοιο πιστεψεμε πιου-πιου......
.....επεισης θα δουμε και την συγκριση που θα μας κανει ο κισι ^^ ^-^ ^^..........
Δεν ειπα οτι απογοητευτηκα με το μεγεθος της συζητησης (εννοειται και ειναι απλα μια περιληψη) απλως περιμενα η συζητηση αυτων των δυο, και τα δεδομενα που θα αντλουσαμε απο αυτη για τον Παιν να ηταν πιο ενδιαφεροντα και σημαντικα.

Posted 19 February 2009 - 02:28
Posted 19 February 2009 - 05:20
Ασε που το πισω σε foto μου εμιαζε με τον σταυρο τον jesus christ super star με εβαλε για τελικο και μαλιστε emo για το θεο....
Ορε θα φαει πολυ ξηλο παρα πολυ ξηλο αυτος καταντησε μηγοφτημα!!!
Τι αποθεματα να εχει καταρχας δεν κανει και τπτ τρελο με τα πτοματα εκτος απο 1 μαχη που αναφερθηκε 1 με τον j και αυτην δεν κανουν και τπτ αλλο διαταγες δηνουν!!!
Τη φυσικη κατασταση εχει για να ανταπεξελθει μην τρελαθουμε ολους τους γκοσαδες που εχει δηξει στο naruto το ειχανε το κρεας τους (σαν ninja) αυτος ειναι flesh and bones!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 19 February 2009 - 14:45
Αλλα εμενα με ανυσηχει η συνεχια και δεν ξερω το γιατι ,αν και ελπιζω να μην κρατησει η ολη ιστορια πανω απο 3 τσαπτερ γιατι θα τα τιναξω....
Posted 19 February 2009 - 14:55
Posted 19 February 2009 - 15:14
Και μετα απο την Μελοντολογια ελπιζω ο διαλογοσ μεταξι Ναρουτο κ Πειν που ερχετε να μην ειναι γεματοσ με @@ κ αμπελοφιλοσοφιεσ για τον τροπο που βλεπει ο ενασ κ ο αλλοσ την ειρηνη αλλα να δουμε κ λιγο Πεινοπαρελθον....
I would like for a pet...
Posted 19 February 2009 - 16:36
Posted 20 February 2009 - 08:42
Posted 20 February 2009 - 09:39
Το ότι ο Nagato είναι στο μαύρο του το χάλι αν και με ξάφνιασε και με ξένισε ελαφρώς αρχικά (όταν είδα τα spoilers δλδ) στην πορεία άρχισε να μου αρέσει σαν ιδέα. Μου αρέσει το ότι για τον σκοπό που έχει βάλει (είτε είναι σωστός είτε όχι) δεν διστάζει να θυσιάσει και τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν τον δικαιολογώ για το ότι είναι ένας ανελέητος s.o.b και ότι δεν σέβεται καθόλου την ανθρώπινη ζωή αλλά από την άλλη και αυτός προσπαθει να κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για τους άλλους όχι για τον εαυτό του.
Για το είδος του το Manga διαπραγματεύεται πάρα πολύ καλά την ιδέα "ότι στην ζωή δεν υπάρχει καλό η κακό παρά μόνο γκρίζο''.
Posted 20 February 2009 - 10:45
τωρα απο αποψη τσαπτερ ειναι πολυ καλο (αν και χωρις δραση)Αλλα εμενα βασικα αν εξερεσεις το ρινενγκαν μου μοιαζει πιολυ με τον οροτσιμαρου (
Posted 20 February 2009 - 11:15
Στην αρχή λέει ο τύπος πάει να κάνει κάτι καλό με μέτα το ισωπεδώνει ΧΑΧΑΧΑ
μ 'άρεσε κ το flashback του ναρουτο με τον jiraya
Καίγομαι για την εξέλιξη ^_^
Μια απορία λίγο άκυρη ...
Γιατί διάλυσε όλο το μέρος αλλά άφησε το τείχος όρθιο ;
Posted 20 February 2009 - 12:16